bizim trafik yok, bide buyuk olduklari için sorun olmuyor, bi tek yoldan karisya geçiyoruz, ondada tehdit ediuyorum yanimdan ayrilip yola çikani bi daha parka goturmem diyeAy ben de cesaret edemiyorum 3yle çıkmaya.kanguru olsa belki daha kolay olurdu.bebek arabasını sürüp öbürlerine de gozkulak olmak gözümde buyuyor trafikli yolda.
Pek bilirler AC bu çocuk demeyi. Ev islerini kim yapıyor kiz.hahah bugun kucakdan kucaga gezdi valla arkadaslarda
dun full uyumustu, degisiyor gunden gune
buyukler yalvariyor park diye benimde isime geliyor kendimi zor atiyorum valla parka
kuçugu evden çikmadan doyuruyorum ama ordada emiyor gerçi :)
agladikça millet aç bu çocuk emziriver diyor bende emziriyorum
Benim dediğim o çorba değil.kurufasulyeli ve buğdaylı olan.Gl bacım gel çocuktan mi korkcaz korksak 3 tane bebe yapmazdik herhaldeama sonra sen kaçmayasin benden soylemesiii
Kete kasar ve çay. Hepsi mide düşmanı ama çok seviyorum. Kızların hamileliginde onları yiye yiye şiştim.şimdi o kadar aramiyorum ama.
Çorbayı Nasil yapıyorsun hamurunu sen mi kesiyotsun?
trlicenin modasi geçtiki :))) o bana serbetli kek gibi geldi tarifi yapmadim o yuzdenKizz gecen gün trilece yaptım ilk defa.eşim İstanbulda yemis anlata anlata bitiremedi.senden de duymuştum trileceyi zaten
Simdi de fsntali kek.dur bi de ona bakiyim.
70 kilo mu yav. Lütfen sen kilo muhabbetine katılma .Bence daha iyi oluyor aaa o zaman nasilmisim diyor insan,oglanda 25 kilo aldım 77 ile doğuma gittim.doğum yaptım oldum 70o fotoğraflarına bakıyorum da simdi amma güzel zayiflamisim sonradan diyorum. Tabii o zaman gençlik vardı 21imdeydim
hahhaahah hiç kimse :)Pek bilirler AC bu çocuk demeyi. Ev islerini kim yapıyor kiz.
47 kiloyum, Allah yardımcımız olsun,ben herşeyi kAfaya takar oldum, bakalım yarın psikolog ne diyecekZayıfladığını filan da yazmıştım geçenlerde su an kaç kilosun.ben de istahsizim ama sıvı almaya çalışıyorum hic olmadı cay iciyorum ne yapalım yani hiçbir şey dünyanın sonu değil tatlım öyle boyle buyuyecekler iste.çocuk bu ağlıyor da yemiyor da huysuzluk da yapıyor her turlusunu göreceksin. Ona kalsa benim hepten kafayı siyirmam lazim üç çocukla herşeye yetişmeye çalışıyorum. Tamam herşey benim basıma kalmis da değil ama anne sonuçta farklı oluyor ise gidip calissam hic değilse is bitince vaktim olur ama annelik 7/24 devam ediyor hic bitmiyor ki.biz güçlü olcaz ki bebeklerimiz de sağlıkla buyusunler bu çok önemli.bak benim oglanda hep yazıyorum gerçi kaçıncı baskı oldu kusuruma bakmayın da,20 haftalık hamileyken preeklampsi şüphesi geçirdim sorunlu bi hamilelikti ister istemez stres oldum bebeğimi kaybedicem diye 28. Haftaya geldik bu sefer de plasenta kreclenmesi oldu ne diyeyim tatlım çok Yoruldum oğlan en sonunda 36 haftalıkken sağlıklı bi şekilde doğdu doğumdan sonra ben rahatdizlandim bu sefer oğlum 3 aylıkken filan zehir oldu herşey hiçbir şey anlayamadım huzursuz hamilelik huzursuz bebeklik derken oğlum huysuz bi çocuk oldu çıktı su an 5,5 yasında sinirlendiğinde masaları filan deviriyor kapıları çarpıyor babasını taklit ediyor tabii neyse çok uzattim 27 yaşındayım beyazlarim çıkmaya başladı ne vardı bu kadar kendime eziyet ettim.bari sen yapma.
