Ayaklarını sıcak tutunca sanki gazı daha rahat çıkarıyor gibi geldi. Bazen kiraz çekirdekli yastığı ısıtıp koyuyorum ayak ucuna.Offf ne yaptiysam olmuyor denemedigim sey kalmadi.. gaz damlasi, aci elma yagi, rezene.. yediklerime de o kadar dikkat ediyorum ki hic riske atmiyorum. Her emmeden sonra gazini cikariyorum, masaj yapiyorum.
Ama yok iste yok her aksam sanciyla mutlaka en az iki saat kivraniyo. Hoc bi sey yapamamak daha yipratiyo beni. Celik gibi bunye lazim. Sakinim stres yapmiyorum ona da yansimasin diye ama cok uzuluyorum, cok yoruluyorum..
Allahim su uc ay bi gecse bitse su lanet sancilar, kolikler pufff..
Devlet de ödemiyor o yüzden psikologluk birçok kişi psikiyatriste gidiyor onlar da habire ilaç yazıyor.Abovv baya cokmus.bi kaç seans sürse bizi asar.
Sondan mı demek istedi acabaNasil altdan baslayalim cnm.anlamadim
Senin şu zymad ampul mu damlalıklı Şişe mi? Tam olarak nasıl internetten bulsan da bana yazsan olur mu adresi? Fransa'ya gelince aldırayım eşine.Nasil altdan baslayalim cnm.anlamadim
Bazı yerlerde toplu alınabiliyorsaatleri birleştirip bi güne toplayamıyoruz dimi?
Bir ay heyet raporu olmuyor mu valla en fazla ne kadar alınır ben de bilmiyorum bilen varsa söylerse sevinirimkızlar doğum raporu bitince doktordan 1 ay daha rapor isteyebiliyormuyuz
çarşamba işe başlamam lazım henüz bakacak kimse bulamadım 1 aylık daha rapor almak istiyorum ama bilmiyorum alınıyormu devlet memurları alabiliyor diye biliyorum sadeceBir ay heyet raporu olmuyor mu valla en fazla ne kadar alınır ben de bilmiyorum bilen varsa söylerse sevinirim
Aptamil conformil veriyorumhangi mamayı veriyorsun
Ah kıZlar ahh.. Sımdı gazı uykusu kusması basımıza bela bı bıtse dıye şafak sayıyorsunuz ama büyüdükce keske gazıyla kakasıyla uğraşsaydık dedirtiyor bu veletler.. Ben oğlanı nasıl büyütüyorum hıc farkında degılum kızla ugrasmaktan. Bütün gun yemek vermedım yemeklerı ağzında tutma huyu yüzünden .. Bır yumurta 7 saatte bıtermı benım kızım ancak bıtırıyor hadı kızım hadı dıye dıye.. Delırmeme ramak kaldı.. Dışarı çıktık yalvardı lokantayı görünce annem ben cok acıktım nolur orda yenmek yiyelim dıye.. Markete gırdık bı baktım ne bulduysa atmış sepete cok acım annem bugun bana hıc yemek vermedın sen dedı durdu. .. Hıc bırını almadım. Koca gun dudaklarımı ısırdım onun önünde ağlamamak ıcın .. Yaslandım vallahı bıllahı yaslandım
Benım kocam oyle degıldır hıc Allah ıcın ha ama kv nın marıfetı degıl boyle olması kv sezonluk ıscıymıs fabrıkalarda bebeler ne yapsın evde ılle yemek yapmayı ev temıLemeyı baslarının caresıne bakmayı ogrenmısler.. Sonrasında da ogrencı yurtları sayesıde bu ozellıklerı kalmış şükür .. Esım cocuk doğurmak dışında benım yaptıgım herseyi yapar . Çamaşır ütü bulaşık yemek, vc lavabo yıkamak aklına ne gelıyorsa ıste ..Güçlüyüz de erkek anaları şu çocuklarını paşa gibi büyütmese birazcık yardımsever yetiştirse daha iyi olur. Onların da ayağına dönüyoruz.
Eve gelınce annemın bır sözü geldı aklıma.. BıZ küçükken kardeslerımle kavga falan ettıgımıZde soylerdı.. Köpekler ana olsun derdı .. Aynı seyı ben soyledım .. Bu vıcdan bır anneyı öldurebılır kahırdan oylesıne guclu bır duygu ki ..kıyamam kuzuma yaaa
sen haklısın ama onun o sözleri benim bile canımı yaktı seni düşünemiyorum
Aptamil conformil veriyorum
Beş gün beş gün alınabiliyor da uzun Süreli raporlarda heyet raporu isteniyor sanırımçarşamba işe başlamam lazım henüz bakacak kimse bulamadım 1 aylık daha rapor almak istiyorum ama bilmiyorum alınıyormu devlet memurları alabiliyor diye biliyorum sadece
Ah canım yaa senin sözlerini okuynca içime rahatlık geliyor.Cımcıme sımdı geldı aklıma benım kuzenın kızı 2.5 kılo doğdu sadece emerek 6. Aya ulaştı Dr bu zaman zarfında ek gıdayıda verdırmedı ama couk oyle Zayıftıkı anlatamam kilo alımı aylık 200 300 gr dı hep kuzen oyle anlatırdı .. Sımdı 4 yasına yakın hala zayıf mınyon amaz herseyi yıyor oturunca 2 tabak makarna yıyor dusun .. Hanı sende zayıfsın falan ya belkı kozda sana cektı ondan kılo alımı boyledır .. Sütun rengı senı aldatmasın kalbın rahat olsun sağlıklı olsun Inan gerısı fasa fıso
Beş gün beş gün alınabiliyor da uzun Süreli raporlarda heyet raporu isteniyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?