2015 Şubat Anneleri

benim kız 3200 doğdu ama daha anca 4400 oldu
2 aylık olduk bu arada
dün ebe tamam bu kız anasına çekmiş yapacak bişey yok sağlığı yerinde olsun yeter dedi
minyon olacak benimki
babası da çok uzun değil bu yüzden boyu da çok olmayacak sanırım

İşte galiba böyle olacak zorlayamıyorsun ben buyum diyor şimdiden :/

Aynen 5 dk oldu 5 daha hadi kızım diyerek emzieiyorum saat takibinden yoruldum.Gece 5 saat uyuyor uyandıktan sonra bi iştahlı emiyor hep öyle emsin istiyorum ama yokk.
Ben gece karanlıkta dk tutmuyorum daha uzun emiyor gibi geliyor ya da gece yataktan kalkınca vakit daha uzun geliyor bilemiyorum da dk işini biraksak daha mı iyi ederiz sanki :))) sen 5 dk dan sonra sagip veriyor musun

İşte galiba böyle olacak zorlayamıyorsun ben buyum diyor şimdiden :/

benimkinin iştah yerinde ne verirsen içiyor hiç geri tepmesi yok ama alamıyor benim gibi olduğu belli

Bi Minyon da bende var :))) sağlıklı olsunlar tabi en önemlisi o

valla hasta olsalar daha çok üzülürüz en iyisi sağlıkları yerinde olsunda kilo çok önemli değil

hem boşverin kızlar bodur tavuk her daim piliç :D

Ben gece karanlıkta dk tutmuyorum daha uzun emiyor gibi geliyor ya da gece yataktan kalkınca vakit daha uzun geliyor bilemiyorum da dk işini biraksak daha mı iyi ederiz sanki :))) sen 5 dk dan sonra sagip veriyor musun

Gece saate bakıyorum ama sonra kaçtı ya diyip unutuyorum uyku bastırıyor :) Eğer 5 dk emdiyse 2 saat sonra tekrar emziriyorum bi 5dk.Sağmıyorum sağmak psikolojimi bozuyor süt var emebiliyor emsin diyorum :)

bide 9 yas kuçuk anne olur
benimkiler 6 yas civari anca isimi zorlastiyolar
her isi ben yapiyorumn bu sefer oteki ne soyle diyolar , kizim diyor sen bebege bakiyorsun bana is yaptiruiyorsun
bebege o bakacakmis
oglan desen ayri derttt

is yaptigida genelde kendi dokuntusunu toplatiyorumm
ha ha bu sözler çok tanıdık.senle dertlerimiz ortak.benim de oğlan diyor ki niye ben lidermişim.evin herşeyine ben karar veriyormuşum.herşeyi yönetiyormuşum.yemişim böyle liderlği.sürünüyorum.haberi yok.beni kıskanıyo

Gece saate bakıyorum ama sonra kaçtı ya diyip unutuyorum uyku bastırıyor :) Eğer 5 dk emdiyse 2 saat sonra tekrar emziriyorum bi 5dk.Sağmıyorum sağmak psikolojimi bozuyor süt var emebiliyor emsin diyorum :)
Ben sağmadigim zmn tüketim az olunca üretim de az oluyor azalıyor sutum sağInca çoğalıyor o yüzden sagmak zorunda kalıyorum

benimkinin iştah yerinde ne verirsen içiyor hiç geri tepmesi yok ama alamıyor benim gibi olduğu belli

valla hasta olsalar daha çok üzülürüz en iyisi sağlıkları yerinde olsunda kilo çok önemli değil

hem boşverin kızlar bodur tavuk her daim piliç :KK70:
ayy o piliçten bi tane bende de var.2 numara.ahh büyüyünce piliç görünmenin sefasını o sürcek cefasını küçükken ben çektim.yine de büyütemedim.amaann dedim saldım.

evet hastanedeyim canim patladigi için iceriye iltihap cokca yayılmış baya kötü durumdaymis zehrlnmekten son anda.kurtulmusum hatta cok sukur rabbime evlatlarima bagsladi. Iltihap dışarı alan.bi boru takılı ondan gelen miktar azalır ise yarin cikarabliriz dediler amin inşallah canm

Canım çok geçmiş olsun Rabbim çocuklarına bağışlamış seni umarim gördüğünüz son sıkıntı bu olur da gerisi hep kolay kolay geçer inş.

Ben bırak 6 yaşını 60 yıl ara vermek istiyorum :)) çocuk olayı bnm için bitmiştir..eşim 3 tane falan istiyordu rüyasında görür artık 3 u
Bana da kalsa bi cocuk yeter aslinda severim kalabalik aileyi ama bu devirde zor. Ama iste bencillik edemem sirf kardesi olsun hayatta bi tane diye mecbur yaparim sanirim :) ama su an cooook uzak geliyo dusunmek bile.

