2015 Şubat Anneleri

Hahahah benim k.v geçenlerde çocuk çok huzursuz dedim, o da sütün yoktur dedi, var bugün dedim sen anlamazsın yoktur dedi,,,, Hey Allah'ım bu kadın sütümle bozdu Kafayı...
hhahahh biz anlamiyoruz ama onlar aliyor
sok gozune çisli kakali bezi

Evet geçti şükür...

Dun gece 12 de emdi sabah 8 e kadar uyudu. Bu ay kilo almazsa ben sucluyim itiraf ediyorum.
Bence uyandirma artik uyku duzeni olusuyor aksam 8 de uyuyan bebe candir.

Yaa aynen eşimle akşam keyfi yaptık kekler çaylar aslında iyiyiz böyle :) ama dediğin gibi kilo almazsa üzül sonra keyfi yerinde kıyamadım :/

Sutumuz yoksa cisi kakayi neyle yapiyor. Turk teyzesi mantigi actir usutmustur ya da nazar degmistur.
valla bugun oyle çaresizdimki her denene inanabilirdim çocugu çozemedim
ama aç olmasi olasilik disinda insan kendinden girip çikani bilmezmi yaws , biliuorum ben çikan sutu

Dun gece 12 de emdi sabah 8 e kadar uyudu. Bu ay kilo almazsa ben sucluyim itiraf ediyorum.
Bence uyandirma artik uyku duzeni olusuyor aksam 8 de uyuyan bebe candir.
Benimki 11 de uyuyor. Dün ilk kez dokuzda uyudu sonra 12 de uyandı sabaha kadar mık mık.
Sekizde uyuyup sabaha kadar uyuyor mu?

valla bugun oyle çaresizdimki her denene inanabilirdim çocugu çozemedim
ama aç olmasi olasilik disinda insan kendinden girip çikani bilmezmi yaws , biliuorum ben çikan sutu
Bende hiç bilmedim, bakmadın ölçmedim sadece bez takibi Yaptım,

Benimki benimki 2,5 aylık aşırı huysuz 2 gündür. Gözlerimin altı mosmor.
2 gündür 7 saat uyumadan duruyor anca 5 dakika uyuyor o kadar.Bir de sürekli emmek istemesi,ağlaması..Yine mi büyüme atağı acaba?2 bucuk aylık oldu 11. Haftaya girdi.Var mı başka bu durumda olan?

yok olçmedimde çocuk yutkunuyor, kaka yapiyor kilo aliyor ordan biliyorum yani :)
Bende 15 günde bir kontrole götürüyorum, kilosu bakıyorum iyi sisteme devam diyorum... Gecen hafta iyi bir doktor buldum kendime, gittim kilosunu beğendi, gerçi bana göre çok Zayıf... Prematüre sonuçta buna şükür.

sevindim cnm içine sinen bi dr bulmana

ben kizimda yani ilk çcougumda her ay dr kontrolunu çok merakla beklerdim, agladikça sutum yetmiyor sanardim , hep kendime soz verirdim kilosu azsa gidip mama alicam diye
kizimda maasallah 1 kg dan asagi almazdi , eve gelince onu untur yine basladim 1 ay boyunca aynu kaygilara :)
hatta bi kutu mama alip açip kullanmadan atmisligim var, hayatimda aldigim ilk ve son mama oldu o attigim mama simdiye kadar
bundan sonrasi nasip kismet bakalim ne kadar rizki var hakan beyin ..

bizim çarsamba kilo kontrolumuz var bakalim ne çikacak
civciv çiakcak kus çikacak tartida :))

Ilk bebeklerde bu oluyor demekki..

oglanin a$isini ayin 27 sine aldim ,pazartesi sabahi olmasi lazim
hatta dr ogleden sonra mi istersin sabahmi diye sorunca , esim ogleden sonra daha iyi dedi ben sabah dedim
onun ogleden sonra demesinin sebebi dr a gelmek istemeyisi
neyse benim dedigim oldu sabaha aldim ra,devuyu
adam kedi gibi dort ayak ustune duusyor, o hafta okullar tatilmi$ çocuklar evde, dr randevusuna 5 kisi gidemeyecegimize gore esim evde kalacak buyukllerle ben kuçugu dr a goturucem
ben boyle $ansinnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…