2015 Şubat Anneleri

Hee iyi el meselesi.çünkü nerdeyse ağzını yırtacak yumruğunu soksun diye.
Çok yorgunum uykum var ama korkuyorum yatarsam.5 dk.sonra uyanır diye.
Hep huysuz olsa huysuz der geçerim ama.normalde sakin ondan huysuz olunca geriliyorum bir derdi var diye.

Ne güzel canım.koy havası yeter insana.bizim koy terk edilmiş gibi bi yer yani toplanan bi 5 hane filan oturiyordur köyde diğer evler hep boş. Anneannemin evi de bos tabii anneannem burada yaşıyor aslında.hem koy hem deniz var demek iki harika karışım :) biz de sizinle gelebilir miyiz tatliiiiimmm

Bizim köyde bakkal yok ama herkeste internet var. Bizde kasabaya gidiyoruz dondurma almaya 7 km.
Denizimiz yok ama.

Kete var mi bacım ha bak ne dicem ayranlı çorba var dolapta hoş mevsimi gelmedi daha ama içmek istersen beklerim sekerimm

Bebeği de al yanina yat,hem kokunla daha uzun süre uyur Uyanırsa da yattığını yerden sokarsin memeyi ağzına

Benim bebekle hiç.resmim yok. Çok şişmanım diye çekilmiyorum.bebek minicik kalıyor kucağımda.
Aynen bende cekılmıyorum bazen cekıyolar ben hepsınnı sılıyorum.
Bırkac tane uzaktan cekılmıs var hayıra olsun dıye

Kete var mi bacım ha bak ne dicem ayranlı çorba var dolapta hoş mevsimi gelmedi daha ama içmek istersen beklerim sekerimm
Aranıyon sen Bak şimdi.
Gelirim valla mız mız kızımı da alıp. Bir hafta kalırım. Sonra buraya yazarsın çocuklu kadın geldi gitmiyor diye.
Hem kete dedin hem çorba.çorbayı yapıyorumda keteyi yengem gelsin yaptırayım.

Aaa pardon yaa ozur dusunemedim

Takıldım valla kilo işine ilk ay alınca tamam dedim gelsin boğum boğum bacaklar kollar ohh derken çiroza döndü
Siz yapi olarak nasilsiniz. Biz zayifiz .kizimda minyon olur dye dusunuyorum. O yuxden cok tombis ve uzun olmasini beklemiyorum. Saglikli olsunda gerisini dert etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…