2015 Şubat Anneleri

Hanımlar napıyosunuz? Bayadır giremedim. İlk adetimi oldum çok ağrım var, belim kopuyo ve çok fazla oldum normalmi acaba. Bütün gün pestilim çıkıyo 2 çocukla. Allah kolaylık versin hepimize.

Hanımlar napıyosunuz? Bayadır giremedim. İlk adetimi oldum çok ağrım var, belim kopuyo ve çok fazla oldum normalmi acaba. Bütün gün pestilim çıkıyo 2 çocukla. Allah kolaylık versin hepimize.
Ben bir tanesiyle basedemiyorum, uyku dusmani bir kizim var, edepsiz sipam :)

Canım sen kendini göster bir şekilde yoksa biizm ülkede ölünce anlıyorlar biliyorsun.
Keşke istaanbuldaki üni.de olsa buraya gelsen
Iki gündür ağlaya zırlaya bir hal oldum. Yawrum selin de etkilendi huzursuz oldu. Insan yolda giderken bazen yanında birilerini istiyor. Bakıyorum kimse yok onun yerine yoluma engel koyuyorlar. Bu yolda gidecem diye uğraşıp duruyorum onbeş yıl oldu. Başka yollara da bakayım en iyisi. Eşim Ankara'dan başkabiryere gelmez ki. Fransa'da kalma şansımız vardı illa dönmek istedi.

Ben wewell temassız ateşölçer aldım,kullanıyorum ve çok memnunum,her şeyin sıcaklığını ölçüyor,su,ortam,yüzey.. Biraz pahalı ama tavsiye ederim kesinlikle..

Keske kalsaydin. Bu ulkede bilimin, egitimin degeri bilinmez onem verilmez. Baksana Oktay Sinanoglu gibi birini bile olum dosegindeyken taniyoruz.

Hele bizim universitelerde akademik kariyer cok zor. Kendini begenmis, tek amaci ogrencilere ve kendinden altindakilere eziyet etmek olan hocalarla nasil bir gelecek bekliyosak yeni nesilden. Allah yardimcin olsun. Ama eminim emeklerin yurtdisinda karsiligini bulurdu burdakine gore.

Başımdaki hoca beni şikayet etmiş. Bugün gittim izinler için. Hakkımı resmen yedi ama ondan büyük Allah var. Elbet bir gün hesap günü gelicek. Rapor falan almaya çalışıcam bakalım

ben alamadım rapor
acil servisteki doktor sadece soğuk algınlığnda veriyorum dedi
kadın doğum ondan beter çıktı
aile hekimin bugün mobilde
yarın işbaşı yapmam lazım
offf off Allah büyüktür açar bir kapı elbet

benim 10 gündür kakasını yapmayan kızım gece 4 de gürültüyle karışık çıkardı ne varsa
değil kıyafetleri battaniyesinden beşiğine bile geçmiş
hem sevindim hem üzüldüm
neyse bugün gittik doktora 1 haftadır 1 gram bile almamış
artık mamaya başlıyoruz
SMA önerdi eczacı
içinde şeker yokmuş anne sütüne en yakın mama tadı anne sütü gibi dedi onu aldım
maşallah sağlığı yerinde hiçbişeyi yok bu kadar kafana takma dedi doktor
1 ay mamayı kullan kilo alırsa devam edersin ama ben öyle sanıyorumki bu kız annesine benzeyecek dedi
birde su vermemi söyledi
hergün kaynatıp soğuttuğun suyu içir ona dedi
ağzından tükürcük çıkıyordu sürekli balon gibi
yutkunma reflexi gelişir su ver sen dedi
ha birde mamanın içine 1 tatlı kaşığı zeytinyağı karıştır dedi
saf zeytin yağı olması gerekiyormuş diğerleri ölüm riski yaratıyormuş dedim
kaliteli olsun zaten saftır bilmediğin markayı alma saf zeytinyağı mis gibi kokar dedi

kakası konusunda bundan sonra 3 günü geçirme 3 gün yapmazsa libalax ver kabızlığı isteyerek yapar yalancı kabızlık deriz buna dedi

benim 2 torunum var biri 2 yaşına kadar emdi diğeri 1 ay bile ememedi mama verdik ama gör ikiside aynı oldu yani mama alan çocukta büyüyor anne sütü alan çocukta büyüyor dedi

annem aradı o ara
söyledim doktordan çıkınca böyle böyle dedi diye
o doktor senin doktorunda ilk doğduğunda seni muayene eden doktor daha o zaman söylemişti zayıf olacak bu kız diye ne dediyse güven sen ona dedi

Hic anlamam cnm, en iyisi altin al yine ilerde dugununde takarsin :) bizimkine babasi 5i bir yerde yapti :)

düğününne kadar tutmam yaaa nerdeee keşke öyle hep birikse kenarda kalsa :) bizimkine babası bişey yapmadı valla bana doğum hediyesi yapacaktı güya hep yalan oldu

Ankarada ne var kız? Köy neresi

Ankarada köyd anneannemin evi var biz ankaraliyiz canım dayımlar teyzem hep ordalar zaten ama ben dogma büyüme ankaralı olmadigim için bilmiyorum oraları pek gittiğim de iki elin parmaklarını geçmez ama ne de olsa insanin memleketi seviyorum napiyim
Ya aslında çocuklara koy ortamını göstermek istiyorum Nasil anlatayım boyle teknolojik oyuncaklar vs olmadan kısıtlı imkanlarla çamurda toprakta doğada oynayarak belirli bi zamanı gecirsinler istiyorum aslında bi köy evi almak isterdim bu taraflardan yani illa bizim koy olsun diye degil eşimin koyu çok uzak benimki desen yine öyle 1-2 saat yol çekip gidebileceğimiz bi koy evimiz olsun çok istiyorum eşim hic bu tarz şeyleri onaylamiyor o yazlık istiyor yazlık alsak hem gidemeyiz hem bizden hariç herkes dolar içine ne gerek var o kadar eziyete hem paramız da yok zaten yazlık almaya ama koy evleri ucuzdur diye düşünüyorum gider kafa dagitirdik gitmek için eşimi bile beklemezdim alirdim çocuklarımı giderdim o da isi bitince gelirdi..tas fırında ekmek yapardım kuzularima onlar da bana çamurdan pasta yaparlardı sarmaşık dikerdik ağaç dikerdik bahcemize off acayip hayallere daldım

Litchi nedense ben hep eşine kiziyorum biliyor musun

Ya ben de adet oldum sandim migren,bel ağrısı,sinir,tatlı isteği yani tüm belirtiler vardı 2 gün kahverengi akıntı geldi sonra kesildi neydi ki simdi bu

Niye insana engel çıkartıyorlar. Keyfimize istemiyoruz ki bebeğimiz var yaw. Neden insanlar bu kadar vicdansız

Canım ben hic anlamam o işlerden ama ben iki kızımın da doğum parasına bilezik yaptım koydum.keşke Oglumunkini de öyle yapsaydim diyorum oglumunki hic olup gitmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…