2015 Şubat Anneleri

Kizlar instagramda beni ekleyen hatice hanginiz? Ay karisiyo ya cozemiyorum kim kimdir. Gerci benimki cok acik sanki hahaha :))

Iki ismim var benim ig de diger ismimi kullaniyorum Ebru benim yani yeri gelmisken soyliyim :))
Ben ekledim mi seni? fsimler adim

Ben yiyorum. Acısın birazda, acır geçer. Bebe sarımsak da alsın.
Bilmiyordum acıttığını ama beni rahatsız ediyorsa onu da eder diye düşündüm. Ben 30 yaşına kadar soğan sarımsak hiç yemedim. Soğan hala yemiyorum ama sarımsak güzel bir şeymiş.
Ondan vucut alışkın değil dokunuyor.

Sarimsak her zaman benim mideme de dokunur. Ama bayilirim o ayri. Sogani da cok severim. Simdi iki ay daha dikkat edicem sonra salicam kendimi bende. Gazli olmasa benimki sorun yok da zaten cok sorunlu ustune tuz biber ekmeyeyim bende.

Ya ben çok üzgünüm habire Gözlerim doluyor ben normalde hiçbişey için izin istemedim neden şimdi vermiyorlar

Sarimsak her zaman benim mideme de dokunur. Ama bayilirim o ayri. Sogani da cok severim. Simdi iki ay daha dikkat edicem sonra salicam kendimi bende. Gazli olmasa benimki sorun yok da zaten cok sorunlu ustune tuz biber ekmeyeyim bende.
Ben de kuru baklagillerden uzağım uzun zamandır. Bugün hiçbişey yemedim saat ikiye kadar. Ama bebişte yine gaz oldu.

Zor oldu ama buldum seni ig de:)

Easy'i uygulayanlar, ne kadar başarılısınız? Her seferinde 1,5 saat uyuyor mu bebişler?
Yarın eşim geliyor acaba bende alıştırmaya uğraşsam mı diyorum???

Bugun hava cok guzeldi oğlumla lcw'den alisveris yaptik cok guzel seyler gelmis yaz icin tam kendimede biseyler bakacaktim ki huysuzlanip aglamaya basladi cikmadan sütunude vermistim nazar mi değdi ne oldu apar topar eve dönduk uyutana kadar canim cikti ins yaz boyunca boyle huysuz bi cocuk olmaz da tadini cikaririz bu arada cimcimesultan duy sesimi lcw bakmani tavsiye ederim erkek icin bile cok guzel seyler var kizlarinkine bayildim ins ikinci cocuğum kiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…