Canim sen ilk 6 ay 3 saat diyince been seni memur sandim o sadece memur icin gecerli cunku ozeldekilerde1, 5 saat 170 i bosver demem tuhaf oldu biliyorumda ben sgkda calisiyorum ustelik analik rapor odeme bolumundeyim memurlarda sut izni rapor bittikten sonra basliyor 170 bazen insanlara yanlis cevap veriyo onfan bosver dedim ozeldeysen bisey diyemicem haklarimiz farkli maalesefözel sektörüm canım sen yapabiliyorsan öyle doğumdan sonra başlat
ama sgk yok dediği bir şeyi ben şirkete uygulatamam ki :) keşke boşverebilsem hatta 2 sene ücretsiz izin kullansam bide üstüne :)
toplu almak istedim süt izinlerimi ( iyi ki vermemişler ) şirketim vermedi elemana ihtiyaç vardı ama saatleri toplayıp hafta da 1 kullanabilirsiniz dedi bende her cuma kullandım
Memurlardada sut iznini toplu kullanamiyosun bizdede dezavantaj bu 2 sene ucretsiz izin alabiliyoruz da ben aalamicam maalesef esimde memur meemur maasiyla olmuyo maalesef keske haklar ayni olsa sut iznini kullancamda eve vasitayla gwlmem 1 saat servisle 15 dk oda pek is gormucek ah toplu alabileydim ne guzel olurdu 1 gun gitmezdim bendeözel sektörüm canım sen yapabiliyorsan öyle doğumdan sonra başlat
ama sgk yok dediği bir şeyi ben şirkete uygulatamam ki :) keşke boşverebilsem hatta 2 sene ücretsiz izin kullansam bide üstüne :)
toplu almak istedim süt izinlerimi ( iyi ki vermemişler ) şirketim vermedi elemana ihtiyaç vardı ama saatleri toplayıp hafta da 1 kullanabilirsiniz dedi bende her cuma kullandım
Mesela uyanacak ya gidip sütünü içiriyo ama kızın gözleri şapka ile kapalı sonra uyuyo kız yineUykuda nasıl besleniyor ki?
aralik 2007 de hamile kaldim,kizim 10 aylikken yani 2009 un yazinda korunmuyordum ogluma hamile kaldim yani ovulasyon olmus ama adet olmadim ..oglum 15 aylikken de temmuz 2011 de adet oldumNasil uc dort sene adet olmadın, aboooov
Topiğimizin olmazsa olmazı,nambır vanı,erbişeyi :)) yeni yaşın yepyeni güzellikler getirsin hayatına inşallah,mucccxxxxxAnnesi tekirdağ ,babası yunanistan
Batı Trakya türklerinden ama cadı anne öğretmiş konuşmayı demekki üç çocukta söylemiyor haRfi
Bende aşırı takıntılıyım her seferinde düzeltiyorum.
Sonuç olarak ne zararı olacakki.. Ben olsam yaptırırım çünkü bebeğin doğum anı bile ilerdeki hayatını etkiliyomuş.. Ben bi dönem psikoterapi gördüm ve korkularımın temel kaynağı doğum anım çıktı.. Doğumum zor olmuş benim kordon dolanmasından dolayı,evde doğum bi de.. Ve ben nefessiz kalmaktan çok korkarım,bütün yaşadığım sıkıntılarımın temelide bu korkum.. Şimdi diyeceksiniz herkes korkar nefessiz kalmaktan ama bu korku ne yazık ki benim hayatımı zorlaştırıyo hatta zindan ediyo,travma yaratıyo bende.. Terapi sonrasında iyiydim ama hamilelikle tekrar geri geldi sıkıntılarım,kontrol altına alabiliyorum çoğunlukla ama yine de cok yoruyo bedenimide ruhumu da.. Bence yaptır,gereksiz olduğunu düşünmüyorum ben,ya işe yararsa.. Zararı da yok sonuçta..Kızlar bi konuda fikrinize ihtiyacim var..bu eylulun memede az durmasina hatta beslenirken ağlamasina kafayı takınca bgn bebek terapisine gittik..orda ben hamilelik doğum doğum sonrasından bahsederken eylül kucağımda bazı bölümlerde çok fena ağladı katıla katıla..cok uzun şeyler konuştuk şimdi hepsini anlatmiyim ama sonuç olarak psikolog eylül kendini terk edilmis hissetmis dedi..şimdi asıl beni düşündüren haftaya olan seans..psikodrama ile eylülde travma yaratan olayı tekrar yaşayıp çözecekmisiz..bi yandan yapmak istiyorum bi yandan kötü bişi olur mu ki diye korkuyorum brz araştırdım internette ama çok fazla bişi bulamadım ne dersiniz yaptirmali miyim Sizce
15 ay adet olmadin mi . ysni biz ne zaman adet olqcagiz tekrar. Emziriken adet olnmuyir mu. Ne kadar cahilim bende bu ay adet bekliyorum.aralik 2007 de hamile kaldim,kizim 10 aylikken yani 2009 un yazinda korunmuyordum ogluma hamile kaldim yani ovulasyon olmus ama adet olmadim ..oglum 15 aylikken de temmuz 2011 de adet oldum
3.5 sene yapiyor iste :))
Paso hamurişi yiyorsunuz ama kilo almıyorsun. 3 çocuk spor demek demekkioglani emzirmeye kalkdim
bazlama hamuru yohurdum kahvaltiya yapicam, ne kadar hamaratim demii
yanina da kahvaltilik çiakricam oldu bittti, boyle çok kolayima geliyordaaaaaaaa ayni zamanda usengeçim
