2015 Şubat Anneleri

Farzet ki wc'deain yada uyuyo diye biraktin mutfakta is yapiyosun kapida kapali aglasa duymayacaksin ne yapiyo diye bakmaya giderken kapiyi actiginda duyacaksin sesini yalnizlik hissetse o zamanda hisseder yoksa ben cok mu gaddarimo_O
Ben arada deniyorum ama oyle bi agliuoki sesi kisilip morariyo

oh ne güzel ya :KK43:
benimki eskiden uyurdu büyüdükçe uyku süreleri kısaldı. gece 3 4 kere kalkıyorum emzirmeye,ama ben hem emzirip hem sağıp veriyordum onunda etkisi vardı şimdi sadece emziriyorum belki ondandır. öyle 5 dakika emip doyuyor 2 saat sonra yine acıkıyor herhalde normal. doyup doymadığınıda anlayamaz oldum biberonla vermeyince.
Kakasu sariysa doyyodur cnm

Teşekkürler. bizim gaz sorunu nasil hallolmus olabilir diye düşündüm de vitamin damlasi güçlendirmiş olabilir kendi kendine yapabiliyor.emme sonrasi hemen gaz cikariyorum omzuna alipb.birde gaz damlamizdanda memnunuz simdi nadir kullanıyorum kabiz gibi oluncagaia.darisi size gazsiz sancisiz günler...
Benimki agzindan gaz cikariyo emme sobrasi biraz kusuyoda.alttan da birtlatiyo Cogu zmn.kakasida hergun var ve ishal gibi hic kabiz olmasi.gaz damlasini ise yaramiyo diye biraktim flau ben drops gibi biseydi adi.1 ay kullandik.var bi tuhaflik.aksam olunca cocuk aglamaktan bi hal oluyo ikinip duruyo.saatlercede uykusuz

Eşimin saçı gur ama dökülmesin diye bepanthene evigen bemix ampullerle badem yağı zeytinyağı argan yağı karıştırıp sürüyor 1 saat bekliyor :))
Buldugum herhangi mesaji alintiliyirum canm.sen 2.ay asisinda calpol vermistin ya sorun oldu mu?nasil atlattiniz?cuma asimiz var tedirginim.kac saat once verdin kac olcek bi bilgilendirebilir misin?siz saglikcisiniz daha iyi bilirsiniz ilaclari

Kakasu sariysa doyyodur cnm

sarı sarı ve çişide her bez açışımda var yani doymasa ağlar herhalde. neyse doktor kontrolünde belli olacak ilk ay 1 buçuk kilo almıştı bakalım 2. ay kaç olacak.

Şimdi 11 de uyandı mesela 12 ye kadar emzirdim altını değiştim hareket yaptirdim büyük çocuk gibi muhabbet ettim babası geldi onunla oynadı uyuyakaldı 1 gibiydi. Ama emmeden uyuduğu için uyandı. Şimdi emzirdim iyice dalmasını bekliyorum yatiracağim.
3ten 5-6 ya kadar uyuyor.
Sonraki arada da mutfağa yanıma alıyorum sonra banyosunu yapiyorum Ya da tam tersi önce yıkıyorum. Her gün yıkıyorum ama. Babasıyla oynuyor yine. Annemleri arıyorum görüntülü Onlara gösteriyorum yağmur u. Tekrar emip uyuması 9u buluyor.
Rutin yapınca hiç o kadar saat uykusuz bırakamıyorum. Uyutmak da zor oluyor uykusunu alsın diye çok uğraşıyorum. Rutinde en fazla birbuçuk saat uykusuz kalabilir beslenme ve oyun bu saatler icinde.

Nisan uyku mu getirirmiş ki :) bahar yorgunluğunu mu kastediyorlar acaba :KK51:

Bu arada bugün de 1 nisanmış unutmuşumm..

eskiden babamın tayini çıktı gidicez diye şaka yapardım arkadaşlarıma :KK49:

Akşama doğru da eşimin tayini çıktığını söyleyeyim bari :KK53:
Nisanda uyku tatlı olurmuş. Ben şaka yapmaya bile korkuyorum amma korkak oldum kırk yaşıma geldim korkar oldum yaw. Eskiden cesurdum ne oldu böyle ben de bilmiyırum.

:-) neden o kadar geç uyuyor. Gece gündüzü çözemedi mi? Ya da iki aydab sonra mı anlıyor.
Benimki en geç 11 de uyuyor gece 3 gibi uyanıyor emiyor tektar uyuyor 6:30 da uyanıyor. Bir derdi yoksa hep böyle.
Gündüz pek düzeni yok bazen çok uyuyor bazen hiç uyumuyor.
Onu alıştır bence erken uyumaya iki tane nasıl idare edeceksin.
Nasıl alıştırabilirizki erken uyumaya bizimkide gece 3 veya 4 te uyuyor erken uyuduğu çok nadir 3 aylik olduk hala boyle uykuya dalmasi cok uzun suruyor

sarı sarı ve çişide her bez açışımda var yani doymasa ağlar herhalde. neyse doktor kontrolünde belli olacak ilk ay 1 buçuk kilo almıştı bakalım 2. ay kaç olacak.
Ooo maşAllah doymaz mı :) bi ayda 800 gr normalde alması gerken doymuştur merak etme annesi

, member: 143877"]interneti bosver sen :)
gecen gun bi haber bardi ,15 gunluk bebek kusmugunu yutup bogulmus :KK43: sirt ustu yatinca kustugu geri kaçiyor
ama yuz ustu oyle bi risk yok,benim dr umda yuz ustu yatir diyor, tabiatda sirt ustu yatan bi canli yokmus :))
buyuk oglumuda yuz ustu yatirirdim ben :)[/QUOTE]
Yuzustude nefessiz kallma riski yokmu

Rutin yapınca hiç o kadar saat uykusuz bırakamıyorum. Uyutmak da zor oluyor uykusunu alsın diye çok uğraşıyorum. Rutinde en fazla birbuçuk saat uykusuz kalabilir beslenme ve oyun bu saatler icinde.

