2015 Şubat Anneleri

Hayatımda ilk defa ölcem zannettim dün sabah kalktığımda yanıyo hissettim kendimi ateşini ölçtüm 39 olmuş bi anda sıtma tutmaya başladı deli gibi titriyordum üşüyordum ama ateşim yükseliyordu kimsede yok annem geldi duş aldım 37 ye düşürdüm iyiyim git dedim anneme malum babam hasta akşam üzeri tekrar aynı Şeyler olmaya başladı bu sefer tırnaklarım dudağım morardı eşim Muğla daydı gelemezdi bu sefer ateş 40 oldu 1 saat kaynananın gelmesini bekledim o halde tekrar duşa girdim yine biraz düşürdüm 37.5 tu eşim geldi tabi hemen acile hastaneye gittiğimizde 39 olmuştu yine iğne Yaptılar boğazlarım anjin olmuş ama emzirdiğim ve bebek küçük olduğu için antibiyotik vermediler sadece minoset verdiler yanlızım evde çok korktum bayılırım bebeğime bişey olur diye annelik böyle bişeymiş 40 derece Ateş'in olsa bile ilk önce evlatmış Allah birdaha yaşatmasın

O benim :) valla mama falan da vermiyorum sadece emziriyorum doktor çok iyi OLDUĞUNU söyledi sadece saatli emziriyorum her istediğinde vermiyorum doktorumuz da dedi saatli emzirmekten daha çok alıyor bi ay çok alır bi ay almaz gayet normal dedi zaten hareketlenince vercek aldıklarını dedi siz tecrübelisiniz daha iyi bilirsiniz ayrıca Dediğin gibi her çocuk farklı büyüme oranına sahip
Masallah canim. Benimki 3500 dogdu su an 5 olmustur heralde. Sen benden 4 gun once dogum yaptin.
Anne suutuyle alinan kilodan korkma diyor dr.lar hareketlenince verir. Kusmuyordur hic di mi.
Yegenim de seninki gibiydi simdi 3 yasinda gayet normal. Ayaklaninca gitti kilolar. Bogum bogum pek tatliydi.

Kimdi hakkaten o kişi unuttum bak,45 günde falan yazmıştı hatta :KK57:
Benim kızım 3510 gr doğdu, 20 günlükken 4100,48 günlükken 5000 gr çıktı,dr gayet iyi dedi.. O yüzden dert etmiyorum hiç..Bi de eşimde ben de minyon tipli insanlarız,çocuğumuz da bizim gibi.. Amcam kızını dr a götürmüştü zayıf diye,dr gülmüş annesi babası ne ki çocuk ne olsun diye :)))
Yapılan en büyük hata çocuğunu başkalarının çocuğuyla kıyaslamak,yine aynı şeyi yazıcam: "Gelişimde bireysel farklılıklar vardır." dimi öğretmenim :)):KK28:
Tabi ki genetik farkliliklar cok etkili. Kiyaslarken unutmamak lazm.
Insan kiyasliyor tutamiyor kendini ama :))

hemoroidden canıma geçti sonunda aile hekimine gittim bir fitil ve bir krem verdi
işin aslı 8 sene önce doktor bana bunu söylemişti doğumdan sonra hemoroid olur diye ama ben önemsememiştim
nedir bu kadınların çilesi yahu
Asiya gittigimiz gun ben de goruneyim dr.a bana da ilac versinler :(

Hayatımda ilk defa ölcem zannettim dün sabah kalktığımda yanıyo hissettim kendimi ateşini ölçtüm 39 olmuş bi anda sıtma tutmaya başladı deli gibi titriyordum üşüyordum ama ateşim yükseliyordu kimsede yok annem geldi duş aldım 37 ye düşürdüm iyiyim git dedim anneme malum babam hasta akşam üzeri tekrar aynı Şeyler olmaya başladı bu sefer tırnaklarım dudağım morardı eşim Muğla daydı gelemezdi bu sefer ateş 40 oldu 1 saat kaynananın gelmesini bekledim o halde tekrar duşa girdim yine biraz düşürdüm 37.5 tu eşim geldi tabi hemen acile hastaneye gittiğimizde 39 olmuştu yine iğne Yaptılar boğazlarım anjin olmuş ama emzirdiğim ve bebek küçük olduğu için antibiyotik vermediler sadece minoset verdiler yanlızım evde çok korktum bayılırım bebeğime bişey olur diye annelik böyle bişeymiş 40 derece Ateş'in olsa bile ilk önce evlatmış Allah birdaha yaşatmasın
Gecmis olsun canim.

