- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Hayırlı olsun cnmGunaydin kizlar bugun benim icin dönüm noktasi...oglumdan snra kapanmaya karar verdim ve bugun ilk kez disari cikicam
Bu konuda piyasa çok genişledi canım. Kuran okuyan kalemi tavsiye ederim. Hayrat vakfının kuran ojuyan kalemi çok güzel. Tuttuğun yeri kelime olarak okuyo talim ve tecvitle. Bir kere duysan zaten doğrusunu telaffuz edebilirsin. Senin kızında olur bence. Ama iyi bi hoca lazım. Çocukken hoca önemli teşvik etmesi ve soğutmaması açısından.aboww sen çocukkkenmi hafiz oldun :)maasalahhh , benim kizimda olurmuki :)) benden is geçti artik, yemek yemeye zamanim olmuyor
harif yanlisim olmazda duraklamalari vs yapamiyorum
tevcid kitabim yok
nasil keseceksin beslenmeyi?Bana da dr artık gece beslenmesini kesebilirsin dedi
ah canim benim hoca konusunda fazla seçenegim yokkiBu konuda piyasa çok genişledi canım. Kuran okuyan kalemi tavsiye ederim. Hayrat vakfının kuran ojuyan kalemi çok güzel. Tuttuğun yeri kelime olarak okuyo talim ve tecvitle. Bir kere duysan zaten doğrusunu telaffuz edebilirsin. Senin kızında olur bence. Ama iyi bi hoca lazım. Çocukken hoca önemli teşvik etmesi ve soğutmaması açısından.
kafam gidikti hsonu ya okudum brz ama yazamadım..bidahaki seans önümüzdeki ctesi..bgn dr kontrolumuz vardı kilosu boyu güzel artmış..ugrasmasam mi artık yavrucakla diyorum :))))hg canim hafta sonu gorunmedin kiz neetiniz eylul hanimla
terapi isi noldu
Malatyalı bacım. pismis sogan domates de yemez, cok cins yemek konusunda. Adanadayken is yerinde ogle yemegi sebze cikarsa kebaba giderdihaha esin nereli canim :) batili bi adamla evlenmek lazimmis :))
benimkide burun kiviriyor ama ben yemei yapiyorum koyyorum opnunecani isterse :)
her zaman hamur isi pilav yenmezki , hamur isine zamanim yok bi kere, haftada 1 kere oda pazar gunu yapiyiorum, ne pisirsem diye çok dusunursem iki olabilir haftada ama uç olmaz :)
Ben de mi gitsem acaba dila da mi bunalimda oldugu icin surekli viz viz. Nerde terapi merkezi?kafam gidikti hsonu ya okudum brz ama yazamadım..bidahaki seans önümüzdeki ctesi..bgn dr kontrolumuz vardı kilosu boyu güzel artmış..ugrasmasam mi artık yavrucakla diyorum :))))
Hipnozla mi? Yarabbim ne adetler cikiyorÖzgü Namal hipnozla doğum yapmış ağrı sızı hissetmemiş teyy teyy sektör kafayı yemeden doğurduk bitti allahtan..
Niye döktün ya yazık ben 1 damlasina kiyamiyorum..sakla azaldığında sutun işine yarar..Ben öyle çok sağıp döktüm sütü lavaboya. Birinde çok fazla birinde son derece azdı çünkü. Sırf diğerininde sütü artsın diye mecburen öyle yaptım. Şimdi düzene girdi sayılır.
Ben beslenmeyi kesersem bu kusmuklu ciroz da beni keser gibime geliyor :))nasil keseceksin beslenmeyi?
bence ugrasmakafam gidikti hsonu ya okudum brz ama yazamadım..bidahaki seans önümüzdeki ctesi..bgn dr kontrolumuz vardı kilosu boyu güzel artmış..ugrasmasam mi artık yavrucakla diyorum :))))
hahhah anne sutu alan bebek için zor vallaBen beslenmeyi kesersem bu kusmuklu ciroz da beni keser gibime geliyor :))
Bağdat caddesinde cnm bebek terapisinin gerekli olduğu durumlar arasında bende bikaci tutuyordu o yüzden gittim benBen de mi gitsem acaba dila da mi bunalimda oldugu icin surekli viz viz. Nerde terapi merkezi?
bişi dicem ama kafanı bulandirmak istemem psikolog bana kolik diye bisi yoktur bebek her ağladiginda aslında anlatmak istediği bişi vardır dedi hangi durumlarda sen ne yaparken söylerken agliyor bi dikkat et istersen ya da bu söylediklerimi duymamis ol :)))Tek bi sey merak ediyorum. Bu kolik denen sey uc aydan sonra gececek mi gercekten? Bitecek mi bu lanet sancilar :/ bu aglamalar, krizler.. co u dayaniksizim diyorum ama sakinim elimden geldigince.
Sabah kalktim yine gozum ve dudagim sismis, bazi yerler kabarmis. Bu kurdesen bende kroniklesecek diye korkuyorum. Off allahim off..
aman onun hayatı atakla degil bana atar yapmakla geçecek :))))Bizim minnak bebeklerin işine gelir :/ Nasıl oldu Eylül Geçti mi atağı ?
Yani kaldırma uyanmazsa dedi ben 4 saat uyanmazsa kaldırıyordum bzn :)))))nasil keseceksin beslenmeyi?
Sen bebekle arkada otur tabi şekerim adam panik olur ağlarsa meme mi verecekBenim arabam yok, kocaya diyorum aksam sgezdir kizi uyusun diye ben tek cikamam diyor.
Aynen kurtuldu gecenin bi vakti sıcacık yatağından kaldirilmaktan :)))Bizim minnak bebeklerin işine gelir :/ Nasıl oldu Eylül Geçti mi atağı ?
Haha keske verse :)Sen bebekle arkada otur tabi şekerim adam panik olur ağlarsa meme mi verecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?