2015 Şubat Anneleri

him hiç usteden açilan arabam olmadi ondan bilmiyorum herhalde :)
seninkide iyiymis kiz o kadar seyi biliyorsan kullanmayida bilirsin aslinda :)

araba kullanmak benim için yasam tarzi dermisim :))))
çok seviyorum araba kullanmayi, TR ye izine giderken berbaer kullniyoruz esimle
istanbula gelince hep hava karariyor i$ bana du$uyor,
bu sene bursa_ipsala geldim esime direksiyon vermeden 3 aylik da hamileydim tabi çokkk yoruldumm ama yinede seviyorum :)

he eylulun ayda$i agladi :))
aman napayim onun aglamdigi zaman mi var
parka gittim dakka susmadi burnumdan getiurdi
eve geldim kakasi sirtina çikmis parkda yokduama ne ara yaptiysa artik
kaka oncesi ani ve sonrasinda agliyoruz galiba
disarda aglayinca ben panik oluyorm ya sanki kimsenin çocuğu aglamiyor da bi bnm ki ağlıyor gibi sen kesin olmuyorsundur tabi de aglayinca ne yapıyorsun

bizim aşı da perşembe. evdeki tartıda tarttım 5200 ancak. geçen ay 4600 idi. keyfi yerinde olsun büyüsün kilo dert değil. bakalım sağlık ocagında kaç çıkacak. 7 kilo nedir yahu. insan kendi yaşadığına alışıyor demek ki bana çok geldi

Ya ben çok üzgünüm habire Gözlerim doluyor ben normalde hiçbişey için izin istemedim neden şimdi vermiyorlar
Canim 657 liye toplu sut izni yasak baskalarina vermisler idare edilmisler ama basindaki hoca sikayet eder diye korkmusturlar uzulme ucretsiz izin alamazmisin 2 sene hakkin var ona kimse karisamaz

disarda aglayinca ben panik oluyorm ya sanki kimsenin çocuğu aglamiyor da bi bnm ki ağlıyor gibi sen kesin olmuyorsundur tabi de aglayinca ne yapıyorsun
emzirdim, gazini çikarmaya çalistim
emzik verdim, pi$pi$ladim, bebek arabasinda geziyor gibi yaptirdim
susmayincada eve geldim napayim :)

Kurumun.insrizantemcik, post: 40484026, member: 380312"]Bizim başhekim de kullandırmaz o zaman..boşver takma kafana en kotu rapor alırsın olmadı yıllık izin hiç olmadı ücretsiz izin selinden kıymetli mi boşver senin üzüntünu o da hissetmesin[/QUOTE]
Bizim başhekim de kullandırmaz o zaman..boşver takma kafana en kotu rapor alırsın olmadı yıllık izin hiç olmadı ücretsiz izin selinden kıymetli mi boşver senin üzüntünu o da hissetmesin
Kurumun.insiyatifinde degil zaten kanunda direk yasak yaziyo ha basindaki yonetici cesursa o ayri ama bi sikayette sorusturma acilabilir ben sgk dayim bizim kurum hayatta vermiyo

Bizim başhekim de kullandırmaz o zaman..boşver takma kafana en kotu rapor alırsın olmadı yıllık izin hiç olmadı ücretsiz izin selinden kıymetli mi boşver senin üzüntünu o da hissetmesin
Üzüntüm başımdaki hocanın beni şikayet etmesi çalışmıyor demesi ve buna Diğerlerinin bişey dememesi. Yıllardır beni hala tanıyamamışlar. En önemlisi yıllardır başındakinin nasıl biri olduğunu bilmelerine rağmen onu bu şekilde konulturabilmişler. Bir yükselemedim böyle dengesiz insanlar Hakkımda atıp tutabiliyor işte. Deli gibi Türkiye'de tek olan bölümü Seçtim karşıma çıkan jüri bile o bölümden değil. Başıma getirilen insanlar o bölümden değil. Ram onbeş yıldır emek veriyorum üç yıl yurt dışı çalışması yaptım hala aynı kadrodayım.

Canim 657 liye toplu sut izni yasak baskalarina vermisler idare edilmisler ama basindaki hoca sikayet eder diye korkmusturlar uzulme ucretsiz izin alamazmisin 2 sene hakkin var ona kimse karisamaz
Sözleşmem yıllık ve sözleşmemi başımdaki hoca onaylarsa uzatıyorlar. Ücretsizi yıllık izin sürem bitince deniycem bakalım verirlerse.

başka bi yere geçemiyor musun? yani Ünv değiştiremiyor musun

hayırdır yolculuk mu var?
Yok da bindiğimizde ağlarsa diye. Selin biraz daha büyüsün belki Paris'e gideriz. Dr tam sezeryana başlarken neşter kesmiyor gibi bir espiri yaptı. Ben de dönüp eşime bizi Paris'e götürücek misin diye sormuştum. Belki Mayıs gibi gideriz çok yağmurlu olur ana çok özledim.

İpsaladan bursaya kadar mı gittin. Evet bizde yollarda görüyoruz alamancıları eşli kullanıyorlar. Yollarda buldukları yerde serilip uyuyorlar.
Merak yok Araba kullanmak için. Birazda korkuyorum. Zaten arabamda yok.
İnşallah olur birgün üstü açık araban.sizin orda ucuzdur araba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…