Benim babam da orta okuldan sonra evden ayrılıp yatılı okumuş. O da herşeyi yapar. Ama eşimin annesi öyle değil. Babası yemek falan yapabildiği halde eşime bişey yaptırmamışlar. O da babadan gördüğü halde öğrenmemiş.Benım kocam oyle degıldır hıc Allah ıcın ha ama kv nın marıfetı degıl boyle olması kv sezonluk ıscıymıs fabrıkalarda bebeler ne yapsın evde ılle yemek yapmayı ev temıLemeyı baslarının caresıne bakmayı ogrenmısler.. Sonrasında da ogrencı yurtları sayesıde bu ozellıklerı kalmış şükür .. Esım cocuk doğurmak dışında benım yaptıgım herseyi yapar . Çamaşır ütü bulaşık yemek, vc lavabo yıkamak aklına ne gelıyorsa ıste ..
Ruya goruyordurya kızlar ikra çok iç çekiyor uyurken
sanki arkasından kovalayan var gibi derin ve hızlı nefes alıp veriyor
en sonunda da hiiiii der gibi nefes alıyor
neden yapıyor acaba bunu
Üç beş Dr oluyor onu bana da verecek kimseyi bulamam ama beş beş denerim belki diyırum kabul ederlerseheyet raporu ne yani şu bildiğimiz heyet mi
vermezler öyleyse bana
Fatoş iyidir :)Haha Fatoş da iyiymiş.
O ne biçim isimmişözgü namal evde doğurmuş
nefes oral gelmiş artık
Cımcıme sımdı geldı aklıma benım kuzenın kızı 2.5 kılo doğdu sadece emerek 6. Aya ulaştı Dr bu zaman zarfında ek gıdayıda verdırmedı ama couk oyle Zayıftıkı anlatamam kilo alımı aylık 200 300 gr dı hep kuzen oyle anlatırdı .. Sımdı 4 yasına yakın hala zayıf mınyon amaz herseyi yıyor oturunca 2 tabak makarna yıyor dusun .. Hanı sende zayıfsın falan ya belkı kozda sana cektı ondan kılo alımı boyledır .. Sütun rengı senı aldatmasın kalbın rahat olsun sağlıklı olsun Inan gerısı fasa fıso
Birkaç kere okudum ama anlamadım ne demek istediğini yawEve gelınce annemın bır sözü geldı aklıma.. BıZ küçükken kardeslerımle kavga falan ettıgımıZde soylerdı.. Köpekler ana olsun derdı .. Aynı seyı ben soyledım .. Bu vıcdan bır anneyı öldurebılır kahırdan oylesıne guclu bır duygu ki ..
Bizimkinin kakasi siviydi kati oldu niye kiCa
canım baya bir olmuş yapmayalı ben bir gün içinde 2 veya 3 defa bile yapmayınca hareketler yaptırıyorum egzersiz gibi sonrasında yapıyor zaten inşallah en kısa zamanda yapar sende rahatlarsın oda rahatlar
sevgilisi yoga eğitmeniymiş nefes teknikleri uzmanıya ondanO ne biçim isimmiş
fatoş neFatoş iyidir :)
Ozel de alir.farzet ki ameliYat oldun calisamiyosunçarşamba işe başlamam lazım henüz bakacak kimse bulamadım 1 aylık daha rapor almak istiyorum ama bilmiyorum alınıyormu devlet memurları alabiliyor diye biliyorum sadece
cimcimesultan ikranin masallah gazi yok ya. Ins boyle devam eder. Bunun icin ozel bir sey yapiyor musun?
Ozel de alir.farzet ki ameliYat oldun calisamiyosun
Alakası yok o şişko olduğu için bir neden bulmuş kilo verememesine. Senin eski kilona dönmen mantıklı zaten çünkü sen hep zayıftın dokuz ayda yerleşmez kilolar. En az iki yıl kilolu olmak lazım verememek için.bende öyleyim ne bulursam yerim arkadaşlar falan hayret ediyor senin yediklerini biz yiyemeyiz diyor
ama onların bebekleri benimkinin 3 katı neredeyse
buna üzülüyorum bende
inşallah benimkide öyle olur
bugün bir arkadaşla görüştüm 5 aylık 9 kilolarmış
ilk ay 1,200 gram almış bebeği
ama 2 ay boyunca hiç sütü gelmemiş ilk 2 ay sadece mama vermiş
şimdi emziriyormuş sütüm çok yağlı benim bende ondan kilo veremiyorum dedi
benimkide çok duru bende 2 ayda eski kiloma döndüm ondanmı acaba dedim
doktoru ona bağlantılı olduğunu söylemiş
bana pek inandırıcı gelmedi ama alakası varmı bilemedim
Bizimki de ilk ay 1 kilo aldi ikinci ay reflü oldu 400 gr aldi, üzülüyorum. İlaci da iciremedim sevmedi tadini tükürdü, hala kusuyor. Sütle kilo ne alakaymis yabende öyleyim ne bulursam yerim arkadaşlar falan hayret ediyor senin yediklerini biz yiyemeyiz diyor
ama onların bebekleri benimkinin 3 katı neredeyse
buna üzülüyorum bende
inşallah benimkide öyle olur
bugün bir arkadaşla görüştüm 5 aylık 9 kilolarmış
ilk ay 1,200 gram almış bebeği
ama 2 ay boyunca hiç sütü gelmemiş ilk 2 ay sadece mama vermiş
şimdi emziriyormuş sütüm çok yağlı benim bende ondan kilo veremiyorum dedi
benimkide çok duru bende 2 ayda eski kiloma döndüm ondanmı acaba dedim
doktoru ona bağlantılı olduğunu söylemiş
bana pek inandırıcı gelmedi ama alakası varmı bilemedim
Litchnin annesi bebeği seline fatoş diyormuş :)sevgilisi yoga eğitmeniymiş nefes teknikleri uzmanıya ondan
nefeside teknikle yapmış
fatoş ne
Annem seline Fatoş diyor da onu yazmıştımsevgilisi yoga eğitmeniymiş nefes teknikleri uzmanıya ondan
nefeside teknikle yapmış
fatoş ne
Gaz yapanlari elemekten gida kalmadi.ben gozumu karartip mercimek corbasi ictim bugun.gorcez yarin:)Yaw ben bir de lactamil içiyorum süt tozundan yapılmış o da gaz yapıyor mudur ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?