Köpükleneme el-ağız normalmiş bizimki de yapıyor diş mi çıkaracak dedik dr.umuz yok dedi, bu donem yapacaklar böyle hareketleri ilerde ayağını da sokacakmış ağzına.
Bizimki gazini çıkarmazsa kusuyor, zaten doğduğu günden beri huysuz bizim kız, amuda da kalksa bana normal gelecek yakında. Süt bünye işi heralde, onun nedenini bilmiom
Hee iyi el meselesi.çünkü nerdeyse ağzını yırtacak yumruğunu soksun diye.
Çok yorgunum uykum var ama korkuyorum yatarsam.5 dk.sonra uyanır diye.
Hep huysuz olsa huysuz der geçerim ama.normalde sakin ondan huysuz olunca geriliyorum bir derdi var diye.
@reyhan_aksaka benim de elbereth yazıyoraçıklama kısmında
Biz her sene köye gidiyoruz ama öyle teknolojiden uzak bir köyümüz yok :) 96 yaşındaki babaannem babamla görüntülü konuşuyor telefondan
imkanlar da kısıtlı değil gecenin 2 sinde motora atlayıp dondurma alıp gelen kuzenler sayesinde keyifli zamanlarimiz oluyor
Ama temiz hava, yeşil, deniz harika Tabi ki... doya doya dışarıda oyun oynamak da bi de fındık toplamak şahane(!)
Ne güzel canım.koy havası yeter insana.bizim koy terk edilmiş gibi bi yer yani toplanan bi 5 hane filan oturiyordur köyde diğer evler hep boş. Anneannemin evi de bos tabii anneannem burada yaşıyor aslında.hem koy hem deniz var demek iki harika karışım :) biz de sizinle gelebilir miyiz tatliiiiimmm
Hee iyi el meselesi.çünkü nerdeyse ağzını yırtacak yumruğunu soksun diye.
Çok yorgunum uykum var ama korkuyorum yatarsam.5 dk.sonra uyanır diye.
Hep huysuz olsa huysuz der geçerim ama.normalde sakin ondan huysuz olunca geriliyorum bir derdi var diye.
Aranıyon sen Bak şimdi.
Gelirim valla mız mız kızımı da alıp. Bir hafta kalırım. Sonra buraya yazarsın çocuklu kadın geldi gitmiyor diye.
Hem kete dedin hem çorba.çorbayı yapıyorumda keteyi yengem gelsin yaptırayım.
@reyhan_aksaka benim de elbereth yazıyoraçıklama kısmında
Biz her sene köye gidiyoruz ama öyle teknolojiden uzak bir köyümüz yok :) 96 yaşındaki babaannem babamla görüntülü konuşuyor telefondan
imkanlar da kısıtlı değil gecenin 2 sinde motora atlayıp dondurma alıp gelen kuzenler sayesinde keyifli zamanlarimiz oluyor
Ama temiz hava, yeşil, deniz harika Tabi ki... doya doya dışarıda oyun oynamak da bi de fındık toplamak şahane(!)
Siz yapi olarak nasilsiniz. Biz zayifiz .kizimda minyon olur dye dusunuyorum. O yuxden cok tombis ve uzun olmasini beklemiyorum. Saglikli olsunda gerisini dert etme.