valla bilmiyorumki memeyi dogru durust alana kadar sok çiakr agzinaAksine süt kızım daha uçtan emdi oğluma göre. Oğlum ağzına ağzına dolduruyo. Alt dudak içede kıvrılmıyo dışada. Onu nasıl öğretebilirimki ?.
dudaga ben hiç bakmadim benim oglan nasil yapiyor uyaninca bi bakayimKoyu renkli kısm hiç gözükmüyo dışardan.dudak içerdede değil dışardada değil. Bide ince dudaklı acaba ondan mı böyle ?
Ben sulu kofte yaptimBugun ne pisirsem sorusu omrumu yedi bitirdi.
Bana gore degil bu ev hayati
kiz sen çalisiyorken yemek yapmiyonmu , ne yiyonuz ki :)Bugun ne pisirsem sorusu omrumu yedi bitirdi.
3 senemi aldı canım hafızlık. Kolay iş değil. Azim ve sabır işi. Kapasite bile önemli değil. He bide geceli gündüzlü vaktin olacak. İsteyen herkese nasip etsin Allah. İsteyen başarır sen al niyetine gün gelir yaparsın belki. Amin inşaallah çok yetiştirmek istiyorum odalar dolusu hafızım olsun :) 8 yaşımda başladım 10 yaşımda bitti. Çocukken daha kalıcı oluyo. İyiki annem yollamış kursa.oyy ne sekil olursa olsun 606 sayfa benim gozumde imkansiz gibi yani benim ezberrlemem için
baksana ben 6 sayfa yi ezberleyemedim simdiye kadar : (
maasalalh canim sana, Allah gucunu kuvvetini arttirsin daah çok hafizlar yetistir insallah, yasinda çok genç ona bi ekre dahaa maasallah
bide bisey daha sorayim isin pirini bulmusken
ben arapçayi okuyorum ama tevcidim çok yok,bi yerde tevcidim dogruysa ikinciye kesin yanlis okurum uzatmalari,bidligim okumayla mi ezberlesem , gerçi baskada okuma bilmedigim için baska çarem yok gibi
yani yanlis tevcid li okumakdan sa hiçmi okumasam : (
Bana da dr artık gece beslenmesini kesebilirsin dediDr 3 aylık olunca gece uyanmasını bekleme artık dedi. Uyusun gece boyunca boşver.
Sizin evde ebze yiyen var mi! Bizde yok adam etobur sadece, gecen kabak yaptim bana lahmacun yap dedi, kabak araya gitti ispanagi tek basima bitirdimBugun ne pisirsem sorusu omrumu yedi bitirdi.
Benim bebe emmeyi bilmiyo galiba. Başka bişey gelmiyo aklıma.valla bilmiyorumki memeyi dogru durust alana kadar sok çiakr agzina
ama ebeler hep memenin kahverengi kismina kadar alsin bebek yoksa yara olur der
sende niye tersi olduki:)
Masallah canim3 senemi aldı canım hafızlık. Kolay iş değil. Azim ve sabır işi. Kapasite bile önemli değil. He bide geceli gündüzlü vaktin olacak. İsteyen herkese nasip etsin Allah. İsteyen başarır sen al niyetine gün gelir yaparsın belki. Amin inşaallah çok yetiştirmek istiyorum odalar dolusu hafızım olsun :) 8 yaşımda başladım 10 yaşımda bitti. Çocukken daha kalıcı oluyo. İyiki annem yollamış kursa.
Yavaş yavaş okuyuncada yanlış okuyormusun ? Kelime kelime ezberleyeceğin için ve bakarak 7 defa okuyacağın için doğru ezber yaparsın bence. Çünkü hem görsel hafızana yerleşecek hemde sesli okuduğun için işitsel hafızana. Yanlış okuduğunu teredddüt ettiğin yerde tekrar bi bak oraya. Varsa tecvit kitabın kaideyi aç oku. Böylece yanlışın olmaz. Yanlış ezber düzeltmek baştan ezberlemekten daha zor. Onun için doğrusunu ezberlemeye çalışmalısın. Allah muvaffak etsin canım.
