2015 Şubat Anneleri

8den gece 3 e kadar mı hiç uyumuyor mu bu arada? yoksa 15er dk falan kesik kesik mi uyuyor?
5-10 dklik kisa uykular hep.
Oyaladim 3 saat emzirmedim saat 10 da gzel emdi ama yine uyumadi oynamak istiyor. Bir de bir anda cok emmek mi istiyor nedir olay oldu geceler bize.

Mısır sut mu yapıyormuş?
Hem de baya yapiyormus bende etki etmedi
Hattaermistin dDetaylararliyorum.simdi takildim haslanmismi patlamismi aceba.1 tencere patlattim.
Bendim o :KK66:
Çıkmak zorunda kaldım.ama gezmeye değil.
Fenaa hastalandım.göğsüme ağrı girdi.kalp krizi geçiriyorum sandım.
Ablam geldi bizi onlara götürdü.
İçim dışıma çıktı kusmaktan.
Sanırım gazdan oldu. Ya da terlemiştim çok terledikçe balkona çıktım ondan.
Dr ne dedi.. Neden olmuşsun öyle Allah şifa versin..
kizlar yaa bisey sorucam sizee

az once arkadas aradi doguma gidiyor dedim ya
o arkadas benim yanima gelmedi hastanedeylen (biliorsunuz burda 4-5 gun kaliniyor hastanede)
dogumdan once ve sonra hep aradi sordu telefonla ama yanima gelmedi, esi çok hasta olmus gripmis ondan gelmemis ( kendi ehliyeti yok )

bi diyorum istese gelirdi ben olsam giderim yani tramwaya biner yine giderim

,neyse
simdi ben ona gitsemmiki gitmesemmmi karar veremedim
bahanem hazir daha kirkim çikmadi :)
bi yanim git diyor bi yanim gitmeee diyor

siz karar verin bakemm
Ben boyle şeylere çok kafa yorarim ne yalan soyleyim..karsilik beklenerek yapilmiyo yapilirken illaki ama yinede öyleymiş gibi ddüşünüp olmasi gereken yapilmali.. Önceleri boyle düşünmüyordum ama artik beni aramayani sormayani bende arayip sormuyirum.
Hatta sen önermistin diye hatirliyorum.simdi takildim haslanmismi patlamismi aceba.1 tencere patlattim.

Okumuştum da süt misirdi galiba.neyse sirada malt içecek var.ilk defa denicem.
Patlamis misir
Kızlar bişeyler sorcam size
Bu karnınız daki çizgi gitti mi bide ne zaman gidecek çok çirkin duruyo
Bide bizim kız gece 2 de uyuyo 6 da Kalkıyor yine emip yatıyo 9 da Kalkıyor yine yatıyo 12 de Kalkıyor birdaha 4 te 1 saat ve 8 de 1 saat uyuyo normal mi bu bana az gibi geliyo
Birde şuan 49 günlük 3500 doğmuştu 6200 olmuş sadece anne sütü besleniyor nasıl sizce ?
Sütle alakasi yok. Normal doğum yapip eve gelince keseyi elime aldim banyoda iyice yumusadiktan sonra karnimi ovdum 2 kez sadece ve o kahve iz yok oldu karnimin sisi indi..:KK66: gayette boldu sütler
Kapkara ya bakmak istemiyom hiç karnıma :KK43:

Sezeryqn li değilsen kese işlemini dene derim.. Benim hala karnimin içleri aciyor yine de yapabildiğim kadaryaptim ve fqydasini ggördüm
Ben arada veriyorum mamayı, hatta bazen keyfi veriyorum emzirmek istemiyor canım :)
Vay canina ..
Alıntı yapamıyorum güzel temennileriniz icin cok tesekkur ederim allah razı olsun
Allah en acil inden sifani versin guzelim. Detaylara nede takilip kaliyoruz ille anne sutu alsin ille su saatte yatsin ille hayal ettigim gibi olsun..... Vs. Ben ilk cocuktan sonra anladim ki o saglikli olsun acta kalabilir uykusuz da yeterki iyi olsun. Ben 2 yasina kadar emmisim ama 3 kardesten benim gördüğüm kadar hastalik goren yok. Nerde anne sutununun mucizesi diye sormadan edemiyirum bazen.. Olmuyorsa mama yesin biberon aldigina bin sukur ya almasa o zananda ac kaldi diye aglariz.. Kisacasi sadece sukur sozun ozu her hale bin sukur. Hemencecik cikar evlatlarina sarilir bu gunleri unutursun insaallah.

Son düzenleme:
Kizlar evinde ankastre kullananiniz varsa bana fikir verirmisiniz marka model hakinda ?

