2015 Şubat Anneleri

Pusette duruyor bebek genelde. Ayaginds sesli susu var pantolnunun onlari gorup heyecanlaniyor. Heyecanlandikca hareket edip ses cikiyor. Hep boyle mi kalsalar emzir yatir rahat inan

Benimki erkek babaya gidince ciyak ciyak bağırıyo sürekli bana yapışık.. Ben de istiyodum ki gitsin babada uyusun kucağında dursun falan.. İnşallah ilerde alışır..
herkes kendinde olmayanı istiyor :))) bgn hastanede emzirme odasına girdim benden önce gelip emziren bi kadın vardı..ben 5 dk da emzirdim toparlaniyorm kadın diğer göğsü açıp vermeye başladı bana ne güzel sizin is hemen bitti daha bizim bi yrm saat daha var dedi :))) dedim ben de uzun emmiyor diye dertleniyorum :))))

Bugun ne pisirsem sorusu omrumu yedi bitirdi.
Bana gore degil bu ev hayati
Tek çesıt pişer bıZde hergun bugun patlıcan musakka yaptım ve bıttı

Yapiyorum. Ozaman da bana gore degil ev hayati :)
Babam gibi otursam yemek beklesem. Genlerime erkek geni karismis sanirim.
Iremin kurabiyeyi yaptim kiloma kilo kattim
dun bende yaptım yenıden esım bunun bızım evde bıttugı gun varmı dedı :))

Kızın zor ezberliyorsa bu yöntemi öğret bence. Hangi duadaysa bi dene bakalım bugün. Elindeki imkanlar dahilinde dini eğitimini verirsin canım. Yurt dışında kuran öğrenmesi ezber yapmasıda büyük bişey. Allah içinden kuran aşkını almasın. Ve hiçbir zaman zorlama sakın soğumasın . Hep teşvik et. Bu onda kalıcı iyi iz bırakır.

saol cnm aminnn
sureleri gçtiginde ne isterse aliyorum yapiyorum tesvik için :)
arapçasi ne alemde bilmiyorum 40 gundur okutmadim , hoca hanim çok memnun en basarili talebem diyor
amentude ,aksama deneyelim bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…