2015 Şubat Anneleri

Analik izni bitince basluyor sut izni. 1 sene. Bizde tam mesai olmadigi icin sut izni boyunca ders programi ayarlaniyor. Mayista iznimiz bitince diger mayisa kadar sut izni hakkimiz oluyor.

Ya işe giderken ağlıyor mu ama neden ağlıyor gidememmmmm
Evet canim agliyor. Gelince nazlaniyor yapisiyor. Iyi biri baktigu surece bizden cabuk alisiyor bebekler ya da coxuklar. Ise baslaynca 2 ayda 8 kilo almistim stresten. Ama sonra alistim. Ayri bireyleriz sonucta bebegimiz de olsa alismak sart eninde sonunda

Son düzenleme:
Paran var huzurun var arkadas p
Hersey para.
Ogretmen arkadaslarim ev kredisi oder gibi ozel okul oduyor.

O iyi birini nasıl bulucaz yaw

Yulaflı Burçak Bisküvi de gaz yapıyor Off yawrum sürekli ağlıyor yaw. Ne yiyeceğimi şaşırdım

Sağol canım inşallah seninde.
Diğer konuda bendr yaptırman taraftarıyım.diğer taraftanda bence psikoloji büyükler için yeterince gelişmemişki bebekler için o kadar bilgiye dahip olsunlar.
Nice yillarin olsun esoba baskanemek hanimla emeklerinin karsiligini alacaginiz upuzun saglikli bi omrunuz olsun

Aynen yaaa gece iki buçuk üç gibi her gece uyanıyor ve mık mık durmuyor. sabah da en geç yedide ayakta. Çok uykum var yaaa
asabiyetten tırlatıyorum Aklımı baştan fırlatıyorum çok uzattı zannediyorum onu uyutmanın felsefesini anlat :)

gece uyanik durmasa butun gun gece uyusun kiz bana uyar :)

ben uç dort sene adet olmadim, hamilelik disinda kilo almadim
sonra deniycem ben hormonluyu, adetsizken takmiyor benim dr onu
Benim de bitsin öyle gel dedi
Benim kırkım çıktı bir gün sonra regli oldum

Aslında olmadı ama ben söylesem de fark ermiyor :$
Ben o kızın sürüneceğini sanmıyorum

Ca

canım baya bir olmuş yapmayalı ben bir gün içinde 2 veya 3 defa bile yapmayınca hareketler yaptırıyorum egzersiz gibi sonrasında yapıyor zaten inşallah en kısa zamanda yapar sende rahatlarsın oda rahatlar

neler yapıyorum canım ama yapamıyor sancı yok gaz yok neden yapmıyor anlamıyorum her bezi açışımda acaba varmı diye açıyorum ama bol bol çiş alıyorum

bizimde kilo alımı alt seviyede ama çok emiyor hatta o emdikten sonra kalanını sağıp tekrar veriyorum kabızlık olsa ıkınır sıkınır ama bizde o yok gayet keyifliyiz

Cimcime benim Oğlanın kakası düzeldi, iki günde bir yapıyor, ama ben kan ilacı içmiyorum. İçmeye korkar oldum yine yapamazsa diye, doktorum 5 6 gün olunca fitil at dedi

acaba kan ilacındanmı bizimde
bakalım salı günü belli olur doktora gidelimde

Bende acayip zayıfladım bir deri bir kemiğim iskelet Yanımda şişman kalır, çok üzülüyorum bu duruma, inşallah kilo alırım...

offf bende öyleyim canım yaa
daha geçen hafta beli iliklenmeyen pantolonumun içine bugün şak diye girdim bacakları bol bile kaldı
neden böyle oluyoruz biz
arkadaş 5 ay önce doğum yapmış sadece 5 kilo vermiş ben 2 ayda eski kiloma geri döndüm çok üzülüyorum ilaç kullanmayı düşünüyorum doktora sorup
en azından 50 olayım

Çok oluyorsa yağlı kısmı da artıyordur belki

inşallah canım
az önce memeyi ağzından kaçırdı benden çeşme gibi aktı elimi koydum ikranın üzeri ıslanmasın diye avcuma aktı yaa
ama yoğurt suyu gibi hala tam koyulaşma yok

Offf ne yaptiysam olmuyor denemedigim sey kalmadi.. gaz damlasi, aci elma yagi, rezene.. yediklerime de o kadar dikkat ediyorum ki hic riske atmiyorum. Her emmeden sonra gazini cikariyorum, masaj yapiyorum.

Ama yok iste yok her aksam sanciyla mutlaka en az iki saat kivraniyo. Hoc bi sey yapamamak daha yipratiyo beni. Celik gibi bunye lazim. Sakinim stres yapmiyorum ona da yansimasin diye ama cok uzuluyorum, cok yoruluyorum..

Allahim su uc ay bi gecse bitse su lanet sancilar, kolikler pufff..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…