ilk annelikde oluyor :)Ilk bebeklerde bu oluyor demekki..
Süpermiş kadınbugun uyutmak için parka gittim ya
kadinin biri hemen basladi yanlis anlamada çocuk aç tir mama ver demeye
kilo aliyor kaka yapiyor sutum var dedim
sen var sanirsin emiyor sanirsin ama yokdur diyor yawsssss
az once emzirmedigini ver, ikinci kere dolan gogsunude sag, agri sizi yapar bosalatmazsanŞimdi önemli bir sorum var Bir göğüsü emdi yattı uyandı emmesi gereken diğer göğüs fakat o sürede az önce emdiği göğüs daha çok şiş sert siz hangisini emziriyorsunuz? İkisini de deme hakkım yok o kadar iştahlı bir bebem yok.
az once emzirmedigini ver, ikinci kere dolan gogsunude sag, agri sizi yapar bosalatmazsan
ayni gogsu verirsen digerinde sut uretimi azalir
içirmesen de sag bence sut uretimin yavaslamasin diye
Ben bazı konularda ikna edemeyince konusunda uzman birini uyduruyorun o dedi diyorum ama yine nuh diyip peygamber demiyorlar.Hahahah benim k.v geçenlerde çocuk çok huzursuz dedim, o da sütün yoktur dedi, var bugün dedim sen anlamazsın yoktur dedi,,,, Hey Allah'ım bu kadın sütümle bozdu Kafayı...
sen yokken baskasi verse alir acikincaAğrı başladı bile bebe onu emene kadar sabah olur sağayım o zaman biberon almıyor ki .
uyku da buyutuyor. Bir de uyanamiyor bazen gozunu acmaya calisiyor sesimize ama acamiyor oyy yerim.Yaa aynen eşimle akşam keyfi yaptık kekler çaylar aslında iyiyiz böyle :) ama dediğin gibi kilo almazsa üzül sonra keyfi yerinde kıyamadım :/
yok bizimki gece takilmayi seviyor 12 ye 1 e kadar.Benimki 11 de uyuyor. Dün ilk kez dokuzda uyudu sonra 12 de uyandı sabaha kadar mık mık.
Sekizde uyuyup sabaha kadar uyuyor mu?
Elinle sag dok cok sagmana gerek yok ilk sulu kismi gitse rahatlar gogsun. Hem sut uretimi icin uyarilmis olurAğrı başladı bile bebe onu emene kadar sabah olur sağayım o zaman biberon almıyor ki .
Ne guzelmis annen. Benimki de oyledir. Kv surekli baskalarinin basina gelen kotu ornekleri anlatir. Kotu ornekle iknaya ugrasir.Ben bazı konularda ikna edemeyince konusunda uzman birini uyduruyorun o dedi diyorum ama yine nuh diyip peygamber demiyorlar.
Benim annemin hiç öyle şeyleri yok. Diyorum anne elleri soğuk diyor bebeklerin elleri soğuk olur üşümez merak etme,diyorum sütüm azaldı azalmaz emdikçe o çoğalır diyor.
O sırada olumsuz bir durum bile olsa söylemez hep olumlu konuşur ve rahatlatır.
Valla canim baya olmus ama oluyomus benimkide 5 gun yapmadi sonra tapti zeytinyagi cerdim poposuna zeytinyagiyla masaj yaptim ise yaramamisti kendiliginden yapti karninda sertlik ve kusmasi olursa getir demisti doktor sanirim seninkinde bu belirtiler yok karninin alt kismini saat yonunde ovabilirsin derece yada pamuklu cubugu zeytinyagina batirip poposuna hafifce batirabilirsin yada gliserin kansuk fitil kullanabilirsin doktorun onerdigi yontemler bunlar ama her yapmadiginda bu yontemlere basvurmamak gerekiyor kendi yapmayi ogrenemezmis zaten boyle gunlerce yapamamasinin sebebi kaka yapmayi ittirmeyi beceremediklerindenmis yarinda yapmazsa bunlari dene istersen 10 gune kadar yapamayabiliyolarmisKizim surekli ikindigi icin gobegi sissmis kizlar yaaa
Sen conformikin hangisini kullaniyodun benim kiz cok gazli ya bizde conformil aldik ama iyi gelirmi bilmem sen memnunmusunKizim surekli ikindigi icin gobegi sissmis kizlar yaaa
Kızım 8 de yattı hala uyuyor uyanacak gibi değil emmesi için uyandırsam mı ?
Dun gece 12 de emdi sabah 8 e kadar uyudu. Bu ay kilo almazsa ben sucluyim itiraf ediyorum.
Bence uyandirma artik uyku duzeni olusuyor aksam 8 de uyuyan bebe candir.
oglanin a$isini ayin 27 sine aldim ,pazartesi sabahi olmasi lazim
hatta dr ogleden sonra mi istersin sabahmi diye sorunca , esim ogleden sonra daha iyi dedi ben sabah dedim
onun ogleden sonra demesinin sebebi dr a gelmek istemeyisi
neyse benim dedigim oldu sabaha aldim ra,devuyu
adam kedi gibi dort ayak ustune duusyor, o hafta okullar tatilmi$ çocuklar evde, dr randevusuna 5 kisi gidemeyecegimize gore esim evde kalacak buyukllerle ben kuçugu dr a goturucem
ben boyle $ansinnn...
Oglum bambaska bir cocuk oldu. Kardesindem once ve sonra diye kesin cizgi olustu. Ben evde yalnizken sorun yok baya alisti, ben de ilgileniyorum zaten.
Ama beni eve gelen komsudan da kiskaniyor konusturmuyor. Gelen misafire siz evinize gidin diyor. Sonra ben dedim diye mi gittiler diye soruyor.
Sanirim bir uzmana danismak bana iyi gelecek. Ama burda yok ise yarar biri. Guya buyuksehir.
yok canim aglamiyor,aglasaada yapacak bisey yok susar :)2 aydan itibaren 6 saat kesintisiz uyuyabiliyolarmis. Ohh ne guzel uyusun iste :)
8 saat bayagı iyiymiş :) gun içerisinde çok emmiştir alır o kilosunu merak etme :)
Ya sen tek başına arabayla götürüyodun bu bebeyi di mi? Ağlamıyo mu? Ben de yavastan denesem diyorum ama ana yolda ağlarsa çok panik olursam diye korkuyorum :/
Tek doktordan 20 gun 20 yi gecerse heyet olmaliBir ay heyet raporu olmuyor mu valla en fazla ne kadar alınır ben de bilmiyorum bilen varsa söylerse sevinirim
Gazi nasilbende aptami kullandıgımda kakasını geç yapıyordu
değiştirdim hipp organik mama veriyorum
şimdilik iyi bakalım
su veriyor musun arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?