2015 Şubat Anneleri

Gl bacım gel çocuktan mi korkcaz korksak 3 tane bebe yapmazdik herhalde ama sonra sen kaçmayasin benden soylemesiii
Kete kasar ve çay. Hepsi mide düşmanı ama çok seviyorum. Kızların hamileliginde onları yiye yiye şiştim.şimdi o kadar aramiyorum ama.
Çorbayı Nasil yapıyorsun hamurunu sen mi kesiyotsun?

Sabahtan beri bişey yemedim kfc den lütfedip eşim zinger burger diye bişey ısmarladı onu da Acılı getirmişler yiyemedim açım iki dakikada yumurta kırdım hızlı hızlı yuttum Off yaa neden hiç yardım edenim yok bu hayatta benim

Düşündüm olur muyum diye. Asıl kendimi görünce pişman olacağıma karar verdim
Kuzenim çekmiştir kesin ummadığım anda çılarır ortaya yıllar sonra.

Bence daha iyi oluyor aaa o zaman nasilmisim diyor insan,oglanda 25 kilo aldım 77 ile doğuma gittim.doğum yaptım oldum 70 o fotoğraflarına bakıyorum da simdi amma güzel zayiflamisim sonradan diyorum. Tabii o zaman gençlik vardı 21imdeydim

Neden yemek yapmadin?

nedir senin etrafındakilerden çektiğin ya valla baya sabirlisin senin yerinde olsam bin defa patlamıştim..selin uyuyorsa sende brz uyu dinlen bari

ohh bu gece uzun olacak :))))
Dün süt çıkaramadım diye bugün sıvı komasına girdim. Ne meyve suyu,ne kefir ne sodam kaldı.su desen lt lt.
Ablama beğendiremiyorum süt miktarını ve bebeğin kilosunu.
Hergün vicdan yaptırıyor bebek aç kaldı diye. İki öğün o biberon veriyor 125 ml bir seferde ama az diyor.

Benim bebekle hiç.resmim yok. Çok şişmanım diye çekilmiyorum.bebek minicik kalıyor kucağımda.
Boydan benim de yok otururken falan. Zaten doğru düzgün fotoğraf da Çekmez eşim zorlayayım da bir iki tane çeksin bari Hatıra olarak. Sen de Çek Hatıra olur işte boşver kiloyu.

Öyle bişeyden haberi yok galiba. Bende söylemedim o düşünsün istedim. Konusu bile geçmedi ondan

Tavsan dağa kusmuş dağın haberi olmamış misali sizinki de.. E soyleseydin boyle boyle diye.bazı şeyleri düşünemiyor erkekler beyinlerinin sadece bi tarafı çalışıyormuş kiz yazık onlara

125 güzel yaa acaba sonuna kdr çok iştahlı içiyor da ondan mı öyle diyor ? daha olsa içecek gibi mi yani ondan mı öyle diyor ? emek in kilosu da senin sütün de iyi bence ya

Bizimki gibi babasi bir tas suyu boca ettiyse korkar da kacar da odun herif!
hahah benimkide gecen gun çocuga su yutturdu ayda yilda bi yardima çagirmistim ( ben çocuk yikiyorum o telde face bakiyor giciklik olsun diye çagirrdim )
bide bana kiziyor suyu ters tarafa koymusum diyee

Bana dr aksama dogru ver dedo. Atesi olmasada agrisini hafifletir dedi. Bende eg
170cm/64 kgyim babasi da 175cm 100 kg bizim ortalamayi yakalayamadi :) esim cücük ama ailesi uzun bizim tarafta uzun ve bebek de insallah uzar tombis olmasa da ortalamayi yakalasin di mi sağlıkla inşallah :)
Ins insallah.. Sizin hedef buyukmus bizim o kadar yok ortalama 60 kilo 165 boy ondan cok bir ssey beklemiyorum.

Ben de çok şişmanım ama çekiliyorum. Hatta yüzüm ergen yüzü gibi sivilceli. Makyajımı yapıyorum çekiliyorum ya yüz ya belden yukarı :)) boydan da var gerçi Ama az...

Çok sismanim derken kaçar kilosunuz? Bi de doğumdan önceki normal kilolariniz nedir???

Çikolataı olan mı? Birde bu kadar mı devamı var mı?
bu kadar
uzerine çikoolota taneleri koyyorum demisti galiba, ben çikilolta sevmedigim için orasi aklimda aklimda kalmadi

fantali kek tarifi dönüyor facede bu aralar herkes yapiyor bende yaptim gecen gun çok guzel oldu onuda tavsiye ederim :)

170cm/64 kgyim babasi da 175cm 100 kg bizim ortalamayi yakalayamadi :) esim cücük ama ailesi uzun bizim tarafta uzun ve bebek de insallah uzar tombis olmasa da ortalamayi yakalasin di mi sağlıkla inşallah :)

Balık etli mi gözüküyorsun yoksa ince mi? Alttan bakınca muhabbeti olmasın ama

arkadaşımin annesi ıspanaklı kek yapıyor hayatımda yediğim en güzel kek

Ahanda spoileri aldım hemen araştırdım elbereth ve cherishi gördümmm hic boyle hayal etmemistim degisik bi hayal gücüm var demek. Bi de obayla litchiyi goreydim

Nereden gördün benim profilim gizli diye biliyorum ben değil miymiş kii??
(Sen yoksun diye biliyorum ig da)

Cereni kimse bulamadı bizden değil heralde. Bebeğinin adından da baktım listede yazmıyor.

Benim listede de yağmur yerine ayşin yazıyor hey gidi günlerr

Heyytt bee.! Eşe bak. Maşallah!
Benimkide abur cubur almaya gitti.

Ohh ben kızımla başbaşayım bu gece
o sütünü emdi uyudu ben de bu gecelik bi ödül vereyim çikolatalı süt içeyim tezimi yazarken

Hadi ötekiler durur da hakan bey Nasil duruyor parkta ben de götürmek istiyorum çocukları parka yaaa
Oğlanın okuluydu yemektir filan derken hep kalıyor.
Ay ben de cesaret edemiyorum 3yle çıkmaya.kanguru olsa belki daha kolay olurdu.bebek arabasını sürüp öbürlerine de gozkulak olmak gözümde buyuyor trafikli yolda.

Hadi ötekiler durur da hakan bey Nasil duruyor parkta ben de götürmek istiyorum çocukları parka yaaa
Oğlanın okuluydu yemektir filan derken hep kalıyor.
hahah bugun kucakdan kucaga gezdi valla arkadaslarda
dun full uyumustu, degisiyor gunden gune

buyukler yalvariyor park diye benimde isime geliyor kendimi zor atiyorum valla parka
kuçugu evden çikmadan doyuruyorum ama ordada emiyor gerçi :)

agladikça millet aç bu çocuk emziriver diyor bende emziriyorum

Kizz gecen gün trilece yaptım ilk defa.eşim İstanbulda yemis anlata anlata bitiremedi.senden de duymuştum trileceyi zaten
Simdi de fsntali kek.dur bi de ona bakiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…