- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
tiramisu senin kuçuk nasil oldu
Canım sağol çok şükür ateş kalmadı ama burun dolulugu devam ediyor genzine dolmuş durumda cektiriyorum zar zor çıkıyor ama hışırtı devam ediyor .. İnş o da geçecek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tiramisu senin kuçuk nasil oldu
ins hasta olmasin canim sende ilaç dusunmeBen içerim ama ona vermek istemiyorum
.benim bedenimden ben sorumluyum Ama o kendininin farkında olana kadar bana emanet.
Yazık yavruya ne olacak şimdi belki sadece burnu tıkalıdır.benimki de erken uyyor nadir buluyor 8-9 u
7 gibi uyyor , banyoda yaptirmiyorum
bugun yaptirayim ama yoksa bu burun bizi uyutmayacak
geçmis olsun cnm tekrardanCanım sağol çok şükür ateş kalmadı ama burun dolulugu devam ediyor genzine dolmuş durumda cektiriyorum zar zor çıkıyor ama hışırtı devam ediyor .. İnş o da geçecek.
Ablamın 3 çocuğu var. Üçüde okula gidiyor. Her sınıftan üç veli tanısa 9 tane arkadaş ediyor. Kadının abartısız 20 tane görüştüğü ve yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen, değişik gruplardan arkadaşı var.
Gariplik bende sanırım. Neden soğuk biriyim.
Suç koç burcunun. İllede arkadaşım dibine kadar atkadaş olacak arası yok.
Dün eski bir arkadaşıma resmen çaktırmadan yalvardım görüşelim diye.
Onunda çocuğu var iki yaşında.
burnu tikali cnm , açinca rahatliyor biseyi kalmiyorYazık yavruya ne olacak şimdi belki sadece burnu tıkalıdır.
Olabilir.Aynılarını yapıyorum canım ama babasına çekmiş sanırım gece yatmak istemiyor gündüzde kalkmak istemiyor![]()
Güzelliği sana benzeseymiş.Aynılarını yapıyorum canım ama babasına çekmiş sanırım gece yatmak istemiyor gündüzde kalkmak istemiyor![]()
geçmis olsun cnm tekrardan
uykusu emmesi nasil
aksamdan beri bizim burnuùuz tikali tek tuk oksuruyor , emiyor ama uyyamiyor(
Valla kovalarda atarlı giderli oluyor biraz.Sanki beni tarif etmissin.benim için de ya çok samimi olacak yada hic gorusmucez mümkünse.. Ama ben kova burcuyum![]()
haha hiç gulecegim yokdu mavi kaka ha :))Emmesi de kotu.memeyi alınca hemen bayiliveriyor.2 dk sonra tekrar uyanıyor tekrar meme.geceleri acayip emme krizi var bu kızın neden old.nu cozemiyorum.deli oluyor meme için.uyumuyor uyutmuyor.goguslerimi resmen bosaltiyor hala daha emmek istiyor.dun gece bi baktım yeşil kaka yapmış.o kadar emerse kaka yeşil de çıkar mavi de![]()
Aslında tam değil saçma gelcek ama kızım zor bi bebekti ben de tek çocuk istemediğimden aradan çıksın ikisi ard arda dedimdi taksit taksit çekilmez demiştim. Ama bu kadar az düşünmüyordum bi en az 18 ay falan ama korunmamıza rağmen rabbim erken yolladı demek bu hayırlısıymış hem süpriz hem değil gibi yani
Cidden ama çok zormuş oynatmaya az kaldı hele akşam ikisini uyutmaya çalışırken eşim evde değilse çıldırmamak için kendimi zor tutuyorum kzıım çok kıskandı emzirirken küçüğü başlıyor yaygara koparmaya onu da emziriyorum bazen ikisini bir ama bana sor yani nasılım diye oyhh dağlar hayırlısı geçicek rahat edicez sonra inşallah senin de yardımcın olsun laftan anlamayan büyük ama küçük bebeyle yenidoğan bebeğe bir bakmak cidden kolay değilmiş ama yine de pişman mıyım değilim bu işin kolayı yok malum, tek çocukta kalmak istemediğim için bi şekilde zorlancaktım yani kaçarı yok
![]()
haha hiç gulecegim yokdu mavi kaka ha :))
sabah bana hemsire bu siralar daha çok emmek isteyebilir dedi burnu tikali oldugu için yani grip oldugu için
burnuna serum fizyolojigi çok SIK, saymadim aksamdan beri kaç defa yaptigimi ben yoksa ememiyor
Diyorlar geniz eti yapıyormuş sen duydun mu hiç?haha hiç gulecegim yokdu mavi kaka ha :))
sabah bana hemsire bu siralar daha çok emmek isteyebilir dedi burnu tikali oldugu için yani grip oldugu için
burnuna serum fizyolojigi çok SIK, saymadim aksamdan beri kaç defa yaptigimi ben yoksa ememiyor
Amanınnnnn. Hayrolsun diyelim.
Kız yeni bebek gelmesin. Akıllara zarar sonra tımarhanelik olurum bir hamılelıkte daha. allah hayırlsını versin.
geniz eti ne yapiyormus?Diyorlar geniz eti yapıyormuş sen duydun mu hiç?