Canim reflu belirtisi ne benimkide cok kusuyor ozellikle gazdan ikinirken.kusuyor dr kilo alimi iyi dedi onemsemedi 3 gun sonra kontrol var ne kadar aldi bilmiypm ama refluden.supheleniyom bendeBizimki de ilkikinirken.kusuyaldi ikinci ay reflü oldu 400 gr aldi, üzülüyorum. İlaci da iciremedim sevmedi tadini tükürdü, hala kusuyor. Sütle kilo ne alakaymis ya
Surekli kusuyor cnm, emmeden sonra öğün arası dolu dolu kusuyorCanim reflu belirtisi ne benimkide cok kusuyor ozellikle gazdan ikinirken.kusuyor dr kilo alimi iyi dedi onemsemedi 3 gun sonra kontrol var ne kadar aldi bilmiypm ama refluden.supheleniyom bende
Hadi yaw iki gün sonra bizde de olabilir aynısı.Teşekkür ettim canikom.
Bu kız bana hiç.iyi davranmadı bugün. Mız mız akşama kadar susmadı.yine mi atak yavv
Yaw bu insanlar özel üretim mi. Bilmiyorlar mı anne sütü moralle artar niye moral bozmaya çalışıyorlar. Söylediği doğru olsa bile ona mı kalmış bunu Söylemek. iki yıl kaldım orda nir tane turk arkadaşım yoktu merhaba merhaba o kadar. Bir bizim insanımız böyle herşeye karışır Dünya'da.bugun uyutmak için parka gittim ya
kadinin biri hemen basladi yanlis anlamada çocuk aç tir mama ver demeye
kilo aliyor kaka yapiyor sutum var dedim
sen var sanirsin emiyor sanirsin ama yokdur diyor yawsssss
Şartlar iyişeştirildiğinde İkra ya da bakacak birini bulabilirsen olabilir belki. Yine de altı ay gibi düşündüm ben bakalım sim verirlerse.valla ben salı günü yaşayacağım o heyecanı
salı günü eşim müdürle konuşacak
şartlarımın yasaların verdiği gündüz çalışma ve süt izni dışında müdürdende inisiyatifini kullanmasını isteyecek haftasonu tatili için. kabul ederse işe gideceğim kabul etmezse gitmezsin diyor
aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık
şartlarım iyileştirilirse çalışmak isterim zamanım evde geçecek en azından kızıma istediğim şeyi alırım düşünmeden
bir yanımda bak çocuğuna kendin büyüt yaz geliyor çıkarsın parka gidersin kahvaltıya diyor
Sen bılmezsın yoktur o yoktur hahahhahaha :)bugun uyutmak için parka gittim ya
kadinin biri hemen basladi yanlis anlamada çocuk aç tir mama ver demeye
kilo aliyor kaka yapiyor sutum var dedim
sen var sanirsin emiyor sanirsin ama yokdur diyor yawsssss
Çişi kakayı gorsede ınanmaz memeyı sokcan sen onun ağzına cek bakıyım ıkı fırt dıcen olcak bıtcek :))hhahahh biz anlamiyoruz ama onlar aliyor
sok gozune çisli kakali bezi
Dıger memeyı verkı uyarılıp onada süt dolsun demekkı bır göğsünü digerine nazaran daha hıZlı doluyorŞimdi önemli bir sorum var Bir göğüsü emdi yattı uyandı emmesi gereken diğer göğüs fakat o sürede az önce emdiği göğüs daha çok şiş sert siz hangisini emziriyorsunuz? İkisini de deme hakkım yok o kadar iştahlı bir bebem yok.
buyk enjektorler var onu kullanabılırsınAğrı başladı bile bebe onu emene kadar sabah olur sağayım o zaman biberon almıyor ki .
bızede lazım o uzmandan hem kıza hem sayesınde banaOglum bambaska bir cocuk oldu. Kardesindem once ve sonra diye kesin cizgi olustu. Ben evde yalnizken sorun yok baya alisti, ben de ilgileniyorum zaten.
Ama beni eve gelen komsudan da kiskaniyor konusturmuyor. Gelen misafire siz evinize gidin diyor. Sonra ben dedim diye mi gittiler diye soruyor.
