- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Mühendis canım. Onyedi Şubat'ta verdi hem doğum gunü hediyesi hem doğum hediyesiymiş
GördümResimleri paylaşmam mı gerekiyor nasıl Görülüyor resimler? Senin birsürü resim Açılıyor bende yok mu iki tane olması lazım
O kireçtendir cnm musluk suyu kullanıyorsanEvet ama bir iki kez emziklerde su damlası izi kaldı gibi bakacaktım kitapçığına bakamadım
Bencede iyi. Bu dr lar kiloya takmislar herkes ayni olamaxki.benim kiz da 3050 dogdu 5150 şu anda ??? bence iyi
Yok içme suyu koydum kaynatılmış su koydum yine yaptı belki iyice kaynatmak gerekiyordur.O kireçtendir cnm musluk suyu kullanıyorsan
Benim çektiğim fotolarda ben yokum eşime Söyleyeyim de onun tekefonjndaki resimleri de yollasın banaGördüm
M-uras-li ben:)uma yaziyo onun profildede.aysenur tomruk elbereth jushova cherish digerlerini bende merak ediyorun
Ankarada köyd anneannemin evi var biz ankaraliyiz canım dayımlar teyzem hep ordalar zaten ama ben dogma büyüme ankaralı olmadigim için bilmiyorum oraları pek gittiğim de iki elin parmaklarını geçmez ama ne de olsa insanin memleketi seviyorum napiyim
Ya aslında çocuklara koy ortamını göstermek istiyorum Nasil anlatayım boyle teknolojik oyuncaklar vs olmadan kısıtlı imkanlarla çamurda toprakta doğada oynayarak belirli bi zamanı gecirsinler istiyorum aslında bi köy evi almak isterdim bu taraflardan yani illa bizim koy olsun diye degil eşimin koyu çok uzak benimki desen yine öyle 1-2 saat yol çekip gidebileceğimiz bi koy evimiz olsun çok istiyorum eşim hic bu tarz şeyleri onaylamiyor o yazlık istiyor yazlık alsak hem gidemeyiz hem bizden hariç herkes dolar içine ne gerek var o kadar eziyete hem paramız da yok zaten yazlık almaya ama koy evleri ucuzdur diye düşünüyorum gider kafa dagitirdik gitmek için eşimi bile beklemezdim alirdim çocuklarımı giderdim o da isi bitince gelirdi..tas fırında ekmek yapardım kuzularima onlar da bana çamurdan pasta yaparlardı sarmaşık dikerdik ağaç dikerdik bahcemize off acayip hayallere daldım
Canim ilk ay 1200 gr aldi bu ay 500 gr sınırda olan bu ayki kilo alimiNasil sinirda olur ki ya bizde 3100 dogduk bugun 5 kilo geldik gayet iyi dedi .
Bizim köyde bakkal yok ama herkeste internet var. Bizde kasabaya gidiyoruz dondurma almaya 7 km.Deşifre oldummm
reyhan_aksaka benim de elbereth yazıyoraçıklama kısmında
Biz her sene köye gidiyoruz ama öyle teknolojiden uzak bir köyümüz yok :) 96 yaşındaki babaannem babamla görüntülü konuşuyor telefondan
imkanlar da kısıtlı değil gecenin 2 sinde motora atlayıp dondurma alıp gelen kuzenler sayesinde keyifli zamanlarimiz oluyor
Ama temiz hava, yeşil, deniz harika Tabi ki... doya doya dışarıda oyun oynamak dabi de fındık toplamak şahane(!)
Benim bebekle hiç.resmim yok. Çok şişmanım diye çekilmiyorum.bebek minicik kalıyor kucağımda.Benim çektiğim fotolarda ben yokum eşime Söyleyeyim de onun tekefonjndaki resimleri de yollasın bana
Benim hediye de yalan oldu
Köpükleneme el-ağız normalmiş bizimki de yapıyor diş mi çıkaracak dedik dr.umuz yok dedi, bu donem yapacaklar böyle hareketleri ilerde ayağını da sokacakmış ağzına.Off kızım bugün çok huysuz.
Hatta 3 gündür. Bütün elini yumruk yapıp ağzına sokuyor, yüzünü gözünü yırtıyor, ağzından köpük çıkarıyor.
patpat yapıyorum gaz çıkarmıyor.
Çok çerez yiyorum o mu rahatsız ediyor acaba.
Sütüm azaldı yine.sinirlenince iyice azalıyor sanki.
Yani süte sinirlenip kafayı takınca. Bir gün oluyor akıp bütün yatağı ıslatıyor bir gün oluyor sağıyorum sağıyorum 50 ml çıkmıyor. Bazende saniyede 150 ml doluyor.
Neden böyle değişken acep.
Biraz halsizim ama daha iyiyim. Sansima bebek bgn en uslu gununde uyudu cogu zamanKıyması mi bozulmaya yuz tutmuştu acaba sen zehirlendim diyince aklıma ilk tavukla balık gelmişti.simdi nasılsın.
Aaa anladim canim bende hemen atladim :))Canim ilk ay 1200 gr aldi bu ay 500 gr sınırda olan bu ayki kilo alimi
Bizde de makina vardı doğumda ama benim doğumun suyu çıkınca doğru düzgün foto çekemedik. Tlf.u gecen yıl d.gününde aldı, hamileyim dediğimde ipad aldı, doğumda bişi görmedim h.sonu alışveriş merkezine gidim de alışveriş yaptırayım onu al bunu al şunu da al, al al al dicem :)telefon aldı sevgililer gününde doğum hediyemmiş aslında verirken söyledi bir dedoğumda elimde olsun rahat rahat fotoğraf çekeyim diye erken almış profesyonel makine de vardı gerçi onu kullanmadık böyle olunca
Takıldım valla kilo işine ilk ay alınca tamam dedim gelsin boğum boğum bacaklar kollar ohh derken çiroza döndüAaa anladim canim bende hemen atladim :))
Bişi olmaz kız ben de belden yukarı poz veriyorum, boydan olanları sevmiyorumBenim bebekle hiç.resmim yok. Çok şişmanım diye çekilmiyorum.bebek minicik kalıyor kucağımda.
Hiç dikkat etmedim canım kutularınıda atmıştım yeniden alınca bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?