- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
Aile hekimini Tanımam etmem onun da biZden haberi yok sanırım. Benim doğum Dr u özel olduğundan o da zor bakalım beş beş belki kabul ederler özeli10 güne kadar sağlık raporu,10 günden fazlası heyet raporu oluyo.. 10 güne kadar rapor için aile hekiminle konuş bence,onlar veriyo genelde daha doğrusu 5+5 şeklinde ondan iste.. Heyet raporu için doğum doktorunla konuş,genelde 1 kerelik olsa da veriyo bazı doktorlar benimki verecek mesela..
Sağol canım benim
bu canim damlalik, gunde 4 damla veriyorum
ahandabugun vermeyi unuttummm
Aile hekimini Tanımam etmem onun da biZden haberi yok sanırım. Benim doğum Dr u özel olduğundan o da zor bakalım beş beş belki kabul ederler özeli
yaziya dede cayi ne canim
Öyle adama beş tane de çocuk doğurulurrüya görüyor olabılır sımdı Ahmet Tuna da oyleydı esıme oku cocuğu bı dedım .. Babanın okuması cok daha ıyıdır çünkü babanın evladına duası gerı cevrılmez sizde eslerınıze okutun
Cok yadırgamamak lazım evlendıgımı gun ben uyurken kalkmış esım kahvaltı hazırlamış ben oyle şaşırdım kı bıde mahcup oldum ben yattım adam bırsey diyememiş ılk gun dıye kalkmış kendı hazırlamış dedım üçümden sonra bıde gordum ki benım adam hep boyle 4 yıldır evde olduğu her gun o hazırlar ya tatıllşerınde hergun hazırlar :)
Bana cok alakasıZ geldı nıyesıne gelırsek Ahmet Tuna 4250 kg doğdu 2 gun once 2 aylık aşıda 7 kg geldı boyda 9 cm uzamış doğdu doğalı.. Ama ne sutum bol ne de yağlı .. Hatta aksam esım tosunum dıye severken cocuğu bu ay 500 gr alsa öper basıma koyarım dedım .. Daha oncede yazmıştım evladımı her kucağıma aldığımda ıcımde rabbım rızkını gönder dıye. Dua edıyorum sonra yutkunma seslerini duyunca gözlerim söylüyor şükrediyorum o ogunu de gecırdık anne sütuyle dıye ..
hanı hayvanların doğurduktan sonra yavrularıyla alakalı kaygıları yoktur ya doğaya salarlar ya ölürler ya yasarlar . Ama bıZ en ufak aryı dert ederız o yuZden ınsan doğurmasın hayvan doğursun onlara kolay demek gıbı bırsey anlamı
Her zaman yaptığımız nişey değil ki bebişlerimiz için. Bu arada acayip heyecan yaptım ben de yarın gitmeyi düşünüyorum okula izin için.benim aile hekimim verir istesem ama o zamanda işyerinin gözüne sokmuş olmazmıyız bilinçli olduğunu yav
ben aktardan bir çay aldım anne sütü arttırıcı
ziya dede anne sütü çayı yaz çıkıyor bak
ama tadı çok kötü
ne ararsan var içinde baharat olarak
Su vermiyorum canim ilk defa syt ve mama dusinda zeytinyagi verdim cok sukur az once yapti kakasini seninverdigin mama prematurelerede oluyor mu canim
valla ben salı günü yaşayacağım o heyecanıHer zaman yaptığımız nişey değil ki bebişlerimiz için. Bu arada acayip heyecan yaptım ben de yarın gitmeyi düşünüyorum okula izin için.
bugun uyutmak için parka gittim ya
kadinin biri hemen basladi yanlis anlamada çocuk aç tir mama ver demeye
kilo aliyor kaka yapiyor sutum var dedim
sen var sanirsin emiyor sanirsin ama yokdur diyor yawsssss
Sutumuz yoksa cisi kakayi neyle yapiyor. Turk teyzesi mantigi actir usutmustur ya da nazar degmistur.bugun uyutmak için parka gittim ya
Teşekkür ettim canikom.Iyi ki doğdun esoba iyi ki doğdun esoba iyi ki doğdun iyi ki Doğdun mutlu yıllar saaaaanaaa
Eki Görüntüle 1490635
Dun gece 12 de emdi sabah 8 e kadar uyudu. Bu ay kilo almazsa ben sucluyim itiraf ediyorum.Kızım 8 de yattı hala uyuyor uyanacak gibi değil emmesi için uyandırsam mı ?
Hahahah benim k.v geçenlerde çocuk çok huzursuz dedim, o da sütün yoktur dedi, var bugün dedim sen anlamazsın yoktur dedi,,,, Hey Allah'ım bu kadın sütümle bozdu Kafayı...bugun uyutmak için parka gittim ya
Benim çok huysuz değil ama bende çok yoruluyorum. Akşama bakıyorum bacaklarım ağrımış ama hiç zayıflamıyorum çümkü paso yiyorum.Bebeğim huysuz, yoruyor annesini ve hiç keyfim yok.. Hamile halimi çok özlüyorum.
gunduz az mi uyumustuKızım 8 de yattı hala uyuyor uyanacak gibi değil emmesi için uyandırsam mı ?
Bak oni severim iste.hatta bugun iccektim.cafede kalmamis olmayan yaz dolayisi ilebizde öyle oluyoruz ben ikrayı uyutuyorum bizim babamız koltukta horlamaya başlıyor
kız uyumuyor babasıda açıyor gözleri
yada dışarı çıkıyor
bende ne yapayım kız uyuyunca uyuyorum
aile içi iletişim sıfır bu ara
bende sevmem kimyonu
nedense onu içince hep aklıma sahlep gelir tarçınlı
adını söylerken bile titreme geldi
aynen ben öyleyim
gece yarısı kalkıp dinliyorum nefesini
daha bu sabah uyuyan çocuğu dürterek uyandırdım nefes alıyormu diye bakarken
uyumayıncada ağlayasım geliyor
nasıl bir bebek bekliyorsam artık
bana göre emsin uyusun uyansın emsin yattığı yerden bakınsın
turk tabi fransiz herseye burnunu sokmazkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?