2015 Şubat Anneleri

Hadi yaw öyle duydum üzülmüştüm gazete okuyamıyorum son zamanlarda. Kulaktan dolma haber böyle olur

Yok ya hastaneye kaldırılmıştı en son o kalmıştır aklında.Yoğunluktan tabi vakit kalmıyordur da bendeki hastalık boyutunda gündemi, sözlükleri, köşe yazılarını okumazsam yaşamamış sayarım o günü.Akşam bile tartışma programı izlerim maalesef

sadece emzirmiyormusun canim
anne sutu alan bebegin kakasi sulu olur , çok emerse çok kaka yapar
biz gunde bazen 4-5 kere kaka yapiyoz, beline geçiyor ama o kullandigim bez in halt yemesi

Evet kuzumm..hepsi 2 aylikti. Ben kilo istemiom saglikli olmalari bnm icin yeterli..
Masallah yavruna..cumartesi 2.ay kontrolune gittik dra.benim oglan da 5i bulamamis hala, 4850..ama bu yeni drumuz,kilodan cok bas cevresi ile ilgilendi,saglikli gelisimin olcusuymus.boy kilo cok degisir kisiden kisiye dedi.dedigin gibi saglikli olmasi kafi ama gene de biraz takiyorum sanirim

kızlar ekonomiden yatırımdan anlayan var mı içinizde? şu gelecek olan doğum paramı ve yavruya toplanan paraları tl olarak bırakmayım harcanır gider diyorum az da olsa bir yatırım ypsam ama neye? altın çok yüksek. dövizemi çevirsem ne önerirsiniz? vadeli hesap da istemiyorum faiz olayından dolayı. bi fikir verin bana

Ben de takiliyorum biz de iki ayligiyiz 3300 gr ciktik hastaneden simdi 5 kg, dr sinirda kilo alimi dedi, reflu de var gaviscon i fant verdi kusmasi azalirsa belki alir

Hic anlamam cnm, en iyisi altin al yine ilerde dugununde takarsin :) bizimkine babasi 5i bir yerde yapti :)

Ben de takiliyorum biz de iki ayligiyiz 3300 gr ciktik hastaneden simdi 5 kg, dr sinirda kilo alimi dedi, reflu de var gaviscon i fant verdi kusmasi azalirsa belki alir
Benim ki de 3400 cikmisti,11subat dogumlu,senden 2gun sonra galiba..gecmis olsun size,sizin rahatsizliginiz varmis bahane olarak..sonucta ben de esim de iri insanlar degiliz,normal galiba..diger gelisim ozellikleri cok iyi,ileri hatta,ordan teselli oluyorum ben de:)

Benim annem mavi gozlu her iki dedem yesil gozluydu, babam kahve, abim ela, ben ela, kardesim yesil, kocis yesile calan ela, kizinki siyah. Sutcu mu sucu mu diyoruz :)

Cok sukur saglikliyiz ve zayifiz, fukara tesellisi gibi ama olsun :)

Merhaba tecrübeli anneler! Bebek alışverişinde bikaç eksiğim kaldı ve bunlardan biri(ve önemlisi) ateşölçer..hangi ateşölçeri önerirsiniz?Kullandığınız hangisi memnun musunuz size danışmak istedim..Teşekkürler..

Benim annem mavi gozlu her iki dedem yesil gozluydu, babam kahve, abim ela, ben ela, kardesim yesil, kocis yesile calan ela, kizinki siyah. Sutcu mu sucu mu diyoruz :)
Yalniz sizinki iyice karismis masallah cocugun gozleri turuncu ciksa şaşmazdim :))

Ben weweell kulaktan atesolcer kullaniyorum cok memnunum. 70 liray netten almistim.

Bebişi alsam arabasını indirsem Aşağıya pısetine koysam azıcık gezsek sonra bir kafeye otursak yapabilir miyim acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…