Bir de yıkarken sabun kullanmıyorsun di mi? O da kurutuyormuş
yok canim sabun kullanmiyorum vucudu cok degil ama yuzu kuru neden bilmiyorum gerci benim ve diger kizlariminda cildimiz kuruBir de yıkarken sabun kullanmıyorsun di mi? O da kurutuyormuş
Öyle oluyor zaten tersini konuşuyorduk.esim ve ben kahverengi gozluyuz. Iki kizimda mavi gozlu oldu.
Aslında bunu şarkıdan uyarladım ama şiir de yazarım hani :) bu gidişle benim sütüm kesilecek 5 6 saat emmediği oluyor Kafayı yiyeceğim
Bu toplu almak kurumun insiyatifinde mi yoksa istersek hakkimiz miBen de uzuldum zaten herseye aglayasim var. Yasal olarak hakkin degilse yapacak birsey yok mu. Sen de deseydin ben digerlerine verilmesini sikayet ederim ozaman. Napilabilir seceneklerin ne
benim goguslerdede hiç sut birikmiyorarayı açsam hem sütüm bol olur hemde 1 saat memede kalmaz ama olamıyor benim kızda memeci
altini açsan uyanmazmi?Offf bebek emmeden uyudu. Kötü hissediyorum kendimi o zaman aç aç uyuyor diye
Zorladım uyandıramadım
ben zorla biberon tiktim ağzına :)))Offf bebek emmeden uyudu. Kötü hissediyorum kendimi o zaman aç aç uyuyor diye
Zorladım uyandıramadım
7 kilo olandami iki aylikmisBugun 2.ay asilarimizi vurunduk... Cok agladi beyza hnm. Gitmeden once. Calpol vermistim. Bide az once verdim.suanlik bisi yok cok sukur.ama huzursuzluk vardi bugun. Kalca ultrasonunu cektirememistim.bu hafta onu halletcez.ins.. Bi sorun cikmaz.. 5 kilo ve 60 cm olmusuz. Zayifiz citir kiz olucaz... 3.cu ay kontrolunde kiloya bakcskmis. Istersen 15 gun sonra getir tartalim dedi.mama vermem gerekiyormu karar vercekmisler bisiler bisiler.....tsm biz cikarken bi bebegi tarttilar 6300 geldi masallah...en zayif senin bebisti bugug dediler.sabahkiler cok kiloluymus..giciklar oylemi denir ya...bi taneside 7 kiloymuss...olaya bak...saglikli olsunlarda varsin zayif olsunlar...pooofff
kiz bugun esime dedim boyle boyle terapi oluyormus bebelere , senin yazdiklarini anlattim isteBu toplu almak kurumun insiyatifinde mi yoksa istersek hakkimiz mi
Evet kuzumm..hepsi 2 aylikti. Ben kilo istemiom saglikli olmalari bnm icin yeterli..7 kilo olandami iki aylikmis
getiriyim benim buyuk oglanida tartsinlar o zaman 16 kg :)
maasallah yavruna
insallah canim saglikli olsun butun bebelerEvet kuzumm..hepsi 2 aylikti. Ben kilo istemiom saglikli olmalari bnm icin yeterli..
saol canim:) sıpaaa.
Bu arada kırkın hayırlı olsun.
Küçük oğlan mi bunu yapan :)))) bu kdr arabaya düşkünluk nerden :)))) bozmayin çocuğun psikolojisini alın yeni bi araba :))) hergün bu saatlerde ağlarsa görürsün :)))kiz bugun esime dedim boyle boyle terapi oluyormus bebelere , senin yazdiklarini anlattim iste
sonrada arabanin çalismadigini dedim
benim oglan basladi aglamaya nasil bagiriyor ama
esim diyor aglama oglum senden kiymetlimi araba tamir ettriiriz diyo :)))
aklima geldi bak yine guluyorumm , yerlere yattim resmenn
hoppalaa sunrof ne demek :)))Kaza dahil arabayla ilgili ne kadar sorun varsa hepsini yasadim cnm, sunroofum bile bozuldu zamaninda :)
he eylulun ayda$i agladi :))Küçük oğlan mi bunu yapan :)))) bu kdr arabaya düşkünluk nerden :)))) bozmayin çocuğun psikolojisini alın yeni bi araba :))) hergün bu saatlerde ağlarsa görürsün :)))
Arabanın tavanında açılan bölüm varya orası. Ben araba kullanmayı bilmiyorum ama arabalar hakkında çok şey biliyorum. Bütün marka modelleri bilirim.hoppalaa sunrof ne demek :)))
12 yildir araba kullaniyorum ,teker degistirmsini bilmem
ama dedigin gibi parça arizalari zamanla insanin aklinda kaliyor
en azindan hangisi ucuz hangisi pahali onu tahmin edebiliyoirum
mesela bi araba sati$ fiyati du$ukse kesin bi yerinde bi bit yenigi vardir
Tam olarak değilim canım 657 nin 2500 lü bir kanununa tabiiyim Sözleşmeli gibi bişey. Yıllık görev sürem uzatılıyor.Sen devlet memuru degil misin cnm, ucretsiz izin hakkin vardir bir yillik hatta iki yillik ben oyle biliyorum. Kullansana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?