2015 Şubat Anneleri

Dogum gunun kutlu olsun yeni yasin emek hanima bi kardes getirsin
Aaaaaaaa deme kız sakın. Beni yeni yılda tımarhaneyr mi göndercen. Aşkolsun.
Dokuz ay ağladım ben yav.
Dün xxl kıyafet almışlar olmadı çok fenaa moralim bozuk. Resim çektiler yarım dünya çıkmışım. Halbuki inceciğim...

ben mama vermiyorum hiç sadece anne sütü
doktorlar 10 güne kadar anne sütü alanlarda normal diyormuş ama mama olayını bilemem
Cimcime benim Oğlanın kakası düzeldi, iki günde bir yapıyor, ama ben kan ilacı içmiyorum. İçmeye korkar oldum yine yapamazsa diye, doktorum 5 6 gün olunca fitil at dedi

Arkadaşlar tek tek teşekkür edince bütün sayfa benim yazılarımla doluyor.
Hepinize teşekkür ederim.
İyiki varsınız. Eşim bugünde beni bıraktı gitti çalışacakmış.saat yediye kadar elekt.yokmuş
Evde çok canım sıkıldı.

Bende acayip zayıfladım bir deri bir kemiğim iskelet Yanımda şişman kalır, çok üzülüyorum bu duruma, inşallah kilo alırım...

Okuduğum kitapta beyin oluşmaya Başladığından itibaren bilinçaltına herşeyi alıyormuş. Yani karnımızdayken bile herşey beyinlerine yazılıyordu. Yalnız bebişler düşünemediği akılları ermediği için herşey hissettiklerine göre kodlanıyor. Eylül'ün hiç kendini yalnız hissedeceği bir his olmamıştır sanmıyorum. Sen annen ablan eşin onu hep severek baktınız sevgiyi hissetmiştir. Yorulsak da mümkün mertebe moralimizi bozmamalıyız direk hissediyorlar. Ben birine kızıyorum Selinim dudağını büküyor onu görünce onun yanında ne birisiyle telefonda görüştüm be de babasıyla ters bir konulma yapmadım yapmamaya da çalışıyorum. O kitapta bebişlerin çoğu yaşadığı sıkıntılı Zaman'ları Büyüdükçe sevgiyle unutuyor yazıyordu ki orada bebişler ciddi sıkıntılı zamanlar yaşıyordu. Bulabilirsem Kitabı'n adını yazayım canım. Bence terapist bişey demek için demiş bunu. Senin yukarıda yazdıklarını kime söylesen bebişi yalnız bırakmışsın der. Halbuki hep sevgi vardı annen bakmış olsa bile sevgiyle baktı.

1 gun kuvozde kaldi. Ilk kucagima aldigimda gozlerimin icine bakti sen nerdesin der gibi..bizim travmamiz gecmeyecek mi o zaman.
Bence stresini azalt anin tadini cikar gideceksen bile eglencesine git terapiye.
Benimki de mukonyumlu doğunca aldılar kuvoze.gitmeden öpücük kondurdum burnuna.sonra görmeye gittiğimde annem ben geldim dedim nasıl ağlamaya başladı.hala ara ara aklıma gelir o hali gözlerim dolar.bu kadar kolay doğuma ilk maması hemşireden oldu.biz topluca gidelim terapiste

Şimdiden tedbir alırsan kötü bişey olmaz elbette.. İnsanın ruhunun hasta olması en kötüsü, keşke benim de Eylül gibi bi şansım olsaydı da bu kaygıları yaşamasaydım.. Psikologlar bu yolda bize yardımcı olmak için var.. Ben psikoloğa gidene kadarda biliyodum kaygılarımın yersiz olduğunu ama kontrol edemiyodum onları ve her seferinde ya acillere taşınıyodum ya da ilaçlara sarılıyodum.. Ama şimdi bastırabiliyorum kaygılarımı.. Şu an mutlu ve huzurlu olabilsem kaygılarımda silinecek..
Kızın için destek almam en iyisi,her şeye yetemeyiz biz uzmanlık alanımız değil bi kere ve zor bi durum.. İmkanın da var,neden yapmayasın ki..

1 gun kuvozde kaldi. Ilk kucagima aldigimda gozlerimin icine bakti sen nerdesin der gibi..bizim travmamiz gecmeyecek mi o zaman.
Bence stresini azalt anin tadini cikar gideceksen bile eglencesine git terapiye.
Hayatının bi yerinde bi anda bi şekilde çıkacak bu durum karşısına.. Ben de böyle değildim ama bi gün bi baktım bi anda ters düz oldu her şey.. Eğlence olarak görme terapiyi bacıııımm,hiçte eğlenceli degil zaten ayrıca,ağlamadığım seans olmadı

Bilmem ki. Annelik baska birsey tum dunyadan korumak istiyorsun en iyisini istiyorsun. Daha ise gidecegiz arkamizdan aglayacaklar. Krizantemin psikolog gibi en ufak seyde bebek yalniz hissetmis diyeceksek nasil yasanir hayat. Ama destek almak iyi gelir haklisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…