yapma sekerim nolursunAteş çıkmaya başladı uykum çok uyuyup kalırsak yükselirse Aklım çıkıyo ölçtüm 36.6 hissedilir bi sıcaklığı var 37.5 geçerse ilaç ver dediler bu gece nöbetçiyiz
aynen devam ederse benimkide o kadar olur canimYaa bu dr yüzünden kiloya taktım yavrumu rahat rahat emziremiyırum
2 aylıkken ebe de ölçtü 63 boy 7 kg kilosu çıktı...fazla dedi..napcam emmesin mi..yada araları uzatmalı mıyım emiş saatlerinin..ya sonra süt azalırsa korkusu..off yaa ..
Ben ates 38 olunca verdimSağol cnm yeni gördüm yazını geçti valla çok şükür 3 kakasında falan oldu toplam sonra gectı şimdide aşımızı olduk bugün 3 tane karma verem bide bişey daha simdide ateşi çıkmaya başladı 37 ama 37.5 olmadan calPol vermiyim diyorum siz de oldu mu ne yapayım sizce
benımde dun bıttı bıttıkce yenıden yapıyorum 2 gun once marketten 4 pkt margarın nişasta aldım. Resmen stoklarım eve malzemelerı.. Iyı hoş tadı da sunumu da yapmasıda cok kolay ama sağlam kılo yapıyor 4 kılo aldım bunun yüzünden .. Yapmıcam yeöıcem dıyom duramıyorum kahveyle çağla süper gıdıyor en ıyısı kabartma tozunu Yada maya yı suda erıtıp ıcmek Süt derdıne ıyyykkkk ıgrenc1 pkt margarın yada 250 gr tereyağı
1 pkt kabartma tozu
2 sb nısasta
1 sb pudra sekerı
Ve dolu dolu 1 kase un
Bu neyin tarifiyfi
Benimde 12 kg gitti kaldı 6 kg hedef 54 kgYok yaaa o oglandaydi simdi 57 kiloyumAlla Allaaa neden katilmicakmisim benim de fazlaligim var kaldı 7 kilo geriye
Benim bebeğim akşam sekize doğru uyuyor gecede iki üç kere uyanıyor. bebek kendi duEnini yavaş yavaş kuruyor bana zorluk çıkarmadı naasallahArkadaşlar bebekleriniz kaçta uyuyor ve gece kaç kere uyanıyor? Bu uyku ne zaman uzun olacak yav..
Masallah de.tam olmasi gerektigi gibi.benim bebek uc gundur gece saat basi kalkiyo kurulu gibi.emzir gaz cikar derken yarim saat geciyo.anlayacagin parca parca yarm saat uyuyorum en son 6,30 da kalkiyirum.bitmek uzereyimBenim bebeğim akşam sekize doğru uyuyor gecede iki üç kere uyanıyor. bebek kendi duEnini yavaş yavaş kuruyor bana zorluk çıkarmadı naasallah
O nasil is? hadi raporu anladim dogum parasi nsl oluyo?maasini mi dusuk gosteriyolr?bi sgk ya sor derimyasak ama onlar kılıfına uyduruyor
hamileykende çalıştım hep
o değilde en sinir olduğum şey rapor paramı kesmişlerdi
doğum paramıda eksik aldım
raporumu eksik göstermişler
nasıl oluyor anlamadım
Benim bebeğim akşam sekize doğru uyuyor gecede iki üç kere uyanıyor. bebek kendi duEnini yavaş yavaş kuruyor bana zorluk çıkarmadı naasallah
Evet zaten en iyi biz birbirimizi anlayabiliyoruz ben bebeğimi tanimiyodum yani her ağladığında meme veriyordum ne bilim meme emerken agliyodu mesela o zaman gazi varmış anlamıyodum şimdi hemen hemen tanıdım ne istediğini biliyorum. Bundan bir-iki hafta once kadar senin gibiydim . Bak su an mesela uykudan deliriyor ağladı aldım kucağıma hemen uyudu koydum yerine uyandı 3-4 defa aldım kucağıma şimdi uyuyor gibi gece daha başarılıyız.Masallah de.tam olmasi gerektigi gibi.benim bebek uc gundur gece saat basi kalkiyo kurulu gibi.emzir gaz cikar derken yarim saat geciyo.anlayacagin parca parca yarm saat uyuyorum en son 6,30 da kalkiyirum.bitmek uzereyim
Tabi hersyden önce uykudan önce banuomuz var bi gün yaptırıyorum bi gün yaptirmiyorum. Aynı saatlerde kalkiyo iki ve beş sonra da gün ışığında kalkıyor . Cok ta geç de il bence günde oortalama kaç saat uyuyor benimde 14-16 saatBende sekiz buçuk gibi alt değişme emzirme rutinine başlıyorum. Dokuz dokuz buçuk arası uyuyor iki gibi en geç , bide beşte uyanıyor. bazen her saat başı kalkıyor nedense o ayrı meczu.. sabahta gün ışır ışımaz ayakta :) acaba geç mi yatırıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?