2015 Şubat Anneleri

S Sond

Sona ben kaldım sanırım
doğum günün kutlu olsun emek hanımla eşinle sevdiklerinle nice nice mutlu, sağlıklı yaşların olsun

Aile hekimini Tanımam etmem onun da biZden haberi yok sanırım. Benim doğum Dr u özel olduğundan o da zor bakalım beş beş belki kabul ederler özeli

Aile hekimini Tanımam etmem onun da biZden haberi yok sanırım. Benim doğum Dr u özel olduğundan o da zor bakalım beş beş belki kabul ederler özeli

benim aile hekimim verir istesem ama o zamanda işyerinin gözüne sokmuş olmazmıyız bilinçli olduğunu yav

yaziya dede cayi ne canim

ben aktardan bir çay aldım anne sütü arttırıcı
ziya dede anne sütü çayı yaz çıkıyor bak
ama tadı çok kötü
ne ararsan var içinde baharat olarak

Öyle adama beş tane de çocuk doğurulur

Her zaman yaptığımız nişey değil ki bebişlerimiz için. Bu arada acayip heyecan yaptım ben de yarın gitmeyi düşünüyorum okula izin için.

Her zaman yaptığımız nişey değil ki bebişlerimiz için. Bu arada acayip heyecan yaptım ben de yarın gitmeyi düşünüyorum okula izin için.
valla ben salı günü yaşayacağım o heyecanı
salı günü eşim müdürle konuşacak
şartlarımın yasaların verdiği gündüz çalışma ve süt izni dışında müdürdende inisiyatifini kullanmasını isteyecek haftasonu tatili için. kabul ederse işe gideceğim kabul etmezse gitmezsin diyor
aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık
şartlarım iyileştirilirse çalışmak isterim zamanım evde geçecek en azından kızıma istediğim şeyi alırım düşünmeden
bir yanımda bak çocuğuna kendin büyüt yaz geliyor çıkarsın parka gidersin kahvaltıya diyor

bugun uyutmak için parka gittim ya
kadinin biri hemen basladi yanlis anlamada çocuk aç tir mama ver demeye
kilo aliyor kaka yapiyor sutum var dedim
sen var sanirsin emiyor sanirsin ama yokdur diyor yawsssss

Sutumuz yoksa cisi kakayi neyle yapiyor. Turk teyzesi mantigi actir usutmustur ya da nazar degmistur.

Hahahah benim k.v geçenlerde çocuk çok huzursuz dedim, o da sütün yoktur dedi, var bugün dedim sen anlamazsın yoktur dedi,,,, Hey Allah'ım bu kadın sütümle bozdu Kafayı...

B
Bebeğim huysuz, yoruyor annesini ve hiç keyfim yok.. Hamile halimi çok özlüyorum.
Benim çok huysuz değil ama bende çok yoruluyorum. Akşama bakıyorum bacaklarım ağrımış ama hiç zayıflamıyorum çümkü paso yiyorum.
Aman keyfin iyi olsunda zayıflık önemli değil. Senin bebe 3 ayı geçti heralde.

Bak oni severim iste.hatta bugun iccektim.cafede kalmamis olmayan yaz dolayisi ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…