5-10 dklik kisa uykular hep.
Oyaladim 3 saat emzirmedim saat 10 da gzel emdi ama yine uyumadi oynamak istiyor. Bir de bir anda cok emmek mi istiyor nedir olay oldu geceler bize.

yağmur'un o uykuları öğlen 11 den 3e kadar falan sonrasında da 5-6 dan gece 9-10 a kadar

o istek bizimkinde de var Sanırım ama çok dolunca da boğuluyor boğula boğula emmek mi hoşuna gidiyor anlamadım ki :KK51:

Anneme sordum yağmur da 4 saate kadar uyumaya başladı birkaç gündür geceleri normal 2 aydan sonra 5-6 saate çıkar dedi.
Ay atlamış hem yeni her ay değişeceklermiş
Benim kızım da bazen 5-6 saat uyuyo,2 aylık olmadı daha.. Dr a söyledim beslenme için uyandırma,aç olsa uyumaz acıkınca uyanır dedi.. Ben de uyandırmıyorum artık beslenme için,kilo alımı da normal,28 günde 900 gr almış.. Nasıl da değişiyolar hakkaten, her sabah cıvıldaması bile farklı oluyo minik kuşumun :KK49::KK73::KK6:

yağmur'un o uykuları öğlen 11 den 3e kadar falan sonrasında da 5-6 dan gece 9-10 a kadar

o istek bizimkinde de var Sanırım ama çok dolunca da boğuluyor boğula boğula emmek mi hoşuna gidiyor anlamadım ki :KK51:
Gazi yoksa genzine kacirmayi umursamiyor artik.
Ne istedigi belirsis aglamiyor da ama uyumuyor da anne uykusuz kaliyor sadece
Hala uyuyor zorla emzirdim 2 saat once. Baya uzun uyuyor da baslangic bitis saati yanlis

Bugün 3.gün bebiş kaka yapmıyor.İşin garibi karnı şiş değil ıkınıp uğraşmıyor da neden yapmaz bilemedim bu kadar? Az kaka az emmek demek mi acaba normal emiyor da aslında nereye gidiyor ki emdiği ya da emmiyor mu ne bileyim ya bir de az emiyor kilo almıyorsa yandım zaten 2700 doğdu kilo alması lazım.Sebebi ne ola ki?

Ben şimdi normal doğum yaptım dikişim de az çoktan geçti bile spora ne zaman başlayabilirim tecrübeli anneler plates ile karın kası zorlansa bir şey olur mu ya da cardio yapsam ?

Anneme sordum yağmur da 4 saate kadar uyumaya başladı birkaç gündür geceleri normal 2 aydan sonra 5-6 saate çıkar dedi.
Ay atlamış hem yeni her ay değişeceklermiş
Sağol canım ben de ağladı ağladı da uyanamadım sandım o kadar da derin uyumam ama yorgun olunca bilemedim

Ben şimdi normal doğum yaptım dikişim de az çoktan geçti bile spora ne zaman başlayabilirim tecrübeli anneler plates ile karın kası zorlansa bir şey olur mu ya da cardio yapsam ?
Yap dedi Dr ana direk karın kasıyla Başlama dedi kardiyo yürüyüş falan. Ama sezeryan oldum ben

KELİN ilacı olsa keşke :)
biz emerek uykuya geçiyorz çok zor
Bazen bizde ole yapıyoruz uzaniyorum yatağa emiyo uyuyor bırakıyorum öylec e çoğu zaman kundak yapıyorum oda hoşuna gidiyor. Hele ayakta uyutma yokmu kucağına almak yetmez sallancaksin oda yetmez hem sallan sağa sola bazen de ayaklarının altında yay varmış gibi yukarı aşağı yay lan sırta hafifçe vurup pispisisi sssi şii demek lazım bu son modeller boyle

3 le 5 6 arası ne yapıyorsunuz?

Bugün 3.gün bebiş kaka yapmıyor.İşin garibi karnı şiş değil ıkınıp uğraşmıyor da neden yapmaz bilemedim bu kadar? Az kaka az emmek demek mi acaba normal emiyor da aslında nereye gidiyor ki emdiği ya da emmiyor mu ne bileyim ya bir de az emiyor kilo almıyorsa yandım zaten 2700 doğdu kilo alması lazım.Sebebi ne ola ki?
Agrisi sancisi yoksa sadece anne sutu alan bebeklerde 3-4 gun kaka yapmamasi nornal. Bagirsaklar buyiyor. 4.ayda fln bu kaka yapmama tavan yapiyor.
Yine de sen kuru kayisi kuru erik cok yersen bebegine gecer o da yapar kaka.

Bence her turlu sey yapabilirsin karnin rahmin toparlanmistir coktan ama kardiyonun fazlasina bakma laktik asit suttn gecebilirmis orta tempo yuruyus iyi

Geçmiş olsun canım. Anneme kimse bebeği öpmesin hastalardır grip falan bulaştırırlar demiştim annem de bebişlerin altı ay koruyuculuğu var demişti. Hani nerde koruyuculuk bebişler hasra oluyır habire :KK43:
bakteriyel hastaliklara karsi antikor geçiyor canim bebege anneden
grip olduk biz viral hastalik maalesef :KK43:((

aksamdan beri saymadim kaç kere burnunu temizledim, 10 dk sonra tekrar doluyor , ememiyor uyyamiyor , hiç keyfi yok uykusu var ama burnundan nefes alip uyyamiyor : (((

sabah tartiya goturdum,hemsire burnu dolu cigerde oldugunu sanmiyorum dedi, belli zaten serum fizyolojikden sonra duzeliyor emebiliyor çocugum

biraz kanguruda uyutucam basi yukarda oldugu için daha az tikanacakdir burnu ..

Back
X