2015 Şubat Anneleri

her türlü böyle olması lazım :)) bildiğin farklı bi örnek varmı? 2 mavi gözluden siyah renkli çocuk çıkarsa durum vahim :))
Benden öncede google yazıp aratan olmuş :)
Birçok insan, genetiği çok tekdüze zanneder: iki ebeveynin gözleri "baskın" olarak bilinen kahverengi ise, çocukları da öyle olmak zorundadır diye düşünürler. Ancak ikisi de mavi gözlü gibi "çekinik" bir renkteyse, yavrular da mavi göz rengine sahip olabilir diye düşünürler. Ama bu doğru değildir. Mavi gözlü ebeveynlerin, kahverengi gözlü çocukları olabilir. Her ne kadar sözde esprili bir dille "sütçü-tüpçü" gibi cinsel kimliği aşağılayıcı malzemelere dönüştürülse de, modern genetik açısından bu sözde "beklenmedik" durumlara rastlamak mümkündür. Bu makalemizde, göz rengiyle ilgili güncel bilgiler ışığında, temel genetik bilgilerini kullanarak size bunun nasıl olduğunu anlatmaya çalışacağız. Bu makalede özellikle, mavi gözlü anne-babaların kahverengi gözlü bir çocuğa nasıl sahip olabileceklerini mantıklı ve bilimsel bir şekilde açıklayacağız.

ya kizlar benim kizimin cildi cok kuru varmi bizim gibi olanlar herhangi bisey kullaniyormusunuz

Ben de kuru baklagillerden uzağım uzun zamandır. Bugün hiçbişey yemedim saat ikiye kadar. Ama bebişte yine gaz oldu.
Sanirim ne yersek yiyelim ya da yemeyelim gazi olacaksa oluyo bebislerin.

Bu arada halledebildin mi instagram hesabini canim?

Zor oldu ama buldum seni ig de:)
Eveeet gordumkii :))

Evet karakuzular :) burdaki isimlerle ig'yi tutturamiyorum
Aynen bende. Anca anlayabildiklerimi ekliyorum :)

biz uyyoruz
çocuklarida kendim gibi obur yaptim
sutden yarim saat oncede yemek yiyolar valla bizim bunye alisik :))
Yapiyla ilgili iste. Gece kusar oglum gec ve cok yerse.
Ikisi de agliyor bu gece.buyuk ille annem diyor kucuk ille meme diyor emmese de babayi kabul etmiyor.
Arasi yakin olacaksa da ust uste sallayip koymalik olmaliymis

aa bize hep yanlış ogretmisler o zaman gidip biyoloji Hocamın yakasına yapiscam :)))

Ya ben çok üzgünüm habire Gözlerim doluyor ben normalde hiçbişey için izin istemedim neden şimdi vermiyorlar
Ben de uzuldum zaten herseye aglayasim var. Yasal olarak hakkin degilse yapacak birsey yok mu. Sen de deseydin ben digerlerine verilmesini sikayet ederim ozaman. Napilabilir seceneklerin ne

aa bize hep yanlış ogretmisler o zaman gidip biyoloji Hocamın yakasına yapiscam :)))
Biyolojideki cok kaba ve genel.bir anlatim. Ela goz ya da kahverenginin tonlari var hangisi digerine baskin belirsiz. Kan gurubunda pozitif ya da negatif olmak aciklanir o biyoloji bilgisiyle ama goz rengi cok ihtimalli.

Ben de uzuldum zaten herseye aglayasim var. Yasal olarak hakkin degilse yapacak birsey yok mu. Sen de deseydin ben digerlerine verilmesini sikayet ederim ozaman. Napilabilir seceneklerin ne
Rapor almayı deniycem bir de yıllık isin kullanmayı deniycem. Sorun şu ki çalışmıyor diyen zihniyet izin almama da karışırsa ne yaparım.

Sanirim ne yersek yiyelim ya da yemeyelim gazi olacaksa oluyo bebislerin.

Bu arada halledebildin mi instagram hesabini canim?

Eveeet gordumkii :))

Aynen bende. Anca anlayabildiklerimi ekliyorum :)
Öbür telefonda o yüzden bakamadım ama bir ara bakıcam

arayı açsam hem sütüm bol olur hemde 1 saat memede kalmaz ama olamıyor benim kızda memeci

Benim kizimin gozleri de lacivert. Ben boyle renk gormedim :)) babasiyla benim ela. Kahverengiden cakma ela iste :))

Doktor alti aya kadar degisebilir dedi. Lacivert goz mu olur lan :/

Hmmm kismet oyleymis :))

Rapor almayı deniycem bir de yıllık isin kullanmayı deniycem. Sorun şu ki çalışmıyor diyen zihniyet izin almama da karışırsa ne yaparım.
Sen devlet memuru degil misin cnm, ucretsiz izin hakkin vardir bir yillik hatta iki yillik ben oyle biliyorum. Kullansana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…