Açılır tavan :) satis fiyati dustuyse kampanyadir o ellerindeki stoğu bitirmek için :) tr'de öylehoppalaa sunrof ne demek :)))
12 yildir araba kullaniyorum ,teker degistirmsini bilmem
ama dedigin gibi parça arizalari zamanla insanin aklinda kaliyor
en azindan hangisi ucuz hangisi pahali onu tahmin edebiliyoirum
mesela bi araba sati$ fiyati du$ukse kesin bi yerinde bi bit yenigi vardir
Biz hemen eve dönüyoruzdisarda aglayinca ben panik oluyorm ya sanki kimsenin çocuğu aglamiyor da bi bnm ki ağlıyor gibi sen kesin olmuyorsundur tabi de aglayinca ne yapıyorsun
Ilerde anlıycaklardır. Dünya ilerliyor turkiye geriliyor tr de bu konuda çalışan sayısının olmaması da be kadar geri olduğumuzu gösteriyor.Aaaa!
Madem teksin seni el üstünde tutmaları gerekmiyor mu?
Hadi yaw öyle duydum üzülmüştümYok daha ölmedi naptın , gömdün adamı :/
Biz emziğe alistirdik, babasi alistirdi. Aventin emziği yatiriken verdi eliyle de tutuyor o atmaya calisiyor babasi geri tepiyor cikartmasina izin vermiyor, biraz gaddar ama olsun alsin, butun elini agzina sokmaya basladi cunkuBen de uçakta ağlarsa diye tedirginim. Emzik de veremedik ya.
Oktay sinanoğlu ölmüş ?Bölüm Türkiye'de sadece bizim ünide var ve tek kişi benim. Ne kadar ironik di mi? Koca ülkede sadece benim. Benim gibi biri daha vardı işte yeni rahmetli oldu Onun zamanında da bu bölüm varmış sonra kapanmış adı Oktay Sinanoğlu. Bizim bölüm de 1997 de açıldı. Tek eleman ben yetiştim.
Yok yanlış bilgiymiş özür dilerimOktay sinanoğlu ölmüş ?
Bak emin ol Sağdığım zaman erken kalkası tutuyor ve doymuyorSağ depola sende işte oh ne güzel. Bebeğin aç olsa eminim durdurmazdı seni. Demekki sütün doyurucu. olumlu ddüşün güzel düşün şair anne :)
Dogum kilosu yuksekmis ebeler oyle dedi.herhalde 4500 gr dogdu.. Kiz kasaba et borcumuz mu var napalim...bizim aşı da perşembe. evdeki tartıda tarttım 5200 ancak. geçen ay 4600 idi. keyfi yerinde olsun büyüsün kilo dert değil. bakalım sağlık ocagında kaç çıkacak. 7 kilo nedir yahu. insan kendi yaşadığına alışıyor demek ki bana çok geldi
oyyy masallahhh..Allah bagislasin..e tane piril piril evladin var.ne bekliuyorsunuz
beni beklemeyin bosuna
ama seni kiracagima kafami kirarim obam benim
buyur bakalim :)
Eki Görüntüle 1492405
Maşallah canım hepsine allh bağışlasınne bekliuyorsunuz
beni beklemeyin bosuna
Eki Görüntüle 1492405
Bizde yapmadi canim. Buyuk kizimda atesimiz azcik cikmisti. Ama sorun olmadi.Bizim aşımız var bugün inşallah ateş yapmaz korkuyorum çok :-(
Gitmeden calpol versem mi acaba yoksa ateş. Olursa mı vereyim ?Bizde yapmadi canim. Buyuk kizimda atesimiz azcik cikmisti. Ama sorun olmadi.
Ben gitmeden verdim. Bide aksam verdim.Gitmeden calpol versem mi acaba yoksa ateş. Olursa mı vereyim ?
Bizde de ateş olmadı bu arada hala eve calpol almadıkBizim aşımız var bugün inşallah ateş yapmaz korkuyorum çok :-(
Tostumu yedim bekliyorum bebeğimNe tostu?
bilmem ela renkli sınıfında mı :)))))
Bak bak pozlara bak. Ben senin büyük oğlana bayılıyorum.ne bekliuyorsunuz
beni beklemeyin bosuna
Eki Görüntüle 1492405
Haha düşer seninkiler. Birde direksiyon başında onların bacaklarından aşağı çekiştirmen gerek.biliyorum canim komple açilan aklima gelmedi zaten , çocuklar karpuz gibi yolda duser gider onda :)))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?