2015 Şubat Anneleri

Şimdi önemli bir sorum var Bir göğüsü emdi yattı uyandı emmesi gereken diğer göğüs fakat o sürede az önce emdiği göğüs daha çok şiş sert siz hangisini emziriyorsunuz? İkisini de deme hakkım yok o kadar iştahlı bir bebem yok.

az once emzirmedigini ver, ikinci kere dolan gogsunude sag, agri sizi yapar bosalatmazsan
ayni gogsu verirsen digerinde sut uretimi azalir
içirmesen de sag bence sut uretimin yavaslamasin diye

az once emzirmedigini ver, ikinci kere dolan gogsunude sag, agri sizi yapar bosalatmazsan
ayni gogsu verirsen digerinde sut uretimi azalir
içirmesen de sag bence sut uretimin yavaslamasin diye

Ağrı başladı bile bebe onu emene kadar sabah olur sağayım o zaman biberon almıyor ki .

Hahahah benim k.v geçenlerde çocuk çok huzursuz dedim, o da sütün yoktur dedi, var bugün dedim sen anlamazsın yoktur dedi,,,, Hey Allah'ım bu kadın sütümle bozdu Kafayı...
Ben bazı konularda ikna edemeyince konusunda uzman birini uyduruyorun o dedi diyorum ama yine nuh diyip peygamber demiyorlar.
Benim annemin hiç öyle şeyleri yok. Diyorum anne elleri soğuk diyor bebeklerin elleri soğuk olur üşümez merak etme,diyorum sütüm azaldı azalmaz emdikçe o çoğalır diyor.
O sırada olumsuz bir durum bile olsa söylemez hep olumlu konuşur ve rahatlatır.

Yaa aynen eşimle akşam keyfi yaptık kekler çaylar aslında iyiyiz böyle :) ama dediğin gibi kilo almazsa üzül sonra keyfi yerinde kıyamadım :/
uyku da buyutuyor. Bir de uyanamiyor bazen gozunu acmaya calisiyor sesimize ama acamiyor oyy yerim.
Bizim asiya az kaldi bakalim cikacak ak koyun kara koyun

Benimki 11 de uyuyor. Dün ilk kez dokuzda uyudu sonra 12 de uyandı sabaha kadar mık mık.
Sekizde uyuyup sabaha kadar uyuyor mu?
yok bizimki gece takilmayi seviyor 12 ye 1 e kadar.
Bugun iki cocuk da 10 da uyudu saskiniz

Ne guzelmis annen. Benimki de oyledir. Kv surekli baskalarinin basina gelen kotu ornekleri anlatir. Kotu ornekle iknaya ugrasir.

Oglum bambaska bir cocuk oldu. Kardesindem once ve sonra diye kesin cizgi olustu. Ben evde yalnizken sorun yok baya alisti, ben de ilgileniyorum zaten.
Ama beni eve gelen komsudan da kiskaniyor konusturmuyor. Gelen misafire siz evinize gidin diyor. Sonra ben dedim diye mi gittiler diye soruyor.
Sanirim bir uzmana danismak bana iyi gelecek. Ama burda yok ise yarar biri. Guya buyuksehir.

Kizim surekli ikindigi icin gobegi sissmis kizlar yaaa
Valla canim baya olmus ama oluyomus benimkide 5 gun yapmadi sonra tapti zeytinyagi cerdim poposuna zeytinyagiyla masaj yaptim ise yaramamisti kendiliginden yapti karninda sertlik ve kusmasi olursa getir demisti doktor sanirim seninkinde bu belirtiler yok karninin alt kismini saat yonunde ovabilirsin derece yada pamuklu cubugu zeytinyagina batirip poposuna hafifce batirabilirsin yada gliserin kansuk fitil kullanabilirsin doktorun onerdigi yontemler bunlar ama her yapmadiginda bu yontemlere basvurmamak gerekiyor kendi yapmayi ogrenemezmis zaten boyle gunlerce yapamamasinin sebebi kaka yapmayi ittirmeyi beceremediklerindenmis yarinda yapmazsa bunlari dene istersen 10 gune kadar yapamayabiliyolarmis

Kızım 8 de yattı hala uyuyor uyanacak gibi değil emmesi için uyandırsam mı ?

2 aydan itibaren 6 saat kesintisiz uyuyabiliyolarmis. Ohh ne guzel uyusun iste :)

Dun gece 12 de emdi sabah 8 e kadar uyudu. Bu ay kilo almazsa ben sucluyim itiraf ediyorum.
Bence uyandirma artik uyku duzeni olusuyor aksam 8 de uyuyan bebe candir.

8 saat bayagı iyiymiş :) gun içerisinde çok emmiştir alır o kilosunu merak etme :)

Ya sen tek başına arabayla götürüyodun bu bebeyi di mi? Ağlamıyo mu? Ben de yavastan denesem diyorum ama ana yolda ağlarsa çok panik olursam diye korkuyorum :/

Uykum kaçtı.. Bebe de baba da uyuyo.. Ben de nette takılıyom.. Az sonra bebe uyanip zirliycak ben daha uyumadim :/

Bir kardeşle paylaşıyorum zaten yetiversin , annem hakkını doldurdu diyordur :/

yok canim aglamiyor,aglasaada yapacak bisey yok susar :)
arabayi sever benim çocuklar koltuga koyar koymaz uyurlar
araba kullanirken çok rhatim ben , çok severim , uçu birden aglasa yine panik olmam :))))

deneyebilirsin bnce, aglarsada panik olma yapmadigi seymi sankii

[QUOTEozeldecimesultan, post: 40461188, member: 339851"]çarşamba işe başlamam lazım henüz bakacak kimse bulamadım 1 aylık daha rapor almak istiyorum ama bilmiyorum alınıyormu devlet memurları alabiliyor diye biliyorum sadece[/QUOTE]
Canim ozeldekilerde alabilir ama verecek doktor bulman.lazim bi seferde 1 ay alcaksan heyet raporu olmasi lazim o zaman isyerinden yine maas almican sgk odicek rapor parani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…