hehehe burçdan oldugunu sanmiyorum sadece açgozlu benim oglum :))
boga yiz biz :))
SONLARI o zaman nisanın. bende de var bıraz ondan. eşim kendi yemez bana yedırır ben tam tersı bit şeyi ıkıye bölsem buyuk olanını kendıme alırım.

sen bilirsin tabide bence rutinini bozma , normal olani 900 gr zaten
her ay 1.5 kg alsa 6 ayda 9 yapar ,çocuk olur 13kg
13 kg iki yas kilosu :))) yok oyle bi dunyaaa :KK53::KK53::KK53: bu sefer endokrinci dr pesinde kosarsin :)
Ağzına sağlık.

Hmmm olmadi simdi bu genetik isi, bizim taraf gelismis kocis tarafi hobbit. napacaz? kiz da minik gorunuyor gozume
Esim 1.75 gayet normal bir adam. Sulalesinde koca diyorlar. Cocukken kendinden 3 yas buyuklerle oynarmis iriymis. Nolmus digerleri ergenlikte uzarken o cok uzamamis. Oglum da kendinden 1 yas buyukle ayni duruyor esimi bildigimden ovunmuyorum sonunda yine bodur kalacak :)

Oturdum bir kalip cikolata yedim komaya gircem simdi.
Kilo vermeyi bosverip alisveise cikayim ben xxl magazasindan

Ya sen bari yapma 4 kiloyu yeni geçtik biz napalım :KK43:
:) ya benım kızım kilosu iyi benımkıde kısa emenlerde ama mınık değil.
ben sadece kılo alımı neden yavaşladı acaba dıye dertlenmıstım meğerse her ay aynı almayabılırmıs. 3 saatte bır emzırıyorum ben ve 5 dk emıyor.
çalışıyorum öğlende bıberonla verıyorlar sağdığımı.
işe başlayınca göreceksınız bır de onun stresı ekleniyor .
bıraktım cocugumu da kılo alamadı dıye.

Oturdum bir kalip cikolata yedim komaya gircem simdi.
Kilo vermeyi bosverip alisveise cikayim ben xxl magazasindan
ben aldım dun xxl ama hıc yakışmıyor bır sey dev gıbı olmuşum. diyettende korkıyorm her ne kadar etkılemıyor deselerde. ya etkılerse
zaten bol sıvı alıyorum. proteın desen benden sorulur.
şu tatlı işini bırakmalıyız.

Konuşmanın başını kaçırdım niye moralin bozuk? Benim de bozuk biraz Selinim bana göre az kilo almış
benımde aynı nedenden dolayı . ama maral her ay aynı kıloyu alsa bır yasında obez olur dedı. ondan dedım ağzına saglık

Konuşmanın başını kaçırdım niye moralin bozuk? Benim de bozuk biraz Selinim bana göre az kilo almış
senın kac almış benım 900 gr .iyi aslında da gecen ay 1,5 almıtı nerdeyse.
off daralttık herkesı valla.
kılo muhabbetı yapmak ıstemezdım. kusura bakmayın arkadaşlar bıraz uzattım sankı konuyu.

ben aldım dun xxl ama hıc yakışmıyor bır sey dev gıbı olmuşum. diyettende korkıyorm her ne kadar etkılemıyor deselerde. ya etkılerse
zaten bol sıvı alıyorum. proteın desen benden sorulur.
şu tatlı işini bırakmalıyız.
Benim deneyimim var cok duzenli dikkatli diet yaparsan etkilemiyor.
Yemek yapma konusunda tembelim cok zor

senın kac almış benım 900 gr .iyi aslında da gecen ay 1,5 almıtı nerdeyse.
off daralttık herkesı valla.
kılo muhabbetı yapmak ıstemezdım. kusura bakmayın arkadaşlar bıraz uzattım sankı konuyu.
750 gram az sonra yazıcam

Back
X