- 25 Haziran 2014
- 674
- 400
- 78
Hadi yaw öyle duydum üzülmüştümgazete okuyamıyorum son zamanlarda. Kulaktan dolma haber böyle olur
Su gibi çıkardı beline falan taşıyor sulu işte sulu olunca ishal olmuyor mu? Günde 2-3 kez yapıyor
ne bekliuyorsunuz
beni beklemeyin bosuna
ama seni kiracagima kafami kirarim obam benim
buyur bakalim :)
Eki Görüntüle 1492405
sadece emzirmiyormusun canimNerdeyse bir haftadır ishalizdoktoru aradım kusma var mı denişti yoktu ama üç gündür azar azar günde bir seferlik kustu çok cnm sıkıldı doktoru aradım şimdde çok kusmamışsa birşey olmaz dedi üfff ama napıcam bilmiyorum çocuğum hasta olmasın nolurrrr ya
Masallah yavruna..cumartesi 2.ay kontrolune gittik dra.benim oglan da 5i bulamamis hala, 4850..ama bu yeni drumuz,kilodan cok bas cevresi ile ilgilendi,saglikli gelisimin olcusuymus.boy kilo cok degisir kisiden kisiye dedi.dedigin gibi saglikli olmasi kafi ama gene de biraz takiyorum sanirimEvet kuzumm..hepsi 2 aylikti. Ben kilo istemiom saglikli olmalari bnm icin yeterli..
Yarin gidecez bi, 15'inde gel dedi ebe, acitiyor mu ates yapti mi?Bugün aşımız vardı bizimkide 9 Şubat oldunuz mu siz aşı
Ben de takiliyorum biz de iki ayligiyiz 3300 gr ciktik hastaneden simdi 5 kg, dr sinirda kilo alimi dedi, reflu de var gaviscon i fant verdi kusmasi azalirsa belki alirMasallah yavruna..cumartesi 2.ay kontrolune gittik dra.benim oglan da 5i bulamamis hala, 4850..ama bu yeni drumuz,kilodan cok bas cevresi ile ilgilendi,saglikli gelisimin olcusuymus.boy kilo cok degisir kisiden kisiye dedi.dedigin gibi saglikli olmasi kafi ama gene de biraz takiyorum sanirim
Hic anlamam cnm, en iyisi altin al yine ilerde dugununde takarsin :) bizimkine babasi 5i bir yerde yapti :)kızlar ekonomiden yatırımdan anlayan var mı içinizde? şu gelecek olan doğum paramı ve yavruya toplanan paraları tl olarak bırakmayım harcanır gider diyorum az da olsa bir yatırım ypsam ama neye? altın çok yüksek. dövizemi çevirsem ne önerirsiniz? vadeli hesap da istemiyorum faiz olayından dolayı. bi fikir verin bana
Benim ki de 3400 cikmisti,11subat dogumlu,senden 2gun sonra galiba..gecmis olsun size,sizin rahatsizliginiz varmis bahane olarak..sonucta ben de esim de iri insanlar degiliz,normal galiba..diger gelisim ozellikleri cok iyi,ileri hatta,ordan teselli oluyorum ben de:)Ben de takiliyorum biz de iki ayligiyiz 3300 gr ciktik hastaneden simdi 5 kg, dr sinirda kilo alimi dedi, reflu de var gaviscon i fant verdi kusmasi azalirsa belki alir
Benim annem mavi gozlu her iki dedem yesil gozluydu, babam kahve, abim ela, ben ela, kardesim yesil, kocis yesile calan ela, kizinki siyah. Sutcu mu sucu mu diyoruz :)Bizimko de muhtemelen elaya donucek canim. Ilk aylar belli olmuyomus. Dedede falan renkli goz var ama muhtemelen vurmaz bizimkine :)
ama allahtan esmer olmadi ya benim esim sari ben de sariydim kumrala dondum tabii. Ama gorumce kp falan kapkara. severim esmerlikle bi sorunum yok ama benim de kocamin da cocuklugu sapsari, bize benzesin istiyorum boyle sapsari bi kiz :)) oyle oldu allahtan bembeyaz teni var kuzumun :)
Cok sukur saglikliyiz ve zayifiz, fukara tesellisi gibi ama olsun :)Benim ki de 3400 cikmisti,11subat dogumlu,senden 2gun sonra galiba..gecmis olsun size,sizin rahatsizliginiz varmis bahane olarak..sonucta ben de esim de iri insanlar degiliz,normal galiba..diger gelisim ozellikleri cok iyi,ileri hatta,ordan teselli oluyorum ben de:)
Buyukbabasi da kahverengi gozlu halalari elaBenim annem mavi gozlu her iki dedem yesil gozluydu, babam kahve, abim ela, ben ela, kardesim yesil, kocis yesile calan ela, kizinki siyah. Sutcu mu sucu mu diyoruz :)
Dedim ya ben evdeki duvarlarla konusuyorum :)Ay cok.skldim bi komsum bile yok ya
Yalniz sizinki iyice karismis masallah cocugun gozleri turuncu ciksa şaşmazdim :))Benim annem mavi gozlu her iki dedem yesil gozluydu, babam kahve, abim ela, ben ela, kardesim yesil, kocis yesile calan ela, kizinki siyah. Sutcu mu sucu mu diyoruz :)
Ben weweell kulaktan atesolcer kullaniyorum cok memnunum. 70 liray netten almistim.Merhaba tecrübeli anneler! Bebek alışverişinde bikaç eksiğim kaldı ve bunlardan biri(ve önemlisi) ateşölçer..hangi ateşölçeri önerirsiniz?Kullandığınız hangisi memnun musunuz size danışmak istedim..Teşekkürler..
kara kiz babasi tarafina cekti anasina cekecegi yerde :)Yalniz sizinki iyice karismis masallah cocugun gozleri turuncu ciksa şaşmazdim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?