2015 Şubat Anneleri

Gerçekten 5 yıl mii kardeşine aradaki yas farkı 5ten büyük mu o zaman?? İdeali 2 yıl diyorlar ama ben iki yavrumu da çok istememe rağmen o zamana kadar emziremedim.. Bakalım bu minnosun kısmeti ne kadar?
Evet emdiğimi hatırlıyorum. Okula gidiyordum. Arada gelip emip gidiyordum.
Kardeşimle aramda 12 yaş var.annem 42 yaşında doğurdu sıpayı.

Ben istanbuldayım.g.haneliyim. Bizim havaalanı olmadığı için trabzondan bahsettim.
Bilmiyordum orda olduğunu.
He simdi anladim canim. Bende istanbulda yasiyodum evlenince trabzona yerlestim. Gumushanelisin demek cok olmasa da hemseri sayiliriz :) bende aslen rizeliyim. Sen oyle deyince heyecanlandim aha dedim bana bi komsu. Hic cevrem yok burda.

Sen bi de seninkini gör bakalım büyüyünce eşimin annesi kesiyor iste o hamurlardan,öyle yapıyorum ben de.ama buğdaylı olanı bilmiyorum hic dur anneme sorayim bi gördüğümde

Kizlar bebekleriniz cingirakli renkli oyuncak tarzi seylere tepki veriyo mu? Oglumun dogdugunda gozlerinde capaklanma vardi damla kullandim gecti ama sag gozu soguk olunca yine capaklaniyo goz hep yasli kirpileri hep islak yan yatinca hep yas suzuluyo gozunden gormesinde bi problem yoktur dimi 2 aylik bebege goz muayenesi yapilir mi gorup gormedigi anlasilir mi? Ayni damlaya baslasam mi acaba yine

Yasal olarak yasak degil mI? O da geceden sayilmiyi mu?

yasak ama onlar kılıfına uyduruyor
hamileykende çalıştım hep
o değilde en sinir olduğum şey rapor paramı kesmişlerdi
doğum paramıda eksik aldım
raporumu eksik göstermişler
nasıl oluyor anlamadım

Evet emdiğimi hatırlıyorum. Okula gidiyordum. Arada gelip emip gidiyordum.
Kardeşimle aramda 12 yaş var.annem 42 yaşında doğurdu sıpayı.

Kardeşine bi anne de sen olmuşsundur değil mi,bi beş yıl da o emmis deme ama bana

6 aylık olunca göz muayenesi yaptır demişti bana ilk doktor
şimdilik görüyor takip ediyor ama bilemiyorum
bu arada chicconun çıngırağını aldım sesi hiç çıkmıyor alırken kıza dedim bunu ben duymuyorum çocuk nasıl duyacak diye
onlar duyar onların duyacağı şekilde yapılıyor dedi
ama sallıyorum duymuyor
başka sesleri duyuyor ama
mesela bardağa kaşık koyup şıkırdatınca gözleri açılıyor fal taşı gibi

him olabilir bi bakayim tekrardan tarife
onun içine uç çesit sut urunu giriyormus falan bana biraz ugrastirici gelmisti

sultan tatlisi gordum millet analata anlata bitiremiyor lezzetini bebek gormeye gelevekler haftaya onu yapicam
ben sana derim yeni trend tatli pastalari :)))))

yap yappp :)

Gerçekten 5 yıl mii kardeşine aradaki yas farkı 5ten büyük mu o zaman?? İdeali 2 yıl diyorlar ama ben iki yavrumu da çok istememe rağmen o zamana kadar emziremedim.. Bakalım bu minnosun kısmeti ne kadar?

Ben 3.5 kardeşim 4.5 yaşımıza kadar emdik. Yani ben öyleymışim kardeşimi biliyorum.
Annem yeter memede süt yok derdi bizimki dilinin altına toplar onu gösterip var demeye çalışırdı dili havada

3 çeşit sütü nerden bulayim canım.tek sütle yaptım ama güzel oldu. Sen bana isim söyle yeter

Ben 3.5 kardeşim 4.5 yaşımıza kadar emdik. Yani ben öyleymışim kardeşimi biliyorum.
Annem yeter memede süt yok derdi bizimki dilinin altına toplar onu gösterip var demeye çalışırdı dili havada

Yazık memislere o kadar da emilir mi canım simdi bebisleriniz size yapsın da gorun bakalım

Kızlar muhabbet çok güzel.ama minnoş yattı emerken gözlerim kapanıyor benim de.size iyi geceler seviyorum hepinizi

He simdi anladim canim. Bende istanbulda yasiyodum evlenince trabzona yerlestim. Gumushanelisin demek cok olmasa da hemseri sayiliriz :) bende aslen rizeliyim. Sen oyle deyince heyecanlandim aha dedim bana bi komsu. Hic cevrem yok burda.
Keşke orda yaşasaydım da komşu olsaydık.nasıl ihtiyacım var yeşil sakin bir yerlere.

Kardeşine bi anne de sen olmuşsundur değil mi,bi beş yıl da o emmis deme ama bana
4 yıl emdi. Yok çok kıskanmıştım Ama demekki yine bir şeyler yapmışım çünkü kızımda hiç zorlanmadım.her şeyi biliyormuşum hemen hemen.

Benimki simdiye kadar en fazla bir seferde 50-60ml icti sut sık emiyor gerci ama olsun..kilosundan belli,5'i goremedik henuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…