Bilmiyorum ki ben nerdeyim yasiyo muyum var miyim yok muyum? Camin arkasından gizlice icerdeki mutlu tabloyu izleyip ic geciren sokak çocuklari gibiyim. Ara ara okuyorum sonra bisey dugumleniyor yazamadan çıkıyorum
bedenen de ruhen de kötüyüm. Karnimda bir hortumla wc kalkicak kadar ayaklandim. Karsidan el gibi yavrumu seyrediyorum ara ara kucaklamak disinda bir vasfim olmadan.Ameliyattan mi pskoljik mi bilmiyorum dehset karin agrilari kramplar bitmeyen bir ishal var bir de. ruhumu hiç bahsetmeyeyim onu anltmaya kelimeler yetmez..
Var olmaz mi. Tamamen emmeyi kesti dönüp dudagini bile degirmiyor. Biberonla da durumu parlak değil. Uc saate bir 40 cc iciyor o da zorla. Kafami duvarlara vurup parcalayasim var. Öyle zor ki
Ne güzel canım.koy havası yeter insana.bizim koy terk edilmiş gibi bi yer yani toplanan bi 5 hane filan oturiyordur köyde diğer evler hep boş. Anneannemin evi de bos tabii anneannem burada yaşıyor aslında.hem koy hem deniz var demek iki harika karışım :) biz de sizinle gelebilir miyiz tatliiiiimmm
Annemin köyü öyle bizim çankırı ama yazın doluyor köy orada da.
Gelebilirsin tabii :)) eşimin ailesinin evi var köyde babam da kısmetse bu sene temelini atacak evin çifte ev olacak bana yani :))
Evet ikisi de var balkonda oturuyorsun yeşillerin arasindan deniz manzarasi denizle köyün arasında bi anayol var o kadar
daha onceki banyolarda hic su yuttu mu ya da ne bileyim kötü bişi yasadı mı ?cıkınca üşüyor mu dicem ama üşüse bile giyindikten sonra rahatlar..keske ne dediklerini anlayabilsek ya
Hadi ötekiler durur da hakan bey Nasil duruyor parkta ben de götürmek istiyorum çocukları parka yaaa
Oğlanın okuluydu yemektir filan derken hep kalıyor.
Ben de çok şişmanım ama çekiliyorum. Hatta yüzüm ergen yüzü gibi sivilceli. Makyajımı yapıyorum çekiliyorum ya yüz ya belden yukarı :)) boydan da var gerçi Ama az...