Canım herkesi sormuşsun zatenBebegine cay kasigiyla ek gida veren kimdi?
Bide ig 06zynp06, m_uras_li, serap senturk82, jushova, aysen tomruk, sangria, ceren krasnigi kim bilrn var mi?
Ek gıda verendeBebegine cay kasigiyla ek gida veren kimdi?
Bide ig 06zynp06, m_uras_li, serap senturk82, jushova, aysen tomruk, sangria, ceren krasnigi kim bilrn var mi?
him hiç usteden açilan arabam olmadi ondan bilmiyorum herhalde :)Arabanın tavanında açılan bölüm varya orası. Ben araba kullanmayı bilmiyorum ama arabalar hakkında çok şey biliyorum. Bütün marka modelleri bilirim.
Araba dizayn firmasında çalışmıştım.
Lastik de değiştirebilirim.
İçine dışına meraklı olacağıma kullanmaya meraklım olsam toplu taşımada sürünmezdim.
m-urasli pikiBebegine cay kasigiyla ek gida veren kimdi?
obaa demi kullanmiyorum ama seni ben bile taniyorum :))))Canım herkesi sormuşsun zatenbir beni tanıyorsun heralde
Kurumun insiyatifiBu toplu almak kurumun insiyatifinde mi yoksa istersek hakkimiz mi
disarda aglayinca ben panik oluyorm ya sanki kimsenin çocuğu aglamiyor da bi bnm ki ağlıyor gibi sen kesin olmuyorsundur tabi de aglayinca ne yapıyorsunhe eylulun ayda$i agladi :))
aman napayim onun aglamdigi zaman mi var
parka gittim dakka susmadi burnumdan getiurdi
eve geldim kakasi sirtina çikmis parkda yokduama ne ara yaptiysa artik
kaka oncesi ani ve sonrasinda agliyoruz galiba
Bizim başhekim de kullandırmaz o zaman..boşver takma kafana en kotu rapor alırsın olmadı yıllık izin hiç olmadı ücretsiz izin selinden kıymetli mi boşver senin üzüntünu o da hissetmesinKurumun insiyatifi
bizim aşı da perşembe. evdeki tartıda tarttım 5200 ancak. geçen ay 4600 idi. keyfi yerinde olsun büyüsün kilo dert değil. bakalım sağlık ocagında kaç çıkacak. 7 kilo nedir yahu. insan kendi yaşadığına alışıyor demek ki bana çok geldiBugun 2.ay asilarimizi vurunduk... Cok agladi beyza hnm. Gitmeden once. Calpol vermistim. Bide az once verdim.suanlik bisi yok cok sukur.ama huzursuzluk vardi bugun. Kalca ultrasonunu cektirememistim.bu hafta onu halletcez.ins.. Bi sorun cikmaz.. 5 kilo ve 60 cm olmusuz. Zayifiz citir kiz olucaz... 3.cu ay kontrolunde kiloya bakcskmis. Istersen 15 gun sonra getir tartalim dedi.mama vermem gerekiyormu karar vercekmisler bisiler bisiler.....tsm biz cikarken bi bebegi tarttilar 6300 geldi masallah...en zayif senin bebisti bugug dediler.sabahkiler cok kiloluymus..giciklar oylemi denir ya...bi taneside 7 kiloymuss...olaya bak...saglikli olsunlarda varsin zayif olsunlar...pooofff
Canim 657 liye toplu sut izni yasak baskalarina vermisler idare edilmisler ama basindaki hoca sikayet eder diye korkmusturlar uzulme ucretsiz izin alamazmisin 2 sene hakkin var ona kimse karisamazYa ben çok üzgünüm habire Gözlerim doluyorben normalde hiçbişey için izin istemedim neden şimdi vermiyorlar
emzirdim, gazini çikarmaya çalistimdisarda aglayinca ben panik oluyorm ya sanki kimsenin çocuğu aglamiyor da bi bnm ki ağlıyor gibi sen kesin olmuyorsundur tabi de aglayinca ne yapıyorsun
