hhahahh biz anlamiyoruz ama onlar aliyorHahahah benim k.v geçenlerde çocuk çok huzursuz dedim, o da sütün yoktur dedi, var bugün dedim sen anlamazsın yoktur dedi,,,, Hey Allah'ım bu kadın sütümle bozdu Kafayı...
Evet geçti şükür...B
Benim çok huysuz değil ama bende çok yoruluyorum. Akşama bakıyorum bacaklarım ağrımış ama hiç zayıflamıyorum çümkü paso yiyorum.
Aman keyfin iyi olsunda zayıflık önemli değil. Senin bebe 3 ayı geçti heralde.
yok turkluk bizim kanimizda damarlarda var uzaya gitsek degismeyiztürk her yerde türk desene bende fransız mı yoksa o da mı bizim kadınlar gibi düşünüyor sandım bir an
Dun gece 12 de emdi sabah 8 e kadar uyudu. Bu ay kilo almazsa ben sucluyim itiraf ediyorum.
Bence uyandirma artik uyku duzeni olusuyor aksam 8 de uyuyan bebe candir.
valla bugun oyle çaresizdimki her denene inanabilirdim çocugu çozemedimSutumuz yoksa cisi kakayi neyle yapiyor. Turk teyzesi mantigi actir usutmustur ya da nazar degmistur.
gunduz az mi uyumustu
bende elleme aciksa uyanir, hatta birazzdan kesin uyanir :)
az uyumus o zaman,Gündüz keyifsiz gaz sancılı uyudu uyandı filan ama dediğin gibi gece dikerse beni zombii :/
Benimki 11 de uyuyor. Dün ilk kez dokuzda uyudu sonra 12 de uyandı sabaha kadar mık mık.Dun gece 12 de emdi sabah 8 e kadar uyudu. Bu ay kilo almazsa ben sucluyim itiraf ediyorum.
Bence uyandirma artik uyku duzeni olusuyor aksam 8 de uyuyan bebe candir.
Bende hiç bilmedim, bakmadın ölçmedim sadece bez takibi Yaptım,valla bugun oyle çaresizdimki her denene inanabilirdim çocugu çozemedim
ama aç olmasi olasilik disinda insan kendinden girip çikani bilmezmi yaws , biliuorum ben çikan sutu
Iki aylık bebekler 5 saate kadar uyur bence.. Bizimki uzattı 7 saat uyuyor.Benimki 11 de uyuyor. Dün ilk kez dokuzda uyudu sonra 12 de uyandı sabaha kadar mık mık.
Sekizde uyuyup sabaha kadar uyuyor mu?
yok olçmedimde çocuk yutkunuyor, kaka yapiyor kilo aliyor ordan biliyorum yani :)Bende hiç bilmedim, bakmadın ölçmedim sadece bez takibi Yaptım,
yok kiz sekizde deil on ikide uyumus çocukBenimki 11 de uyuyor. Dün ilk kez dokuzda uyudu sonra 12 de uyandı sabaha kadar mık mık.
Sekizde uyuyup sabaha kadar uyuyor mu?
2 gündür 7 saat uyumadan duruyor anca 5 dakika uyuyor o kadar.Bir de sürekli emmek istemesi,ağlaması..Yine mi büyüme atağı acaba?2 bucuk aylık oldu 11. Haftaya girdi.Var mı başka bu durumda olan?
Iki aylık bebekler 5 saate kadar uyur bence.. Bizimki uzattı 7 saat uyuyor.
Bende 15 günde bir kontrole götürüyorum, kilosu bakıyorum iyi sisteme devam diyorum... Gecen hafta iyi bir doktor buldum kendime, gittim kilosunu beğendi, gerçi bana göre çok Zayıf... Prematüre sonuçta buna şükür.yok olçmedimde çocuk yutkunuyor, kaka yapiyor kilo aliyor ordan biliyorum yani :)
Bende başta cok Tedirgindim, bir kaç kere uyandırdım, araştırdım Dediğin gibi uyandırmamalı gerekmiş...ona bırakıyorum, uykusuna karışmıyorum.Dr 3 aylık olunca gece uyanmasını bekleme artık dedi. Uyusun gece boyunca boşver.
sevindim cnm içine sinen bi dr bulmanaBende 15 günde bir kontrole götürüyorum, kilosu bakıyorum iyi sisteme devam diyorum... Gecen hafta iyi bir doktor buldum kendime, gittim kilosunu beğendi, gerçi bana göre çok Zayıf... Prematüre sonuçta buna şükür.
Ilk bebeklerde bu oluyor demekki..sevindim cnm içine sinen bi dr bulmana
ben kizimda yani ilk çcougumda her ay dr kontrolunu çok merakla beklerdim, agladikça sutum yetmiyor sanardim , hep kendime soz verirdim kilosu azsa gidip mama alicam diye
kizimda maasallah 1 kg dan asagi almazdi , eve gelince onu untur yine basladim 1 ay boyunca aynu kaygilara :)
hatta bi kutu mama alip açip kullanmadan atmisligim var, hayatimda aldigim ilk ve son mama oldu o attigim mama simdiye kadar
bundan sonrasi nasip kismet bakalim ne kadar rizki var hakan beyin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?