6 yil ara veren arkadaslarim basini vuracak tas ariyordu. Buyuk ilkokul 1 e baslamis. Okuma ogrenme naz kapris zamani tam. Ara verin verecekseniz de ilkokul 1 e denk getirmeyin diyordu biri. Bu anneligin her turlusu zor
Evet evet bende duydum onu mutlaka ikinci sinifa denk getirmek lazim o zaman :))

ben ikisinide yasadim canim
yakin yas daha iyi :)
Yok tatlim yok cok kiside gordum belki bi kac sene sikinti cektikten sonra rahatliyosun ama ben o kadar zorluga gelemem. Baksana simdiden kurdesen doktum bebek gazdan cok agkiyo diye sikinti yaptim sanirim :)

Canim alacagi kilo dogum kilosuyla da ilgili. Esobanin ki buyuj dogdu ona oranla kilo aliyor. Kiyaslama. Sadece anne sutu ise ve olmasi gereken sinirlarda kilo aliyorsa tamam.
Gecen burda biri yazdi 3500 digdu 6200 oldu diye. Sormamisim nasil okadar aldi. Yani fazlasi da kotu.
Bir de toplam artisa bakmak lazim. Bir ay 1400 alir bir ay 800. Ortalamada ayda 1 i geciyor yine.
Kimdi hakkaten o kişi unuttum bak,45 günde falan yazmıştı hatta :KK57:
Benim kızım 3510 gr doğdu, 20 günlükken 4100,48 günlükken 5000 gr çıktı,dr gayet iyi dedi.. O yüzden dert etmiyorum hiç..Bi de eşimde ben de minyon tipli insanlarız,çocuğumuz da bizim gibi.. Amcam kızını dr a götürmüştü zayıf diye,dr gülmüş annesi babası ne ki çocuk ne olsun diye :)))
Yapılan en büyük hata çocuğunu başkalarının çocuğuyla kıyaslamak,yine aynı şeyi yazıcam: "Gelişimde bireysel farklılıklar vardır." dimi öğretmenim :)):KK28:

Sen nerelerdesin kiz gorunmuyon hic.bencede ikisu aynu anda imkansizgibi.bendebyszmadan duramam.ama artik esksi kdr jizli ilerlemiyo sayfalar
buralardayım.atlaya atlaya okuyon di mi sayfaları.tek tük yazıyorum.gözden kaçırmışsın.akşam ki muhabbete katılamıyorum pek.ya uykum oluyo.ya çocuklarla cebelleşiyorum.genelde öğleden sonra bakıyorum

Ben sağmadigim zmn tüketim az olunca üretim de az oluyor azalıyor sutum sağInca çoğalıyor o yüzden sagmak zorunda kalıyorum

Ben 3 saatte bir emzirince az oluoyr sanki ama 2 saatte bir emzirince sütün çok oluyor o yüzden elimden geldiğince 2 saatte bir emziriyorum.

Kimdi hakkaten o kişi unuttum bak,45 günde falan yazmıştı hatta :KK57:
Benim kızım 3510 gr doğdu, 20 günlükken 4100,48 günlükken 5000 gr çıktı,dr gayet iyi dedi.. O yüzden dert etmiyorum hiç..Bi de eşimde ben de minyon tipli insanlarız,çocuğumuz da bizim gibi.. Amcam kızını dr a götürmüştü zayıf diye,dr gülmüş annesi babası ne ki çocuk ne olsun diye :)))
Yapılan en büyük hata çocuğunu başkalarının çocuğuyla kıyaslamak,yine aynı şeyi yazıcam: "Gelişimde bireysel farklılıklar vardır." dimi öğretmenim :)):KK28:
O kişi benim :) sadece anne sütü alıyor ekstra yok saatli besliyorum her istediğinde meme yok yalancı meme veriyorum uykuları uzun ve Aralıksız gündüz çok uyumuyor gece sabaha kadar 1 kere Kalkıyor saatli beslemek önemli Demişti Dr yani fazla bişey Yapmıyorum ama işte 50 gün oldu 3440 Doğdu 6280 şimdi

Evet her türlü Özler insan dimi? Sizinkinin ilerisi güzel birbirlerine arkadaş olurlar.benimkilerinin öyle bir olayı olamayacak ne yazıkki
buyuk kizsa yari anne gibi olur. Kardesimle aramiz 9 yas. Arkadas gibi anne gibi oyle guzel bir iliskimiz var. Tabi cinsiyetle de ilgili iliskiler

Canim alacagi kilo dogum kilosuyla da ilgili. Esobanin ki buyuj dogdu ona oranla kilo aliyor. Kiyaslama. Sadece anne sutu ise ve olmasi gereken sinirlarda kilo aliyorsa tamam.
Gecen burda biri yazdi 3500 digdu 6200 oldu diye. Sormamisim nasil okadar aldi. Yani fazlasi da kotu.
Bir de toplam artisa bakmak lazim. Bir ay 1400 alir bir ay 800. Ortalamada ayda 1 i geciyor yine.
O benim :) valla mama falan da vermiyorum sadece emziriyorum doktor çok iyi OLDUĞUNU söyledi sadece saatli emziriyorum her istediğinde vermiyorum doktorumuz da dedi saatli emzirmekten daha çok alıyor bi ay çok alır bi ay almaz gayet normal dedi zaten hareketlenince vercek aldıklarını dedi siz tecrübelisiniz daha iyi bilirsiniz ayrıca Dediğin gibi her çocuk farklı büyüme oranına sahip

Back
X