Ben uyuyamam sut icip ustune. Cocuga da vermiyorumYok uyanmazlar hic.uyumadan once birer br sut iciyolar:)
siz gidin artik. Onlardan da yemeyin diyeni var bir de.Misafir gelince zır zır Ağlayan resmen kalkın gidin artık yediniz yediniz mıçmayı unutuyonuz her yeriniz yağ bağlamış Yanık kokan kilotlu çoraplarınız da cabası diyen bir kızım var benim
Ne tostu?Ya ona bakılırsa bütün mesajlarını okuyup yine bi sonuca varılabilir ama uğraşmak lazım burda kaç kişiyiz kim nerde Nasil Nasil belli olsun... Ben arattim tostla ilgili bi mesajın vardı sadece
Ben ekledim mi seni? fsimler adimKizlar instagramda beni ekleyen hatice hanginiz? Ay karisiyo ya cozemiyorum kim kimdir. Gerci benimki cok acik sanki hahaha :))
Iki ismim var benim ig de diger ismimi kullaniyorum Ebru benim yani yeri gelmisken soyliyim :))
App StoreCanim akilli telefon kullaniyosun di mi? Telefona indirmwn lazim. program indirdigin yerden instagram yazip yukle telefonuna. Android twlefonlarda play store dan indiriliyo ama iphone larda neydi unuttum.
Cok dusunmemek lazimmis benimde bi gecede olduKız tanıyamadım ya resimden :) kapanınca değişik olmuşun güzel olmuş Allah bize de o kuvveti verir inşallah bende istiyorum ama korkuyorum biraz
Ben almıştım ama hiç yapmadım.Bu aralar mantı kalıpları arıyorum. O kalıplardan bulabilsem evde de yaparım. Kalıpla bir kerede bir tabaklık mantıyı hazırlataniliyorsun çok pratik.
Evet canim varsin sen karakuzular di mi :)Ben ekledim mi seni? fsimler adim
bilmem ela renkli sınıfında mı :)))))
Bilimsel olarak mı diyorsun?2 renkli gözden ki ela renkliden sayılıyor mu bilmiyorum koyu renk çıkmaz da iki koyu renkten renkli göz çıkabilir
Ben yiyorum. Acısın birazda, acır geçer. Bebe sarımsak da alsın.Sorma bende cok seviyorum onlari. Hele mantiyi. Bimden alisveris yapmam urunlerini sevmem ama orada bi manti var bayiliyorum ona. Yuvam kayseri mantisi mi neydi. O olmazsa superfresh guzel bi de. Ayyy canim cekti sarimsak yiyemiyom simdi ama neyse azcik koysam bisey olmaz herhalde :/ sutun tadini acilastiriyomus sarimsak.
Sarimsak her zaman benim mideme de dokunur. Ama bayilirim o ayri. Sogani da cok severim. Simdi iki ay daha dikkat edicem sonra salicam kendimi bende. Gazli olmasa benimki sorun yok da zaten cok sorunlu ustune tuz biber ekmeyeyim bende.Ben yiyorum. Acısın birazda, acır geçer. Bebe sarımsak da alsın.
Bilmiyordum acıttığını ama beni rahatsız ediyorsa onu da eder diye düşündüm. Ben 30 yaşına kadar soğan sarımsak hiç yemedim. Soğan hala yemiyorum ama sarımsak güzel bir şeymiş.
Ondan vucut alışkın değil dokunuyor.
Ben de kuru baklagillerden uzağım uzun zamandır. Bugün hiçbişey yemedim saat ikiye kadar. Ama bebişte yine gaz oldu.Sarimsak her zaman benim mideme de dokunur. Ama bayilirim o ayri. Sogani da cok severim. Simdi iki ay daha dikkat edicem sonra salicam kendimi bende. Gazli olmasa benimki sorun yok da zaten cok sorunlu ustune tuz biber ekmeyeyim bende.
Zor oldu ama buldum seni ig de:)Sarimsak her zaman benim mideme de dokunur. Ama bayilirim o ayri. Sogani da cok severim. Simdi iki ay daha dikkat edicem sonra salicam kendimi bende. Gazli olmasa benimki sorun yok da zaten cok sorunlu ustune tuz biber ekmeyeyim bende.
Evet karakuzular :) burdaki isimlerle ig'yi tutturamiyorumEvet canim varsin sen karakuzular di mi :)
Benim profilimde Begüm'ün annesi yaziyo. Baska adi Begüm olan subat bebesi yoktur herhalde :))
her türlü böyle olması lazım :)) bildiğin farklı bi örnek varmı? 2 mavi gözluden siyah renkli çocuk çıkarsa durum vahim :))Bilimsel olarak mı diyorsun?
Onu bilmiyorum iki k.regi gözlüden mavi gözlü gördüm ama :)her türlü böyle olması lazım :)) bildiğin farklı bi örnek varmı? 2 mavi gözluden siyah renkli çocuk çıkarsa durum vahim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?