Kurumun.insiyatifinde degil zaten kanunda direk yasak yaziyo ha basindaki yonetici cesursa o ayri ama bi sikayette sorusturma acilabilir ben sgk dayim bizim kurum hayatta vermiyoBizim başhekim de kullandırmaz o zaman..boşver takma kafana en kotu rapor alırsın olmadı yıllık izin hiç olmadı ücretsiz izin selinden kıymetli mi boşver senin üzüntünu o da hissetmesin
Üzüntüm başımdaki hocanın beni şikayet etmesi çalışmıyor demesi ve buna Diğerlerinin bişey dememesi. Yıllardır beni hala tanıyamamışlar. En önemlisi yıllardır başındakinin nasıl biri olduğunu bilmelerine rağmen onu bu şekilde konulturabilmişler. Bir yükselemedim böyle dengesiz insanlar Hakkımda atıp tutabiliyor işte. Deli gibi Türkiye'de tek olan bölümü Seçtim karşıma çıkan jüri bile o bölümden değil. Başıma getirilen insanlar o bölümden değil. Ram onbeş yıldır emek veriyorum üç yıl yurt dışı çalışması yaptım hala aynı kadrodayım.Bizim başhekim de kullandırmaz o zaman..boşver takma kafana en kotu rapor alırsın olmadı yıllık izin hiç olmadı ücretsiz izin selinden kıymetli mi boşver senin üzüntünu o da hissetmesin
Sözleşmem yıllık ve sözleşmemi başımdaki hoca onaylarsa uzatıyorlar. Ücretsizi yıllık izin sürem bitince deniycem bakalım verirlerse.Canim 657 liye toplu sut izni yasak baskalarina vermisler idare edilmisler ama basindaki hoca sikayet eder diye korkmusturlar uzulme ucretsiz izin alamazmisin 2 sene hakkin var ona kimse karisamaz
Ben de uçakta ağlarsa diye tedirginim. Emzik de veremedik ya.disarda aglayinca ben panik oluyorm ya sanki kimsenin çocuğu aglamiyor da bi bnm ki ağlıyor gibi sen kesin olmuyorsundur tabi de aglayinca ne yapıyorsun
hayırdır yolculuk mu var?Ben de uçakta ağlarsa diye tedirginim. Emzik de veremedik ya.
başka bi yere geçemiyor musun? yani Ünv değiştiremiyor musunÜzüntüm başımdaki hocanın beni şikayet etmesi çalışmıyor demesi ve buna Diğerlerinin bişey dememesi. Yıllardır beni hala tanıyamamışlar. En önemlisi yıllardır başındakinin nasıl biri olduğunu bilmelerine rağmen onu bu şekilde konulturabilmişler. Bir yükselemedim böyle dengesiz insanlar Hakkımda atıp tutabiliyor işte. Deli gibi Türkiye'de tek olan bölümü Seçtim karşıma çıkan jüri bile o bölümden değil. Başıma getirilen insanlar o bölümden değil. Ram onbeş yıldır emek veriyorum üç yıl yurt dışı çalışması yaptım hala aynı kadrodayım.
Yok da bindiğimizde ağlarsa diye. Selin biraz daha büyüsün belki Paris'e gideriz. Dr tam sezeryana başlarken neşter kesmiyor gibi bir espiri yaptı. Ben de dönüp eşime bizi Paris'e götürücek misin diye sormuştum. Belki Mayıs gibi gideriz çok yağmurlu olur ana çok özledim.hayırdır yolculuk mu var?
İpsaladan bursaya kadar mı gittin. Evet bizde yollarda görüyoruz alamancıları eşli kullanıyorlar. Yollarda buldukları yerde serilip uyuyorlar.him hiç usteden açilan arabam olmadi ondan bilmiyorum herhalde :)
seninkide iyiymis kiz o kadar seyi biliyorsan kullanmayida bilirsin aslinda :)
araba kullanmak benim için yasam tarzi dermisim :))))
çok seviyorum araba kullanmayi, TR ye izine giderken berbaer kullniyoruz esimle
istanbula gelince hep hava karariyor i$ bana du$uyor,
bu sene bursa_ipsala geldim esime direksiyon vermeden 3 aylik da hamileydim tabi çokkk yoruldumm ama yinede seviyorum :)
Bekliyoruzzzobaa demi kullanmiyorum ama seni ben bile taniyorum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?