- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Aranıyon sen Bak şimdi.
Gelirim valla mız mız kızımı da alıp. Bir hafta kalırım. Sonra buraya yazarsın çocuklu kadın geldi gitmiyor diye.
Hem kete dedin hem çorba.çorbayı yapıyorumda keteyi yengem gelsin yaptırayım.
Düşündüm olur muyum diye. Asıl kendimi görünce pişman olacağıma karar verdim
Kuzenim çekmiştir kesin ummadığım anda çılarır ortaya yıllar sonra.
Sabahtan beri bişey yemedim kfc den lütfedip eşim zinger burger diye bişey ısmarladı onu da Acılı getirmişler yiyemedimaçım iki dakikada yumurta kırdım hızlı hızlı yuttum Off yaa neden hiç yardım edenim yok bu hayatta benim
nedir senin etrafındakilerden çektiğin ya valla baya sabirlisin senin yerinde olsam bin defa patlamıştim..selin uyuyorsa sende brz uyu dinlen bariSabahtan beri bişey yemedim kfc den lütfedip eşim zinger burger diye bişey ısmarladı onu da Acılı getirmişler yiyemedimaçım iki dakikada yumurta kırdım hızlı hızlı yuttum Off yaa neden hiç yardım edenim yok bu hayatta benim
Dün süt çıkaramadım diye bugün sıvı komasına girdim. Ne meyve suyu,ne kefir ne sodam kaldı.su desen lt lt.ohh bu gece uzun olacak :))))
Boydan benim de yok otururken falan. Zaten doğru düzgün fotoğraf da Çekmez eşim zorlayayım da bir iki tane çeksin bari Hatıra olarak. Sen de Çek Hatıra olur işte boşver kiloyu.Benim bebekle hiç.resmim yok. Çok şişmanım diye çekilmiyorum.bebek minicik kalıyor kucağımda.
Öyle bişeyden haberi yok galiba. Bende söylemedim o düşünsün istedim. Konusu bile geçmedi ondan
125 güzel yaa acaba sonuna kdr çok iştahlı içiyor da ondan mı öyle diyor ? daha olsa içecek gibi mi yani ondan mı öyle diyor ? emek in kilosu da senin sütün de iyi bence yaDün süt çıkaramadım diye bugün sıvı komasına girdim. Ne meyve suyu,ne kefir ne sodam kaldı.su desen lt lt.
Ablama beğendiremiyorum süt miktarını ve bebeğin kilosunu.
Hergün vicdan yaptırıyor bebek aç kaldı diye. İki öğün o biberon veriyor 125 ml bir seferde ama az diyor.
hahah benimkide gecen gun çocuga su yutturdu ayda yilda bi yardima çagirmistim ( ben çocuk yikiyorum o telde face bakiyor giciklik olsun diye çagirrdim )Bizimki gibi babasi bir tas suyu boca ettiyse korkar da kacar da odun herif!
Bana dr aksama dogru ver dedo. Atesi olmasada agrisini hafifletir dedi. Bende egSağol cnm yeni gördüm yazını geçti valla çok şükür 3 kakasında falan oldu toplam sonra gectı şimdide aşımızı olduk bugün 3 tane karma verem bide bişey daha simdide ateşi çıkmaya başladı 37 ama 37.5 olmadan calPol vermiyim diyorum siz de oldu mu ne yapayım sizce
Ins insallah.. Sizin hedef buyukmus bizim o kadar yok170cm/64 kgyim babasi da 175cm 100 kg bizim ortalamayi yakalayamadi :) esim cücük ama ailesi uzun bizim tarafta uzun ve bebek de insallah uzar tombis olmasa da ortalamayi yakalasin di mi sağlıkla inşallah :)
Ben de çok şişmanım ama çekiliyorum. Hatta yüzüm ergen yüzü gibi sivilceli. Makyajımı yapıyorum çekiliyorum ya yüz ya belden yukarı :)) boydan da var gerçi Ama az...
bu kadarÇikolataı olan mı? Birde bu kadar mı devamı var mı?
Çok şişman durmuyorsun.Ben de çok şişmanım ama çekiliyorum. Hatta yüzüm ergen yüzü gibi sivilceli. Makyajımı yapıyorum çekiliyorum ya yüz ya belden yukarı :)) boydan da var gerçi Ama az...
170cm/64 kgyim babasi da 175cm 100 kg bizim ortalamayi yakalayamadi :) esim cücük ama ailesi uzun bizim tarafta uzun ve bebek de insallah uzar tombis olmasa da ortalamayi yakalasin di mi sağlıkla inşallah :)
arkadaşımin annesi ıspanaklı kek yapıyor hayatımda yediğim en güzel kekbu kadar
uzerine çikoolota taneleri koyyorum demisti galiba, ben çikilolta sevmedigim için orasi aklimda aklimda kalmadi
fantali kek tarifi dönüyor facede bu aralar herkes yapiyor bende yaptim gecen gun çok guzel oldu onuda tavsiye ederim :)
Ahanda spoileri aldım hemen araştırdım elbereth ve cherishi gördümmmhic boyle hayal etmemistim degisik bi hayal gücüm var demek. Bi de obayla litchiyi goreydim
Cereni kimse bulamadı bizden değil heralde. Bebeğinin adından da baktım listede yazmıyor.
Heyytt bee.! Eşe bak. Maşallah!
Benimkide abur cubur almaya gitti.
Ay ben de cesaret edemiyorum 3yle çıkmaya.kanguru olsa belki daha kolay olurdu.bebek arabasını sürüp öbürlerine de gozkulak olmak gözümde buyuyor trafikli yolda.Hadi ötekiler durur da hakan bey Nasil duruyor parktaben de götürmek istiyorum çocukları parka yaaa
Oğlanın okuluydu yemektir filan derken hep kalıyor.
hahah bugun kucakdan kucaga gezdi valla arkadaslardaHadi ötekiler durur da hakan bey Nasil duruyor parktaben de götürmek istiyorum çocukları parka yaaa
Oğlanın okuluydu yemektir filan derken hep kalıyor.
bu kadar
uzerine çikoolota taneleri koyyorum demisti galiba, ben çikilolta sevmedigim için orasi aklimda aklimda kalmadi
fantali kek tarifi dönüyor facede bu aralar herkes yapiyor bende yaptim gecen gun çok guzel oldu onuda tavsiye ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?