2015 Şubat Anneleri

Açılır tavan :) satis fiyati dustuyse kampanyadir o ellerindeki stoğu bitirmek için :) tr'de öyle

Ben de uçakta ağlarsa diye tedirginim. Emzik de veremedik ya.
Biz emziğe alistirdik, babasi alistirdi. Aventin emziği yatiriken verdi eliyle de tutuyor o atmaya calisiyor babasi geri tepiyor cikartmasina izin vermiyor, biraz gaddar ama olsun alsin, butun elini agzina sokmaya basladi cunku

Oktay sinanoğlu ölmüş ?

Bugün doktora gittik kafasının arkasında kızarıklık vardı doğum lekesiymis soNts gözünde kizriklik kabuklanma vardı göz pınarı kanalıyla alakaliyms sutunu sur veya çay masaj yap dedi burnundaki tikaniklik ve hirilti bunla ilgiliymis ve en önemli sorunumuz kucakta uyuma onuda agldiginda Al yine yatır dedi bugün başladım 3kere demedim biraz kucagimda pispis ladim uyku uyaniklik arasında yatırdık ağzina emzik verdim vallahi uyudu biraz mizmizlandi ole krizlere girmedi ama su an başındayım emzik dusuyor tekrar veriyorum falan biraz uğraşıyorum açıkçası amann olsun buna da razıyım bugün bide tavana yıldızlar saçan ışıklı bi oyuncak aldık ona da baktı bayag dikkatini çekti allHim sonunda kucaktan kurtulucam inzallahh maasallahhh

Dogum kilosu yuksekmis ebeler oyle dedi.herhalde 4500 gr dogdu.. Kiz kasaba et borcumuz mu var napalim...
ne bekliuyorsunuz
beni beklemeyin bosuna
ama seni kiracagima kafami kirarim obam benim
buyur bakalim :)

Eki Görüntüle 1492405
oyyy masallahhh..Allah bagislasin..e tane piril piril evladin var.

biliyorum canim komple açilan aklima gelmedi zaten , çocuklar karpuz gibi yolda duser gider onda :)))))))))))))
Haha düşer seninkiler. Birde direksiyon başında onların bacaklarından aşağı çekiştirmen gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…