Cocuguna zeytinyaği veren anneler ne kadar veriyorsunuz bwn dün uc damla verdim ama kakasini yapmadi bugun tekrar vermelimiyim doktor sab simplex verdi ama kullanasim gelmiyor lutfen yardimci olur musunuz
Merhaba bayanlar bir sorum olacak.araba kullanan bayanlar için bebek arabasına gerek var mi.ben almak istemiyorum..su an için hem oto kolt hem anakuc hem tasimaya yarayan koltuklardan aldim o isimi gormezmi.sonrada yürür diye düşünüyorum bana bebek arabasi gereksiz gibi geliyor.her yere arabamla giderim zaten bebek arabasi nerede lazim olur?
iyi geldi ama tadı çok kötü yada ben tarçın sevmediğim için bana kötü geldi
tek sorun benim sütüm zaten duruydu bunların hepsini içinde çok süt oldu ama duru yine
Cocuguna zeytinyaği veren anneler ne kadar veriyorsunuz bwn dün uc damla verdim ama kakasini yapmadi bugun tekrar vermelimiyim doktor sab simplex verdi ama kullanasim gelmiyor lutfen yardimci olur musunuz
canım baya bir olmuş yapmayalı ben bir gün içinde 2 veya 3 defa bile yapmayınca hareketler yaptırıyorum egzersiz gibi sonrasında yapıyor zaten inşallah en kısa zamanda yapar sende rahatlarsın oda rahatlar
Sağol canım inşallah seninde.
Diğer konuda bendr yaptırman taraftarıyım.diğer taraftanda bence psikoloji büyükler için yeterince gelişmemişki bebekler için o kadar bilgiye dahip olsunlar.
Benim 2.çocuk 10 gün yapmamıştı.Dr a gittiğimizde açlığını bastıracak kadar yiyo demişti.kilo alimi da hep en alt seviyeden gidiyordu.giriş fazla yokki çıkış olsun diyordu.kabız değil demişti.sütum de vardı ama o hep öyle yedi.seninki de öyle olmasın.ama ikinmasi falan yoktu.zorlanması falan