2015 Şubat Anneleri

Benim babam da orta okuldan sonra evden ayrılıp yatılı okumuş. O da herşeyi yapar. Ama eşimin annesi öyle değil. Babası yemek falan yapabildiği halde eşime bişey yaptırmamışlar. O da babadan gördüğü halde öğrenmemiş.

bende öyleyim ne bulursam yerim arkadaşlar falan hayret ediyor senin yediklerini biz yiyemeyiz diyor
ama onların bebekleri benimkinin 3 katı neredeyse
buna üzülüyorum bende
inşallah benimkide öyle olur
bugün bir arkadaşla görüştüm 5 aylık 9 kilolarmış
ilk ay 1,200 gram almış bebeği
ama 2 ay boyunca hiç sütü gelmemiş ilk 2 ay sadece mama vermiş
şimdi emziriyormuş sütüm çok yağlı benim bende ondan kilo veremiyorum dedi
benimkide çok duru bende 2 ayda eski kiloma döndüm ondanmı acaba dedim
doktoru ona bağlantılı olduğunu söylemiş
bana pek inandırıcı gelmedi ama alakası varmı bilemedim

Birkaç kere okudum ama anlamadım ne demek istediğini yaw

Ca

canım baya bir olmuş yapmayalı ben bir gün içinde 2 veya 3 defa bile yapmayınca hareketler yaptırıyorum egzersiz gibi sonrasında yapıyor zaten inşallah en kısa zamanda yapar sende rahatlarsın oda rahatlar
Bizimkinin kakasi siviydi kati oldu niye ki

cimcimesultan ikranin masallah gazi yok ya. Ins boyle devam eder. Bunun icin ozel bir sey yapiyor musun?

hiçbişey yapmıyorum canım
maşallahı var bu konuda
ben sizin gibi gece emzirmelerinde gaz da çıkarmıyorum
yatırıyorum direkt
zaten uyumuş oluyor emerken
ben 40 gün gaz yapan yiyeceklerden hiç yemedim
içinde gaz yapacak bişey olan hiçbirşeyi yemedim
birde doğum yaptığın günden beri hergün rezene içiyorum belki onun etkisidir

Alakası yok o şişko olduğu için bir neden bulmuş kilo verememesine. Senin eski kilona dönmen mantıklı zaten çünkü sen hep zayıftın dokuz ayda yerleşmez kilolar. En az iki yıl kilolu olmak lazım verememek için.

Bizimki de ilk ay 1 kilo aldi ikinci ay reflü oldu 400 gr aldi, üzülüyorum. İlaci da iciremedim sevmedi tadini tükürdü, hala kusuyor. Sütle kilo ne alakaymis ya

Yaw ben bir de lactamil içiyorum süt tozundan yapılmış o da gaz yapıyor mudur ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…