2015 Şubat Anneleri

1-2 gündür annem yengemlere gitti. Çok sıkılıyorum evde tek başıma 3 aydır burda.. Haftaya dönüyo memlekete... Napcam ben ya Komşular falan hiç kafama göre değil... Evde olmak ne zor.. Okulu falan düşünürsek 20 senedir evde oturmuyodum ben. Sabah çıkıp akşam geliyodum..

Bi acayip bi degisik bunlar, anne olan arkadaslar derdi hayatin 180 derece degisecek diye aynen oyle oldu. 20 saatini uykuda geciren ben 20 saat uykusuz kaliyorum
20 saat mi? Laa o kadar uyunur mu? Ondan size bebek uyumuyormuş gibi geliyor. Ben hiç 8 saatten fazla uyumam h.sonu bile.

Kızlar bebegimin kakasında siyah noktalar var sizce neden olabilir yaşayan var mı böyle bi şey

Bu emme süresi çok kafama takılıyor.
Bizim sıpacan neden 5 dk emiyor acaba.
Uzun mu kalması normal kısa mı?
Memeyle oyanıyor bile. Zamanı dolunca çekiyor kendini mızmızlanmaya başlıyor. Gazını çıkarıp tekrar veriyorum ama hiç yüzüne bakmıyor.
Bir yerde yanlışlık mı yapıyorum acaba?

Bölümde doğum yapanlara süt iznini topluca kullandırtıyorlar ama bana vermedi başkan nedeni de başımdakiymiş. Amma korkuyorlar anlamıyorum ki. Beni de şikayet etmiş zaten.
Haftanın bir günü kullansan. Sen tamamını birden mi kullanmak istiyorsun.
Yoksa gün içinde mi izin verecekler.

Bölümde doğum yapanlara süt iznini topluca kullandırtıyorlar ama bana vermedi başkan nedeni de başımdakiymiş. Amma korkuyorlar anlamıyorum ki. Beni de şikayet etmiş zaten.
Ne de eye sikayet etmis bir gun gitmedin diye mi? Nolmuski bolumde savasmi cikmis sen gitmeyince. Eline ayagina dolansin sikayeti

Ne de eye sikayet etmis bir gun gitmedin diye mi? Nolmuski bolumde savasmi cikmis sen gitmeyince. Eline ayagina dolansin sikayeti
Çalışmıyor demiş iftira atmış diğerleri de dinlemiş işte. Başkan diyor ki senin dersine girdi kız hamileyken dedim diyor. Uff yaa ben hiçbirşey söylemedikçe başıma çıkılacağı belliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…