2015 Şubat Anneleri

Bizimki de ilkikinirken.kusuyaldi ikinci ay reflü oldu 400 gr aldi, üzülüyorum. İlaci da iciremedim sevmedi tadini tükürdü, hala kusuyor. Sütle kilo ne alakaymis ya
Canim reflu belirtisi ne benimkide cok kusuyor ozellikle gazdan ikinirken.kusuyor dr kilo alimi iyi dedi onemsemedi 3 gun sonra kontrol var ne kadar aldi bilmiypm ama refluden.supheleniyom bende

oyle yorgunumki yataga gimeye dermanim yok
oglan 4 saaatir uyyor uyumasa sasardim bugun perti çikdi en çok o yoruldu kuzum
yarin kirkimiz çikiyor, dogan buyyor..
bu gunlere sukurler olsun ..

sesi kisilana kadar aglayan bir bebek ve ne yapsa ise yaramayan acemi bir anne.

Kocam da nobetci bu gece. en sonunda attim arabaya gezdirdim gecenin bi körü. Aninda uyudu. ben anlamiyorum o lanet sanci nasil arabaya binince aninda geciyo mesela?

Vallahi 3 kilo fazlam ve loplop bi gobegim vardi spor yapmam lazim diyodum sporun en guzelini yapiyorum sagolsun kuzum. Habire kucakta salla dur.

Daha anca simdi yataga yattim cooook yorgunum yemegimi bile biraz once yedim. Uyusa bari sabaha kadar..

Canim reflu belirtisi ne benimkide cok kusuyor ozellikle gazdan ikinirken.kusuyor dr kilo alimi iyi dedi onemsemedi 3 gun sonra kontrol var ne kadar aldi bilmiypm ama refluden.supheleniyom bende
Surekli kusuyor cnm, emmeden sonra öğün arası dolu dolu kusuyor

bugun uyutmak için parka gittim ya
kadinin biri hemen basladi yanlis anlamada çocuk aç tir mama ver demeye
kilo aliyor kaka yapiyor sutum var dedim
sen var sanirsin emiyor sanirsin ama yokdur diyor yawsssss
Yaw bu insanlar özel üretim mi. Bilmiyorlar mı anne sütü moralle artar niye moral bozmaya çalışıyorlar. Söylediği doğru olsa bile ona mı kalmış bunu Söylemek. iki yıl kaldım orda nir tane turk arkadaşım yoktu merhaba merhaba o kadar. Bir bizim insanımız böyle herşeye karışır Dünya'da.

Şartlar iyişeştirildiğinde İkra ya da bakacak birini bulabilirsen olabilir belki. Yine de altı ay gibi düşündüm ben bakalım sim verirlerse.

bugun uyutmak için parka gittim ya
kadinin biri hemen basladi yanlis anlamada çocuk aç tir mama ver demeye
kilo aliyor kaka yapiyor sutum var dedim
sen var sanirsin emiyor sanirsin ama yokdur diyor yawsssss
Sen bılmezsın yoktur o yoktur hahahhahaha :)
hhahahh biz anlamiyoruz ama onlar aliyor
sok gozune çisli kakali bezi
Çişi kakayı gorsede ınanmaz memeyı sokcan sen onun ağzına cek bakıyım ıkı fırt dıcen olcak bıtcek :))
Dıger memeyı verkı uyarılıp onada süt dolsun demekkı bır göğsünü digerine nazaran daha hıZlı doluyor
Ağrı başladı bile bebe onu emene kadar sabah olur sağayım o zaman biberon almıyor ki .
buyk enjektorler var onu kullanabılırsın

bızede lazım o uzmandan hem kıza hem sayesınde bana

iyi geldi ama tadı çok kötü yada ben tarçın sevmediğim için bana kötü geldi
tek sorun benim sütüm zaten duruydu bunların hepsini içinde çok süt oldu ama duru yine

başka neler içiyorsun cimcime birde kanguru almıştın herhalde sen linkini yazarmısın,kullanışlımı?

Sen conformikin hangisini kullaniyodun benim kiz cok gazli ya bizde conformil aldik ama iyi gelirmi bilmem memnunmusun
Dun aksam tapti cok sukur kakasini canim o da rahatladi bende conformilden memnunum doktorumuz onermusti oncesinde normal aptamil vermistik gazdan catlicak zannettik doktora goturduk conformil onerdi ama tadi kotu bebeginiz yemeyebilir dedi az az sik sik verdik

Nasil altdan baslayalim cnm.anlamadim
Mesela 1 sy.mı ezberliyceksin. En alttaki 2 kelimeyi 7 defa bakarak oku sonra 1 kere kendine ezbere oku. Unutup söyleyemiyorsan bi 7 defa bakarak oku somra 1 kere ezbere oku olana kadar böyle. Ne zaman ezbere hiç yanlışsız söyledin bi önceki 2 kelimeyi 7 defa oku aynı diğeri gibi. Inuda yanlışsız ezberleyince ikisini birleştir 7 defa bakarak oku bi kere ezbere oku. Böyle böyle birleştirerek ezberle. Çok kalıcı oluyo ve daha kısa sürede ezberleniyo.

Bebeği uyumadığını zaman oyalamak için ne yapıyorsunuz?
Onunla konuşuyorum ağzına burnuna dokunarak ellerinden tutuyorum onu çok sevdiğimi söylüyorum bir sürü bişeyler anlatıyorum renkli bişeyler gösteriyorum ses çokartıyorum elimdeki nesnelerle. Şimdi aktivitelerimiz bunlar.

olsun canım öyle böyle büyüyorlar sizinde saatleriniz falan güzel olıuypr arada rapor alır uzun vakit kızınla evde keyif yaoarsınız :)

aynen canım bizde yok öyle bir şey keşke olsaymış ama ne güzel olurdu

Emmesi gereken göğsü verip az önce emzirdiğimi sağıyorum. Ne kadar çok aynı memeyi verirsem çoğalıyo çünkü diğeride vermeyince kaçıyo süt azalıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…