2015 Şubat Anneleri

Masallah canim. Benimki 3500 dogdu su an 5 olmustur heralde. Sen benden 4 gun once dogum yaptin.
Anne suutuyle alinan kilodan korkma diyor dr.lar hareketlenince verir. Kusmuyordur hic di mi.
Yegenim de seninki gibiydi simdi 3 yasinda gayet normal. Ayaklaninca gitti kilolar. Bogum bogum pek tatliydi.
Evet canım kusmuyor hiç bazen hani derler ya yağını çıkartıyor bi damla çıkarıyor o kadar Tombul bizimkide :)

Asiya gittigimiz gun ben de goruneyim dr.a bana da ilac versinler :KK43:

ben dün teyzeme gitmiştim delirdim sancıdan tuvaletim var ama korkudan yapamıyorum sonunda dayanamadım ebeyi aradım doktor ilaç yazar gel dedi gittim valla dayanamadım bende aşıya gidince söylerim diyordum rahatladım en azından acısını aldı. annem hemoroidden ameliyat olmuştu o zaman çok gülerdim ona yinemi yapamadın derdim şimdi aynısı bana oldu. kolonoskopi yaptırmıştım bir defa o zaman doktor demişti şimdilik bi sorun yok ama doğumdan sonra muhakkak çıkacaktır bu diye. şimdi çıktı işte benimkide. valla çok zor
sinir olduğun birine en büyük beddua hemoroidin çıksın olur heralde :D

:) ya benım kızım kilosu iyi benımkıde kısa emenlerde ama mınık değil.
ben sadece kılo alımı neden yavaşladı acaba dıye dertlenmıstım meğerse her ay aynı almayabılırmıs. 3 saatte bır emzırıyorum ben ve 5 dk emıyor.
çalışıyorum öğlende bıberonla verıyorlar sağdığımı.
işe başlayınca göreceksınız bır de onun stresı ekleniyor .
bıraktım cocugumu da kılo alamadı dıye.

yaaaa deme öyle bende 13 gün sonra başlayacağım şimdiden ağlama krizlerim başladı ben seni nasıl bırakırım diyorum :(
dün müdür eşime gitmiş mutlaka gelsin onu bekliyoruz demiş eşim bırakacak heralde ben karışmam ama bebek küçük demiş olsun biz idare ederiz onu diyormuş
hamileliğimde çok idare ettiya lohusalığımda da eder gıcık şey.

bende 3 saatte emziriyorum ama 15-20 dk memede duruyor seninki az durmasına rağmen kilosu maşallah çok iyi demek benimki baya sulu

pilli salıncak bulduk birinden
kızı yatırdık içine ciyak ciyak bağırdı hiç sevmedi eşim bide aldırmak istiyordun bak durmuyor içinde boş yere para verecektik dedi
inat ettim şimdi kızı onun içinde uyuttum birde videoya çekip babasına gönderdim azmin zaferi vol:2 :D

yok kabul etmiyorum ben tiramusu kadar deilim :)
bide 1 aydir telefondan giriyorum biraz daha iyi takip ediyorum yazmasamda okyiorum :)

Allah Allah ben de okuyorum ya bazen 10 sayfa okuduğum oluyor dosuyorsunuz gece gündüz yok işedi yok micti :confused: 20 yasında hamile kaldım herşeyi üçer kere de yaşadım çok şükür buraya da kafa dağıtmaya giriyorum bunalıp da bi giriyprum ki ayni bizim ev.daha da okumayim herşeyi di mi yani.cherish ne zaman avukat old.nu söyledi ben bilmiyorum valla.siz instagramfa bayağı bi sıkı fıkı olmussunuz benim instagramim yok :63:

ben dün teyzeme gitmiştim delirdim sancıdan tuvaletim var ama korkudan yapamıyorum sonunda dayanamadım ebeyi aradım doktor ilaç yazar gel dedi gittim valla dayanamadım bende aşıya gidince söylerim diyordum rahatladım en azından acısını aldı. annem hemoroidden ameliyat olmuştu o zaman çok gülerdim ona yinemi yapamadın derdim şimdi aynısı bana oldu. kolonoskopi yaptırmıştım bir defa o zaman doktor demişti şimdilik bi sorun yok ama doğumdan sonra muhakkak çıkacaktır bu diye. şimdi çıktı işte benimkide. valla çok zor
sinir olduğun birine en büyük beddua hemoroidin çıksın olur heralde :KK70:

yaaaa deme öyle bende 13 gün sonra başlayacağım şimdiden ağlama krizlerim başladı ben seni nasıl bırakırım diyorum :KK43:
dün müdür eşime gitmiş mutlaka gelsin onu bekliyoruz demiş eşim bırakacak heralde ben karışmam ama bebek küçük demiş olsun biz idare ederiz onu diyormuş
hamileliğimde çok idare ettiya lohusalığımda da eder gıcık şey.

