Harbi ayşindi sen tac yapmamış mıydın?Nereden gördün benim profilim gizli diye biliyorum bendeğil miymiş kii??
(Sen yoksun diye biliyorum ig da)
Benim listede de yağmur yerine ayşin yazıyor hey gidi günlerr
Ohh ben kızımla başbaşayım bu gece
o sütünü emdi uyudu ben de bu gecelik bi ödül vereyim çikolatalı süt içeyimtezimi yazarken
Bende 46 bdn aldım. Kız yazma korkacak burdaki çıtır hatunlar.34(44) beden kota giremedim 36(46) beden getirdi annem-eski bedenlerim oldugundan evde mevcut. Alt taraf geniş benim.
tayt giyiyorum hep.
96 kiloyum.
Evet ıspanak tadı olmuyor fıstık yeşili renginde kek oluyor çok seviyorum :)Ablamda yapıyor ama ıspanak sadece rengini veriyor. Gerçi pamık pamık oluyor.
Neler diyorsun 70 kiloda 38 beden mi.boyun kaç tatlım senin? Esobayla ayni kilodasiniz.dediğin aletlerin hiçbirini bilmiyorum googleliycam bakayım
sut yerineNormal kek mi? Neyin yerine fanta koyuyorsunuz
Bende 46 bdn aldım. Kız yazma korkacak burdaki çıtır hatunlar.
Harbi ayşindi sen tac yapmamış mıydın?
Senle aynı kiloyuz yarış yapak hıı?
172 ama 3 buçuk sene anne sütü sonucu kemiklerim ağır (gerçekten)
82 hamile kaldığımdaki pantolonlarım 40 beden. Eşofman tk almışım m o da.
Zamaninda varmis son zamanlarda yok vakit bulamiyo sanirim...vlera diye biri var mı ki
Ortaya da cikmiyo coj gizemli:)ig den de sorulmaz kikimse tanımıyor ama hepimizde ekli :))
Çocuklar ne olacak.
Sütten korkmasam 3 ayda veririm ama çok korkuyorum bu sefer her süt azaldığında diyete bağlayıp zindan ederim dünyayı kendime.
Bu ay işler yoğun vakit bulup internetten spor aletide alamadım.
Sen nerde yasiyorsun? Trabzondanmi bahsettin? Ben trabzondayim da merak ettim.Valla uçağa ordan biniyoruz bazen. Hastaneye de oraya geliyoruz
Bizim pek gelişmemiş. Dağın başı olduğu için. Bizim ilçe merkezden daha çok gelişmiş.
47 kiloyum, Allah yardımcımız olsun,ben herşeyi kAfaya takar oldum, bakalım yarın psikolog ne diyecek
70 kilo mu yav. Lütfen sen kilo muhabbetine katılma .
Ben 5 yıl emmişim bana benzer mi bilmem. İdeali neyse sütüm ona yeterse sonuna kadar emziririm.Çocuklar yaza ek gıdaya geçiş yapmış olacaklar çoktan.bi de sıvı alımını kesmedikce sut kolay kolay azalmaz sanırım
Ek gıdaya geçince eskisi gibi emmiyorlar bebisler,gerçi 3 ayda veririm diyorsan zaten endişe etmene gerek yok emek 1 yaşına filan girdiğinde de verebilirsin,ne zamana kadar emzirmeyi düşünüyorsun?
trlicenin modasi geçtiki :))) o bana serbetli kek gibi geldi tarifi yapmadim o yuzden
fantayi dene ama :)
tarifde bisey yok sut yogurt yerine bi br fanta ekliyorsun bildigin kek malzemeri bide limon rendesi ve suyu avr
Ben istanbuldayım.g.haneliyim. Bizim havaalanı olmadığı için trabzondan bahsettim.Sen nerde yasiyorsun? Trabzondanmi bahsettin? Ben trabzondayim da merak ettim.
Ben hiç 57 kilo olmadım. 5 li rakamları görmedim. Kilom enflasyon gibi.artma meyilliYok yaaa o oglandaydi simdi 57 kiloyumAlla Allaaa neden katilmicakmisim benim de fazlaligim var kaldı 7 kilo geriye
Ben 5 yıl emmişim bana benzer mi bilmem. İdeali neyse sütüm ona yeterse sonuna kadar emziririm.
Ben hiç 57 kilo olmadım. 5 li rakamları görmedim. Kilom enflasyon gibi.artma meyilli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?