2015 Şubat Anneleri

Insan anne olunca degisiyor mu yani en iyi sen bilirsin? Cevren arkadaslarin degiaiyordur belki de mesela artik cocuksuz ya da bekar arkadaslarinla cok gorusemezsin sanirim artik paylasacak ortak sey bulmak zorlasir herhalde.

Insanin en iyi arkadas edinme yaslari ergenlik yillari bence. benim dostlarim hep o yaslardan kalma. Bu saatten sonra yakin arkadas bulmak zor. Hele baska sehirden yabanci bi sehre gelmissen.

Hahaha kiz arkadaşım yok diyorum sen bekar çocuksuz falan diye kategorize ediyorsun Allah seni napmasin :KK70:

Arkadaşlar tek başına bebeği yıkayanlar (filede) bebeğin kafasını nasıl yıkadıklarını bana ayrıntılı yazabilir mi?
Eşim olmadan da yıkamak istiyorum sakin sakin.
Yüzüstü çevir elini göğsüne destekleyip hooop dök suyu,ne kulağına ne ağzına gidiyo,en rahat öyle oluyo canım ki benim ellerim küçüktür :))

Burnuna sıktığımız
serum fizyolojik geniz eti yapiyormus oylemi ? :)

- Geniz eti; bir cins lenf bezidir ve her enfeksiyondan sonra buyur, enfeksiyonlu devre gecince ( 4-7 yaslar arasi) kendiliginden kuculur.diye biliyorum ben

kizimda vardi geniz eti buyuklugu horluyordu geceleri, 4 yasinda kendiliginden kuçuldu

Okuldaydı çalışıyor o özel okul bir de yoğun oluyormuş o yüzden. Eve gidince bakar.
Benimki silinmiş diyip onunkini sordum eve gidene kadarki merakı yeter ona :))
Ayy keşke bende arkadaşa yapaydım. Sen yazınca aklıma geldi. Beyanname verme süresi 31 marttan 3 nisana uzatılmış diye bir arkadaş vermedi beyanları ona derdim sen yanlış anlamışssın aklı çıkardı. Dur bakem bugün vermediyse nisan bir daha bitmedi.

Buldugum herhangi mesaji alintiliyirum canm.sen 2.ay asisinda calpol vermistin ya sorun oldu mu?nasil atlattiniz?cuma asimiz var tedirginim.kac saat once verdin kac olcek bi bilgilendirebilir misin?siz saglikcisiniz daha iyi bilirsiniz ilaclari
Evden çıkmadan önce verdim cnm 1 çay kaşığı çok sorunsuz geçti Günümüz gecemiz..ama bazıları da vermeme tataftari vücut mikropla savaşsın diye..ben verdim verip vermemek senin kararın artık

Eşim her seferinde beni ikna ediyor çalışmaya başlayınca sağarsın diyor. fışkırsa belki dicem sağayım dursun ama Göğüs pedi bile ıslanmıyor bebiş emdikten sonra senin yaptığın gibi birkaç kez yapayım istiyorum onda da çok yorgun oluyorum niye bu kadar yoruluyorum bilmiyorum.

geceleri bende sağmıyorum uyku daha tatlı geliyor
geçen gece sağmadım çocuk memeye yapışamadan tazikle fışkırdı yavrumun ağzı gözü süt oldu daha çok sinirlendi ağladı
sen yinede sağ canım öyle öyle artacak bak bana ilk gün 10 ml çıkıyordu 30 ml çıkınca göbek atasım geliyordu bugün çok şükür 110-120 leri gördüm

gunduz kaçda uyaniyor ki boyle geç yatinca
ben duramam o kdr bebegi birakir yatarim bakinsin dursun kendi kendine :))
yarim saatte bir birakip kendi halinde bakin diyorum ama mizliyor. Bizim de gece 2 den once uyumaz oldu

Back
X