Rutini kendisi yapıyor benimki. Ya aslında ben rutini uygulayabileceğimi sanmıyorum.
karnımdayken son haftalardaki rutiniyLe devam ediyor şimdilik.
O 3 saatte arada 15 dk falan kestiriyor. bir de uzun uyanık kalınca yatırınca kendisi uyuyor.

Nisanda uyku tatlı olurmuş. Ben şaka yapmaya bile korkuyorum amma korkak oldum kırk yaşıma geldim korkar oldum yaw. Eskiden cesurdum ne oldu böyle ben de bilmiyırum.

O tatlılığın sebebi ne ki acaba :) havalar ısınıyor çiçekler açıyor. Bur de eskiden sadece baharda yıkanırlarmış ya ondandır belki. Ben de her sözde mantık arıyorum neyse o_O

Bir keresinde abartıp arkadaşa annemle babam ayrılıyor ben babamla kalıcam o da tayin isteyecek okulu bırakacağım demiştim. Gözlerim dolu dolu ankatınca inanmıştı.
geçer merak etme dediğinde biliyorum geçer çünkü bugün 1 nisan demiştim de yemekhaneden fakülteye kadar kovalamıştı beni:KK53::KK70::KK30:

şimdi öyke hissediyorsundur bir gezmelere başla değişirsin bence ;)

işin zor canım 3 aylık çocuk kucağa alışmazmış uykusuzanneler sitesinde okumuştum ,
şimdi ne eğitirsen ileride rahat edersin
ben yapamadım sen kurtar kendini :KK70:
İlk kez kendi uyudu aman dilimi ısıtın maaşallah ama bence tesadüf oldu du bakalım bidahakine olacak mi yoksa bu kadar kolay olamaz altı temiz di karnı yoktu gazi yoktu ve uykusu gelmişti azcik kucağında pispisladim sonra yatağına koydum emzik verdim ki pek işi olmaz emzikke sonra karnına pit pit vurdum tabi kundakli bu arada zor daldı ama su an 5dk oldu uyuyo:KK48:

Bebek sabahtan beri emip uyuyor. Ben emzirmeye almasam kac saatte uyanacak bilmiyorum.
Oglumda 1 bucuk saatlik ogle uykusunu 3 saat yapti.
Nisandan olduysa iyiymis ben de uyudum dinlenmisim

Kollarim kopuyor sonra da hanım 15 dk uyuyup uyanıyor
Evt bazen abartiyomuyum acaba diyorum hamd olsun hiç sağlık sorunu yok sadece anne sütuyle çok güzel doyuyor Gaz sıkıntımız hemen hemen hiç yok kusmasi yok sadece kucak ta uyumak istiyor ve ben bunu kafaya çok takar oldum çünkü kendime ve eşine eski düzende olduğu gibi vakit ayiramiyorum yapacaklarını yapamıyorum çok bakinsizim uykusuzluktan oluyor tabi ama gecicek elbet bu günlerde ..

Bebek sabahtan beri emip uyuyor. Ben emzirmeye almasam kac saatte uyanacak bilmiyorum.
Oglumda 1 bucuk saatlik ogle uykusunu 3 saat yapti.
Nisandan olduysa iyiymis ben de uyudum dinlenmisim
Bebişler kova burcu ya hava da etkili oluyor. Hava güzel güneşliyse onlar da rahat huzurlu oluyır.

Evt bazen abartiyomuyum acaba diyorum hamd olsun hiç sağlık sorunu yok sadece anne sütuyle çok güzel doyuyor Gaz sıkıntımız hemen hemen hiç yok kusmasi yok sadece kucak ta uyumak istiyor ve ben bunu kafaya çok takar oldum çünkü kendime ve eşine eski düzende olduğu gibi vakit ayiramiyorum yapacaklarını yapamıyorum çok bakinsizim uykusuzluktan oluyor tabi ama gecicek elbet bu günlerde ..
Insallah :)

H

hep karanlik odanin sucu dicem ama sabah altini acaarken bile uyukluyor. Oglene dogru bitiyor gece modu. Ogleden sonra da 2-3 saat uyuyor. Geceyi gunduzu degil gunu hepten karistirdi.
Su an 4 saatlik uykum var aksama sut az diye uyumuyor diye sut sagayim dedim 50 ml cikti hic dolu memeden. Manuel oldugundan mi az ki.
Benimde manuel 150 ml biberonu 3 defada doluyor süt çok olduğu halde.sanırım manuelle zor sağmak.ama ikisini sağmıyorum birini emiyor diğerini.
50 bir taneden normaldir bence

Back
X