Kıvırcık salatası yedim dün. Marul gaz yapıyormuş kıvırcık da mı yapıyor kiGaz yapanlari elemekten gida kalmadi.ben gozumu karartip mercimek corbasi ictim bugun.gorcez yarin:)
bende içiyorum onu yapmıyor amaYaw ben bir de lactamil içiyorum süt tozundan yapılmış o da gaz yapıyor mudur ki?
Ruya goruyordur
bende salı günü 5 günlük almayı planlıyorum haftaya başlayayım bari bir hafta bir haftadırÜç beş Dr oluyor onu bana da verecek kimseyi bulamam ama beş beş denerim belki diyırum kabul ederlerse
Birkaç kere okudum ama anlamadım ne demek istediğini yaw
Alakası yok o şişko olduğu için bir neden bulmuş kilo verememesine. Senin eski kilona dönmen mantıklı zaten çünkü sen hep zayıftın dokuz ayda yerleşmez kilolar. En az iki yıl kilolu olmak lazım verememek için.
Bizimki de ilk ay 1 kilo aldi ikinci ay reflü oldu 400 gr aldi, üzülüyorum. İlaci da iciremedim sevmedi tadini tükürdü, hala kusuyor. Sütle kilo ne alakaymis ya
Litchnin annesi bebeği seline fatoş diyormuş :)
Tekniğine tükürsünler dicem
Annem seline Fatoş diyor da onu yazmıştım
Kıvırcık salatası yedim dün. Marul gaz yapıyormuş kıvırcık da mı yapıyor ki
Gaz yapanlari elemekten gida kalmadi.ben gozumu karartip mercimek corbasi ictim bugun.gorcez yarin:)
Yesillerin hepsi yapiyo dIye biliuorumKıvırcık salatası yedim dün. Marul gaz yapıyormuş kıvırcık da mı yapıyor ki
hicte sevmm kimyon ama mantiklimarul gaz yapmazki ben hergün yiyorum bol ekşili
yeşillikler süt yapıyor diye biliyorum tam tersi
aynen bende öyleydim hergün ne pişirsem diye düşünüyordum ama yiyorum artık
geçen gün bende mercimek çorbası yaptım
kimyonlu ye gaz yapmıyor kendi kasene kimyon at
kuru fasulye bile yedim ben kimyon atarak
rüya görüyor olabılır sımdı Ahmet Tuna da oyleydı esıme oku cocuğu bı dedım .. Babanın okuması cok daha ıyıdır çünkü babanın evladına duası gerı cevrılmez sizde eslerınıze okutunya kızlar ikra çok iç çekiyor uyurken
sanki arkasından kovalayan var gibi derin ve hızlı nefes alıp veriyor
en sonunda da hiiiii der gibi nefes alıyor
neden yapıyor acaba bunu
Cok yadırgamamak lazım evlendıgımı gun ben uyurken kalkmış esım kahvaltı hazırlamış ben oyle şaşırdım kı bıde mahcup oldum ben yattım adam bırsey diyememiş ılk gun dıye kalkmış kendı hazırlamış dedım üçümden sonra bıde gordum ki benım adam hep boyle 4 yıldır evde olduğu her gun o hazırlar ya tatıllşerınde hergun hazırlar :)Benim babam da orta okuldan sonra evden ayrılıp yatılı okumuş. O da herşeyi yapar. Ama eşimin annesi öyle değil. Babası yemek falan yapabildiği halde eşime bişey yaptırmamışlar. O da babadan gördüğü halde öğrenmemiş.
