2015 Şubat Anneleri

Offf bebek emmeden uyudu. Kötü hissediyorum kendimi o zaman aç aç uyuyor diye
Zorladım uyandıramadım

Aslında bunu şarkıdan uyarladım ama şiir de yazarım hani :) bu gidişle benim sütüm kesilecek 5 6 saat emmediği oluyor Kafayı yiyeceğim

Sağ depola sende işte oh ne güzel. Bebeğin aç olsa eminim durdurmazdı seni. Demekki sütün doyurucu. olumlu ddüşün güzel düşün şair anne :)

Bugun 2.ay asilarimizi vurunduk... Cok agladi beyza hnm. Gitmeden once. Calpol vermistim. Bide az once verdim.suanlik bisi yok cok sukur.ama huzursuzluk vardi bugun. Kalca ultrasonunu cektirememistim.bu hafta onu halletcez.ins.. Bi sorun cikmaz.. 5 kilo ve 60 cm olmusuz. Zayifiz citir kiz olucaz... 3.cu ay kontrolunde kiloya bakcskmis. Istersen 15 gun sonra getir tartalim dedi.mama vermem gerekiyormu karar vercekmisler bisiler bisiler.....tsm biz cikarken bi bebegi tarttilar 6300 geldi masallah...en zayif senin bebisti bugug dediler.sabahkiler cok kiloluymus..giciklar oylemi denir ya...bi taneside 7 kiloymuss...olaya bak...saglikli olsunlarda varsin zayif olsunlar...pooofff

Ben de uzuldum zaten herseye aglayasim var. Yasal olarak hakkin degilse yapacak birsey yok mu. Sen de deseydin ben digerlerine verilmesini sikayet ederim ozaman. Napilabilir seceneklerin ne
Bu toplu almak kurumun insiyatifinde mi yoksa istersek hakkimiz mi

arayı açsam hem sütüm bol olur hemde 1 saat memede kalmaz ama olamıyor benim kızda memeci
benim goguslerdede hiç sut birikmiyor
gecen hafta hasta oldu benimki iki gun dogru duzgun emmedi , yani emmelerin arasini açti
nasil agridi sizladi $i$ti goguslerim anlatamam

meger benim oglan somurduug için sut dolmuyormus
ayni kapiya çikior yani :))) biriktirip emmekdense taksit taksit emiyor
karni agrimasa iyi oalcakda ama neyse :)

7 kilo olandami iki aylikmis
getiriyim benim buyuk oglanida tartsinlar o zaman 16 kg :)

maasallah yavruna

Bu toplu almak kurumun insiyatifinde mi yoksa istersek hakkimiz mi
kiz bugun esime dedim boyle boyle terapi oluyormus bebelere , senin yazdiklarini anlattim iste
sonrada arabanin çalismadigini dedim
benim oglan basladi aglamaya nasil bagiriyor ama
esim diyor aglama oglum senden kiymetlimi araba tamir ettriiriz diyo :)))
aklima geldi bak yine guluyorumm , yerlere yattim resmenn

Küçük oğlan mi bunu yapan :)))) bu kdr arabaya düşkünluk nerden :)))) bozmayin çocuğun psikolojisini alın yeni bi araba :))) hergün bu saatlerde ağlarsa görürsün :)))

Kaza dahil arabayla ilgili ne kadar sorun varsa hepsini yasadim cnm, sunroofum bile bozuldu zamaninda :)
hoppalaa sunrof ne demek :)))

12 yildir araba kullaniyorum ,teker degistirmsini bilmem
ama dedigin gibi parça arizalari zamanla insanin aklinda kaliyor
en azindan hangisi ucuz hangisi pahali onu tahmin edebiliyoirum

mesela bi araba sati$ fiyati du$ukse kesin bi yerinde bi bit yenigi vardir

Küçük oğlan mi bunu yapan :)))) bu kdr arabaya düşkünluk nerden :)))) bozmayin çocuğun psikolojisini alın yeni bi araba :))) hergün bu saatlerde ağlarsa görürsün :)))
he eylulun ayda$i agladi :))
aman napayim onun aglamdigi zaman mi var
parka gittim dakka susmadi burnumdan getiurdi
eve geldim kakasi sirtina çikmis parkda yokduama ne ara yaptiysa artik
kaka oncesi ani ve sonrasinda agliyoruz galiba

Bebegine cay kasigiyla ek gida veren kimdi?
Bide ig 06zynp06, m_uras_li, serap senturk82, jushova, aysen tomruk, sangria, ceren krasnigi kim bilrn var mi?

Arabanın tavanında açılan bölüm varya orası. Ben araba kullanmayı bilmiyorum ama arabalar hakkında çok şey biliyorum. Bütün marka modelleri bilirim.
Araba dizayn firmasında çalışmıştım.
Lastik de değiştirebilirim.
İçine dışına meraklı olacağıma kullanmaya meraklım olsam toplu taşımada sürünmezdim.

Sen devlet memuru degil misin cnm, ucretsiz izin hakkin vardir bir yillik hatta iki yillik ben oyle biliyorum. Kullansana
Tam olarak değilim canım 657 nin 2500 lü bir kanununa tabiiyim Sözleşmeli gibi bişey. Yıllık görev sürem uzatılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…