Hahaha beklentilerini karsilamiyorumEşin doğum yapınca sende mi hediye almican
Niye insana engel çıkartıyorlar. Keyfimize istemiyoruz ki bebeğimiz var yaw. Neden insanlar bu kadar vicdansız
Valla ağlamadı desem yeri vik dedi bi kere henüz ateş yapmadı takip ediyorum bişeyi yok kolu acıyo sanıyorum çok oynatmıyoYarin gidecez bi, 15'inde gel dedi ebe, acitiyor mu ates yapti mi?
kilo degil baş çevresi boy uzaması önemli yazmışlar okudun mu.benim 10 gündür kakasını yapmayan kızım gece 4 de gürültüyle karışık çıkardı ne varsa
değil kıyafetleri battaniyesinden beşiğine bile geçmiş
hem sevindim hem üzüldüm
neyse bugün gittik doktora 1 haftadır 1 gram bile almamış
artık mamaya başlıyoruz
SMA önerdi eczacı
içinde şeker yokmuş anne sütüne en yakın mama tadı anne sütü gibi dedi onu aldım
maşallah sağlığı yerinde hiçbişeyi yok bu kadar kafana takma dedi doktor
1 ay mamayı kullan kilo alırsa devam edersin ama ben öyle sanıyorumki bu kız annesine benzeyecek dedi
birde su vermemi söyledi
hergün kaynatıp soğuttuğun suyu içir ona dedi
ağzından tükürcük çıkıyordu sürekli balon gibi
yutkunma reflexi gelişir su ver sen dedi
ha birde mamanın içine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı karıştır dedi
saf zeytin yağı olması gerekiyormuş diğerleri ölüm riski yaratıyormuş dedim
kaliteli olsun zaten saftır bilmediğin markayı alma saf zeytinyağı mis gibi kokar dedi
kakası konusunda bundan sonra 3 günü geçirme 3 gün yapmazsa libalax ver kabızlığı isteyerek yapar yalancı kabızlık deriz buna dedi
benim 2 torunum var biri 2 yaşına kadar emdi diğeri 1 ay bile ememedi mama verdik ama gör ikiside aynı oldu yani mama alan çocukta büyüyor anne sütü alan çocukta büyüyor dedi
annem aradı o ara
söyledim doktordan çıkınca böyle böyle dedi diye
o doktor senin doktorunda ilk doğduğunda seni muayene eden doktor daha o zaman söylemişti zayıf olacak bu kız diye ne dediyse güven sen ona dedi
Hic anlamam cnm, en iyisi altin al yine ilerde dugununde takarsin :) bizimkine babasi 5i bir yerde yapti :)
Kız siz hediyeden bahsediyonuz :) ben doğum günümde doğurdum bizimki kızına bilezik yapmış kendine telefon almış büyük bu kullanamam diye benim telefona el koyup bunu bana vermeye karar vermiş sonradan paket yapmışlar hediye aldım sana diyodüğününne kadar tutmam yaaa nerdeee keşke öyle hep birikse kenarda kalsa :) bizimkine babası bişey yapmadı valla bana doğum hediyesi yapacaktı güya hep yalan oldu
Bizim babaannenin totosu bile duymadi, annem tum altin taktiKız siz hediyeden bahsediyonuz :) ben doğum günümde doğurdum bizimki kızına bilezik yapmış kendine telefon almış büyük bu kullanamam diye benim telefona el koyup bunu bana vermeye karar vermiş sonradan paket yapmışlar hediye aldım sana diyodüşünün yani hem doğum günüm hem doğurdum ayrıca ne anane ne babane 1 çeyrek altın bile almadı hele babane bi çift Çorap almadı pazardan 5 tl ye battaniye almış onu sölüyo ben değil Yatırımı doğum parasıyla kredi kapatcam koyun işte parayı dursun boşverin Yatırımı hepsinde bi zarar var
Hahaha beklentilerini karsilamiyorum
Canım benim yaaarabada bebekle gittim yani ona rağmen vermedi ağlayacaktım neredeyse
çalışmak zorundayım mecbur olmasam gidermiyim sanki rica ettim bide
dönüp bakmadı bile yüzüme
aile hekimine gideceğim yarın
yok o da vermezse alıp kızımı gideceğim otele
pazartesiye kadar idare edebiliyorsanız edin yoksa bu bebek benimle bekleyecek burada mesai bitene kadar diyeceğim
Ben de anlamış değilim. Erkekler kendi aralarında konuşuyorlar sanırım. Eşim böyle şeylerle ilgilenmez o bile alıp gelmiş. Şaşırdım.Bebiş doğunca eş neden hediye almak zorunda olur hala anlamış değilim.
