2015 Şubat Anneleri

Eylül de doğarken son anda plesanta yirtilmisti psikolog ona da ilk terkedilmişlik Hissini orda yaşamış falan dedi yani mutlu bi bebeklik çocukluk ergenlik yasasin istiyorum elimden bişi geliyorsa yapmak istiyorum bi zarari olmucaksa yaptırmayı istiyorum ama Ne bileyim daha kötü bişi olmaz di mi

İlk dega duydum valensiya portakali adini

Yaz portakalı da derler.normal portakalı gore biraz küçük oluyor.limonata filan yaparken içine azıcık katarsanız limonatanin o mideyi yakan asitli tadı gidiyor daha tatlı oluyor. Ayrıca küçük olmasına rağmen çok da sulu oluyor.bir de su an mesela tadı güzel olan portakal bulmak zor mevsimi geçmek üzere çünkü.ama Valensiya su an mevsimi olduğu içi n hepsinin tadı muhteşem.mutlaka deneyin.

Alttan başlayın ezberlemeye canım. En kalıcı yöntem bu. (Hafızlık hocasıyım ben)

Kiz yok,gör demiyorum,teyzemi anlattım sadece,arada ben yazarken çocuklar çok cirilti kavga kopariiyorlar bazen cümleyi gönderip sonradan okuduğunda sacmaladimi anlıyorum ama is işten geçmiş oluyor.
E peki sen calismasaydin ne olacaktı acaba? Evden boyle elini ayağını çektiyse o nereye harcama yapıyor ki? O zaman evin diregi sen olmuşsun resmen, huyları da iyi degil ben boyle tek basıma idare edebiliyorum nasılsa mi diyorsun yani? E ben bunları bunları oduyorum sen napiyorsjn dediğinde ne diyor sana? İlgincmis vla.sen maddiyat sorun diyince ben kafamda farklı canlandirmsitim

mayis 15 te bitecek dogum iznim. Bu durumda seneye 2.donemin basarkadas var sut iznim olacak. Programimi duzgun yapin deme hakkim olacak. Cok sevindim bu duruma. Ben dogumdan sonra 1 yil diye biliyordum acip okumayinca tabi.
Canim bende sgk dayim ama memurlarla ilgili islem yapmadigimiz icin bisey bilmiyodum dogumizninden yeni gelen bi arkadas vardi ondan ogrendim herseyi ik ha sordum kanun maddesinide okudum hatta o arkadas cocugunun dogum gununu kutladi sut iizni devam etti yinede uygulamadada gordum yani

Mesela uyanacak ya gidip sütünü içiriyo ama kızın gözleri şapka ile kapalı sonra uyuyo kız yine

İyi de bu bebenin hareket edip kaslarını geliştirmeye, bizi izleyip sosyalleşmeye ihtiyacı var. Sürekli böyle uyutuyosa nasıl bunları yapcak? Sonra problem olmasın. Bi de sadece yiyo ve uyuyosa sumo güreşçisi kadar olmuştur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…