Denersin en azindan :)Bebişi alsam arabasını indirsem Aşağıya pısetine koysam azıcık gezsek sonra bir kafeye otursak yapabilir miyim acaba?
Ben bir tanesiyle basedemiyorum, uyku dusmani bir kizim var, edepsiz sipam :)Hanımlar napıyosunuz? Bayadır giremedim. İlk adetimi oldum çok ağrım var, belim kopuyo ve çok fazla oldum normalmi acaba. Bütün gün pestilim çıkıyo 2 çocukla. Allah kolaylık versin hepimize.
Iki gündür ağlaya zırlaya bir hal oldum. Yawrum selin de etkilendi huzursuz oldu. Insan yolda giderken bazen yanında birilerini istiyor. Bakıyorum kimse yok onun yerine yoluma engel koyuyorlar. Bu yolda gidecem diye uğraşıp duruyorum onbeş yıl oldu. Başka yollara da bakayım en iyisi. Eşim Ankara'dan başkabiryere gelmez ki. Fransa'da kalma şansımız vardı illa dönmek istedi.Canım sen kendini göster bir şekilde yoksa biizm ülkede ölünce anlıyorlar biliyorsun.
Keşke istaanbuldaki üni.de olsa buraya gelsen
Bnde artik oyleyimDedim ya ben evdeki duvarlarla konusuyorum :)
aglayinca panik olmam diyorsan yaparsın cnm bi yerden başlamıs olursun çık benceBebişi alsam arabasını indirsem Aşağıya pısetine koysam azıcık gezsek sonra bir kafeye otursak yapabilir miyim acaba?
Ben wewell temassız ateşölçer aldım,kullanıyorum ve çok memnunum,her şeyin sıcaklığını ölçüyor,su,ortam,yüzey.. Biraz pahalı ama tavsiye ederim kesinlikle..Merhaba tecrübeli anneler! Bebek alışverişinde bikaç eksiğim kaldı ve bunlardan biri(ve önemlisi) ateşölçer..hangi ateşölçeri önerirsiniz?Kullandığınız hangisi memnun musunuz size danışmak istedim..Teşekkürler..
Keske kalsaydin. Bu ulkede bilimin, egitimin degeri bilinmez onem verilmez. Baksana Oktay Sinanoglu gibi birini bile olum dosegindeyken taniyoruz.Iki gündür ağlaya zırlaya bir hal oldum. Yawrum selin de etkilendi huzursuz oldu. Insan yolda giderken bazen yanında birilerini istiyor. Bakıyorum kimse yok onun yerine yoluma engel koyuyorlar. Bu yolda gidecem diye uğraşıp duruyorum onbeş yıl oldu. Başka yollara da bakayım en iyisi. Eşim Ankara'dan başkabiryere gelmez ki. Fransa'da kalma şansımız vardı illa dönmek istedi.
Başımdaki hoca beni şikayet etmiş. Bugün gittim izinler için. Hakkımı resmen yedi ama ondan büyük Allah var. Elbet bir gün hesap günü gelicek. Rapor falan almaya çalışıcam bakalım
Hic anlamam cnm, en iyisi altin al yine ilerde dugununde takarsin :) bizimkine babasi 5i bir yerde yapti :)
Ankarada ne var kız? Köy neresi
Iki gündür ağlaya zırlaya bir hal oldum. Yawrum selin de etkilendi huzursuz oldu. Insan yolda giderken bazen yanında birilerini istiyor. Bakıyorum kimse yok onun yerine yoluma engel koyuyorlar. Bu yolda gidecem diye uğraşıp duruyorum onbeş yıl oldu. Başka yollara da bakayım en iyisi. Eşim Ankara'dan başkabiryere gelmez ki. Fransa'da kalma şansımız vardı illa dönmek istedi.
Benim hediye de yalan oldudüğününne kadar tutmam yaaa nerdeee keşke öyle hep birikse kenarda kalsa :) bizimkine babası bişey yapmadı valla bana doğum hediyesi yapacaktı güya hep yalan oldu
Hanımlar napıyosunuz? Bayadır giremedim. İlk adetimi oldum çok ağrım var, belim kopuyo ve çok fazla oldum normalmi acaba. Bütün gün pestilim çıkıyo 2 çocukla. Allah kolaylık versin hepimize.
Benim hediye de yalan oldu
Niye insana engel çıkartıyorlar. Keyfimize istemiyoruz ki bebeğimiz var yaw. Neden insanlar bu kadar vicdansızben alamadım rapor
acil servisteki doktor sadece soğuk algınlığnda veriyorum dedi
kadın doğum ondan beter çıktı
aile hekimin bugün mobilde
yarın işbaşı yapmam lazım
offf off Allah büyüktür açar bir kapı elbet
Valla keyfibilir hersey karsilikliAldirin hediyelerinizi kızlar alismasinlar oyleee
kızlar ekonomiden yatırımdan anlayan var mı içinizde? şu gelecek olan doğum paramı ve yavruya toplanan paraları tl olarak bırakmayım harcanır gider diyorum az da olsa bir yatırım ypsam ama neye? altın çok yüksek. dövizemi çevirsem ne önerirsiniz? vadeli hesap da istemiyorum faiz olayından dolayı. bi fikir verin bana
Valla keyfibilir hersey karsilikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?