2015 Şubat Anneleri

Sağol cnm yeni gördüm yazını geçti valla çok şükür 3 kakasında falan oldu toplam sonra gectı şimdide aşımızı olduk bugün 3 tane karma verem bide bişey daha simdide ateşi çıkmaya başladı 37 ama 37.5 olmadan calPol vermiyim diyorum siz de oldu mu ne yapayım sizce

Kızlar 3 lu aşımızı olduk ateş 37 37.5 tan sonra calpol veriyim dimi sizde çıktı mı hiç ates

Siz yapi olarak nasilsiniz. Biz zayifiz .kizimda minyon olur dye dusunuyorum. O yuxden cok tombis ve uzun olmasini beklemiyorum. Saglikli olsunda gerisini dert etme.
170cm/64 kgyim babasi da 175cm 100 kg bizim ortalamayi yakalayamadi :) esim cücük ama ailesi uzun bizim tarafta uzun ve bebek de insallah uzar tombis olmasa da ortalamayi yakalasin di mi sağlıkla inşallah :)

1 pkt margarın yada 250 gr tereyağı
1 pkt kabartma tozu
2 sb nısasta
1 sb pudra sekerı
Ve dolu dolu 1 kase un
Bu neyin tarifiyfi

Kizlar bana yardim edin bi fikir verin cunku en ufak bi cozum sansi bile lazim bana su an :/

Bu aksam yine krizi tuttu bizim kizin. Sunu farkettik ki ne zaman banyo yapsa oluyo bu. Bi gun yapip bi gun yapmiyorum ben. Bu seferki sanci krizi de degil durduk yere agliyo ama ne aglama..

Sesi kisiliyo, canini biri yakmiscasina agliyo. Kipkirmizi oluyo aglamaktan nefesi kesilecek saniyorum.

Yapmadigimiz sey kalmadi. Odadan odaya gezdirdik, defalarca emzirdim, salladik, sac kurutma makinasini actik, besigine koyduk, ana kucagina koyduk. En son atlayip arabaya sehri turladik orda bi uyur gibi oldu birden urpererek yine uyandi ve basladi deli gibi aglamaya.. sahil yolunun ortasinda cikardim ana kucagindan actim emzirdim. Memeye gelince sakinlesti. Eve gidene kadar emzirdim memem de ortalikta fora valla hic umrumda olmadi goren de gormustur canim burnuma geldi resmen.

Eve geldik simdi yine tam baslicakti artik uykusuzluga dayanamadi sallayinca uyudu simdi. ama hic belli olmaz yine baslayabilir

Ben anlamiyorum neden banyo yaptigi aksam boyle oluo. Sabah yaptirdim olmadi aksam yaptirdim olmadi ne yaptiysam olmadi. Banyo yaparken hic aglamiyo urkutmuyorum ters bile cevirmiyorum. Ciktiginda cok agliyo havluyla kucagima alip sariliyorum birakmiyorum hemen.

Acaba korkuyo mu banyoda da o aksam mahvoluyo? Neyi yanlis yapiyorum anlamiyorum ki cok kotuyum cok offf

daha onceki banyolarda hic su yuttu mu ya da ne bileyim kötü bişi yasadı mı ?cıkınca üşüyor mu dicem ama üşüse bile giyindikten sonra rahatlar..keske ne dediklerini anlayabilsek ya

banyo korlusuyla ilgili oldugunu sanmiyorum canim
benim oglan kirk gundur agliyor morarana kdr banyoda
napsam susmuyor yikarken ,bende çabucak yikayip çikiyorum body nin çitçitini kapatinca susuyor çit sesine :)
anlattigin sekilde hiç aglamadi

De de
Benim de bu sene doğum günüm havada kaldı. O gün kontrol vardi eşim de nöbetçiydi pazartesi çarşamba zaten doğum için hastaneye yattım :))
Bütün gün eşimle bugün doğsa ya diye konuştuk ama doğum günün kutlu olsun demek akşam 11 buçukta aklına gelmiş
istanbula gidelim gelelim de esobanin dediği air climber ı alicam sonra zayiflicammm
neyse seneye telafi ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…