Evet emdiğimi hatırlıyorum. Okula gidiyordum. Arada gelip emip gidiyordum.Gerçekten 5 yıl miikardeşine aradaki yas farkı 5ten büyük mu o zaman?? İdeali 2 yıl diyorlar ama ben iki yavrumu da çok istememe rağmen o zamana kadar emziremedim.. Bakalım bu minnosun kısmeti ne kadar?
He simdi anladim canim. Bende istanbulda yasiyodum evlenince trabzona yerlestim. Gumushanelisin demek cok olmasa da hemseri sayiliriz :) bende aslen rizeliyim. Sen oyle deyince heyecanlandim aha dedim bana bi komsu. Hic cevrem yok burda.Ben istanbuldayım.g.haneliyim. Bizim havaalanı olmadığı için trabzondan bahsettim.
Bilmiyordum orda olduğunu.
Benim dediğim o çorba değil.kurufasulyeli ve buğdaylı olan.
Senin dediğinde bizde her yaz annemler makarnalık ve çorbalık hamur kesip kuruturlar. Annem banada getiriyor ama ben yemek yapmadığımdan almıyorum.
Valla kaçabilirim senin çocuklardan sese hiç dayanamıyorum.
Yasal olarak yasak degil mI? O da geceden sayilmiyi mu?
Off ya.yalniz hepimizin ortak kaygisi kv:)Amann 10 bin küsür sayfa yazmışız bir şey olmaz herhalde kv yi çok çekiştirdim gerçi
adım soyadım ya benim açık açık ondan dedim
Evet emdiğimi hatırlıyorum. Okula gidiyordum. Arada gelip emip gidiyordum.
Kardeşimle aramda 12 yaş var.annem 42 yaşında doğurdu sıpayı.
Kizlar bebekleriniz cingirakli renkli oyuncak tarzi seylere tepki veriyo mu? Oglumun dogdugunda gozlerinde capaklanma vardi damla kullandim gecti ama sag gozu soguk olunca yine capaklaniyo goz hep yasli kirpileri hep islak yan yatinca hep yas suzuluyo gozunden gormesinde bi problem yoktur dimi 2 aylik bebege goz muayenesi yapilir mi gorup gormedigi anlasilir mi? Ayni damlaya baslasam mi acaba yine
him olabilir bi bakayim tekrardan tarifeDur yarin yapayım olmazsa.kiz ben facebook filan takilmiyorim modayı neye gore takip edicem
Trileceyi dene ama şerbetli değil kekin içine 1 kg sut dokuyorsun sut tatlısı gibi oluyor üzerinde karamelli,çocuklar filan da sevdiler bence bi dene
Allah Allah dediğin gibi kemiklerin agir demek ki boyunu daha uzundur diye beklemistim 70 kiloda 38 beden giyen nadirdir.ben 57 kiloyum 38 beden zor oluyor rahat rahat değil yani.
yap yappp :)Dur yarin yapayım olmazsa.kiz ben facebook filan takilmiyorim modayı neye gore takip edicem
Trileceyi dene ama şerbetli değil kekin içine 1 kg sut dokuyorsun sut tatlısı gibi oluyor üzerinde karamelli,çocuklar filan da sevdiler bence bi dene
Gerçekten 5 yıl miikardeşine aradaki yas farkı 5ten büyük mu o zaman?? İdeali 2 yıl diyorlar ama ben iki yavrumu da çok istememe rağmen o zamana kadar emziremedim.. Bakalım bu minnosun kısmeti ne kadar?
him olabilir bi bakayim tekrardan tarife
onun içine uç çesit sut urunu giriyormus falan bana biraz ugrastirici gelmisti
sultan tatlisi gordum millet analata anlata bitiremiyor lezzetini bebek gormeye gelevekler haftaya onu yapicam
ben sana derim yeni trend tatli pastalari :)))))
Ben 3.5 kardeşim 4.5 yaşımıza kadar emdik. Yani ben öyleymışim kardeşimi biliyorum.
Annem yeter memede süt yok derdi bizimki dilinin altına toplar onu gösterip var demeye çalışırdı dili havada
Kızlar muhabbet çok güzel.ama minnoş yattı emerken gözlerim kapanıyor benim de.size iyi geceler seviyorum hepinizi
Keşke orda yaşasaydım da komşu olsaydık.nasıl ihtiyacım var yeşil sakin bir yerlere.He simdi anladim canim. Bende istanbulda yasiyodum evlenince trabzona yerlestim. Gumushanelisin demek cok olmasa da hemseri sayiliriz :) bende aslen rizeliyim. Sen oyle deyince heyecanlandim aha dedim bana bi komsu. Hic cevrem yok burda.
4 yıl emdi. Yok çok kıskanmıştım Ama demekki yine bir şeyler yapmışım çünkü kızımda hiç zorlanmadım.her şeyi biliyormuşum hemen hemen.Kardeşine bi anne de sen olmuşsundur değil mi,bi beş yıl da o emmis deme ama bana
Benimki simdiye kadar en fazla bir seferde 50-60ml icti sutDün süt çıkaramadım diye bugün sıvı komasına girdim. Ne meyve suyu,ne kefir ne sodam kaldı.su desen lt lt.
Ablama beğendiremiyorum süt miktarını ve bebeğin kilosunu.
Hergün vicdan yaptırıyor bebek aç kaldı diye. İki öğün o biberon veriyor 125 ml bir seferde ama az diyor.
yok kiz sut deil3 çeşit sütü nerden bulayim canım.tek sütle yaptım ama güzel oldu. Sen bana isim söyle yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?