2015 Şubat Anneleri

Kızımı dogurdugumda fenalasmıstım tam 7 saat sonra aldım kucagıma hemsıreler beslemıs sırıngayla. Zor gunlerım de oldu ama hersey bellı bır sure sonra rayına oturuyor. Ben olsam gıtmezdım anne kız beraber hhalledersınız herseyı sevgı ıle...

Bebeğin niye yoğun bakımda kaldı? Süt saklama ve sıcaklık bilgileri için teşekkürler. Inşallah bol bol sütüm olur da ben de sağıp saklarım.
2 ay eeken dogdu canim 1730 gr di sut sagip goturuyodum midesine hortum salmislardi ucundan veriyodum sut goturdugum icin saklama kosullarini en ince detayina kadar anlattilar onlarda beslerken bi kabin icinde kaynar suda biberonu bekletip veriyolardi memeye alistirmak icin saatlerce yanlarinda kalip herseyi gozlemledim cikinca kizim 1 gun boyunca hicbisey yemedi ve kilo kaybetti bu sefer ikimiz yogun bakimin anneninde kalabildigi odalarda bebgimle ikimiz kaldik basimizda hemsire vardi hemsireler doktor cok ugrastik meme alsin diye ama kizim memeyi verince kesiyomusuz gibi aglardi kilo alinca ciktik ama orda cok sey ogrendim ama sonuc kizim memeyi almadi ve artik sutumde gitti zaten cok azdi ama o zamanlar ona yetiyodu simdi mama ile besliyorum bana nasip olmadi ama Allah sizlere bol sut versin ve kuzucuklarinizi istedoginiz zamana kadar emzirebilirsiniz ins

Bana da bebeği getirdiklerinde bu kim, goturun bunu demişim, dila da mi simdi travma geciriyor

Peki terapi sonrası nolacakmış?

Erkeklere taksalar ya öyle bişey. Hep mi kadınlar yaw. Amma güçlü bedenlerimiz varmış
Valla keske erkeklere taksalar ama kadinlar hakikaten guclu ben erken dogum yaptim doguma gittigimde cinsiyeti kiz oldugu icin hic korkma en buyuk avantijimiz kiz olmasi dediler anlamadim ameliyathaneye girdim teknisyen cinsiyetini sordu kiz diyince oo super dedi sonra yogunbakim cocuk doktoru kizi gostermek icin cagirmis bisey demek icin erken ama kiz olmasi buyuk avantsj demis enson merak ettim doktora sordum neden herkes boyle dedi diye kizlar daha guclu dogumlari kolay oluyo yasama sanslari saglikli olmalari daha yuksek ihtimal oluyo dedi o zaman bi kere daha kadinlarin daha dogarken ne kadar guclu oldugunu anladim

Evet yasal canım ,bizde kabul ediyolar,amirine de bağlı tabi pürüz çıkmaması .. 40 gün rapor hakkı 657 de..

Ay sacini basini yolarim onun ne munasebet benim evladima kendi istedigi isimle hitap edecek sirf kv istedigi ismi koymamak icin oglum tek isimli seninki bide hayşe diyodur sen uyarsana sert bi dille
zaTen gereçeği hayşe ama bizimbizimkiler ayşe dediklerini zannediyorlardır. Hayvansaray da aslı biz ayvansaray diyoruz sanıyormuş. Kıyamam yav.
Uyaramam çünkü" aaaaa anneciğim ben ne dedim şimdi" deR. Öyle bir sıyrılırki içinden ben dünyanın en kötü insanı o da en iyisi oluverir bir anda ve ben yine üzülürüm.

1 gun kuvozde kaldi. Ilk kucagima aldigimda gozlerimin icine bakti sen nerdesin der gibi..bizim travmamiz gecmeyecek mi o zaman.
Bence stresini azalt anin tadini cikar gideceksen bile eglencesine git terapiye.

gece uyanik durmasa butun gun gece uyusun kiz bana uyar :)

ben uç dort sene adet olmadim, hamilelik disinda kilo almadim
sonra deniycem ben hormonluyu, adetsizken takmiyor benim dr onu

ben gunde nerydese lt sut içiyorum
sen gaz la çok ugrasiyorsun,iki buçuk aylik oldunuz azalmadimi daha gaz olayi ?

desin canim
bisey olmaz kiz adi belli sani belli
gobek adi yerine koyd gitsin
ondan baskasi ayse demedikden sonra bence kimlik kargasasina fln grmez
zaten bi sure sonrada inadi birakir senin kv :)

arkadasim oturmaya geldi
bes çocuk biri uyumaz zir zirrr , basim agridi çok yorgunum
yarinda sabahtan baslar isim, hayirliisyla pazartesi sabah bi olsaydi :)

Haha sahi bide onlar vardi ayin duzenler gibi..ya ne bilim korkuyorum oglum biraz huysuz kulagina su kacip agri yaparsa ve ben o agrinin nerden kaynaklandigini cozemezsem hayati zindan eder bize...
Canim basini tersten yikiyosan kulagini katlayabilirsin biz oyle yikiyoz bi elimle koltuktan ters tutuyorum diger elimle kulaguni katliyorum esimde su dokuyo

Ayşe kim diye karşılık verseydin? Bizde Emek var onda verelim :)

Kuru fasulye yemeyeli aylar oldu olsa da yesek :) bnm de düdüklüm bozuldu yenisini almam lazım alamadım bi türlü hangi marka kullanıyorsunuz kızlar bgn alayım da aksama yapayım bari yanına da turşu Ohhh missss
Ispir fasulyesi var minik duduklude pisirilmemesi gerekiyor aksamdan isliyosun sonra pisiriyosun cabuk pisiyo gecen kv getirdi iislamadan haslayip pisordim ama islatarak daha iyi oluyo lokum gibi oluyo dudukluyede gerek kalmiyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…