- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
bebekligime dönüp nasıl bisi oldugunu hatırlamak istiyorm yaa bilim adamları duyun sesimi beni denek olarak kullanabilirsinizhhaahhah hiç gulecegim yokdu
dinliyolarda anlamiyolar bence, yani oturup içlenecek kadar stres yapip i$tahini kaybedecek kadar dert edinmiyolardir kendilerine :)))
iyidir kız çocuk ya az büyüsün de fink fink gezsek :))Ben erkek istiyordum dr kiz dediginde kabullenemedim ilk basta :)
Ya simdi uyurlar gece 6 saat kesintisiz. 5.aydn sonra uyanmalar geri gelmisti. Iste ozaman gece emzirmesini kesmek lazimhahhah anne sutu alan bebek için zor valla
bu doktorlar hiç gece sadece anne sutu alan bebek bakmamislar herhaldee :)))
ela göz renkli mi sayılıyor 2 renkli gözden siyah çıkmaz eğer ela renkli sayiliyorsaYa birsey soracam biz kari-koca ela gozluyuz hatta kocaninki yeşile döner bazen ama dila hanim siyah gozlu, acep degisir mi?
Ne babakolik kızlarmis yaa ikinciyi erkek istiyorum artık :)))
Ela renkli midir bilmem ama siyah ne alakaela göz renkli mi sayılıyor 2 renkli gözden siyah çıkmaz eğer ela renkli sayiliyorsa
ela göz renkli mi sayılıyor 2 renkli gözden siyah çıkmaz eğer ela renkli sayiliyorsa
herkes kendinde olmayanı istiyor :))) bgn hastanede emzirme odasına girdim benden önce gelip emziren bi kadın vardı..ben 5 dk da emzirdim toparlaniyorm kadın diğer göğsü açıp vermeye başladı bana ne güzel sizin is hemen bitti daha bizim bi yrm saat daha var dedi :))) dedim ben de uzun emmiyor diye dertleniyorum :))))Benimki erkek babaya gidince ciyak ciyak bağırıyo sürekli bana yapışık.. Ben de istiyodum ki gitsin babada uyusun kucağında dursun falan.. İnşallah ilerde alışır..
Tek çesıt pişer bıZde hergun bugun patlıcan musakka yaptım ve bıttıBugun ne pisirsem sorusu omrumu yedi bitirdi.
Bana gore degil bu ev hayati
dun bende yaptım yenıden esım bunun bızım evde bıttugı gun varmı dedı :))Yapiyorum. Ozaman da bana gore degil ev hayati :)
Babam gibi otursam yemek beklesem. Genlerime erkek geni karismis sanirim.
Iremin kurabiyeyi yaptim kiloma kilo kattim
Kızın zor ezberliyorsa bu yöntemi öğret bence. Hangi duadaysa bi dene bakalım bugün. Elindeki imkanlar dahilinde dini eğitimini verirsin canım. Yurt dışında kuran öğrenmesi ezber yapmasıda büyük bişey. Allah içinden kuran aşkını almasın. Ve hiçbir zaman zorlama sakın soğumasın . Hep teşvik et. Bu onda kalıcı iyi iz bırakır.ah canim benim hoca konusunda fazla seçenegim yokki
biliyorsun yurt disindyaim,bi tane hocamiz var oda hafizlik çalismasi yapmiyor tabiki : (
ama su an kizim hevesli istekli gidiyor kuran kursuna
onadami senin dedigin yontemi uygulatsam acaba :) yapabilirmiyzki : ) duaalri ezberliyorda su an
bahsettigin kalemi bakayim netden
Tazesi varken dondurulmuş vermek istemiyorum canım. Ek gıdaya başlayınca zaten gerek olmaz. E bide çalışmıyorum her daim yanımda çok şükür bebeğim.Niye döktün ya yazık ben 1 damlasina kiyamiyorum..sakla azaldığında sutun işine yarar..
Goz renginiz netlesti mi ki? Bizim hala acik gri boyle mi kalacak. Ama biz kahverengiyizYa birsey soracam biz kari-koca ela gozluyuz hatta kocaninki yeşile döner bazen ama dila hanim siyah gozlu, acep degisir mi?
abow o ne kiz :) araba çope gider o zmn :)Yolda su kaynaymadigi surece problem yok :)
saol cnm aminnnKızın zor ezberliyorsa bu yöntemi öğret bence. Hangi duadaysa bi dene bakalım bugün. Elindeki imkanlar dahilinde dini eğitimini verirsin canım. Yurt dışında kuran öğrenmesi ezber yapmasıda büyük bişey. Allah içinden kuran aşkını almasın. Ve hiçbir zaman zorlama sakın soğumasın . Hep teşvik et. Bu onda kalıcı iyi iz bırakır.
onlar uvey evlatsiyah ve kahverengi renk değilmi yahu neden hep mavi ve yeşil gözlüler renkli göz sayılıyor
abow o ne kiz :) araba çope gider o zmn :)
ben kesmiyorum simdi kalksa uyansa vererrim valla buyuklere :)))Ya simdi uyurlar gece 6 saat kesintisiz. 5.aydn sonra uyanmalar geri gelmisti. Iste ozaman gece emzirmesini kesmek lazim
yok aku, isiklari yaniyor mar$a basincagidiyorBu havada akü mü biter başka bir şeydir o
Hastanede maviydi sonradan koyulasti iki haftadir kara kara bakiyorGoz renginiz netlesti mi ki? Bizim hala acik gri boyle mi kalacak. Ama biz kahverengiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?