Analik izni bitince basluyor sut izni. 1 sene. Bizde tam mesai olmadigi icin sut izni boyunca ders programi ayarlaniyor. Mayista iznimiz bitince diger mayisa kadar sut izni hakkimiz oluyor.Siz öğretmensiniz sanırım. Benim de 6 mayısta bitiyor. Dönemi raporla kaoatıcam inşallah. Anladığım kadarıyla süt izni raporlarımız bittikten sonra mı başlıyor? Bide 6 ay mı? Bide haziranda mı başlıyor yoksa eylülde mi? Cevaplarsanız çok sevinirim. . Biliyorsanız elbette :)
Evet canim agliyor. Gelince nazlaniyor yapisiyor. Iyi biri baktigu surece bizden cabuk alisiyor bebekler ya da coxuklar. Ise baslaynca 2 ayda 8 kilo almistim stresten. Ama sonra alistim. Ayri bireyleriz sonucta bebegimiz de olsa alismak sart eninde sonundaYa işe giderken ağlıyor mu ama neden ağlıyor gidememmmmm
Paran var huzurun var arkadasDestek zaten,elbette arkamızdan ağlayacaklar ama gereği gibi konuşup anlatırsak,davranırsak,bu durum travma olmayacak onlarda.. Bi nevi yol göstericiler işte.. Doğru bildiğimiz çok yanlış var malesef, o yüzden gereksiz görmüyorum ben imkanı olanlar için.. Malum biraz masraflı bişey,hayrına desteklemiyolar :)))
Izinler Tüm gün olsa daha iyiTeşekkür ederim :) boşa gidecek üç saatlik süt izinlerim. Yaz tatiline denk geliyor. Keşke bekletebilsek iznü
O iyi birini nasıl bulucaz yawEvet canim agliyor. Gelince nazlaniyor yapisiyor. Iyi biri baktigu surece bizden cabuk alisiyor bebekler ya da coxuklar. Ise baslaynca 2 ayda 8 kilo almistim stresten. Ama sonra alistim. Ayri bireyleriz sonucta bebegimiz de olsa alismak sart eninde sonunda
Nice yillarin olsun esoba baskanSağol canım inşallah seninde.
Diğer konuda bendr yaptırman taraftarıyım.diğer taraftanda bence psikoloji büyükler için yeterince gelişmemişki bebekler için o kadar bilgiye dahip olsunlar.
Aynen yaaa gece iki buçuk üç gibi her gece uyanıyor ve mık mık durmuyor. sabah da en geç yedide ayakta. Çok uykum var yaaa
Benim de bitsin öyle gel dedigece uyanik durmasa butun gun gece uyusun kiz bana uyar :)
ben uç dort sene adet olmadim, hamilelik disinda kilo almadim
sonra deniycem ben hormonluyu, adetsizken takmiyor benim dr onu
Inşallah :)Araları çok yakınmışAllah kolaylık versin bacım. Kilo verilir dert etme.
Aslında olmadı ama ben söylesem de fark ermiyor :$İyi de bu bebenin hareket edip kaslarını geliştirmeye, bizi izleyip sosyalleşmeye ihtiyacı var. Sürekli böyle uyutuyosa nasıl bunları yapcak? Sonra problem olmasın. Bi de sadece yiyo ve uyuyosa sumo güreşçisi kadar olmuştur :)
asabiyetten tırlatıyorum Aklımı baştan fırlatıyorum çok uzattı zannediyorum onu uyutmanın felsefesini anlat :)
Evet aynen bana da yap diyor da YapmıyorumŞapkayla mı değişikmiş
Izinler Tüm gün olsa daha iyi
Abovv baya cokmus.bi kaç seans sürse bizi asar.Evet canım şakır şakır konuşturuyo seni psikolog.. Psikiyatrlar da var terapi uygulayan.. Seansı 150 tl idi ben giderken,malesef maddi olarak külfetli işte..
Ca
canım baya bir olmuş yapmayalı ben bir gün içinde 2 veya 3 defa bile yapmayınca hareketler yaptırıyorum egzersiz gibi sonrasında yapıyor zaten inşallah en kısa zamanda yapar sende rahatlarsın oda rahatlar
Benim 2.çocuk 10 gün yapmamıştı.Dr a gittiğimizde açlığını bastıracak kadar yiyo demişti.kilo alimi da hep en alt seviyeden gidiyordu.giriş fazla yokki çıkış olsun diyordu.kabız değil demişti.sütum de vardı ama o hep öyle yedi.seninki de öyle olmasın.ama ikinmasi falan yoktu.zorlanması falan
Cimcime benim Oğlanın kakası düzeldi, iki günde bir yapıyor, ama ben kan ilacı içmiyorum. İçmeye korkar oldum yine yapamazsa diye, doktorum 5 6 gün olunca fitil at dedi
Bende acayip zayıfladım bir deri bir kemiğim iskelet Yanımda şişman kalır, çok üzülüyorum bu duruma, inşallah kilo alırım...
Çok oluyorsa yağlı kısmı da artıyordur belki
Bizimki daha 5 haftalik teyzesi. Oyle boyle buyuyecekler iste napalimBizde 8 deyiz. Bizimkide gun boyu uyuyor.2 saatte emiyor.
hangi mamayı veriyorsunOsuruyor ama kakasini yapamiyor off off
Nasil altdan baslayalim cnm.anlamadimAlttan başlayın ezberlemeye canım. En kalıcı yöntem bu. (Hafızlık hocasıyım ben)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?