Benden de bi Mutlu yillar o zaman, guzel gunler getirsin yeni yaşin umarim :)Haha! sabah sabah.. teşekkür ederim. Benimle birlikte sizlerede getirsin.
Eylül de doğarken son anda plesanta yirtilmisti psikolog ona da ilk terkedilmişlik Hissini orda yaşamış falan dedi yani mutlu bi bebeklik çocukluk ergenlik yasasin istiyorum elimden bişi geliyorsa yapmak istiyorum bi zarari olmucaksa yaptırmayı istiyorum ama Ne bileyim daha kötü bişi olmaz di miSonuç olarak ne zararı olacakki.. Ben olsam yaptırırım çünkü bebeğin doğum anı bile ilerdeki hayatını etkiliyomuş.. Ben bi dönem psikoterapi gördüm ve korkularımın temel kaynağı doğum anım çıktı.. Doğumum zor olmuş benim kordon dolanmasından dolayı,evde doğum bi de.. Ve ben nefessiz kalmaktan çok korkarım,bütün yaşadığım sıkıntılarımın temelide bu korkum.. Şimdi diyeceksiniz herkes korkar nefessiz kalmaktan ama bu korku ne yazık ki benim hayatımı zorlaştırıyo hatta zindan ediyo,travma yaratıyo bende.. Terapi sonrasında iyiydim ama hamilelikle tekrar geri geldi sıkıntılarım,kontrol altına alabiliyorum çoğunlukla ama yine de cok yoruyo bedenimide ruhumu da.. Bence yaptır,gereksiz olduğunu düşünmüyorum ben,ya işe yararsa.. Zararı da yok sonuçta..
Gececekmis o his ne bileyimPeki terapi sonrası nolacakmış?
Ne bileyim cnm kadına göre Aglamalarin hepsinin bi sebebi var ben bişiler anlatirken bazı yerlerde baya yüksek sesle ağladı etkilendiği olaylar heraldeBana da bebeği getirdiklerinde bu kim, goturun bunu demişim, dila da mi simdi travma geciriyor
Mutlu yıllar canım bebisinle eşinle sevdiklerinle musmutlu yılların olsun inşallah :)Haha! sabah sabah.. teşekkür ederim. Benimle birlikte sizlerede getirsin.
Yemiyordur o memeyle oynuyordurHep emmek istiyo bu aralar. Doydugunu nasil anliycam ki memeyi de cekemem agzindan :/ cok yiyo sonra gece dikiyo bizi ayaga
Mutlu yıllar canım daha nice uzun sağlıklı yıllara inşallahHaha! sabah sabah.. teşekkür ederim. Benimle birlikte sizlerede getirsin.
İlk dega duydum valensiya portakali adini
Çok mu zorluyorum ki
Ama niye benim kocam öyle değil :)
Alttan başlayın ezberlemeye canım. En kalıcı yöntem bu. (Hafızlık hocasıyım ben)bi iki defa okusan dinlesen bence çogu yerini hatirlasin yasin
en buyuk hayalim yasini ezbere okumak ama bunun içinde bi giriisimde bulunluyorum hayal oalrak kaldi
ilk sayfayi biliyorum sayilir gerisi yok : (
ben okuyorumda tevcid yok, çocukkende yokdu hiç olmadi
insallah kizim ogrenir çok hevesli gidiyor bakalim
Duygusal şiddetin yanı sıra fiziksel şiddet de gör diyosun yani :)
O her okul çıkışı arkadaşlarıyladır dışarda,direkt eve gelmez asla.. Ben 2 gün üstüste dışarı çıksam yüzüme vurur.. Hiç borcu harcı yoktur,3000 tl ye yakın geliri var ama fatura,aidat vs.leri bana yıkar,aldığı arada markettir,evin ufak tefek ıvır zıvırlarıdır ama ben yetişemiyorum der.. Ben maaşımın yarısından fazlasını krediye veriyorum,kızımın bütün masraflarını ben yaptım ve kredi kartına taksit ödüyorum,fatura ve aidatlar bende,market masrafı bi de.. 4 aydır ek ders de almıyorum ama bana ne yapıyorsun parayı diyebiliyo mesela.. Kendi yapınca mübah ben yapınca günah.. Zaten istesem de onun gibi davranamam ben,fıtratımda yok.. Hem ne farkım kalır ondan..
Evet canım asker ; bakalım nereleri gezeceğiz
Yeni yaşın hayırlı olsun canım. Sağlıkla mutlulukla evladınla güzel bi sene geçir inşaAllah.Haha! sabah sabah.. teşekkür ederim. Benimle birlikte sizlerede getirsin.
Canim bende sgk dayim ama memurlarla ilgili islem yapmadigimiz icin bisey bilmiyodum dogumizninden yeni gelen bi arkadas vardi ondan ogrendim herseyi ik ha sordum kanun maddesinide okudum hatta o arkadas cocugunun dogum gununu kutladi sut iizni devam etti yinede uygulamadada gordum yanimayis 15 te bitecek dogum iznim. Bu durumda seneye 2.donemin basarkadas var sut iznim olacak. Programimi duzgun yapin deme hakkim olacak. Cok sevindim bu duruma. Ben dogumdan sonra 1 yil diye biliyordum acip okumayinca tabi.
Dogum gunun kutlu olsun yeni yasin emek hanima bi kardes getirsinHaha! sabah sabah.. teşekkür ederim. Benimle birlikte sizlerede getirsin.
Mesela uyanacak ya gidip sütünü içiriyo ama kızın gözleri şapka ile kapalı sonra uyuyo kız yine
Uc damla verdim ama yapmadi yine poposunada auedunzeytinyagini icirmesende popoya enjekte edebilir kulak cubuyla uyarabilirsin Belki yazmislardir ama ben gecmisi okudugum icin yazayim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?