Bana cok alakasıZ geldı nıyesıne gelırsek Ahmet Tuna 4250 kg doğdu 2 gun once 2 aylık aşıda 7 kg geldı boyda 9 cm uzamış doğdu doğalı.. Ama ne sutum bol ne de yağlı .. Hatta aksam esım tosunum dıye severken cocuğu bu ay 500 gr alsa öper basıma koyarım dedım .. Daha oncede yazmıştım evladımı her kucağıma aldığımda ıcımde rabbım rızkını gönder dıye. Dua edıyorum sonra yutkunma seslerini duyunca gözlerim söylüyor şükrediyorum o ogunu de gecırdık anne sütuyle dıye ..bende öyleyim ne bulursam yerim arkadaşlar falan hayret ediyor senin yediklerini biz yiyemeyiz diyor
ama onların bebekleri benimkinin 3 katı neredeyse
buna üzülüyorum bende
inşallah benimkide öyle olur
bugün bir arkadaşla görüştüm 5 aylık 9 kilolarmış
ilk ay 1,200 gram almış bebeği
ama 2 ay boyunca hiç sütü gelmemiş ilk 2 ay sadece mama vermiş
şimdi emziriyormuş sütüm çok yağlı benim bende ondan kilo veremiyorum dedi
benimkide çok duru bende 2 ayda eski kiloma döndüm ondanmı acaba dedim
doktoru ona bağlantılı olduğunu söylemiş
bana pek inandırıcı gelmedi ama alakası varmı bilemedim
hanı hayvanların doğurduktan sonra yavrularıyla alakalı kaygıları yoktur ya doğaya salarlar ya ölürler ya yasarlar . Ama bıZ en ufak aryı dert ederız o yuZden ınsan doğurmasın hayvan doğursun onlara kolay demek gıbı bırsey anlamıBirkaç kere okudum ama anlamadım ne demek istediğini yaw
rüya görüyor olabılır sımdı Ahmet Tuna da oyleydı esıme oku cocuğu bı dedım .. Babanın okuması cok daha ıyıdır çünkü babanın evladına duası gerı cevrılmez sizde eslerınıze okutun
Bana cok alakasıZ geldı nıyesıne gelırsek Ahmet Tuna 4250 kg doğdu 2 gun once 2 aylık aşıda 7 kg geldı boyda 9 cm uzamış doğdu doğalı.. Ama ne sutum bol ne de yağlı .. Hatta aksam esım tosunum dıye severken cocuğu bu ay 500 gr alsa öper basıma koyarım dedım .. Daha oncede yazmıştım evladımı her kucağıma aldığımda ıcımde rabbım rızkını gönder dıye. Dua edıyorum sonra yutkunma seslerini duyunca gözlerim söylüyor şükrediyorum o ogunu de gecırdık anne sütuyle dıye ..
hanı hayvanların doğurduktan sonra yavrularıyla alakalı kaygıları yoktur ya doğaya salarlar ya ölürler ya yasarlar . Ama bıZ en ufak aryı dert ederız o yuZden ınsan doğurmasın hayvan doğursun onlara kolay demek gıbı bırsey anlamı
Ben bu kaygıları kıImda cok yasamıştım ilk cocuk ıste dedıgın gıbı.. Hergun ağlatdım kakasını yapamıyor hasta bu cocuk bağırsağı dugumlendı herhalde derdımben hergün okuyorum gün içerisinde gece de okumadan yatırmıyorum yerine
babamız dışarı çıktı gelince söyleyeyim okusun bari
artık gözleriyle beni takip ediyor ve ben konuştukça ağzıma bakıp onda ağzını oynatıyor gülücükler atıyor çok mutlu oluyorum öyle görünce ama böyle iç çekincede korktum
ilk çocuk gerçekten cahil büyütülüyormuş herkes söylerdi inanmazdım
ay ne güzel maşallah çok iyi kilo almışsınız inşallah benimkide 1 kilo alır bir ayda
mayısta sadece boy ve kilo takibine gideceğiz
bizde 8 cm uzamışız ama kilo 2 ayda 1,200 gram anca
Ben kızı 9 da yatırdım sırf esımle vakıt gecırebılelım bıraz sohbet edelim diye adam vurdu kafayı yattı 2 gündür 4 saat uyku uyumadım dıye ..