Normal kek mi? Neyin yerine fanta koyuyorsunuzbu kadar
uzerine çikoolota taneleri koyyorum demisti galiba, ben çikilolta sevmedigim için orasi aklimda aklimda kalmadi
fantali kek tarifi dönüyor facede bu aralar herkes yapiyor bende yaptim gecen gun çok guzel oldu onuda tavsiye ederim :)
62-96Çok sismanim derken kaçar kilosunuz? Bi de doğumdan önceki normal kilolariniz nedir???
Ay ben de cesaret edemiyorum 3yle çıkmaya.kanguru olsa belki daha kolay olurdu.bebek arabasını sürüp öbürlerine de gozkulak olmak gözümde buyuyor trafikli yolda.
Canım sen 9 aylık hamile iken benim en zayıf halimden zayıftın sen neden çekilmedin.Boydan benim de yok otururken falan. Zaten doğru düzgün fotoğraf da Çekmez eşim zorlayayım da bir iki tane çeksin bari Hatıra olarak. Sen de Çek Hatıra olur işte boşver kiloyu.
Çok sismanim derken kaçar kilosunuz? Bi de doğumdan önceki normal kilolariniz nedir???
Canim ben simdi takip istegi gonderdim profilin gizli resim falan gorunmuyor sen kabul edene kadar gormicem....Benim profilim özel oldu mu eklemeyenler bir bakabilir mi feblight
Bitince yaygarayı basıyormuş. Dr üst sınırda dedi kilosu ama kendi oğlu bir aylıkken 7 kg mış.şimdide 10 yaşında çok şişman.125 güzel yaa acaba sonuna kdr çok iştahlı içiyor da ondan mı öyle diyor ? daha olsa içecek gibi mi yani ondan mı öyle diyor ? emek in kilosu da senin sütün de iyi bence ya
110. küsürle doğuma girdim 111 diyelim. 96 da takıldım 2 haftadır. Ben bu kilodan 68 e inmiştim zamanında.
82 yle hamile kaldım işte ağustosta trabzona gidene kadar ineyim o kadar, sonrasında kızın doğum gününe kadar da 75 e insem yeter bana. gerçi 70e inersem 38 bedenlerime rahat rahat girerim ne güzel :))
4 ayda diyetle ve sporla 20 kg vermiştim şimdi sıkı diyet yapamam ek gıdaya kadar da bakalım. İstanbula gidip gelelim spor aleti alacağım. Ya eliptik bisiklet ya da esobanı dediği air climber. evde var istanbulda eliptij bisiklet bi deneyeceğim bakalım sütü etkiloyor mi 1 haftada sonuç ne olacak
Ilk zamanlar kv gorumce hepsi vardi acilis toreni gibi banyo yapiyoduk mubarek. kotu bisey olduysa da hic bilmiyorum. Ben yikadigim zamanlar cok ozenliyim. O kadar gordum bebek yikayan benim kadar ozenli degildir vallahi her bebek yikaniyo daha da sert sekilde ama benimkinin korkusu ne anlamiyorum.daha onceki banyolarda hic su yuttu mu ya da ne bileyim kötü bişi yasadı mı ?cıkınca üşüyor mu dicem ama üşüse bile giyindikten sonra rahatlar..keske ne dediklerini anlayabilsek ya
Canim bilmiyorum ama bi seyden korkuyo cunku sakinlestirip uyutsam bile urpererek uyanip birden aglamaya basliyo yine. Anlamiyorum.banyo korlusuyla ilgili oldugunu sanmiyorum canim
benim oglan kirk gundur agliyor morarana kdr banyoda
napsam susmuyor yikarken ,bende çabucak yikayip çikiyorum body nin çitçitini kapatinca susuyor çit sesine :)
anlattigin sekilde hiç aglamadi
Çocuklar ne olacak.Sen bildiğim kadarıyla hızlı kilo veriyordun ama değil mi oba? Yaz da geliyor zaten abaniriz karpuz peynire..gitsin kilolarrr
Ya ben eşime dedim gecen gün,azıcık spor yapalım diye tamam dedi 7:30da kalkalim hem yürüyüş hem de spor yaparız 1 saat sonra da eve gelir kahvaltı yaparız oradan ise gecerim dedi tamam dedim,ertesi gün uyandım saat 7:00 de Amanın nasillll tatlı bi uyku anlatamam..kalkamadim yerimden öyle yumuşak öyle tatlı geldi ki yatak.aammann boşver yat kiz dedim içimden.spor senin neyine.
Ablamda yapıyor ama ıspanak sadece rengini veriyor. Gerçi pamık pamık oluyor.arkadaşımin annesi ıspanaklı kek yapıyor hayatımda yediğim en güzel kek
Çok şişman durmuyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?