2015 Şubat Anneleri

Harbi ayşindi sen tac yapmamış mıydın?
Senle aynı kiloyuz yarış yapak hıı?

Neler diyorsun 70 kiloda 38 beden mi.boyun kaç tatlım senin? Esobayla ayni kilodasiniz.dediğin aletlerin hiçbirini bilmiyorum googleliycam bakayım

172 ama 3 buçuk sene anne sütü sonucu kemiklerim ağır (gerçekten)
82 hamile kaldığımdaki pantolonlarım 40 beden. Eşofman tk almışım m o da.

Bende 46 bdn aldım. Kız yazma korkacak burdaki çıtır hatunlar.

Ben alışığım çıtırların içinde tombik olmaya
yaza kadar 42 sonra daa 40 olucam ağustosa taktım kafayı. Spor ve diyet deneyeceğim haftaya istanbul da Sütü etkileyecek mi etkilemezse ne mutlu bana

Harbi ayşindi sen tac yapmamış mıydın?
Senle aynı kiloyuz yarış yapak hıı?

Yapmıştım değişti o da yağmur yaptım taçları da kapı süsünü de
Olur ben haftaya istanbula gidince denemeye başlayacağım diyeti ben de istikrarlıyımdır kilo konusunda da eşimden bana geçti takıntı o da 95 85e düşmek istiyor oNunla yarışacaktım
ama o veremiyo tatlıya hayır diyemediğinden. Ben de bi sıcak çikolata içeyim dedim yarısında baydı beni

172 ama 3 buçuk sene anne sütü sonucu kemiklerim ağır (gerçekten)
82 hamile kaldığımdaki pantolonlarım 40 beden. Eşofman tk almışım m o da.

Allah Allah dediğin gibi kemiklerin agir demek ki boyunu daha uzundur diye beklemistim 70 kiloda 38 beden giyen nadirdir.ben 57 kiloyum 38 beden zor oluyor rahat rahat değil yani.

Çocuklar yaza ek gıdaya geçiş yapmış olacaklar çoktan.bi de sıvı alımını kesmedikce sut kolay kolay azalmaz sanırım
Ek gıdaya geçince eskisi gibi emmiyorlar bebisler,gerçi 3 ayda veririm diyorsan zaten endişe etmene gerek yok emek 1 yaşına filan girdiğinde de verebilirsin,ne zamana kadar emzirmeyi düşünüyorsun?

Valla uçağa ordan biniyoruz bazen. Hastaneye de oraya geliyoruz
Bizim pek gelişmemiş. Dağın başı olduğu için. Bizim ilçe merkezden daha çok gelişmiş.
Sen nerde yasiyorsun? Trabzondanmi bahsettin? Ben trabzondayim da merak ettim.

Ben 5 yıl emmişim bana benzer mi bilmem. İdeali neyse sütüm ona yeterse sonuna kadar emziririm.

trlicenin modasi geçtiki :))) o bana serbetli kek gibi geldi tarifi yapmadim o yuzden

fantayi dene ama :)
tarifde bisey yok sut yogurt yerine bi br fanta ekliyorsun bildigin kek malzemeri bide limon rendesi ve suyu avr

Dur yarin yapayım olmazsa.kiz ben facebook filan takilmiyorim modayı neye gore takip edicem
Trileceyi dene ama şerbetli değil kekin içine 1 kg sut dokuyorsun sut tatlısı gibi oluyor üzerinde karamelli,çocuklar filan da sevdiler bence bi dene

Ben 5 yıl emmişim bana benzer mi bilmem. İdeali neyse sütüm ona yeterse sonuna kadar emziririm.

Gerçekten 5 yıl mii kardeşine aradaki yas farkı 5ten büyük mu o zaman?? İdeali 2 yıl diyorlar ama ben iki yavrumu da çok istememe rağmen o zamana kadar emziremedim.. Bakalım bu minnosun kısmeti ne kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…