2015 Şubat Anneleri

ilk annelikde oluyor :)
simdi tartiyida takmam ben
tek muhattabim oglanin kakasiyla çisi
Benimki 1 haftadır yeşil kaka yapıyo günde 1 veya 2 yapıyo çokta zorlanıyo ıkınıyo falan karnı ağrıyo biraz. Neden böyle olmuş olabilirki? Kuru top top değil kakası.

Bide bişey soracağım. Benim meme ucundaki yaralarım silikon uç kullanarak geçti çok şükür ama hala sızlıyo. Şimdi bırakmaya çalışıyorum fakat 1 emzirmede bile tekrar çok kötü yara oluyo. 2 gün önce görümcemin 22 aylık kızını emzirdim dişi olan kocaman kız. Ve onu emzirirken hissetmedim bile. Benim oğlan kendinden geçe geçe emiyo. Acaba emmeyimi bilmiyo ? Yoksa süt kızım mı çok kibar ?

Bunun icin ozel bir sey yaptin mi ?

hiçbişey yapmadım çok su içmekten oluyor sanırım hamileykende günde 4 litreye yakın su içiyordum kilo pek almamıştım

Şartlar iyişeştirildiğinde İkra ya da bakacak birini bulabilirsen olabilir belki. Yine de altı ay gibi düşündüm ben bakalım sim verirlerse.

annemle konuştum o bakacak büyük ihtimal
daha yarın belli olacak çalışıp çalışmayacağım ama ben bakarım diyor
keşke banada 6 ay verseler ücretsiz izin
ama 4 ay zor sabrettiler onlara kalsa 40 ım çıkınca dönmeliydim işe

başka neler içiyorsun cimcime birde kanguru almıştın herhalde sen linkini yazarmısın,kullanışlımı?

başka içtiğim bişey yok canım birde hergün kayısı kompostosu içiyorum marmelat şeklinde hazırlamıştı annem yazdan onu sulandırıp içiyorum
kanguru henüz almadım ben araştırıyordum boba 4g ve momfortbaby arasındayım şuan
en sağlıklıları onlar kullanıcı yorumlarına göre

Gunaydin kizlar bugun benim icin dönüm noktasi...oglumdan snra kapanmaya karar verdim ve bugun ilk kez disari cikicam

hayırlı olsun canım allah utandırmasın

hiç duymamistim bu takdigi
sen boylemi ezberledin Kuran'i
bugun kirkimiz çikiyor , dneiycem insallah becerebilirim :)

se nin kiz ne zaaman dort aylik oldu duycekdim hamileligi unutmusum :))
Günaydın.
Bebek 11 de uyudu sabah altıda uyandı.mucize gibi.
anne sutu aldigi için bu tur mucizeler nadir gerçeklesir çok heveslenme :)
maasallah ayse emek hanima
saka sakaa :))))))ayse yok :)

Tek bi sey merak ediyorum. Bu kolik denen sey uc aydan sonra gececek mi gercekten? Bitecek mi bu lanet sancilar :/ bu aglamalar, krizler.. co u dayaniksizim diyorum ama sakinim elimden geldigince.

Sabah kalktim yine gozum ve dudagim sismis, bazi yerler kabarmis. Bu kurdesen bende kroniklesecek diye korkuyorum. Off allahim off..

Yanlış emiyo olabilir canım. Koyu renkli kısmın hepsini ağzına vermeye calış. Alt dudağının içe kıvrılmaması gerekiyor..

Yanlış emiyo olabilir canım. Koyu renkli kısmın hepsini ağzına vermeye calış. Alt dudağının içe kıvrılmaması gerekiyor..
Koyu renkli kısm hiç gözükmüyo dışardan.dudak içerdede değil dışardada değil. Bide ince dudaklı acaba ondan mı böyle ?

hiç duymamistim bu takdigi
sen boylemi ezberledin Kuran'i
bugun kirkimiz çikiyor , dneiycem insallah becerebilirim :)
Ewt canım. Bu taktiği pek kimse bilmez. Benim hocam böyle yaptıryrdu bana. 1 senede 7 hafız çıkardım ben. Hemde ezber kapasitesi yok diye bana yolladıkları kişileri. Bugün 2 sıra ezber hedefle kendine benim dediğim taktikte yap. Farkı göreceksin. Bu şekilde yapmasam koskoca 606 sayfa ezberlenebilirmi ?. Çok zor

sut kiziyin agzi daha buyuk yada agzini daha çok açmis diyelim butun memeyi kahvrengi yerine kadar almis agzina bence
kibar olan senin oglun memenin ucundan emiyor kahverengi yeri agzina almadigi için de acitiyor

sut kiziyin agzi daha buyuk yada agzini daha çok açmis diyelim butun memeyi kahvrengi yerine kadar almis agzina bence
kibar olan senin oglun memenin ucundan emiyor kahverengi yeri agzina almadigi için de acitiyor
Aksine süt kızım daha uçtan emdi oğluma göre. Oğlum ağzına ağzına dolduruyo. Alt dudak içede kıvrılmıyo dışada. Onu nasıl öğretebilirimki ?.

oyy ne sekil olursa olsun 606 sayfa benim gozumde imkansiz gibi yani benim ezberrlemem için
baksana ben 6 sayfa yi ezberleyemedim simdiye kadar : (
maasalalh canim sana, Allah gucunu kuvvetini arttirsin daah çok hafizlar yetistir insallah, yasinda çok genç ona bi ekre dahaa maasallah

bide bisey daha sorayim isin pirini bulmusken
ben arapçayi okuyorum ama tevcidim çok yok,bi yerde tevcidim dogruysa ikinciye kesin yanlis okurum uzatmalari,bidligim okumayla mi ezberlesem , gerçi baskada okuma bilmedigim için baska çarem yok gibi
yani yanlis tevcid li okumakdan sa hiçmi okumasam : (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…