2015 Şubat Anneleri

Aynen kurtuldu gecenin bi vakti sıcacık yatağından kaldirilmaktan :)))
ben uyandirmiyorum acikinca zaten uyaniyor, o ses çikarmazsa ben uyanmamki uyyakalirim zaten :)
gecenlerde uyandirdigimda hasta oldugiu için az emip uyumustu,oyle oluncada gogsum agriyor 4 saat:)))

ya ama kız bende ağlıyor babasına veriyorm susuyor beni sevmiyor mu :))))
hahahahhah
tukur agzinna
sever o zaman
benimki babasina gittimi uzerine yatiyoir iman tahtasi mi ne deniyor ya gogus bolgesine,orda uyyor
ben yatiriyorum uyumuyor bende o sekil :)))
daha iyi iste ver baksin babasi, sen zaten butun gun bakmiyonmu bu çocuga
ne meraklisiniz çocuk bakmaya, bikarsin yakinda merak etme

simdi senin psikolog bebekler sinsi sinsi laf mi dinliyor diyor kisaca

benim salak araba yine çalismadi , bikdim valla yazin gunune akusu bitiyor
kesin bi yeri açik kaldi yine dunden
off

Hah ben de tam oramda uyusun istiyorm babasında uyuyor huzur dolu bana gelince viyak viyak..yahu babası tümm gün evde olsa neyse adam teee akşam geliyor :)))))

sagincada sut çope gidiyor
uç kere sagdim ikisi direk çope gitti, birininde yariisni dokdu içecem diye :s
süt konusunda bi ben cimriyim heralde biberonun sonunda 1 damla kalsa eylule vermeye çalışıyorum bu süt çöpe gitmemeli diye :)))) sonra kız neden ağlıyor diyorum :))

dinlemiyorlar mi ki ben tüm gün boşuna mi konuşuyorum yahu deli gibi kendi kendime :))))
hhaahhah hiç gulecegim yokdu
dinliyolarda anlamiyolar bence, yani oturup içlenecek kadar stres yapip i$tahini kaybedecek kadar dert edinmiyolardir kendilerine :)))

Ya birsey soracam biz kari-koca ela gozluyuz hatta kocaninki yeşile döner bazen ama dila hanim siyah gozlu, acep degisir mi?

Sizin evde ebze yiyen var mi! Bizde yok adam etobur sadece, gecen kabak yaptim bana lahmacun yap dedi, kabak araya gitti ispanagi tek basima bitirdim
Bu hamilelikte ben sebze yemez oldum. Hala oyleyim. Esim yer. Ama yapan yok. Et bakliyat ya da hamur isi. Secenek az olunca ne pisecek dert oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…