Bölüm Türkiye'de sadece bizim ünide var ve tek kişi benim. Ne kadar ironik di mi? Koca ülkede sadece benim. Benim gibi biri daha vardı işte yeni rahmetli oldu Onun zamanında da bu bölüm varmış sonra kapanmış adı Oktay Sinanoğlu. Bizim bölüm de 1997 de açıldı. Tek eleman ben yetiştim.
İpsaladan bursaya kadar mı gittin. Evet bizde yollarda görüyoruz alamancıları eşli kullanıyorlar. Yollarda buldukları yerde serilip uyuyorlar.
Merak yok Araba kullanmak için. Birazda korkuyorum. Zaten arabamda yok.
İnşallah olur birgün üstü açık araban.sizin orda ucuzdur araba.
yok bursadan ipsalaya gittim
tekirdag da fln hava karariyor ordan bursaya gidiyorum
burda araba ucuzda, o arabalar spor olmuyormu
3 çocukla spor araba benim neyime :)
biz gemide uyyoz yollarda serilmiyoruz, gemiye seriliyoruz
Bölüm Türkiye'de sadece bizim ünide var ve tek kişi benim. Ne kadar ironik di mi? Koca ülkede sadece benim. Benim gibi biri daha vardı işte yeni rahmetli oldu Onun zamanında da bu bölüm varmış sonra kapanmış adı Oktay Sinanoğlu. Bizim bölüm de 1997 de açıldı. Tek eleman ben yetiştim.
yok bursadan ipsalaya gittim
tekirdag da fln hava karariyor ordan bursaya gidiyorum
burda araba ucuzda, o arabalar spor olmuyormu
3 çocukla spor araba benim neyime :)
biz gemide uyyoz yollarda serilmiyoruz, gemiye seriliyoruz
yanımızda pusette uyuyordu ışıktan rahatsız oldu kıpırdandı ağladı. hemen meme verdim emsin diye hiiç dönüp bakmadı. saga sola dönebilse döndü kıçını uyudu dicem o derece. çok kilo almadıysa da napayım gece uykusu bölünür mü
Bebegine cay kasigiyla ek gida veren kimdi?
Bide ig 06zynp06, m_uras_li, serap senturk82, jushova, aysen tomruk, sangria, ceren krasnigi kim bilrn var mi?
Bebegine cay kasigiyla ek gida veren kimdi?
Bide ig 06zynp06, m_uras_li, serap senturk82, jushova, aysen tomruk, sangria, ceren krasnigi kim bilrn var mi?