2015 Şubat Anneleri

Ay ben de cesaret edemiyorum 3yle çıkmaya.kanguru olsa belki daha kolay olurdu.bebek arabasını sürüp öbürlerine de gozkulak olmak gözümde buyuyor trafikli yolda.
bizim trafik yok, bide buyuk olduklari için sorun olmuyor, bi tek yoldan karisya geçiyoruz, ondada tehdit ediuyorum yanimdan ayrilip yola çikani bi daha parka goturmem diye

Pek bilirler AC bu çocuk demeyi. Ev islerini kim yapıyor kiz.

Benim dediğim o çorba değil.kurufasulyeli ve buğdaylı olan.
Senin dediğinde bizde her yaz annemler makarnalık ve çorbalık hamur kesip kuruturlar. Annem banada getiriyor ama ben yemek yapmadığımdan almıyorum.
Valla kaçabilirim senin çocuklardan sese hiç dayanamıyorum.

Kizz gecen gün trilece yaptım ilk defa.eşim İstanbulda yemis anlata anlata bitiremedi.senden de duymuştum trileceyi zaten
Simdi de fsntali kek.dur bi de ona bakiyim.
trlicenin modasi geçtiki :))) o bana serbetli kek gibi geldi tarifi yapmadim o yuzden

fantayi dene ama :)
tarifde bisey yok sut yogurt yerine bi br fanta ekliyorsun bildigin kek malzemeri bide limon rendesi ve suyu avr

70 kilo mu yav. Lütfen sen kilo muhabbetine katılma .

47 kiloyum, Allah yardımcımız olsun,ben herşeyi kAfaya takar oldum, bakalım yarın psikolog ne diyecek

Normal kek mi? Neyin yerine fanta koyuyorsunuz

Ay ben de cesaret edemiyorum 3yle çıkmaya.kanguru olsa belki daha kolay olurdu.bebek arabasını sürüp öbürlerine de gozkulak olmak gözümde buyuyor trafikli yolda.

Kiz benim biri zaten bebek arabasında.bebeği nereye koycam.bebeği arabaya koysam ortanca yürümüyor ki acayip yerlere gidiyor tersine tersine.gecen gün avmye gittik kiz nalim diyor mihim deniyor mecbur kucağıma aldım bi eşimle arabayı ittim diğer elimle 13 kg kızı tasidim arabaya binesiye resmen belim.koptu ter boşaldı sirtimdan.ben de istiyorum kanguru benim çok isime gelir aslında ama nefret ediyorum resmen yaa.diğer cocuklarima hic kullanmadim.sen kullandın mi?
Bu arada Vahide senin diğerleri büyük değil mıydı yaa?

Boydan benim de yok otururken falan. Zaten doğru düzgün fotoğraf da Çekmez eşim zorlayayım da bir iki tane çeksin bari Hatıra olarak. Sen de Çek Hatıra olur işte boşver kiloyu.
Canım sen 9 aylık hamile iken benim en zayıf halimden zayıftın sen neden çekilmedin.

Çok sismanim derken kaçar kilosunuz? Bi de doğumdan önceki normal kilolariniz nedir???

110. küsürle doğuma girdim 111 diyelim. 96 da takıldım 2 haftadır. Ben bu kilodan 68 e inmiştim zamanında.
82 yle hamile kaldım işte ağustosta trabzona gidene kadar ineyim o kadar, sonrasında kızın doğum gününe kadar da 75 e insem yeter bana. gerçi 70e inersem 38 bedenlerime rahat rahat girerim ne güzel :))
4 ayda diyetle ve sporla 20 kg vermiştim şimdi sıkı diyet yapamam ek gıdaya kadar da bakalım. İstanbula gidip gelelim spor aleti alacağım. Ya eliptik bisiklet ya da esobanı dediği air climber. evde var istanbulda eliptij bisiklet bi deneyeceğim bakalım sütü etkiloyor mi 1 haftada sonuç ne olacak

Sen bildiğim kadarıyla hızlı kilo veriyordun ama değil mi oba? Yaz da geliyor zaten abaniriz karpuz peynire..gitsin kilolarrr
Ya ben eşime dedim gecen gün,azıcık spor yapalım diye tamam dedi 7:30da kalkalim hem yürüyüş hem de spor yaparız 1 saat sonra da eve gelir kahvaltı yaparız oradan ise gecerim dedi tamam dedim,ertesi gün uyandım saat 7:00 de Amanın nasillll tatlı bi uyku anlatamam..kalkamadim yerimden öyle yumuşak öyle tatlı geldi ki yatak.aammann boşver yat kiz dedim içimden.spor senin neyine.

125 güzel yaa acaba sonuna kdr çok iştahlı içiyor da ondan mı öyle diyor ? daha olsa içecek gibi mi yani ondan mı öyle diyor ? emek in kilosu da senin sütün de iyi bence ya
Bitince yaygarayı basıyormuş. Dr üst sınırda dedi kilosu ama kendi oğlu bir aylıkken 7 kg mış.şimdide 10 yaşında çok şişman.

Neler diyorsun 70 kiloda 38 beden mi.boyun kaç tatlım senin? Esobayla ayni kilodasiniz.dediğin aletlerin hiçbirini bilmiyorum googleliycam bakayım

daha onceki banyolarda hic su yuttu mu ya da ne bileyim kötü bişi yasadı mı ?cıkınca üşüyor mu dicem ama üşüse bile giyindikten sonra rahatlar..keske ne dediklerini anlayabilsek ya
Ilk zamanlar kv gorumce hepsi vardi acilis toreni gibi banyo yapiyoduk mubarek. kotu bisey olduysa da hic bilmiyorum. Ben yikadigim zamanlar cok ozenliyim. O kadar gordum bebek yikayan benim kadar ozenli degildir vallahi her bebek yikaniyo daha da sert sekilde ama benimkinin korkusu ne anlamiyorum.

Ya da korkusu banyo mu. Tesaduf olamaz herhalde hep banyodan sonraki aksam krize giriyo. dedigin gibi keske dili olsa da anlatsalar

Canim bilmiyorum ama bi seyden korkuyo cunku sakinlestirip uyutsam bile urpererek uyanip birden aglamaya basliyo yine. Anlamiyorum.

Çocuklar ne olacak.
Sütten korkmasam 3 ayda veririm ama çok korkuyorum bu sefer her süt azaldığında diyete bağlayıp zindan ederim dünyayı kendime.
Bu ay işler yoğun vakit bulup internetten spor aletide alamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…