Haha! sabah sabah.. teşekkür ederim. Benimle birlikte sizlerede getirsin.Topiğimizin olmazsa olmazı,nambır vanı,erbişeyi :)) yeni yaşın yepyeni güzellikler getirsin hayatına inşallah,mucccxxxxx
Benim oluyi.laktozsuz sut aldim.onu iciyorumSüt içince bebişte gaz mı olur? Hiç araştırmamıştım sanki öyle gibi gördüm. Sabahları çay içmiyorum ya süt içiyordum ondan mı gaz oluyor ki? Az önce de tatlı yedim şeker çıkmasın diye süt içtim üstüne
Araları çok yakınmışBakalım bende idolün olacak mıyım ?? YAŞ 21 2 çocuk 4 ay arayla iki gebelik be sonuçta dev gibi bir ben
mayis 15 te bitecek dogum iznim. Bu durumda seneye 2.donemin basinda da sut iznim olacak. Programimi duzgun yapin deme hakkim olacak. Cok sevindim bu duruma. Ben dogumdan sonra 1 yil diye biliyordum acip okumayinca tabi.Canim sen ilk 6 ay 3 saat diyince been seni memur sandim o sadece memur icin gecerli cunku ozeldekilerde1, 5 saat 170 i bosver demem tuhaf oldu biliyorumda ben sgkda calisiyorum ustelik analik rapor odeme bolumundeyim memurlarda sut izni rapor bittikten sonra basliyor 170 bazen insanlara yanlis cevap veriyo onfan bosver dedim ozeldeysen bisey diyemicem haklarimiz farkli maalesef
Iyi ki dogdun :) iyi ki de Emek i dogurdun bu topikte :))Haha! sabah sabah.. teşekkür ederim. Benimle birlikte sizlerede getirsin.
Esime diyorum oglumla gideim dr.a diye. Kardes kiskanclihi var malum destek alalim. Istersen gidelim diyor da gitmemeye ikna oluyorum konusunca. Tam olarak hangi dr a gitmeli.Sonuç olarak ne zararı olacakki.. Ben olsam yaptırırım çünkü bebeğin doğum anı bile ilerdeki hayatını etkiliyomuş.. Ben bi dönem psikoterapi gördüm ve korkularımın temel kaynağı doğum anım çıktı.. Doğumum zor olmuş benim kordon dolanmasından dolayı,evde doğum bi de.. Ve ben nefessiz kalmaktan çok korkarım,bütün yaşadığım sıkıntılarımın temelide bu korkum.. Şimdi diyeceksiniz herkes korkar nefessiz kalmaktan ama bu korku ne yazık ki benim hayatımı zorlaştırıyo hatta zindan ediyo,travma yaratıyo bende.. Terapi sonrasında iyiydim ama hamilelikle tekrar geri geldi sıkıntılarım,kontrol altına alabiliyorum çoğunlukla ama yine de cok yoruyo bedenimide ruhumu da.. Bence yaptır,gereksiz olduğunu düşünmüyorum ben,ya işe yararsa.. Zararı da yok sonuçta..
Doğumun zorluğundan ziyade kordon dolanmasından nefessiz kalmak travma işte yoksa en kolay denilen doğum bile zor,acı var içinde çünkü..Esime diyorum oglumla gideim dr.a diye. Kardes kiskanclihi var malum destek alalim. Istersen gidelim diyor da gitmemeye ikna oluyorum konusunca. Tam olarak hangi dr a gitmeli.
Ama her dogumj zor olanin hayati boyle zor mu olacak. Hayat cok acimasiz
Büyük'lerin takıntısı oluyor yaşlandıkça sanırım. Benim annem de seline Fatoş diyırBu ailenin içinde bir şey olamaz çocuk.
Yav yine çok sinirliyim. Kadın arıyor telde Ayşem nasıl diye soruyor ( inzar kızmasın ayşe adı kötü demiyorum sadece bebeğin adı var)
Eşime dedim söyle annene çocuğun adı var.
Bana demiyor hiç diyor. Kuzun nasıl diyormuş.
Dedim o zaman bunda kötü niyet ararım.
Ben ona adından başka bir şey desem hoşlanır mı?
Çocuğumu kimlik kargaşasına sokacak.
Ben mi kötü niyetli oldum yav eskiden böyle biri değildim.
Ben sonradan bagimli oldum buraya haberim yoktuHaha! sabah sabah.. teşekkür ederim. Benimle birlikte sizlerede getirsin.
Hep emmek istiyo bu aralar. Doydugunu nasil anliycam ki memeyi de cekemem agzindan :/ cok yiyo sonra gece dikiyo bizi ayagasenin kizin o gece aglamasi karnnin guruldumasi hazimsizlikdan mis canim
yesil kaka çok yemis demek
Hic oyle deme canim bence S Sond hakli endisesinde. Benim de babaannem adimi begenmeyip baska isimle seslendi hep. Aile akraba vs hep o isme alisti mecburen. annem de zavallim diretemedi tabii. Simdi kimlikte adim farkli. Okul, arkadas, is hayatinda kimlikteki adim aile hayatimda gobek adim kullanilir. Cok kimlik bunalimi yasadim hele cocukken. Simdi etkilemiyo da. Mesela kocam ve ailesi kimlikteki adimi kullaniyo oyle tanidi beni cunku.desin canim
bisey olmaz kiz adi belli sani belli
gobek adi yerine koyd gitsin
ondan baskasi ayse demedikden sonra bence kimlik kargasasina fln grmez
zaten bi sure sonrada inadi birakir senin kv :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?