- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
kafasi saga yada sola dönük oluyorYuzustude nefessiz kallma riski yokmu
neden nefessiz kalsinki..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kafasi saga yada sola dönük oluyorYuzustude nefessiz kallma riski yokmu
Ben akşam yaptırcam sabah onda aşı var.dün su yoktu üç gün oldu bebek koktu.
k,iz niye korkuyon ilaç verirsin iyilesir :)Yapma ya. Amann şu aşıları hiç sevmiyorum. O kadar çok korkuyorumki hastalıltan ateşten ık dese aklım çıkıyor.ne yapıcam böyle neden rahat davranamıyorum.
gunduz kaçda uyaniyor ki boyle geç yatincaNasıl alıştırabilirizki erken uyumaya bizimkide gece 3 veya 4 te uyuyor erken uyuduğu çok nadir 3 aylik olduk hala boyle uykuya dalmasi cok uzun suruyor
tiramisu senin kuçuk nasil olduAaa ben de sadece bizde yok saniyorm neden kesilmiş ki?
maasallah canimsarı sarı ve çişide her bez açışımda var yani doymasa ağlar herhalde. neyse doktor kontrolünde belli olacak ilk ay 1 buçuk kilo almıştı bakalım 2. ay kaç olacak.
Bence verme. Biz dun sabah asi yaptirdik. Aksama dogru atesi cikti. Ustunu soydum surup verdim ates dustu hmn. Bebek bu arada hic huzursuzlanmadi. Telaslanmayin.yarın bizim de 3lü aşı var. gitmeden yarım çay kaşığı calpol versemmi ki?
canim doymanin dakkayla ilgisi yok, benimki çok nadir 15 dk yi gecer memede kalma suresiBen de iyice doysun diye elli dakika tutuyorum
benimki de erken uyyor nadir buluyor 8-9 uBilmiyorumki ben alıştırmadım kendi uyuyor. Akşam sekiz dokuz gibi emmeden önce banyo yaptır sonra emzir gazını çıkarıp pışpışlayarak uyut.bir iki gün sonra kendi alışıyor.
Ates cikmaz belki bosuna ilac vermis olursun. Cikarsa verirsin.yarın bizim de 3lü aşı var. gitmeden yarım çay kaşığı calpol versemmi ki?
Canım öğleden sonra 2de 3 te uyanıyor keşke bakınsa acayip ağlıyor sanırım uyku zamanını geçiyorum oda uyumak istiyor ama uyuyamıyor çünkü bugün 4 te uyandı şimdide uyuyor ama birtürlü gece uykusuna dalamıyor yanlış giden bişiler var ama bakalımgunduz kaçda uyaniyor ki boyle geç yatinca
ben duramam o kdr bebegi birakir yatarim bakinsin dursun kendi kendine :))
Bazıları öyle yapıyormuş ama burdaki arkadaşlar vermeyin vucut mikropla savaşşın diyorlar. Bende bilemedim. Belki çıkmaz ateşeleriyarın bizim de 3lü aşı var. gitmeden yarım çay kaşığı calpol versemmi ki?
Gazı, kakası vardır ya da hazımsızlık çekiyordur. Dalamayınca alıyorum sırtını sıvazlıyorum dolaştırıyorum. Veya altını açıyorum biraz açık bırakıyorum.Canım öğleden sonra 2de 3 te uyanıyor keşke bakınsa acayip ağlıyor sanırım uyku zamanını geçiyorum oda uyumak istiyor ama uyuyamıyor çünkü bugün 4 te uyandı şimdide uyuyor ama birtürlü gece uykusuna dalamıyor yanlış giden bişiler var ama bakalım
Aradım hasttaneyi bir rapor daha vermeleri gerekiyormuş.Ates cikmaz belki bosuna ilac vermis olursun. Cikarsa verirsin.
Ay inşallah yatırınca hemen hareketleniyor ama bu mümkün olmayabilir çok yorucu oluyor benim içinBilmiyorumki ben alıştırmadım kendi uyuyor. Akşam sekiz dokuz gibi emmeden önce banyo yaptır sonra emzir gazını çıkarıp pışpışlayarak uyut.bir iki gün sonra kendi alışıyor.
Aynılarını yapıyorum canım ama babasına çekmiş sanırım gece yatmak istemiyor gündüzde kalkmak istemiyorGazı, kakası vardır ya da hazımsızlık çekiyordur. Dalamayınca alıyorum sırtını sıvazlıyorum dolaştırıyorum. Veya altını açıyorum biraz açık bırakıyorum.
Ben içerim ama ona vermek istemiyorumk,iz niye korkuyon ilaç verirsin iyilesir :)
saka sakaa
hiçbiri hasta olmasin insallah yavrularin, daha çok kuçukler
valla fena bi duzeni varmisCanım öğleden sonra 2de 3 te uyanıyor keşke bakınsa acayip ağlıyor sanırım uyku zamanını geçiyorum oda uyumak istiyor ama uyuyamıyor çünkü bugün 4 te uyandı şimdide uyuyor ama birtürlü gece uykusuna dalamıyor yanlış giden bişiler var ama bakalım