- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
bunu yaşayan bi sensin bi de ben :)))Bu emme süresi çok kafama takılıyor.
Bizim sıpacan neden 5 dk emiyor acaba.
Uzun mu kalması normal kısa mı?
Memeyle oyanıyor bile. Zamanı dolunca çekiyor kendini mızmızlanmaya başlıyor. Gazını çıkarıp tekrar veriyorum ama hiç yüzüne bakmıyor.
Bir yerde yanlışlık mı yapıyorum acaba?
Sen nasıl kullanmak istedin cnm da olmaz dedilerToplam vermişler üç ay falan ediyor
pinarin mantısı çok güzelkalktim metroya gittim dondurulmus bseyler alayim diye karides vardi. Manti fln yoktu. Markasi ne
bilmem ela renkli sınıfında mı :)))))Niye renkli sayilmasin
Sorma bende cok seviyorum onlari. Hele mantiyi. Bimden alisveris yapmam urunlerini sevmem ama orada bi manti var bayiliyorum ona. Yuvam kayseri mantisi mi neydi. O olmazsa superfresh guzel bi de. Ayyy canim cekti sarimsak yiyemiyom simdi ama neyse azcik koysam bisey olmaz herhalde :/ sutun tadini acilastiriyomus sarimsak.Bende eşin gibiyim hergün olsa yerim. Ben dondurulmuş olanların hepsini seviyorum. Evde yapılanla aynı benim için.
Dışarda da yemek yiyecek olsam mantı tercih ederim .
Hangi ebru sensinCanim akilli telefon kullaniyosun di mi? Telefona indirmwn lazim. program indirdigin yerden instagram yazip yukle telefonuna. Android twlefonlarda play store dan indiriliyo ama iphone larda neydi unuttum.
Kim diyo onu ya kız benim yediklerimi görseniz siz valla biz aç yaşıyoz dersiniz ya hayatın tatları olan Şeyler var benim için mesela Fanta mesela Çiğ köfte mesela Sarımsaklı Patlıcan ezme cips falan ne kadar Zararlı varsa sizlere göre hepsini yiyiyorum maşallah Kızımın Gelişimi gayet iyi sıkıntı yok ayrıca hergün yerim sarımsak sarımsaksız yemek yapmam çok severim hiç bişeyi ayırt etmeden yiyiyorum acı falan olduğu yok bence ya da öyleyse benim kız acı seviyorSorma bende cok seviyorum onlari. Hele mantiyi. Bimden alisveris yapmam urunlerini sevmem ama orada bi manti var bayiliyorum ona. Yuvam kayseri mantisi mi neydi. O olmazsa superfresh guzel bi de. Ayyy canim cekti sarimsak yiyemiyom simdi ama neyse azcik koysam bisey olmaz herhalde :/ sutun tadini acilastiriyomus sarimsak.
Ekşi olan Ebru benim :) burda alenen yazmiyim sonra google amcadan biri bulur o kadar kv hakkinda biseler yazdim desifre olmiyim hahahaha:))Hangi ebru sensin
Ay masallah sana. ben de takintili degilim o kadar ama bizim kizin cok gaz sikintisi var ya dikkat ediyorum mecbur. Bi gun de etmiyim bakalim bi ise yaramiyo zaten belki ters teper.Kim diyo onu ya kız benim yediklerimi görseniz siz valla biz aç yaşıyoz dersiniz ya hayatın tatları olan Şeyler var benim için mesela Fanta mesela Çiğ köfte mesela Sarımsaklı Patlıcan ezme cips falan ne kadar Zararlı varsa sizlere göre hepsini yiyiyorum maşallah Kızımın Gelişimi gayet iyi sıkıntı yok ayrıca hergün yerim sarımsak sarımsaksız yemek yapmam çok severim hiç bişeyi ayırt etmeden yiyiyorum acı falan olduğu yok bence ya da öyleyse benim kız acı seviyor
Toplu istedim işte ben de.Sen nasıl kullanmak istedin cnm da olmaz dediler
Kız tanıyamadım ya resimden :) kapanınca değişik olmuşun güzel olmuş Allah bize de o kuvveti verir inşallah bende istiyorum ama korkuyorum birazKapaninca ilk bakilan sey şal oluyomus topladim butun aker magazasini
Ellerine saglik.ogren kiz cocuk lar sever oyle seylri buyyunce yaniO kadar kek pasta tarifleri yazdiniz ki bu yasima kadar hic kek pasta yapmayan ben dun poğaça ve islak kek yaptım. Gayette guzel oldu ilk denemeler :)
Bi dene bakalım :)Ekşi olan Ebru benim :) burda alenen yazmiyim sonra google amcadan biri bulur o kadar kv hakkinda biseler yazdim desifre olmiyim hahahaha:))
Ay masallah sana. ben de takintili degilim o kadar ama bizim kizin cok gaz sikintisi var ya dikkat ediyorum mecbur. Bi gun de etmiyim bakalim bi ise yaramiyo zaten belki ters teper.
Canim yanlis yerden alinti yaptim ama tuperware'in islak mendil kutusunu sen mi kullaniyodun...Ben öyle çok sağıp döktüm sütü lavaboya. Birinde çok fazla birinde son derece azdı çünkü. Sırf diğerininde sütü artsın diye mecburen öyle yaptım. Şimdi düzene girdi sayılır.
Yok uyanmazlar hic.uyumadan once birer br sut iciyolar:)aksam 9 da uyuyacaksa 7 den sonra birsey yerse elli kere uyanirdi oglum. Rahatsiz olur insan dolu mideyle uyunur mu.
Ben dert etmiyorum artık yeni bir boyut KazandıBi de anlaşılmayan sorum vardi vajinadaki kirmizi etler :))) dun fena agrim oldu iç dikiş yerimde dr gittim muayene etti bisey yok dedi saldı ama gayet iyi durumda vajina sıkıntı yok dedi ebeye sordum o kırmızı etler gececek mi dedim onlar gecercek merak etme dedi icim rahatladı
bi de dikkat ettim iyice alismisim catala çıkmaya korkarak gitmistim
Hayırlı olsun canım bende yeni kapandım ve çokta huzurluyum eskiden böyle bir huzur yoktu içimde sanki bir anda karar verdim bende:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?