Sizin evde ebze yiyen var mi! Bizde yok adam etobur sadece, gecen kabak yaptim bana lahmacun yap dedi, kabak araya gitti ispanagi tek basima bitirdim
Denemediğim şey kalmadı. Berbattı uçları yarık yarıktı şimdi yine çok şükür ağlamadan kanamadan emzirebiliyorum. Ama silikonsuz emzirmeye alışmak istiyorum artık. Yinede çok şükür sağmaya gerek kalmadan anne sütü verebiliyorum ya.dudaga ben hiç bakmadim benim oglan nasil yapiyor uyaninca bi bakayim
gerçi dunden beri benimkide sizlamaya basliyor: (
gogus uçlarina karbonatli suyu denedinmi ?
Gece yemek yok mu? Uyuyacak miBana da dr artık gece beslenmesini kesebilirsin dedi
bnm de bebişle araba kullanmaya daha cesaretim yok ağlarsa önüme bakmam dönerim arkaya valla :))2 aydan itibaren 6 saat kesintisiz uyuyabiliyolarmis. Ohh ne guzel uyusun iste :)
8 saat bayagı iyiymiş :) gun içerisinde çok emmiştir alır o kilosunu merak etme :)
Ya sen tek başına arabayla götürüyodun bu bebeyi di mi? Ağlamıyo mu? Ben de yavastan denesem diyorum ama ana yolda ağlarsa çok panik olursam diye korkuyorum :/
Hic dikkat etmedim iki kasik yedim gitti kabagimKabak sebzelerin en çok gaz yapanı Dila Hanım kudurmadı mı?
Yani uyuyorsa kaldırma diyor ben ztn öyle yapıyordumGece yemek yok mu? Uyuyacak mi
Bana da dr artık gece beslenmesini kesebilirsin dedi
aboww sen çocukkkenmi hafiz oldun :)maasalahhh , benim kizimda olurmuki :)) benden is geçti artik, yemek yemeye zamanim olmuyor3 senemi aldı canım hafızlık. Kolay iş değil. Azim ve sabır işi. Kapasite bile önemli değil. He bide geceli gündüzlü vaktin olacak. İsteyen herkese nasip etsin Allah. İsteyen başarır sen al niyetine gün gelir yaparsın belki. Amin inşaallah çok yetiştirmek istiyorum odalar dolusu hafızım olsun :) 8 yaşımda başladım 10 yaşımda bitti. Çocukken daha kalıcı oluyo. İyiki annem yollamış kursa.
Yavaş yavaş okuyuncada yanlış okuyormusun ? Kelime kelime ezberleyeceğin için ve bakarak 7 defa okuyacağın için doğru ezber yaparsın bence. Çünkü hem görsel hafızana yerleşecek hemde sesli okuduğun için işitsel hafızana. Yanlış okuduğunu teredddüt ettiğin yerde tekrar bi bak oraya. Varsa tecvit kitabın kaideyi aç oku. Böylece yanlışın olmaz. Yanlış ezber düzeltmek baştan ezberlemekten daha zor. Onun için doğrusunu ezberlemeye çalışmalısın. Allah muvaffak etsin canım.
Benim arabam yok, kocaya diyorum aksam sgezdir kizi uyusun diye ben tek cikamam diyor.bnm de bebişle araba kullanmaya daha cesaretim yok ağlarsa önüme bakmam dönerim arkaya valla :))
haha esin nereli canim :) batili bi adamla evlenmek lazimmis :))Sizin evde ebze yiyen var mi! Bizde yok adam etobur sadece, gecen kabak yaptim bana lahmacun yap dedi, kabak araya gitti ispanagi tek basima bitirdim
hg canim hafta sonu gorunmedin kiz neetiniz eylul hanimlaYani uyuyorsa kaldırma diyor ben ztn öyle yapıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?