2015 Şubat Anneleri

Aksine süt kızım daha uçtan emdi oğluma göre. Oğlum ağzına ağzına dolduruyo. Alt dudak içede kıvrılmıyo dışada. Onu nasıl öğretebilirimki ?.
valla bilmiyorumki memeyi dogru durust alana kadar sok çiakr agzina
ama ebeler hep memenin kahverengi kismina kadar alsin bebek yoksa yara olur der
sende niye tersi olduki:)

Koyu renkli kısm hiç gözükmüyo dışardan.dudak içerdede değil dışardada değil. Bide ince dudaklı acaba ondan mı böyle ?
dudaga ben hiç bakmadim benim oglan nasil yapiyor uyaninca bi bakayim
gerçi dunden beri benimkide sizlamaya basliyor: (

gogus uçlarina karbonatli suyu denedinmi ?

3 senemi aldı canım hafızlık. Kolay iş değil. Azim ve sabır işi. Kapasite bile önemli değil. He bide geceli gündüzlü vaktin olacak. İsteyen herkese nasip etsin Allah. İsteyen başarır sen al niyetine gün gelir yaparsın belki. Amin inşaallah çok yetiştirmek istiyorum odalar dolusu hafızım olsun :) 8 yaşımda başladım 10 yaşımda bitti. Çocukken daha kalıcı oluyo. İyiki annem yollamış kursa.
Yavaş yavaş okuyuncada yanlış okuyormusun ? Kelime kelime ezberleyeceğin için ve bakarak 7 defa okuyacağın için doğru ezber yaparsın bence. Çünkü hem görsel hafızana yerleşecek hemde sesli okuduğun için işitsel hafızana. Yanlış okuduğunu teredddüt ettiğin yerde tekrar bi bak oraya. Varsa tecvit kitabın kaideyi aç oku. Böylece yanlışın olmaz. Yanlış ezber düzeltmek baştan ezberlemekten daha zor. Onun için doğrusunu ezberlemeye çalışmalısın. Allah muvaffak etsin canım.

Masallah canim

dudaga ben hiç bakmadim benim oglan nasil yapiyor uyaninca bi bakayim
gerçi dunden beri benimkide sizlamaya basliyor: (

gogus uçlarina karbonatli suyu denedinmi ?
Denemediğim şey kalmadı. Berbattı uçları yarık yarıktı şimdi yine çok şükür ağlamadan kanamadan emzirebiliyorum. Ama silikonsuz emzirmeye alışmak istiyorum artık. Yinede çok şükür sağmaya gerek kalmadan anne sütü verebiliyorum ya.

bnm de bebişle araba kullanmaya daha cesaretim yok ağlarsa önüme bakmam dönerim arkaya valla :))

aboww sen çocukkkenmi hafiz oldun :)maasalahhh , benim kizimda olurmuki :)) benden is geçti artik, yemek yemeye zamanim olmuyor

harif yanlisim olmazda duraklamalari vs yapamiyorum
tevcid kitabim yok

Sizin evde ebze yiyen var mi! Bizde yok adam etobur sadece, gecen kabak yaptim bana lahmacun yap dedi, kabak araya gitti ispanagi tek basima bitirdim
haha esin nereli canim :) batili bi adamla evlenmek lazimmis :))

benimkide burun kiviriyor ama ben yemei yapiyorum koyyorum opnunecani isterse :)
her zaman hamur isi pilav yenmezki , hamur isine zamanim yok bi kere, haftada 1 kere oda pazar gunu yapiyiorum, ne pisirsem diye çok dusunursem iki olabilir haftada ama uç olmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…