2015 Şubat Anneleri

Yok kimse istemedi zaten ben de istemiyeyim bari

Yaniiii emekli olanlar filan oluyor mesela öyle birini tutabilirsiniz hem tecrübeli olur hem de yaşını başını almış olur madem yatılı kalacak.. Neden yatılı istiyorsunuz ki bu arada?

Gunaydin kizlar bugun benim icin dönüm noktasi...oglumdan snra kapanmaya karar verdim ve bugun ilk kez disari cikicam
Hayırlı olsun canım bende yeni kapandım ve çokta huzurluyum eskiden böyle bir huzur yoktu içimde sanki bir anda karar verdim bende:)

Buraya da herşeyi yazamıyorum google amca sunuyor herkese yazdıklarımızı

Sen kendine gore aratip buluyorsun da oradan çıkıyor sonuçlar tatlım yoksa mesela ben senin hakkında.hicbisry bilmiyorum ne yazıp aratiyim da bilgi toplayim?

Biraz geç kaldım ama dun girmedim foruma. Mutlu yıllar tatlım sevdiklerinle beraberrrr

Yazmışım hakkımda önemli şeyleri aratan litchi diye buluyor zaten.

Ya ona bakılırsa bütün mesajlarını okuyup yine bi sonuca varılabilir ama uğraşmak lazım burda kaç kişiyiz kim nerde Nasil Nasil belli olsun... Ben arattim tostla ilgili bi mesajın vardı sadece

Yok canim yeni fikirlere her zaman acigim yeter ki cozumu olsun :) biz de daha yeni doktora gittik, o da tam tersi goruste. Kolik dedi yani. bakti hic biseyi yoktu tabii gaz disinda :)

Persembe kalca ultrasonu cekilcek iste insallah onla ilgili bi sorun yoktur :/ senin psikolog oyle dedi ama neden o zamam her aksam ayni saatte basliyo bu krizler? Keyfi yerindeyken birden bire basliyo. Duruyo tekrar basliyo. Sanci geliyo gidiyo adet sancisi gibi. Ya da sanci olmasa da huysuz oluyo bazen.

Bi sey geldi aklima bi de biz ne zamn banyo yapsak huzursuz oluyo. Banyo yapan bebek rahatlamaz mi? Yanlis biseyler mi yapiyoruz acaba sudan mi korkuyo da sonra boyle gece boyu agliyo? Suya girdiginde sorun yok aglamiyo. Elini tutuyo babasi bende yikiyorum. Ters bile cevirmiyorum artik korkmasin diye. Ama cikip havluya sarildigi an cok agliyo. Giydirmiyorum hemen kucagima alip sariliyorum korkmasin diye. Ama anlamadim ondan midir cozemedim :/ dun gece artik son care arabaya atladik gezdirdim aninda uyudu.

Off ne bileyim bi hastaligi derdi olmasin da katlaniriz buna..

Bir de bizim d v vitamini çok gaz yapıyor. Verdikten sonra başlıyor sekiz saat kadar sürüyor gazı
Bilemiyorum ki canim decatabs diye bi vitamin bizimkisi. Zaten bi duzene koyamadim onu gunde dort damla demisti doktor ama saatlerini tutturamiyorum bazen unutuyorum. Off cozemedim.

Kizlaaaarr hava çok sıcak.yapilacak çok isim var bebeğim habire meme istiyor.eşimin gömlekleri var onları utulucem beyazları yıkadim onları asmam lazim..evi de şöyle bi supurmrm lazim ama çocuklardan fırsat yok

Benimki de öyle.5 dk filan sürüyor emmesi.sonra memeyi yalıyor filan.bu arada yalama çıktı istemiyor memeyi.ama neden

Sıcak mı ne güzel yaa ankara soğuk hala

Kiz sende sut kokusu var hic durur mu bebe göğsünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…