Yok kimse istemedi zaten ben de istemiyeyim bari
Hayırlı olsun canım bende yeni kapandım ve çokta huzurluyum eskiden böyle bir huzur yoktu içimde sanki bir anda karar verdim bende:)Gunaydin kizlar bugun benim icin dönüm noktasi...oglumdan snra kapanmaya karar verdim ve bugun ilk kez disari cikicam
Buraya da herşeyi yazamıyorum google amca sunuyor herkese yazdıklarımızı
Kızlar bebegimin kakasında siyah noktalar var sizce neden olabilir yaşayan var mı böyle bi şey
Yazmışım hakkımda önemli şeyleri aratan litchi diye buluyor zaten.Sen kendine gore aratip buluyorsun da oradan çıkıyor sonuçlar tatlım yoksa mesela ben senin hakkında.hicbisry bilmiyorum ne yazıp aratiyim da bilgi toplayim?
Arkadaşlar tek tek teşekkür edince bütün sayfa benim yazılarımla doluyor.
Hepinize teşekkür ederim.
İyiki varsınız. Eşim bugünde beni bıraktı gitti çalışacakmış.saat yediye kadar elekt.yokmuş
Evde çok canım sıkıldı.
Yazmışım hakkımda önemli şeyleri aratan litchi diye buluyor zaten.
Yok canim yeni fikirlere her zaman acigim yeter ki cozumu olsun :) biz de daha yeni doktora gittik, o da tam tersi goruste. Kolik dedi yani. bakti hic biseyi yoktu tabii gaz disinda :)bişi dicem ama kafanı bulandirmak istemem psikolog bana kolik diye bisi yoktur bebek her ağladiginda aslında anlatmak istediği bişi vardır dedi hangi durumlarda sen ne yaparken söylerken agliyor bi dikkat et istersen ya da bu söylediklerimi duymamis ol :)))
Bilemiyorum ki canim decatabs diye bi vitamin bizimkisi. Zaten bi duzene koyamadim onu gunde dort damla demisti doktor ama saatlerini tutturamiyorum bazen unutuyorum. Off cozemedim.Bir de bizim d v vitamini çok gaz yapıyor. Verdikten sonra başlıyor sekiz saat kadar sürüyor gazı
Bu emme süresi çok kafama takılıyor.
Bizim sıpacan neden 5 dk emiyor acaba.
Uzun mu kalması normal kısa mı?
Memeyle oyanıyor bile. Zamanı dolunca çekiyor kendini mızmızlanmaya başlıyor. Gazını çıkarıp tekrar veriyorum ama hiç yüzüne bakmıyor.
Bir yerde yanlışlık mı yapıyorum acaba?
Canım muskatı ne için ve nasıl veriyorsun kaç aylık bebeğinMuskat verdiğim zaman görmüştüm ek bişey verdin mi
ela göz renkli mi sayılıyor 2 renkli gözden siyah çıkmaz eğer ela renkli sayiliyorsa
Sıcak mı ne güzel yaa ankara soğuk halaKizlaaaarr hava çok sıcak.yapilacak çok isim var bebeğim habire meme istiyor.eşimin gömlekleri var onları utulucem beyazları yıkadim onları asmam lazim..evi de şöyle bi supurmrm lazim ama çocuklardan fırsat yok
hahahahhah
tukur agzinna
sever o zaman
benimki babasina gittimi uzerine yatiyoir iman tahtasi mi ne deniyor ya gogus bolgesine,orda uyyor
ben yatiriyorum uyumuyor bende o sekil :)))
daha iyi iste ver baksin babasi, sen zaten butun gun bakmiyonmu bu çocuga
ne meraklisiniz çocuk bakmaya, bikarsinyakinda merak etme
65 yaşındaki kadın iş yapmıyor diye benim için iftira atıp açığımı arıyorsa yine de dikkatli davranmalıyımTiramisu35
Hayır bitek d vitamini veriyorum muskat ne vitamin miMuskat verdiğim zaman görmüştüm ek bişey verdin mi
Artık vermiyorum bir sylıktıCanım muskatı ne için ve nasıl veriyorsun kaç aylık bebeğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?