Sağol cnm yeni gördüm yazını geçti valla çok şükür 3 kakasında falan oldu toplam sonra gectı şimdide aşımızı olduk bugün 3 tane karma verem bide bişey daha simdide ateşi çıkmaya başladı 37 ama 37.5 olmadan calPol vermiyim diyorum siz de oldu mu ne yapayım sizceKakada siyah noktaliklar bizde vardi. 2doktora gittim gosterdim kaka fotograflarini. Olabilir endiselenme dediler. Takip et demislerdi 2 gune gecti. Uzun surerse kesin doktora git. Siyahlik bagirsakta hafif kanana da olabilirmus. Dvm ederse kaka tahlili yapacaklardi. Ama hep endiselenme olabilir dedi doktorlar. Acibadem maslak ve turkiye gazetesi hastanesindeki doktorlara danistim.sen de hbr ver merak ettim.
sangria kim gercekten nerak ediyorumSangria mısın
kimse tanımıyor ama hepimizde ekli :))sangria kim gercekten nerak ediyorum
Canim memnun musun mendilleri yikayip nasil yerlestirdin kutuyaEwt cnm
Ben bi ara yine sormustum cvp yazmisti ama unuttum du bi gecmis msjlarimdan bulurum belki...kimse tanımıyor ama hepimizde ekli :))
170cm/64 kgyim babasi da 175cm 100 kg bizim ortalamayi yakalayamadi :) esim cücük ama ailesi uzun bizim tarafta uzun ve bebek de insallah uzar tombis olmasa da ortalamayi yakalasin di mi sağlıkla inşallah :)Siz yapi olarak nasilsiniz. Biz zayifiz .kizimda minyon olur dye dusunuyorum. O yuxden cok tombis ve uzun olmasini beklemiyorum. Saglikli olsunda gerisini dert etme.
Eylul99 mu demistim biseydiBen bi ara yine sormustum cvp yazmisti ama unuttum du bi gecmis msjlarimdan bulurum belki...
Burdayim cnm.havalar gusel parka cikiyoz.bugunde hiv isim bimedi .cocuklaribuyutuyum ev isine devamKızlar maral nerde?
Sizin havaların bizden kötü olması gerekmiyor mu?Burdayim cnm.havalar gusel parka cikiyoz.bugunde hiv isim bimedi .cocuklaribuyutuyum ev isine devam
Peki ceren kimEylul99 mu demistim biseydi
iremin kurabiyesi :)1 pkt margarın yada 250 gr tereyağı
1 pkt kabartma tozu
2 sb nısasta
1 sb pudra sekerı
Ve dolu dolu 1 kase un
Bu neyin tarifiyfi
daha onceki banyolarda hic su yuttu mu ya da ne bileyim kötü bişi yasadı mı ?cıkınca üşüyor mu dicem ama üşüse bile giyindikten sonra rahatlar..keske ne dediklerini anlayabilsek yaKizlar bana yardim edin bi fikir verin cunku en ufak bi cozum sansi bile laz bana su an :/
Bu aksam yine krizi tuttu bizim kizin. Sunu farkettik ki ne zaman banyo yapsa oluyo bu. Bi gun yapip bi gun yapmiyorum ben. Bu seferki sanci krizi de degil durduk yere agliyo ama ne aglama..
Sesi kisiliyo, canini biri yakmiscasina agliyo. Kipkirmizi oluyo aglamaktan nefesi kesilecek saniyorum.
Yapmadigimiz sey kalmadi. Odadan odaya gezdirdik, defalarca emzirdim, salladik, sac kurutma makinasini actik, besigine koyduk, ana kucagina koyduk. En son atlayip arabaya sehri turladik orda bi uyur gibi oldu birden urpererek yine uyandi ve basladi deli gibi aglamaya.. sahil yolunun ortasinda cikardim ana kucagindan actim emzirdim. Memeye gelince sakinlesti. Eve gidene kadar emzirdim memem de ortalikta fora valla hic umrumda olmadi goren de gormustur canim burnuma geldi resmen.
Eve geldik simdi yine tam baslicakti artik uykusuzluga dayanamadi sallayinca uyudu simdi. ama hic belli olmaz yine baslayabilir
Ben anlamiyorum neden banyo yaptigi aksam boyle oluo. Sabah yaptirdim olmadi aksam yaptirdim olmadi ne yaptiysam olmadi. Banyo yaparken hic aglamiyo urkutmuyorum ters bile cevirmiyorum. Ciktiginda cok agliyo havluyla kucagima alip sariliyorum birakmiyorum hemen.
Acaba korkuyo mu banyoda da o aksam mahvoluyo? Neyi yanlis yapiyorum anlamiyorum kicok kotuyum cok offf
banyo korlusuyla ilgili oldugunu sanmiyorum canimKizlar bana yardim edin bi fikir verin cunku en ufak bi cozum sansi bile lazim bana su an :/
Bu aksam yine krizi tuttu bizim kizin. Sunu farkettik ki ne zaman banyo yapsa oluyo bu. Bi gun yapip bi gun yapmiyorum ben. Bu seferki sanci krizi de degil durduk yere agliyo ama ne aglama..
Sesi kisiliyo, canini biri yakmiscasina agliyo. Kipkirmizi oluyo aglamaktan nefesi kesilecek saniyorum.
Yapmadigimiz sey kalmadi. Odadan odaya gezdirdik, defalarca emzirdim, salladik, sac kurutma makinasini actik, besigine koyduk, ana kucagina koyduk. En son atlayip arabaya sehri turladik orda bi uyur gibi oldu birden urpererek yine uyandi ve basladi deli gibi aglamaya.. sahil yolunun ortasinda cikardim ana kucagindan actim emzirdim. Memeye gelince sakinlesti. Eve gidene kadar emzirdim memem de ortalikta fora valla hic umrumda olmadi goren de gormustur canim burnuma geldi resmen.
Eve geldik simdi yine tam baslicakti artik uykusuzluga dayanamadi sallayinca uyudu simdi. ama hic belli olmaz yine baslayabilir
Ben anlamiyorum neden banyo yaptigi aksam boyle oluo. Sabah yaptirdim olmadi aksam yaptirdim olmadi ne yaptiysam olmadi. Banyo yaparken hic aglamiyo urkutmuyorum ters bile cevirmiyorum. Ciktiginda cok agliyo havluyla kucagima alip sariliyorum birakmiyorum hemen.
Acaba korkuyo mu banyoda da o aksam mahvoluyo? Neyi yanlis yapiyorum anlamiyorum kicok kotuyum cok offf
Cereni kimse bulamadı bizden değil heralde. Bebeğinin adından da baktım listede yazmıyor.Peki ceren kim
bilmemki :)Sizin havaların bizden kötü olması gerekmiyor mu?
Burda yağmurvar.
38 den sonrasi ates sayilir canimKızlar 3 lu aşımızı olduk ateş 37 37.5 tan sonra calpol veriyim dimi sizde çıktı mı hiç ates
Bizde de makina vardı doğumda ama benim doğumun suyu çıkınca doğru düzgün foto çekemedik. Tlf.u gecen yıl d.gününde aldı, hamileyim dediğimde ipad aldı, doğumda bişi görmedim h.sonu alışveriş merkezine gidim de alışveriş yaptırayım onu al bunu al şunu da al, al al al dicem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?