Kız siz hediyeden bahsediyonuz :) ben doğum günümde doğurdum bizimki kızına bilezik yapmış kendine telefon almış büyük bu kullanamam diye benim telefona el koyup bunu bana vermeye karar vermiş sonradan paket yapmışlar hediye aldım sana diyodüşünün yani hem doğum günüm hem doğurdum ayrıca ne anane ne babane 1 çeyrek altın bile almadı hele babane bi çift Çorap almadı pazardan 5 tl ye battaniye almış onu sölüyo ben değil Yatırımı doğum parasıyla kredi kapatcam koyun işte parayı dursun boşverin Yatırımı hepsinde bi zarar var
kilo degil baş çevresi boy uzaması önemli yazmışlar okudun mu.
mama vereceksin de emmediği her ögün sagabilecek misin. sagmazsan sütün azalır. 2 sene emzirmek büyük keyif şimdi mamaya dönersen uzun vadede emmez ki. kendin de zayıfsın ben olsam vermezdim mama. tabi ki en doğrusunu sen bilirsin yavrun için annesi sensin.
son olarak kilo alımı aylık değerlendirilir. bir hafta almaz diger hafta çok alabilir.
kaka yapmayınca da emmez bağırsakları dolu çocuk açlık hissetmez.
Ben de anlamış değilim. Erkekler kendi aralarında konuşuyorlar sanırım. Eşim böyle şeylerle ilgilenmez o bile alıp gelmiş. Şaşırdım.
başını ve boyunuda ölçtüler ama sormayı unuttum ben
işe gideceğim için mama biraz kurtarıcı olacak sanırım
sabah 8 de emzireceğim ve 2 saat aralıklarla emzirmeye geleceğim 4 de zaten iş çıkışı
arada acıkırsa mama takviyesi yaparım yaparız yada
sağacağım ben mutlaka
gece emdikten sonra sağarım zaten mamayı günde 1 defa vereceğiz
duruma göre 2 defa verirsin dedi doktor şimdi vermek istemiyorum zaten 2 aydır direniyorum bende mama vermemek için
ama şunu düşündüm ve doktorada söyledim
2 ay daha yatmayacakki bu çocuk
artık yatmak istemiyor kıpır kıpır oldu
2-3 ay sonra oturmak isteyecek 6 aylık olduktan sonra emeklemek isteyecek
bundan sonra günden güne hareketlenmeye başlayacak
e zaten şimdi zayıf peki o zaman ne olacak
bunu doktora söylediğimde bana hak verdi
bu yüzden mama vermeye razı oldum
şimdiden 2-3 kilo alabilse en azından hareketlenmeye başlayınca kilo kaybetse bile zayıf düşmez
benim gibi her kilo verişinde sararırsa göz altları morarırsa o daha kötü
kilo alımı zaten 3 haftadır 4,400 en son geçen hafta tartılmıştı ona istinaden söyledim
emmesi çok iyi yapışınca bırakmıyor kolay kolay
ama yağlı değil sütüm emdiğini kaka olarak değil çiş olarak çıkarır posa yokki içinde ne çıkarsın dedi doktor
Size station vagon Volvo yakışırOnu da almayaydin anne zahmet etmissin deyiverseydinya bu kredilerden ne çektik bu kadar biz de arabayı değiştirmek istiyoruz eşimin beğendikleri çok pahalı benim begendiklerimi de o beğenmiyor orta yolu bulamadık bi turlu keşke ben de farklı bk yerde çalışsaydım da maaşım olsaydı kafama gore takilirdim ya boyle on yere sor on tane fikir al çok zor..
Ayarlardan disariya kapali yap hesabini. Seni eklemek isteyen o zaman takip istegi gondercek sen kabul edersen gorucek hesabini. Tanimadigin kisiler takip edemez o zaman.Ben bu instagramı kurdum da her takip eden benim resimlerimi görebiliyor mu? Ekleyin beni feblight
Ben de anlamış değilim. Erkekler kendi aralarında konuşuyorlar sanırım. Eşim böyle şeylerle ilgilenmez o bile alıp gelmiş. Şaşırdım.
Ayarları bulamadım beni ekler misinAyarlardan disariya kapali yap hesabini. Seni eklemek isteyen o zaman takip istegi gondercek sen kabul edersen gorucek hesabini. Tanimadigin kisiler takip edemez o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?