2015 Şubat Anneleri

Benimki benimki 2,5 aylık aşırı huysuz 2 gündür. Gözlerimin altı mosmor.
Aynı durumdayız resmen ağız birliği etmişçesine hepsi aynı desene.Büyüme atağı diyebiliriz o zaman.Emiyor sürekli bir de kusuyor artık midesi almıyor hala emmek istiyor.Huysuzluğu da cabası.Ama bir kere gülmesi de yok mu..Dünyaları fethediyorlar minik sıpalar :)

selam ocak-şubat-mart anneleri ( şubat diye başladık ama sapmalar yaşandı :) ) 40 mevlüdüzü okuttuk sonra anneanneyle eskişehire geldik forumu çok merak ediyorum ama pek giremiyorum ( telefondan giremiyorum bilgisayarda zor oluyor ) umarım herşey yolundadır kızımın ishal olduğunu düşünüyorum bilen yaşayan var mı ? karnından sesler geliyor ( gurultu ) kakası eskisinden sulu

ho$geldin canim
anne sutu alan bebek kakasi sulu olur
gurultuda ya gaz dir yada hazimsizlik olabilir çok SIK emiyorsa, yesil olur kakasi çok yerse ve sut gibi kusar

gazi oldugunda kesik kesik kusar, hiçkirik tuttar, altdan yellenir
anne sutu alan kuçuk bebekler ishal olmaz

gündüz SIK emiyor nerdeyse saat başı kakası yeşil-sarı hıçkırıkta var ama çok değil süt gibi kusması da ayyyy doktor gibisin çok sağol :)

gündüz SIK emiyor nerdeyse saat başı kakası yeşil-sarı hıçkırıkta var ama çok değil süt gibi kusması da ayyyy doktor gibisin çok sağol :)
oy sizin durum pek vahim, hem gaz hem hazimsizlik galiba
emme suresinin arasini açmaya çalis
biliyorum zor size diyorumda ben yapamiyorum benim oglan manyak memeci :)))))
ama yesil deil kakasi sadece a bazen çok agliyor : (

ha bide gazi olunca memeyi istemiyor,emip agliyor sanki sut canini acitiyomus gibi

Benimki kusunca agliyor. Yaniyor demek ki genzi yazik ya

O kadar kek pasta tarifleri yazdiniz ki bu yasima kadar hic kek pasta yapmayan ben dun poğaça ve islak kek yaptım. Gayette guzel oldu ilk denemeler :)

Ay aynı durum bizde de var yeni huy edindi kızım genzine hâlâ kaçırıyor zaten emerken bide şimdi ara ara etiden et kopartiyomussun gibi ağlıyor emerken hıÇıkrık da çok öyle böyle büyüyor işte :) ama yarın 3 tane aşımız var korkuyorum çok

Başımdaki hoca beni şikayet etmiş. Bugün gittim izinler için. Hakkımı resmen yedi ama ondan büyük Allah var. Elbet bir gün hesap günü gelicek. Rapor falan almaya çalışıcam bakalım

se nin kiz ne zaaman dort aylik oldu duycekdim hamileligi unutmusum :))

anne sutu aldigi için bu tur mucizeler nadir gerçeklesir çok heveslenme :)
maasallah ayse emek hanima
saka sakaa :))))))ayse yok :)
:) sıpaaa.
Bu arada kırkın hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…