Eeee ben ne anladım bu ısten.. Benle pipili kaldık basbasa uyusa da bende yatsam madem :/
hicte sevmm kimyon ama mantikli
Ben bu kaygıları kıImda cok yasamıştım ilk cocuk ıste dedıgın gıbı.. Hergun ağlatdım kakasını yapamıyor hasta bu cocuk bağırsağı dugumlendı herhalde derdım3. Ayına kadar hergun gece ben yaptırdım saatlerce uğraş uğraş . Sonra da günde 6 kere yapmaya başladı kaç kere tahlıl yaptırdım sayısını bılmıyorum ahahahhaa :)) cok uyusa öldumu dıye nefeaını dınlerdım hıc uyumasa nerden cocuk doğurdum yaktım basımı derdım Aman büyüyorlar oyle yada boyle sözüm özü sen rahat ol oda olsun benım kafama 2. De sanki ettı saclarım 30 U görmeden beyazladı kızım buyurken sen ben gıbı olma
neler yapıyorum canım ama yapamıyor sancı yok gaz yok neden yapmıyor anlamıyorum her bezi açışımda acaba varmı diye açıyorum ama bol bol çiş alıyorum
bizimde kilo alımı alt seviyede ama çok emiyor hatta o emdikten sonra kalanını sağıp tekrar veriyorum kabızlık olsa ıkınır sıkınır ama bizde o yok gayet keyifliyiz
acaba kan ilacındanmı bizimde
bakalım salı günü belli olur doktora gidelimde
offf bende öyleyim canım yaa
daha geçen hafta beli iliklenmeyen pantolonumun içine bugün şak diye girdim bacakları bol bile kaldı
neden böyle oluyoruz biz
arkadaş 5 ay önce doğum yapmış sadece 5 kilo vermiş ben 2 ayda eski kiloma geri döndüm çok üzülüyorum ilaç kullanmayı düşünüyorum doktora sorup
en azından 50 olayım
inşallah canım
az önce memeyi ağzından kaçırdı benden çeşme gibi aktı elimi koydum ikranın üzeri ıslanmasın diye avcuma aktı yaa
ama yoğurt suyu gibi hala tam koyulaşma yok
Aallah allahhBenim de bitsin öyle gel dedi
Benim kırkım çıktı bir gün sonra regli oldum
Su vermiyorum canim ilk defa syt ve mama dusinda zeytinyagi verdim cok sukur az once yapti kakasini seninverdigin mama prematurelerede oluyor mu canimbende aptami kullandıgımda kakasını geç yapıyordu
değiştirdim hiprganik mama veriyorum
şimdilik iyi bakalım
su veriyor musun arada
Senin şu zymad ampul mu damlalıklı Şişe mi? Tam olarak nasıl internetten bulsan da bana yazsan olur mu adresi? Fransa'ya gelince aldırayım eşine.
10 güne kadar sağlık raporu,10 günden fazlası heyet raporu oluyo.. 10 güne kadar rapor için aile hekiminle konuş bence,onlar veriyo genelde daha doğrusu 5+5 şeklinde ondan iste.. Heyet raporu için doğum doktorunla konuş,genelde 1 kerelik olsa da veriyo bazı doktorlar benimki verecek mesela..Bir ay heyet raporu olmuyor mu valla en fazla ne kadar alınır ben de bilmiyorum bilen varsa söylerse sevinirim
Su vermiyorum canim ilk defa syt ve mama dusinda zeytinyagi verdim cok sukur az once yapti kakasini seninverdigin mama prematurelerede oluyor mu canimQUOTE="cimcimesultan, post: 40462282, member: 339851"]bende içiyorum onu yapmıyor amabende aptami kullandıgımda kakasını geç yapıyordu
değiştirdim hiprganik mama veriyorum
şimdilik iyi bakalım
su veriyor musun arada
Emziriyoruz bence ondan... Birde saçlarım çok dökülmeye basladı. Bende 50 olsam ne iyi olur 45 i gördüm maalesef, ilk defa hayatımda bu kadar zayıfım
Bir de heyet raporu 24 ay en fazla ama almak zor tabi.. Bir kerede 40 güne kadar heyet raporu alabiliyosun..Bir ay heyet raporu olmuyor mu valla en fazla ne kadar alınır ben de bilmiyorum bilen varsa söylerse sevinirim
Bir de heyet raporu 24 ay en fazla ama almak zor tabi.. Bir kerede 40 güne kadar heyet raporu alabiliyosun..Bir ay heyet raporu olmuyor mu valla en fazla ne kadar alınır ben de bilmiyorum bilen varsa söylerse sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?