2015 Şubat Anneleri

serefraz nasilsiniz?

Bizimki gibi babasi bir tas suyu boca ettiyse korkar da kacar da odun herif!

Annemin köyü öyle bizim çankırı ama yazın doluyor köy orada da.
Gelebilirsin tabii :)) eşimin ailesinin evi var köyde babam da kısmetse bu sene temelini atacak evin çifte ev olacak bana yani :))
Evet ikisi de var balkonda oturuyorsun yeşillerin arasindan deniz manzarasi denizle köyün arasında bi anayol var o kadar

daha onceki banyolarda hic su yuttu mu ya da ne bileyim kötü bişi yasadı mı ?cıkınca üşüyor mu dicem ama üşüse bile giyindikten sonra rahatlar..keske ne dediklerini anlayabilsek ya
canım nazara inanırmısın bilmiyorum ama bebegını oku derim banyo yaprken biri falan gördüuse ondanda olmus olabiiilir inan nazarın yapamıcagı sey yok rabbim korusun tüm bebekleri

Aynı gündüz dondurmacı geliyor gerçi ama gece :)))
Denize azıcık kuzey batıda kaliyor dimi trabzonde gelin bize
Valla uçağa ordan biniyoruz bazen. Hastaneye de oraya geliyoruz
Bizim pek gelişmemiş. Dağın başı olduğu için. Bizim ilçe merkezden daha çok gelişmiş.

Burdayim cnm.havalar gusel parka cikiyoz.bugunde hiv isim bimedi .cocuklaribuyutuyum ev isine devam

Hadi ötekiler durur da hakan bey Nasil duruyor parkta ben de götürmek istiyorum çocukları parka yaaa
Oğlanın okuluydu yemektir filan derken hep kalıyor.

Canım benimki öyle meme meraklısı değil. Emer doyup bırakır sonra ağzının yakınına bile yaklaşyırmaz.

Benim kiz sut meraklısı değil ama emme meraklısı.keşke emzige alistirsaydim.su an bile kucagimda.beni emzik yerine kullanıyor.

Benim bebekle hiç.resmim yok. Çok şişmanım diye çekilmiyorum.bebek minicik kalıyor kucağımda.

Ben de çok şişmanım ama çekiliyorum. Hatta yüzüm ergen yüzü gibi sivilceli. Makyajımı yapıyorum çekiliyorum ya yüz ya belden yukarı :)) boydan da var gerçi Ama az...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…