2015 Şubat Anneleri

tiramisu senin kuçuk nasil oldu

Canım sağol çok şükür ateş kalmadı ama burun dolulugu devam ediyor genzine dolmuş durumda cektiriyorum zar zor çıkıyor ama hışırtı devam ediyor .. İnş o da geçecek.

Ben içerim ama ona vermek istemiyorum
.benim bedenimden ben sorumluyum Ama o kendininin farkında olana kadar bana emanet.
ins hasta olmasin canim sende ilaç dusunme
çok zor kuçuk bebek hasta olunca :(((

buyuk çocuklarimda oksuruyor duymuyorum bile onlari ,aglamasi oksurmesi herseyi masum çaresizz:cry:

Canım sağol çok şükür ateş kalmadı ama burun dolulugu devam ediyor genzine dolmuş durumda cektiriyorum zar zor çıkıyor ama hışırtı devam ediyor .. İnş o da geçecek.
geçmis olsun cnm tekrardan
uykusu emmesi nasil
aksamdan beri bizim burnuùuz tikali tek tuk oksuruyor , emiyor ama uyyamiyor:((

Ablamın 3 çocuğu var. Üçüde okula gidiyor. Her sınıftan üç veli tanısa 9 tane arkadaş ediyor. Kadının abartısız 20 tane görüştüğü ve yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen, değişik gruplardan arkadaşı var.
Gariplik bende sanırım. Neden soğuk biriyim.
Suç koç burcunun. İllede arkadaşım dibine kadar atkadaş olacak arası yok.
Dün eski bir arkadaşıma resmen çaktırmadan yalvardım görüşelim diye.
Onunda çocuğu var iki yaşında.

Sanki beni tarif etmissin.benim için de ya çok samimi olacak yada hic gorusmucez mümkünse.. Ama ben kova burcuyum o_O

geçmis olsun cnm tekrardan
uykusu emmesi nasil
aksamdan beri bizim burnuùuz tikali tek tuk oksuruyor , emiyor ama uyyamiyor:KK43:(

Emmesi de kotu.memeyi alınca hemen bayiliveriyor.2 dk sonra tekrar uyanıyor tekrar meme.geceleri acayip emme krizi var bu kızın neden old.nu cozemiyorum.deli oluyor meme için.uyumuyor uyutmuyor.goguslerimi resmen bosaltiyor hala daha emmek istiyor.dun gece bi baktım yeşil kaka yapmış.o kadar emerse kaka yeşil de çıkar mavi de :confused:

Bu bebe iki gündür gündüz çok uykucu. Uyuyunca dertleniyorum nesi var diye.uyanınca gezdir pışpışla konuş sonra uyusun diye bekle

Arkadaşlar tek başına bebeği yıkayanlar (filede) bebeğin kafasını nasıl yıkadıklarını bana ayrıntılı yazabilir mi?
Eşim olmadan da yıkamak istiyorum sakin sakin.

Emmesi de kotu.memeyi alınca hemen bayiliveriyor.2 dk sonra tekrar uyanıyor tekrar meme.geceleri acayip emme krizi var bu kızın neden old.nu cozemiyorum.deli oluyor meme için.uyumuyor uyutmuyor.goguslerimi resmen bosaltiyor hala daha emmek istiyor.dun gece bi baktım yeşil kaka yapmış.o kadar emerse kaka yeşil de çıkar mavi de :confused:
haha hiç gulecegim yokdu mavi kaka ha :))
sabah bana hemsire bu siralar daha çok emmek isteyebilir dedi burnu tikali oldugu için yani grip oldugu için
burnuna serum fizyolojigi çok SIK, saymadim aksamdan beri kaç defa yaptigimi ben yoksa ememiyor

Aslında tam değil saçma gelcek ama kızım zor bi bebekti ben de tek çocuk istemediğimden aradan çıksın ikisi ard arda dedimdi taksit taksit çekilmez demiştim. Ama bu kadar az düşünmüyordum bi en az 18 ay falan ama korunmamıza rağmen rabbim erken yolladı demek bu hayırlısıymış hem süpriz hem değil gibi yani :p
Cidden ama çok zormuş oynatmaya az kaldı hele akşam ikisini uyutmaya çalışırken eşim evde değilse çıldırmamak için kendimi zor tutuyorum kzıım çok kıskandı emzirirken küçüğü başlıyor yaygara koparmaya onu da emziriyorum bazen ikisini bir ama bana sor yani nasılım diye oyhh dağlar hayırlısı geçicek rahat edicez sonra inş :KK43: allah senin de yardımcın olsun laftan anlamayan büyük ama küçük bebeyle yenidoğan bebeğe bir bakmak cidden kolay değilmiş ama yine de pişman mıyım değilim bu işin kolayı yok malum, tek çocukta kalmak istemediğim için bi şekilde zorlancaktım yani kaçarı yok:KK64:

Benim kiz küçük kıskanma bilmiyor diyordum ama seninki daha küçük olmasına rağmen kiskaniyorsa demek ki bizimkinin içinde yokmuş kıskançlık.kıskanma yok da diğer huyları beni deli ediyor çok karıştırıyor her tarafı toplamayı ogretemedim sanki düzene alerjisi var kizin herşeyi bozuyor dağıtıyor. Seninki de öyle mi?bazen ağlamak istiyorum cidden sinirler çelik gibi olması lazim ama bazen hic kaldiramiyorum.zorlanirdik belki ama boyle değil be tatlım bizim bir de abimiz var laftan anlıyor da noluyor sanki hic Dinlemiyor ki tam da çocuklar costugu bi anda gördüm mesajını su an çok olumlu şeyler soyleyemicem :KK53:

az once gittim serum fizyolojik stogu ve burun aspuratoru aldim, mercimek kdr burun deliginden neler çikiyor nelerrr

sabah bana hemsire bu siralar daha çok emmek isteyebilir dedi burnu tikali oldugu için yani grip oldugu için
burnuna serum fizyolojigi çok SIK, saymadim aksamdan beri kaç defa yaptigimi ben yoksa ememiyor

Valla bilemiyorum tatlım olan her zaman bize oluyor orası kesin

Diyorlar geniz eti yapıyormuş sen duydun mu hiç?

kuçuk hasta durmuyor
buyukler para kavgasi yapiyor delircem ben bu çocuklarla yaa
yediginiz onunuzde yemediginiz ardinzda para sizin neyinize
az kaldi alicam hepsini aglasin dursunlar

Back
X