2015 Şubat Anneleri

Canım çıkarsın hava ısındı. En sıkıcı zamanda yalnız değilmişssin

Conformilin de cesitlwri varmis esim oyle dedi hangisini aliyosunuz siz ustunde ne yaziyo

Superfresh in falan var. Vardır metroda ama. normal marketlerde dolaplarda açık bile satılıyor
Neredeyse hepsini denedim ama bir türlü sevdiremedim eşime. Illa benim yaptığımı istiyor. Yapamam ki şimdi. Bu aralar mado nun mantısını ısmarlıyoruz eve. Pişmiş yoğurdu yağı dökülmüş şekilde geliyor iki kişi otuz lira. O biraz benziyor ev yapımına. Bize hergün olsa yeriz eşim o kadar çok seviyor. Bir ara yaptırıp buzluğa atayım diyorum.

Kizlar instagramda beni ekleyen hatice hanginiz? Ay karisiyo ya cozemiyorum kim kimdir. Gerci benimki cok acik sanki hahaha :))

Iki ismim var benim ig de diger ismimi kullaniyorum Ebru benim yani yeri gelmisken soyliyim :))

Bende eşin gibiyim hergün olsa yerim. Ben dondurulmuş olanların hepsini seviyorum. Evde yapılanla aynı benim için.
Dışarda da yemek yiyecek olsam mantı tercih ederim .

Kizlar instagramda beni ekleyen hatice hanginiz? Ay karisiyo ya cozemiyorum kim kimdir. Gerci benimki cok acik sanki hahaha :))

Iki ismim var benim ig de diger ismimi kullaniyorum Ebru benim yani yeri gelmisken soyliyim :))
Nasıl yükleyeceğim bir türlü yapamadım. Internetten instagram yükle diyorum mail adresinizden girmediniz falan diyor

Nasıl yükleyeceğim bir türlü yapamadım. Internetten instagram yükle diyorum mail adresinizden girmediniz falan diyor
Canim akilli telefon kullaniyosun di mi? Telefona indirmwn lazim. program indirdigin yerden instagram yazip yukle telefonuna. Android twlefonlarda play store dan indiriliyo ama iphone larda neydi unuttum.

Bende eşin gibiyim hergün olsa yerim. Ben dondurulmuş olanların hepsini seviyorum. Evde yapılanla aynı benim için.
Dışarda da yemek yiyecek olsam mantı tercih ederim .
Bu aralar mantı kalıpları arıyorum. O kalıplardan bulabilsem evde de yaparım. Kalıpla bir kerede bir tabaklık mantıyı hazırlataniliyorsun çok pratik.

Canim akilli telefon kullaniyosun di mi? Telefona indirmwn lazim. program indirdigin yerden instagram yazip yukle telefonuna. Android twlefonlarda play store dan indiriliyo ama iphone larda neydi unuttum.
Android işte bu. Play Store dan mı bir bakayım

Kakada siyah noktaliklar bizde vardi. 2doktora gittim gosterdim kaka fotograflarini. Olabilir endiselenme dediler. Takip et demislerdi 2 gune gecti. Uzun surerse kesin doktora git. Siyahlik bagirsakta hafif kanana da olabilirmus. Dvm ederse kaka tahlili yapacaklardi. Ama hep endiselenme olabilir dedi doktorlar. Acibadem maslak ve turkiye gazetesi hastanesindeki doktorlara danistim.sen de hbr ver merak ettim.

gdsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…