Canım çıkarsın hava ısındı. En sıkıcı zamanda yalnız değilmişssin1-2 gündür annem yengemlere gitti. Çok sıkılıyorum evde tek başıma3 aydır burda.. Haftaya dönüyo memlekete... Napcam ben ya Komşular falan hiç kafama göre değil... Evde olmak ne zor.. Okulu falan düşünürsek 20 senedir evde oturmuyodum ben. Sabah çıkıp akşam geliyodum..
Canim sen hala premature mamasimi kullaniyosun ben dogum zamani gelince normal mamaya gectim doktorum dedi gec diyeSu vermiyorum canim ilk defa syt ve mama dusinda zeytinyagi verdim cok sukur az once yapti kakasini seninverdigin mama prematurelerede oluyor mu canim
Toplu istemedin mi?Toplam vermişler üç ay falan ediyor
Superfresh in falan var. Vardır metroda ama. normal marketlerde dolaplarda açık bile satılıyorkalktim metroya gittim dondurulmus bseyler alayim diye karides vardi. Manti fln yoktu. Markasi ne
Yeşekkür ederim canikom.Biraz geç kaldım ama dun girmedim foruma. Mutlu yıllar tatlım sevdiklerinle beraberrrr
Gazdan o yalama benimkide toksa yalıyor.Benimki de öyle.5 dk filan sürüyor emmesi.sonra memeyi yalıyor filan.bu arada yalama çıktı istemiyor memeyi.ama neden
Conformilin de cesitlwri varmis esim oyle dedi hangisini aliyosunuz siz ustunde ne yaziyoDun aksam tapti cok sukur kakasini canim o da rahatladi bende conformilden memnunum doktorumuz onermusti oncesinde normal aptamil vermistik gazdan catlicak zannettik doktora goturduk conformil onerdi ama tadi kotu bebeginiz yemeyebilir dedi az az sik sik verdik
Ben de toplu istedim ama başımdaki hocadan korkusuna başkan vermedi. Yasal değil dedi. Diğerlerinin şikayet edeni yok.Toplu istemedin mi?
Neredeyse hepsini denedim ama bir türlü sevdiremedim eşime. Illa benim yaptığımı istiyor. Yapamam ki şimdi. Bu aralar mado nun mantısını ısmarlıyoruz eve. Pişmiş yoğurdu yağı dökülmüş şekilde geliyor iki kişi otuz lira. O biraz benziyor ev yapımına. Bize hergün olsa yeriz eşim o kadar çok seviyor. Bir ara yaptırıp buzluğa atayım diyorum.Superfresh in falan var. Vardır metroda ama. normal marketlerde dolaplarda açık bile satılıyor
Bende eşin gibiyim hergün olsa yerim. Ben dondurulmuş olanların hepsini seviyorum. Evde yapılanla aynı benim için.Neredeyse hepsini denedim ama bir türlü sevdiremedim eşime. Illa benim yaptığımı istiyor. Yapamam ki şimdi. Bu aralar mado nun mantısını ısmarlıyoruz eve. Pişmiş yoğurdu yağı dökülmüş şekilde geliyor iki kişi otuz lira. O biraz benziyor ev yapımına. Bize hergün olsa yeriz eşim o kadar çok seviyor. Bir ara yaptırıp buzluğa atayım diyorum.
Nasıl yükleyeceğim bir türlü yapamadım. Internetten instagram yükle diyorum mail adresinizden girmediniz falan diyorKizlar instagramda beni ekleyen hatice hanginiz? Ay karisiyo ya cozemiyorum kim kimdir. Gerci benimki cok acik sanki hahaha :))
Iki ismim var benim ig de diger ismimi kullaniyorum Ebru benim yani yeri gelmisken soyliyim :))
Canim akilli telefon kullaniyosun di mi? Telefona indirmwn lazim. program indirdigin yerden instagram yazip yukle telefonuna. Android twlefonlarda play store dan indiriliyo ama iphone larda neydi unuttum.Nasıl yükleyeceğim bir türlü yapamadım. Internetten instagram yükle diyorum mail adresinizden girmediniz falan diyor
Bu aralar mantı kalıpları arıyorum. O kalıplardan bulabilsem evde de yaparım. Kalıpla bir kerede bir tabaklık mantıyı hazırlataniliyorsun çok pratik.Bende eşin gibiyim hergün olsa yerim. Ben dondurulmuş olanların hepsini seviyorum. Evde yapılanla aynı benim için.
Dışarda da yemek yiyecek olsam mantı tercih ederim .
Android işte bu. Play Store dan mı bir bakayımCanim akilli telefon kullaniyosun di mi? Telefona indirmwn lazim. program indirdigin yerden instagram yazip yukle telefonuna. Android twlefonlarda play store dan indiriliyo ama iphone larda neydi unuttum.
Evet canim ordan yukle. Sonra facebooktan baglaniyo otomatik olarak. Facebook hesabin yoksa da bi secenek var yonlendiriyo zatenAndroid işte bu. Play Store dan mı bir bakayım
siyah ve kahverengi renk değilmi yahu neden hep mavi ve yeşil gözlüler renkli göz sayılıyor
2 renkli gözden ki ela renkliden sayılıyor mu bilmiyorum koyu renk çıkmaz da iki koyu renkten renkli göz çıkabilirÇıkar kız dededen nineden de alıyorlar.
Kakada siyah noktaliklar bizde vardi. 2doktora gittim gosterdim kaka fotograflarini. Olabilir endiselenme dediler. Takip et demislerdi 2 gune gecti. Uzun surerse kesin doktora git. Siyahlik bagirsakta hafif kanana da olabilirmus. Dvm ederse kaka tahlili yapacaklardi. Ama hep endiselenme olabilir dedi doktorlar. Acibadem maslak ve turkiye gazetesi hastanesindeki doktorlara danistim.sen de hbr ver merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?