2015 Şubat Anneleri

aboww sen çocukkkenmi hafiz oldun :)maasalahhh , benim kizimda olurmuki :)) benden is geçti artik, yemek yemeye zamanim olmuyor

harif yanlisim olmazda duraklamalari vs yapamiyorum
tevcid kitabim yok
Bu konuda piyasa çok genişledi canım. Kuran okuyan kalemi tavsiye ederim. Hayrat vakfının kuran ojuyan kalemi çok güzel. Tuttuğun yeri kelime olarak okuyo talim ve tecvitle. Bir kere duysan zaten doğrusunu telaffuz edebilirsin. Senin kızında olur bence. Ama iyi bi hoca lazım. Çocukken hoca önemli teşvik etmesi ve soğutmaması açısından.

ah canim benim hoca konusunda fazla seçenegim yokki
biliyorsun yurt disindyaim,bi tane hocamiz var oda hafizlik çalismasi yapmiyor tabiki : (
ama su an kizim hevesli istekli gidiyor kuran kursuna
onadami senin dedigin yontemi uygulatsam acaba :) yapabilirmiyzki : ) duaalri ezberliyorda su an

bahsettigin kalemi bakayim netden

hg canim hafta sonu gorunmedin kiz neetiniz eylul hanimla
terapi isi noldu
kafam gidikti hsonu ya okudum brz ama yazamadım..bidahaki seans önümüzdeki ctesi..bgn dr kontrolumuz vardı kilosu boyu güzel artmış..ugrasmasam mi artık yavrucakla diyorum :))))

Malatyalı bacım. pismis sogan domates de yemez, cok cins yemek konusunda. Adanadayken is yerinde ogle yemegi sebze cikarsa kebaba giderdi

kafam gidikti hsonu ya okudum brz ama yazamadım..bidahaki seans önümüzdeki ctesi..bgn dr kontrolumuz vardı kilosu boyu güzel artmış..ugrasmasam mi artık yavrucakla diyorum :))))
Ben de mi gitsem acaba dila da mi bunalimda oldugu icin surekli viz viz. Nerde terapi merkezi?

Ben öyle çok sağıp döktüm sütü lavaboya. Birinde çok fazla birinde son derece azdı çünkü. Sırf diğerininde sütü artsın diye mecburen öyle yaptım. Şimdi düzene girdi sayılır.
Niye döktün ya yazık ben 1 damlasina kiyamiyorum..sakla azaldığında sutun işine yarar..

bence ugrasma
kurcalamayin su bebeleri fazla
resmen kasiniyorsunuz :)))
hadi kendiniz kasininda çocugu karistirmayin :))))

bişi dicem ama kafanı bulandirmak istemem psikolog bana kolik diye bisi yoktur bebek her ağladiginda aslında anlatmak istediği bişi vardır dedi hangi durumlarda sen ne yaparken söylerken agliyor bi dikkat et istersen ya da bu söylediklerimi duymamis ol :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…