2015 Şubat Anneleri

Gozlerim doldu okuyunca. Elimizde olmayan seyleri dusunmemeliyiz. Oglumun dogumu muhtesemdi kizimi ertesi gun kucakladim. Ne yapayim. Etkilense de sevgiyle buyurse izi kalmaz bence

Ya işe giderken ağlıyor mu ama neden ağlıyor gidememmmmm

Ah o kaygılar.. Eşime beni psikoloğa götür iyi Değilim diyorum abartıyorsun diyor, halbuki iyi Değilim.... Etrafımdakiler psikoloğa gitmem gerektiğini düşünüyor.

Nasıl oluyor oturup anlatiyormusun.psikologdan mi alınıyor terapi.ben bi kere gittim ama o psikaytrdi.ilaç verip uyuttu beni.pahalı mi bu seanslar.

Uc damla verdim ama yapmadi yine poposunada auedun
Ben cay kasigiyla veriyodum cimcimesultan daha iyi bilir bide gliserin kansuk mu neydi bi fitil onermisti bende bigun yapmiyo diye uzuluyodum ama yapinca sulu oldugunu kabiz olmadigini gorunce bi daha takmadim hergun yapiyo maasallah keyfi yerindeyse zorlama yapsin diye ama huzursuzsa hastaneye goturursun lavman yaptirirsin

Nasıl oluyor oturup anlatiyormusun.psikologdan mi alınıyor terapi.ben bi kere gittim ama o psikaytrdi.ilaç verip uyuttu beni.pahalı mi bu seanslar.
Evet canım şakır şakır konuşturuyo seni psikolog.. Psikiyatrlar da var terapi uygulayan.. Seansı 150 tl idi ben giderken,malesef maddi olarak külfetli işte..

Destek zaten,elbette arkamızdan ağlayacaklar ama gereği gibi konuşup anlatırsak,davranırsak,bu durum travma olmayacak onlarda.. Bi nevi yol göstericiler işte.. Doğru bildiğimiz çok yanlış var malesef, o yüzden gereksiz görmüyorum ben imkanı olanlar için.. Malum biraz masraflı bişey,hayrına desteklemiyolar :)))

Ah o kaygılar.. Eşime beni psikoloğa götür iyi Değilim diyorum abartıyorsun diyor, halbuki iyi Değilim.... Etrafımdakiler psikoloğa gitmem gerektiğini düşünüyor.
Bişeyin kaygısı,korkusundan beterdir demişti doktorum.. İmkanın varsa ertelemeden git,zaman geçtikçe daha da kötü oluyo durum.. Eşim de bana öyle diyodu ama yaşamayan anlayamıyo malesef..

mayis 15 te bitecek dogum iznim. Bu durumda seneye 2.donemin basinda da sut iznim olacak. Programimi duzgun yapin deme hakkim olacak. Cok sevindim bu duruma. Ben dogumdan sonra 1 yil diye biliyordum acip okumayinca tabi.

Siz öğretmensiniz sanırım. Benim de 6 mayısta bitiyor. Dönemi raporla kaoatıcam inşallah. Anladığım kadarıyla süt izni raporlarımız bittikten sonra mı başlıyor? Bide 6 ay mı? Bide haziranda mı başlıyor yoksa eylülde mi? Cevaplarsanız çok sevinirim. . Biliyorsanız elbette :)

Ben söyliyim Analık izni bittikten sonra ilk altı ay üç saat sonraki altı ay birbuçuk saat süt izni oluyor.6 Mayıs'ta bitiyorsa altı ay üç saat süt izni alabilirsin. Rapor alırsan diyelim iki ay rapor aldın sonra dört ay üç saatlik süt iznini alabilirsin

ben gunde nerydese lt sut içiyorum
sen gaz la çok ugrasiyorsun,iki buçuk aylik oldunuz azalmadimi daha gaz olayi ?
Gaz az da olsa gazını çıkarırken çok ağlıyor o yüzden gazsız şeyler yemeye çalışıyorum zaten yeterince gaz oluyor bir de ben etkilemeyeyim diye

Güçlüyüz de erkek anaları şu çocuklarını paşa gibi büyütmese birazcık yardımsever yetiştirse daha iyi olur. Onların da ayağına dönüyoruz.

Teşekkür ederim :) boşa gidecek üç saatlik süt izinlerim. Yaz tatiline denk geliyor. Keşke bekletebilsek iznü

2 gündür 7 saat uyumadan duruyor anca 5 dakika uyuyor o kadar.Bir de sürekli emmek istemesi,ağlaması..Yine mi büyüme atağı acaba?2 bucuk aylık oldu 11. Haftaya girdi.Var mı başka bu durumda olan?

Doğumgünün kutlu ve mutlu olsun.Kızınla ve eşinle musmutlu bir hayat geçirmeni dilerim.

Bişeyin kaygısı,korkusundan beterdir demişti doktorum.. İmkanın varsa ertelemeden git,zaman geçtikçe daha da kötü oluyo durum.. Eşim de bana öyle diyodu ama yaşamayan anlayamıyo malesef..
Maalesef, ben cok zayıfladım evde iş yapamıyorum, esime Kadınlık yapamıyorum, sadece bebegim var sanki hayatta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…