2015 Şubat Anneleri

Off kızım bugün çok huysuz.
Hatta 3 gündür. Bütün elini yumruk yapıp ağzına sokuyor, yüzünü gözünü yırtıyor, ağzından köpük çıkarıyor.
patpat yapıyorum gaz çıkarmıyor.
Çok çerez yiyorum o mu rahatsız ediyor acaba.
Sütüm azaldı yine.sinirlenince iyice azalıyor sanki.
Yani süte sinirlenip kafayı takınca. Bir gün oluyor akıp bütün yatağı ıslatıyor bir gün oluyor sağıyorum sağıyorum 50 ml çıkmıyor. Bazende saniyede 150 ml doluyor.
Neden böyle değişken acep.

M-uras-li ben:)uma yaziyo onun profildede.aysenur tomruk elbereth jushova cherish digerlerini bende merak ediyorun

Deşifre oldummm

reyhan_aksaka benim de elbereth yazıyoraçıklama kısmında

Biz her sene köye gidiyoruz ama öyle teknolojiden uzak bir köyümüz yok :) 96 yaşındaki babaannem babamla görüntülü konuşuyor telefondan
imkanlar da kısıtlı değil gecenin 2 sinde motora atlayıp dondurma alıp gelen kuzenler sayesinde keyifli zamanlarimiz oluyor
Ama temiz hava, yeşil, deniz harika Tabi ki... doya doya dışarıda oyun oynamak da bi de fındık toplamak şahane(!)

Bizim köyde bakkal yok ama herkeste internet var. Bizde kasabaya gidiyoruz dondurma almaya 7 km.
Denizimiz yok ama.

Benim hediye de yalan oldu

telefon aldı sevgililer gününde doğum hediyemmiş aslında verirken söyledi bir de doğumda elimde olsun rahat rahat fotoğraf çekeyim diye erken almış profesyonel makine de vardı gerçi onu kullanmadık böyle olunca

Köpükleneme el-ağız normalmiş bizimki de yapıyor diş mi çıkaracak dedik dr.umuz yok dedi, bu donem yapacaklar böyle hareketleri ilerde ayağını da sokacakmış ağzına.
Bizimki gazini çıkarmazsa kusuyor, zaten doğduğu günden beri huysuz bizim kız, amuda da kalksa bana normal gelecek yakında. Süt bünye işi heralde, onun nedenini bilmiom

Son düzenleme:
Bizde de makina vardı doğumda ama benim doğumun suyu çıkınca doğru düzgün foto çekemedik. Tlf.u gecen yıl d.gününde aldı, hamileyim dediğimde ipad aldı, doğumda bişi görmedim h.sonu alışveriş merkezine gidim de alışveriş yaptırayım onu al bunu al şunu da al, al al al dicem :)

Hiç dikkat etmedim canım kutularınıda atmıştım yeniden alınca bakayım

comformilin tadı nasıl baktınız mı beğendi mi bebişler,gaz yapmıyormuş galiba,aptamil gibi mi ki tadı?biz mama konusunda baya sıkıntı yaşıyoruz da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…