2015 Şubat Anneleri

Niye insana engel çıkartıyorlar. Keyfimize istemiyoruz ki bebeğimiz var yaw. Neden insanlar bu kadar vicdansız

arabada bebekle gittim yani ona rağmen vermedi ağlayacaktım neredeyse
çalışmak zorundayım mecbur olmasam gidermiyim sanki rica ettim bide
dönüp bakmadı bile yüzüme
aile hekimine gideceğim yarın
yok o da vermezse alıp kızımı gideceğim otele
pazartesiye kadar idare edebiliyorsanız edin yoksa bu bebek benimle bekleyecek burada mesai bitene kadar diyeceğim

kilo degil baş çevresi boy uzaması önemli yazmışlar okudun mu.
mama vereceksin de emmediği her ögün sagabilecek misin. sagmazsan sütün azalır. 2 sene emzirmek büyük keyif şimdi mamaya dönersen uzun vadede emmez ki. kendin de zayıfsın ben olsam vermezdim mama. tabi ki en doğrusunu sen bilirsin yavrun için annesi sensin.
son olarak kilo alımı aylık değerlendirilir. bir hafta almaz diger hafta çok alabilir.
kaka yapmayınca da emmez bağırsakları dolu çocuk açlık hissetmez.

Hic anlamam cnm, en iyisi altin al yine ilerde dugununde takarsin :) bizimkine babasi 5i bir yerde yapti :)
düğününne kadar tutmam yaaa nerdeee keşke öyle hep birikse kenarda kalsa :) bizimkine babası bişey yapmadı valla bana doğum hediyesi yapacaktı güya hep yalan oldu
Kız siz hediyeden bahsediyonuz :) ben doğum günümde doğurdum bizimki kızına bilezik yapmış kendine telefon almış büyük bu kullanamam diye benim telefona el koyup bunu bana vermeye karar vermiş sonradan paket yapmışlar hediye aldım sana diyo düşünün yani hem doğum günüm hem doğurdum ayrıca ne anane ne babane 1 çeyrek altın bile almadı hele babane bi çift Çorap almadı pazardan 5 tl ye battaniye almış onu sölüyo ben değil Yatırımı doğum parasıyla kredi kapatcam koyun işte parayı dursun boşverin Yatırımı hepsinde bi zarar var

Bizim babaannenin totosu bile duymadi, annem tum altin takti

Canım benim yaa inşallah verir aile hekimi. Benim de raporumu yarın istiyorlar süt izni istemeye gittim sadece iki gün kafa izni verdi başkan Çarşamba rapor getir dedi bakalım yarın kadın doğum Dr uma gidicem. Senin kadın doğum dr un vermiyor mu?

Onu da almayaydin anne zahmet etmissin deyiverseydin ya bu kredilerden ne çektik bu kadar biz de arabayı değiştirmek istiyoruz eşimin beğendikleri çok pahalı benim begendiklerimi de o beğenmiyor orta yolu bulamadık bi turlu keşke ben de farklı bk yerde çalışsaydım da maaşım olsaydı kafama gore takilirdim ya boyle on yere sor on tane fikir al çok zor..

başını ve boyunuda ölçtüler ama sormayı unuttum ben
işe gideceğim için mama biraz kurtarıcı olacak sanırım
sabah 8 de emzireceğim ve 2 saat aralıklarla emzirmeye geleceğim 4 de zaten iş çıkışı
arada acıkırsa mama takviyesi yaparım yaparız yada
sağacağım ben mutlaka
gece emdikten sonra sağarım zaten mamayı günde 1 defa vereceğiz
duruma göre 2 defa verirsin dedi doktor şimdi vermek istemiyorum zaten 2 aydır direniyorum bende mama vermemek için
ama şunu düşündüm ve doktorada söyledim
2 ay daha yatmayacakki bu çocuk
artık yatmak istemiyor kıpır kıpır oldu
2-3 ay sonra oturmak isteyecek 6 aylık olduktan sonra emeklemek isteyecek
bundan sonra günden güne hareketlenmeye başlayacak
e zaten şimdi zayıf peki o zaman ne olacak
bunu doktora söylediğimde bana hak verdi
bu yüzden mama vermeye razı oldum
şimdiden 2-3 kilo alabilse en azından hareketlenmeye başlayınca kilo kaybetse bile zayıf düşmez
benim gibi her kilo verişinde sararırsa göz altları morarırsa o daha kötü
kilo alımı zaten 3 haftadır 4,400 en son geçen hafta tartılmıştı ona istinaden söyledim
emmesi çok iyi yapışınca bırakmıyor kolay kolay
ama yağlı değil sütüm emdiğini kaka olarak değil çiş olarak çıkarır posa yokki içinde ne çıkarsın dedi doktor

Ben bu instagramı kurdum da her takip eden benim resimlerimi görebiliyor mu? Ekleyin beni feblight

İyi de arkadaşım günde 2 kere mama veriyordu dr demiş o zaman verme yüzde 5 ini anca karşılar yüzde 95 yine senin sütünü almış oluyor bu durumda demiş.Süt varsa yeter gibi düşünüyorum da yine de sen annesin daha iyi bilirsin.

Size station vagon Volvo yakışır

Ben bu instagramı kurdum da her takip eden benim resimlerimi görebiliyor mu? Ekleyin beni feblight
Ayarlardan disariya kapali yap hesabini. Seni eklemek isteyen o zaman takip istegi gondercek sen kabul edersen gorucek hesabini. Tanimadigin kisiler takip edemez o zaman.

Ig kullananlar ben sizin için yükledim bunu habire Facebook'tan insanlar takip ediyor. Onları eklemeden göremezler di mi?

Ben de anlamış değilim. Erkekler kendi aralarında konuşuyorlar sanırım. Eşim böyle şeylerle ilgilenmez o bile alıp gelmiş. Şaşırdım.

Neden almasın ki.o günü temsilen alınması gerekir bence.adet gibi değil ama içinden gelerek alsa güzel olur.mesela eşim oğlumun doğumunda tektaş almıştı taşı da küçüktü biraz parası ona yetmiş ben de simdi gelinim için sakliyorum onu.yani bi gerdanlik bi set alacak hali yok ama o güzel günün hatırına bence olması gerekir.kızlarda da bilezik hediye etmişti mesela onları da kizlarim için sakliyorum
Nedir yani hic gücü yoksa bile bi gümüş kolye 30 lira,ne bileyim yüzükler de 40-50 lira filan,onu da mi düşünüp almasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…