Sanirim bir uzmana danismak bana iyi gelecek. Ama burda yok ise yarar biri. Guya buyuksehir.
iyi geldi ama tadı çok kötü yada ben tarçın sevmediğim için bana kötü geldi
tek sorun benim sütüm zaten duruydu bunların hepsini içinde çok süt oldu ama duru yine
Dun aksam tapti cok sukur kakasini canim o da rahatladi bende conformilden memnunum doktorumuz onermusti oncesinde normal aptamil vermistik gazdan catlicak zannettik doktora goturduk conformil onerdi ama tadi kotu bebeginiz yemeyebilir dedi az az sik sik verdikSen conformikin hangisini kullaniyodun benim kiz cok gazli ya bizde conformil aldik ama iyi gelirmi bilmem memnunmusun
hayirli olsun canimn Allah devamini getirsin insallahGunaydin kizlar bugun benim icin dönüm noktasi...oglumdan snra kapanmaya karar verdim ve bugun ilk kez disari cikicam
Bunun icin ozel bir sey yaptin mi ?göbeğimi aldırdım deyip rapor mu alsamki
inanırlar zaten bir hafta içinde o da gitti
bugün geçen hafta belini ilikleyemediğim pantolonuma şak diye girdim bacaklarda bolluk bile kaldı
Mesela 1 sy.mı ezberliyceksin. En alttaki 2 kelimeyi 7 defa bakarak oku sonra 1 kere kendine ezbere oku. Unutup söyleyemiyorsan bi 7 defa bakarak oku somra 1 kere ezbere oku olana kadar böyle. Ne zaman ezbere hiç yanlışsız söyledin bi önceki 2 kelimeyi 7 defa oku aynı diğeri gibi. Inuda yanlışsız ezberleyince ikisini birleştir 7 defa bakarak oku bi kere ezbere oku. Böyle böyle birleştirerek ezberle. Çok kalıcı oluyo ve daha kısa sürede ezberleniyo.Nasil altdan baslayalim cnm.anlamadim
Gunaydin kizlar bugun benim icin dönüm noktasi...oglumdan snra kapanmaya karar verdim ve bugun ilk kez disari cikicam
Onunla konuşuyorum ağzına burnuna dokunarak ellerinden tutuyorum onu çok sevdiğimi söylüyorum bir sürü bişeyler anlatıyorum renkli bişeyler gösteriyorum ses çokartıyorum elimdeki nesnelerle. Şimdi aktivitelerimiz bunlar.Bebeği uyumadığını zaman oyalamak için ne yapıyorsunuz?
Ayaklarina da cok dikkat ediyorum canim ama bunu da bi deneyeyimAyaklarını sıcak tutunca sanki gazı daha rahat çıkarıyor gibi geldi. Bazen kiraz çekirdekli yastığı ısıtıp koyuyorum ayak ucuna.
Memurlardada sut iznini toplu kullanamiyosun bizdede dezavantaj bu 2 sene ucretsiz izin alabiliyoruz da ben aalamicam maalesef esimde memur meemur maasiyla olmuyo maalesef keske haklar ayni olsa sut iznini kullancamda eve vasitayla gwlmem 1 saat servisle 15 dk oda pek is gormucek ah toplu alabileydim ne guzel olurdu 1 gun gitmezdim bende
Canim sen ilk 6 ay 3 saat diyince been seni memur sandim o sadece memur icin gecerli cunku ozeldekilerde1, 5 saat 170 i bosver demem tuhaf oldu biliyorumda ben sgkda calisiyorum ustelik analik rapor odeme bolumundeyim memurlarda sut izni rapor bittikten sonra basliyor 170 bazen insanlara yanlis cevap veriyo onfan bosver dedim ozeldeysen bisey diyemicem haklarimiz farkli maalesef
Emmesi gereken göğsü verip az önce emzirdiğimi sağıyorum. Ne kadar çok aynı memeyi verirsem çoğalıyo çünkü diğeride vermeyince kaçıyo süt azalıyo.Şimdi önemli bir sorum var Bir göğüsü emdi yattı uyandı emmesi gereken diğer göğüs fakat o sürede az önce emdiği göğüs daha çok şiş sert siz hangisini emziriyorsunuz? İkisini de deme hakkım yok o kadar iştahlı bir bebem yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?