- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
kiz yok bize bisey olmaz koca kadinizValla bilemiyorum tatlım olan her zaman bize oluyor orası kesin
çok kuçuk kiyamiyorum o agladikça bende aglamk istiyorum : ((
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kiz yok bize bisey olmaz koca kadinizValla bilemiyorum tatlım olan her zaman bize oluyor orası kesin
Insan anne olunca degisiyor mu yani en iyi sen bilirsin? Cevren arkadaslarin degiaiyordur belki de mesela artik cocuksuz ya da bekar arkadaslarinla cok gorusemezsin sanirim artik paylasacak ortak sey bulmak zorlasir herhalde.
Insanin en iyi arkadas edinme yaslari ergenlik yillari bence. benim dostlarim hep o yaslardan kalma. Bu saatten sonra yakin arkadas bulmak zor. Hele baska sehirden yabanci bi sehre gelmissen.
kiz yok bize bisey olmaz koca kadiniz
çok kuçuk kiyamiyorum o agladikça bende aglamk istiyorum : ((
Yüzüstü çevir elini göğsüne destekleyip hooop dök suyu,ne kulağına ne ağzına gidiyo,en rahat öyle oluyo canım ki benim ellerim küçüktür :))Arkadaşlar tek başına bebeği yıkayanlar (filede) bebeğin kafasını nasıl yıkadıklarını bana ayrıntılı yazabilir mi?
Eşim olmadan da yıkamak istiyorum sakin sakin.
Ayy canım çok saol o senin güzelliğin benden sadece renkli gözlerini almış seninkide çok güzel maşallah sana benziyorGüzelliği sana benzeseymiş.
hee psikolojik baski yi diyorsun :)))İste oluyor o şekilde.
Burnuna sıktığımızgeniz eti ne yapiyormus?
Hortumu bebeğin burnunun neresine kadar sokuyorsunuz canımaz once gittim serum fizyolojik stogu ve burun aspuratoru aldim, mercimek kdr burun deliginden neler çikiyor nelerrr
Bakamıyor mu silinmiş mi diye.?
ucuna getirip çekiyorum cnm oncesinde serum fiz yapiyorum ama hersey geliyor, yani ta içine sokmuyorumHortumu bebeğin burnunun neresine kadar sokuyorsunuz canım
Bende güzellik kalmadı artık.şu ilk ayları atlatayım bebek sütsüz kalmasın sonra eskiye dönmek için çaba başlasın bakalım.Ayy canım çok saol o senin güzelliğin benden sadece renkli gözlerini almış seninkide çok güzel maşallah sana benziyor![]()
serum fizyolojik geniz eti yapiyormus oylemi ? :)Burnuna sıktığımız
Ayy keşke bende arkadaşa yapaydım. Sen yazınca aklıma geldi. Beyanname verme süresi 31 marttan 3 nisana uzatılmış diye bir arkadaş vermedi beyanları ona derdim sen yanlış anlamışssın aklı çıkardı. Dur bakem bugün vermediyse nisan bir daha bitmedi.Okuldaydı çalışıyor o özel okul bir de yoğun oluyormuş o yüzden. Eve gidince bakar.
Benimki silinmiş diyip onunkini sordum eve gidene kadarki merakı yeter ona :))
Evden çıkmadan önce verdim cnm 1 çay kaşığı çok sorunsuz geçti Günümüz gecemiz..ama bazıları da vermeme tataftari vücut mikropla savaşsın diye..ben verdim verip vermemek senin kararın artıkBuldugum herhangi mesaji alintiliyirum canm.sen 2.ay asisinda calpol vermistin ya sorun oldu mu?nasil atlattiniz?cuma asimiz var tedirginim.kac saat once verdin kac olcek bi bilgilendirebilir misin?siz saglikcisiniz daha iyi bilirsiniz ilaclari
Eşim her seferinde beni ikna ediyor çalışmaya başlayınca sağarsın diyor. fışkırsa belki dicem sağayım dursun ama Göğüs pedi bile ıslanmıyor bebiş emdikten sonra senin yaptığın gibi birkaç kez yapayım istiyorum onda da çok yorgun oluyorum niye bu kadar yoruluyorum bilmiyorum.
Çok zararsız bi kadın ondan bahsetmişimdir :)) varla yok arası ne iyiliğini gördüm ne kötülüğünu :)))İlk kez k.validenden bahsettiğini duydum
haha etkisiz eleman ha :)Çok zararsız bi kadın ondan bahsetmişimdir :)) varla yok arası ne iyiliğini gördüm ne kötülüğünu :)))
Önce yatarken şampuanlayqcak mıyım?Yüzüstü çevir elini göğsüne destekleyip hooop dök suyu,ne kulağına ne ağzına gidiyo,en rahat öyle oluyo canım ki benim ellerim küçüktür :))
yarim saatte bir birakip kendi halinde bakin diyorum ama mizliyor. Bizim de gece 2 den once uyumaz oldugunduz kaçda uyaniyor ki boyle geç yatinca
ben duramam o kdr bebegi birakir yatarim bakinsin dursun kendi kendine :))
En güzel model.Çok zararsız bi kadın ondan bahsetmişimdir :)) varla yok arası ne iyiliğini gördüm ne kötülüğünu :)))