bende 3 saatte emziriyorum ama 15-20 dk memede duruyor seninki az durmasına rağmen kilosu maşallah çok iyi demek benimki baya sulu
ÇALIŞINCA cocugunla daha ıyı ılgılenıyorsun aslında. zamanı verımlı kullanıyorsun ama yıne de dertlenmekten de gerı durmuyorsun.
eğer cok ıhtıyacın yoksa altı aylık olana kadar calısma bence. eğer senı beklerlerse ama altı ay sonra tekrar aynı işe gıremeyeceksen çalışmak ıyıdır gıt calıs derım.

Allah Allah ben de okuyorum ya bazen 10 sayfa okuduğum oluyor dosuyorsunuz gece gündüz yok işedi yok micti :confused: 20 yasında hamile kaldım herşeyi üçer kere de yaşadım çok şükür buraya da kafa dağıtmaya giriyorum bunalıp da bi giriyprum ki ayni bizim ev.daha da okumayim herşeyi di mi yani.cherish ne zaman avukat old.nu söyledi ben bilmiyorum valla.siz instagramfa bayağı bi sıkı fıkı olmussunuz benim instagramim yok :63:

instagramda çoğu kişi ekli ama çok azının buradaki ismini biliyorum çoğunu çıkaramıyorum ama çaktırmıyorum :D

bende balık hafızası var çok çabuk unutuyorum herşeyi

pilli salıncak bulduk birinden
kızı yatırdık içine ciyak ciyak bağırdı hiç sevmedi eşim bide aldırmak istiyordun bak durmuyor içinde boş yere para verecektik dedi
inat ettim şimdi kızı onun içinde uyuttum birde videoya çekip babasına gönderdim azmin zaferi vol:2 :KK70:
benımkı şöyle tam yatıyor muzıklı ve elektrıklı sallanıyor kademelı hızı var.
güzel duruyor .

Eklentiler

• KRFWBMB811.webp
    KRFWBMB811.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 71
ÇALIŞINCA cocugunla daha ıyı ılgılenıyorsun aslında. zamanı verımlı kullanıyorsun ama yıne de dertlenmekten de gerı durmuyorsun.
eğer cok ıhtıyacın yoksa altı aylık olana kadar calısma bence. eğer senı beklerlerse ama altı ay sonra tekrar aynı işe gıremeyeceksen çalışmak ıyıdır gıt calıs derım.

çalışmaya ihtiyacım yok ama bazı projelerimiz var yeni bir iş kurmak istiyoruz bunları gerçekleştirmek için çalışmam gerek
altı ay ücretsiz izin konusunu düşünmedim değil ama benim iş alanımda bu kadar izin vermezler yerime başkasını alırlar.
bi düşününce zaten şartlar bana uygun değil
düşünsene pazar iznim bile yok ve 2 hafta 16/24 çalışıyorum
bakıcıya bıraksam hangi bakıcı gece yarısına kadar bebek bakar
pazar izni veremem kadına çünkü ben çalışacağım
keşke kendi işim olsaydı havalarda ısınıyor ne güzel alır giderdim yanımda hem emzirmekten kalmazdım hemde ondan ayrı kalmazdım

[QUOTE="uvercinkaaa, post: 40278021, member: 60295madBenimki de kız 2700 doğdu.Dr ayda 600 den yukarısı ise dert etme diyor ama bebişim minnak duruyor 900 almış bir ayda ama boyu bir ayda 9 cm uzamış babası 2 metre emdiği boya mı gidiyor var mı bir alakası ?[/QUOTE]
Maasallah babaniza.emdigi hem ene hem boya gitmis mas bebegine cnm

Instagramda gorduk sadece birbirimizi oyle sohbet fln yok orda. Hamileligin basindan biliyruz onun avukat oldugunu :)

Elimde iki tane biberon var biri mamajoo digeri nuk, nuk'la 110cc mama yapiyorum yarisini birakiyo mamajooyla 120 yapiyorum agzinin kenarindan da sizdiriyo ama hepsini bitiriyo neden acaba agzindan sizdigi icin hepsini bitiriyo mu saniyorum acaba o_O

Elimde iki tane biberon var biri mamajoo digeri nuk, nuk'la 110cc mama yapiyorum yarisini birakiyo mamajooyla 120 yapiyorum agzinin kenarindan da sizdiriyo ama hepsini bitiriyo neden acaba agzindan sizdigi icin hepsini bitiriyo mu saniyorum acaba o_O
Cnm bendede mamajo var ondan daha raht cekiyo ondandir

Back
X